6-годишният Юри признал, че е стрелял, освободиха Влайков

6-годишният Юри е стрелял с пистолета на Лазар Влайков, с който бе убит ресторантьор във Виноградец. Затова съдът в Пазарджик пусна Влайков под домашен арест

Обратно в новината

Коментари - 6-годишният Юри признал, че е стрелял, освободиха Влайков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влайков трябва да бъде осъден за убийство и за подлагане на опастност на живота на шестгодишното дете.Защо в ръцете на детето не е бил пистолета на някой друг?Ето затова трябва да бъде осъден за убийство.

Всеки човек, който дори и да не е правист има общя култура, отлично знае защо малолетните или хора с определени психически заболявания НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТГОВОРНИ И ДЪРЖАТ ОТГОВОРНИ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ! Един такъв човек, едно дете, например на 6 годинки, НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ОТГОВОРНОСТ И ВИНА, ТО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ З ПОСТЪПКИТЕ СИ, РЕСПЕКТИВНО НЕ МОЖЕ ДА НОСИ И ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕ В СЪДА! Не поне докато и ако някой ВЪЗРАСТЕН НЕ МУ ОБЯСНИ ИЛИ НЕ! Именно затова много цигани обучават или набеждаватъ децата си в престъпления, ако няма къде другаде да мърдат... Никой сериозен човек, да не говорим за съд, съдия, прокурор НЕ ПРИЕМА ПОКАЗАНИЯ И СВИДЕТЕЛСТВО НА МАЛОЛЕТНИ И ПИХИЧНО БОЛНИ, ИЛИ АКО ТЕ БИВАТ ВЗЕМАНИ СЕ ГЛЕДАТ МНОГО КРИТИЧНО И СЕ ТЪРСЯТ ВРЪЗКИ, СЛЕДИ И ВЗАИМНОСВЪРЗАНИ И ВЗАИМНООБУСЛОВЕНИ СЪБИТИЯ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПОТВЪРЖДЕНИЯ ОТ ВЕЧЕ ИЗВЕСТНИ ФАКТИ! Така например едно дете не знае и не може да знае - 6 годишно например, че ВСЕКИ ОБВИНЯЕМ В СЪДА ИМА ПРАВО ДА НЕ ГОВОРИ АКО ДУМИТЕ МУ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ СРЕЩУ НЕГО - това е мисля универсално и всеизвестно правило, реглектиращо най-основното положение, върху което се базира правото - презумцията за невинност и правото и задължението на обвинението да докаже пфрестъплението и престъпника, а не на обвинените, както и на съда да отсъди на база на събраните доказателства! Така че в този ред на мисли, макар че нефелната ни прокуратура се базира на показания на 6-годишното дете!?!?!, ТО ТОВА, КОЕТО ТЯ ТВЪРДИ, ЧЕ ТО Е КАЗАЛО И ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛО, ЧЕ ТО Е ПРОИЗВЕЛО СМЪРТОНОСНИЯ ИЗСТРЕЛ РЕАЛНО ГОВОРИ МНОГО ПОВЕЧЕ СРЕЩУ ПОДОБЕН СЦЕНАРИЙ, ОТКОЛКОТО ЗА, каквито явно са били намеренията на т.н. прокурори. При внимателен анализ на събитията е повече от ясно, че думите на детето са му ВКАРАНИ В УСТАТА от някога и изобщо целият ПОРЕДЕН СЦЕНАРИЙ НА ПРОКУРАТУРАТА МИРИШЕ НЕ, А НАПРАВО СМЪРДИ ОТ КИЛОМЕТРИ!

"ЧОВЕКЪТ С КОЖЕНОТО ЯКЕ МИ ДАДЕ ПИСТОЛЕТА...", казва 6 -годишно дете на прокуратурата за ... ЧИЧО СИ, и те, т.н. прокурори НЕ СЕ СЕТИЛИ ДОРИ И ДА ГО ПОПИТАТ, А ТИ ИМЕТО НА ЧИЧО СИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ТИ ТОЗИ ЧОВЕК, ДЕТО ВЕЧЕ Е СТРЕЛЯЛ НАД СТО ПЪТИ С ТОЗИ ПИСТОЛЕТ ТАМ НЕ ГО ЛИ ПОЗНАВАШ? Към майка си и баща си с референции за дрехите им ли се обръщаш, когато говориш за тях? Поредната цацарова пълна порнография, на него и на шайката му!

Първо никой не знае как е протекъл разпита!Подава се в медиите една сламка!!Но в този разпит участват и психолози и въпросите към детето не са като към дееспособен възрастен!Целта е да се доберат до истината чрез други методи и фактори!Те на са го питали директно " чичо ти ли го даде"!

Детето е разпитано от съдия и психолози в синя стая!Съда освобождава Влайков и променя мярката в домашен арест,а прокураурата обжалва!

Дори и малкия да го е застрелял, собственика на оръжието е виновен.

Така е, и това е съвсем очевидно за всеки, който е нормален и не е кръгъл идиот или пълен мошеник, или невероятно тъп и деградирал! Или пък български магистрат и/или прокурор!

А натривки от ръцете на това дете някой сети ли се да вземе? Било си признало! Ами то е на ШЕСТ годинки бре, още е като пластелин , каквото му каже тате, това и ще признае.

"Освен това има 6 досъдебни производства срещу него 2 за причиняване на средна телесна повреда и 4 за кражби." Борисов този път се уля отвсякъде, щом този е ръководител на общинските му съветници в това селище, представям си какви са другите му членове на партия ГЕРБ. До момента случайте с Мишо Бирата, тефтерчето на Златанов и рекета със суджуците бяха за мен изолирани случай. Сега вече ми е ясно че ГЕРБ не са и олигархия, те са мутренско-селска мафия.

Не само хората на Бойко, всички са такива, изявените престъпници стават управници в БГ, за това и няма скоро изглед да се оправим. Бай Ганьо е прав, като казва, че всички са маскари.

защо 6 годишните не ги питат при мама или при таати иска да живее когато се развеждат, докато не стане на 14 не можел да каже надеждно мнение пред съда, се вземат показания на 6 годишен по дело за убийство, защото това си е чисто убиство?!!

Невъзможно и незаконно е съдия да пусне обвиняем само въз основа на признания на едно невръстно дете! Аз искам да се обясни на народа, как точно са взети тези показания, на разпита присъствали ли са родителите на това дете, както се изисква по закон? А? Защо не се казват подробности, май нарочно са ни ги спестили, а? Второ - какви са резултатите от натривките? Те са меродавни, а не някакви си показания! Защо се мълчи и по този (от изключителна важност) въпрос? А? Нещо парички под масата кой е взел? Нещо корупция? Ама от ГЕРБ бандитите са така. Хитри са. Не бил говорил с никого по телефона юнака, но то си има интернет - там какви ги е вършил е трудно да се установи. А не се знае дали не е ползвал чужд телефон...

"Адвокате! Адвокате! Бързо ме измъквай брате! Адвокате! Адвокате! Хич не ми се влиза във пандиза!" Клуб НЛО Адвокати, магистрати, корупция, корупция... после "лош" Европейски Съюз. Ние сме били добрите?!?!?

Гадно малко престъпниче. Така да орезили добрия си татко.

Още не е освободен,нали прокуратурата обжалва!Домашен арест за него,доста несериозно!Но да отиде на рожден ден на племенника си, да се перчи с истински пистолет и да гърми във въздуха в заведение е лудост на квадрат!И защо собствениците на заведението не са извикали полиция да му вземе пистолета,след като е бил видимо пиян и риска от инциденти е висок!Трябва да има табелки пред заведения за забрана да се влиза с оръжие!

Майка ви нещасдтна герберасткаааа............... ,......... Ей близките и роднините на убития! Толкова ли нямате две ловни пушки в родата бе кретени такива!! Избийте фамилията на този Влайков бе! Отмъстете бе!! Робски душици нещастни! Гръмнете децата му! Гръмнете родители те му! Мамка ви робска , мизерници нещастни! Избийте фамилията му до 10-коляно!!! ......... Иначе следващите жертви сте вие!!! Вашите деца, вашите майки и бащи!!

гадни корумпирани съдии, дано скоро вие да пукнете!!!

...има болни родители и няма кой да се грижи за тях, предаде БНР - няма ли пари да плати на детската градина да ги застрелят?

Какъв чичо си като си лепнал за цял живот на това дете "убийство" и да ходи дамгосано? Що за урод си да идеш на тържество на брат си и да почерниш празника? нА ВОЙНА ЛИ СИ ТРЪГНАЛ С ТОЛКОВА ПАТРОНИ? Или даже при роднините си не можеш да идеш без пищов от комплекси? Такива комплекси!!!!!!

Не разбирам нещо: ако детето е стреляло, защо този Влайков трябва да е на свобода?? Не е ли точно толкова подсъдим и виновен, заради това, че е предоставил пистолет на малолетен???

В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ,ЯБЪЛКИТЕ СА НЕ САМО ГНИЛИ,НО И МИРИЗЛИВИ!

Типичното момче-борче. Идеално пасва на мафиотската партия ГЕРБ

Само да ти напомня, че мутрите и групировките са запазена марка на БКП ( БСП ), или това не ти е много удобно?

Още другата седмица тези помияри родителите ще се изнесат в голям град защото няма да имат сила да гледат хората в очите. Голям срам

Позор. Това е най-страшното човешко падение на което съм ставал свидетел в последните години! От тоя боклук гербаджията с пистолета, та през родителите на това дете, та до съдиите. Незабавно трябва да се махна и децата също ще накарам да избягат. Тук е отвратително.

Позор!

но ГЕРБ на мига ги изключва и заклеймява, а вие си ги държите за тамазлък.

Толерирани до тогава, докато не се провалят и не бъдат разкрити, като бивши подсъдими на темида!

Родителите са посъветвали с малкият Юри да каже така. Сега ще позлати семейството му

напълно възможно...направо са си мафия. 5 души в затънтена кръчма в затънтено село празниват рожден ден на 6 годишно дете с канонада от 12ш залпа и 1 смъртоносен изстрел....

Всичко ми е ясно, ясно ми е , че може да се случи и нещастен случай, но едно не ми е ясно, защо в редиците на ГЕРБ съществуват хора със съмнително минало, които се толерират от ядрото на партията!!!

Аз пък на 9 г. си направих електромотор по схема от в. Септемврийче, а на 10 г. - регенеративен радиоприемник 0-V-1. На 13 г. - 13 лампов суперхетеродин с двойно преобразуване! Сега благодарение на Костов и Дянков получавам неактуализирана пенсия, по-малка от минималната работна заплата! А при Станишев вървеше швейцарското правило за пенсиите! Нинова щеше да ги актуализира, но мутрите и лъжепатриотите не дават!

Преди 1944-та и след 1989-та няма държава.

Конечно. Българи честит празник, 9-ти септември!

какъв празник бе боклук, я ходи да изгниеш някъде малоумно комунде!!!!

Бог да прости убития, кураж и сили на семейството му! Тия ГЕРБ не могат и свестни кадри да си подберат! Но Бог вижда и възмездява, ще им гледаме чудото! Дано се стигне до съд, защото детето не е дееспособно и "показанията му" са без последствия.

Сега да ти припомня как най- добрия кадър на БСП във Варна се казва георги андреев, с прозвището пияния кмет. Той катастрофира пиян с кола на мутра, и се опита да изкара, че жена му е карала, а в бсп влезе през 2008-ма. Преди това беше кмет на ветрино от ГЕРБ. Та толкова ли са закъсали другарите та опряха до утайките на герб? А да ти припомня ли че другаря гуцанов, друг виден бесепарски кадър беше арестуван със 100 000 лв в брой в чекмеджето в общинския съвет, с които се оказа, щял да ходи на почивка със слугинята.

Аййййй? Това дете трябва да е с ръка която да нокаутира и кобрата.Ако не е така, значи ръката ще го боли години.А може би постолета е нав модел БЕЗОТКАТЕН .

Наистина, много хора тук правилно отбелязаха, никое дете не казва за баща си или майка си - мъжът или жената с КОЖЕНОТО ЯКЕ! Абсолютно същото важи и за чичо или леля... Всичко, абсолютноп всичко което ни разигарава една тотално деградирала и разпасала се пасмина от 27 плюс 45 години в ОТВРАТИТЕЛНО ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪЗПРИЕМАНЕ ЗА НОРМАЛНИ ХОРА И УМОВЕ! Да се криеш дори и зад гърба не 6 годишно дете!!!

Ами ,с кожени якета и палта преди десетки години ходеха само партийните комисари. Само за тях имаше благинки,за останалите гола супа.

Герберско куче, зад детето ли се скри?

този боклук и на фронта да е пак ще се скрие зад 6 годишно дете за да остане жива мизерната му душица ... само 20 години затвор могат да спрат подобни деяния ...

Това се очакваше. Преди седмица пак подобно "признание" отведе пастир в следствието, тъй като "признал", че с цигара запалил над 16 хиляди декара гора!!! На такава новина се чудиш да плачеш ли, да се смееш ли??? Сега това 6-годишно дете, което не знае кога е ден, кога е нощ, си "спомнило", че му дали пистолет. Утре, като нищо, новородените в АГ-болницата "Шейново" ще си "припомнят" и те, как са взели кредити от КТБ и няма да ги върнат, или как са "консултирали" чужди фирми за милиони, или как са "строили" магистралите у нас с европейски пари, но са "отделили" над половината за себе си.... Пфууу, в каква кочина живеем...

докъде стигнаха "човеците" - да се крият зад гърба на 6-годишно дете?!? Помия, гнус и отврат!

българите не могат да бъдат наричани човеци,дори и сложено в кавички,това са изроди,изметта на света

От първият ден бе ясно, че този гьонсурат няма и да помирише наказания! Но се чудя на вас възмутените, къде живяхте последните 25 години, за да се учудвате че всичко това се случва. Хайде, не можете да намерите противодействие, но поне не се чудете, защото това значи невъзможност за вадене поука от случващото се. 25 години буксувате на място.

изван страната .....

Има ли в Републиката номален човек ,който да повярва,че 6-годишно дете може да борави с такъв пистолет!?Освен прокуратурата и съда!?

По- важното в случая е, че съвестта му е чиста! Имигрирам на часа! Евал съм ви гайката!

мамка ти копеле с кожено яке, жив ще те одера като те открия....

докъде се стигна в простотията - да се оправдае с дете на 6 години, че е простак отишъл на детски рожден ден с пистолет. за такива има господ ако няма български съд

Съд има. Но прокуратура няма. Как да отиде в съда, като прокурора кацаров му е първа дружка в партитата?

Председател на общински съвет - не е обикновен човек, той е публична личност и има основание да се предположи, че може да повлияе на свидетели. Освен това има 6 досъдебни производства срещу него 2 за причиняване на средна телесна повреда и 4 за кражби. Удивлен съм, кои кретени в парламента са допуснали подобен казус!!!!

papion

И се удивляваш? Че те в парламента са половината такива, като тоя, виж колко имунитета се искат, крият се там от далаверите си. На нас ни трябват политици от чужбина и мутрата и сие-вън. Иначе какво, като са го изключили от партия ГЕРБ, той каквото е искал е направил до сега, а май сега също ще му се размине.

Кражби, побоища-идеалния БГ политик!

Какво кожено яке?Нали първоначално съобщиха,че Влайков е чичо на детето?Нещо променили се та детето вече разпознава чичо си само по коженото яке?

напълно е възможно и нагласено да е признанието, защото ако този влезе в дранголника секва кранчето и за брат му (бащата на детето), а така....дете не носи съдебна отговорност поради непълнолетие (чиста работа)....думи нямам от бг простотия.

Значи, много интересно нещо... Детските показания, ако трябва някой да бъде осъден, никога няма да се приемат като доказателство. Но ако трябва някой гербаджия да бъде освободен, непременно и веднага, всичко, което детето е казало, без значение, точно това ли е имало предвид се взима за чиста монета! Ебаси държавата!

Туй примат чуек ли е?

Мръсен келеш Цацаров, чака те пета барака шести нар в Белене.

Има закон и съд.А това ,че в съда мирише е истинския проблем. Защо съдиите симпатизират (най-меко казано на) айдуците?

Цоцоров е бивш съдия. Имотите му са от упорит труд, при това лъже за цените. Било симулация, казва човечето, не бил лъгал. Цацо Хилядарката.

при разпита е било уплашено и е казало(предполагам) чето егръмнало с пистолета,НО НЕ Е КАЗАЛО кой (Влайков) му го е насочил към убития и го е забаламосал как да натисне спусъка. Елементарно, нали?!!! ТАКА Е, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВЛАЙКОВ Е ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ УБИЕЦ!!!