Фарсът с Формула 1 в България

Тежък случай на пожелателно мислене, хитра схема за изнудване, жертва на измама, пълна некомпетентност или нагъл ход за стимулиране на чуждестранни инвестиции - това е въпросът.

Обратно в новината

Коментари - Фарсът с Формула 1 в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На гол тумбак, американско здрасти...

Тия от бизнес юръп са пълни идиоти. платена публикация на нещастници

за какво му е на правителството да се набутва в тази авантюра. доколкото си спомням, земята на летище доброславци е частна, заменена от предишното правителство неисгодно за неизползваеми панелни жилища за военни. освен това ф1 е частна компаня, при това губеща. явно намерили са схема за източване на даржвата с до болка познатото "печалби" за нас, загуби за вас. ако правителството продалжи да играе тази игра в стил "царски юпита" реитинга му ще падна до 0%.

На тебе каквото и да ти се обяснява ще е напразно.Ти кога се върна от Русия и здрав ли си физически и психически?

Вие да сте чули и видяли някой политик в България да се извинява за каквото и да е . Изобщо. Някога. Това са супер нагли и арогантни типове с манталитет на селски тарикати - какво друго да очакваме от тях? Sorry - Цветанов се извини на онези, дето ги облъскаха полицаите наскоро. Смях...

Този ББ не може и да включи компютър, да не говорим да свърши някоя работа чрез компютър!!Премиер - инфантил!

Ами,да! Сегашното правителство е още неопитно - трябва да му дадем време да натрупа опит и да се учи от грешките си! Така до следващите избори,когато други ще се учат да управляват на гърба ни!

Четох "извинението " на Б. Николов. Там има някакъв тайствен посредик, който предложил среща. Но кой е този посредник и защо са му повярвали не е ясно. За съжаление май отново ни управляват хора с ниски възможности.

но не само това. Май с тая писта са се захванали хора, дето от сега предвкусват пачките. Затова е цялата суетня. Само дето опита ме е научил, че в тоя случай по стара българска традиция няма да се свърши нищо, защото не могат се разбра кой да лапне повече. Пример: строежа на магистрала "Тракия", която толкова години никой нищо не свърши заради лобистки интереси.

Много избирателно се пишат фактите в тази "статия". Освен за смс-а, никъде не се споменава какво друго е казал "съветникът на И Ей Би Джи".

Мда, и тези са комунисти. Изобщо аман от комунисти дето плюят по нашия бат Бойко. А тоя е такъв пич ... :)))

Нека се съсредоточим върху изграждането на космодрум! Така ще имаме чудесната възможност да натоварим всички недоразумения и да ги изпратим да опропастяват нЕкоя китна планетка в края на Вселената ;)

обяснението е много просто, Министерството се изфукало за чужди инвестици. просто такава е същноста на управляващата партия Герб, да се фука, да позира, да пуска медийни сензации. Никой не ги е карал на сила да публикуват официално съобщение, нито Румен Петков, нито който и да е друг. Същото е и със шумните арести, постановки и медийни бомби- а в действителноист нищо.

браво! точно и ясно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Идеята беше да се посмеем малко, ама неисе...

Какво прочетох: Bussiness new Europe покрива бившето социалистичеслко пространство в Европа и азиатските републики. Ако се доверим на сайта-там пише, че създателите му намерили най-добрите журналисти във всяка страна, който да актуализират информацията. Логично е да предполжим, че този бисер го е сътворило момче-нашенче. Може и девойче. Отделно го сътворил по всички правила на списуването: привличащо вниманието заглавие, първите две изрегения и последните две-може и 2-3 са най-важните. Първите, завъртат брадичката в нужната посока, а последните като капак на каца заформят извода от прочетеното. Не че беше приятен казусът, но този типично вестникарски стил с познати за жанра словесни форми, клишета, драматични обрати в сюжета- е меко казано е досаден. Ако не познавах поне 100 читатели -просто читатели-щях да си помисля, че в тази държава всички сме с осми клас. Като започнем с "хитра схема за изнудване, жертва на измама...нагъл (!)ход за стимулиране на чуждестранни инвестиции и продължим с изведоха в светлините на прожекторите. Не е ясно защо преговорите са "деликатни", а не са стандартни (в началото още). Не ясно за какаво се споменава "политическа стабилност"? Държавата не е политически нестабилна в момента. А "ендемичната корупция" не създава задължително политическа нестабилност и авторът би трябвало да знае това. А политическата нестабилност пък играе най-вече роля за инвестициите, когато не е ясно ако едно правителство се смени с друго, то другото няма ли да започне политики, които да засегнат интересите на инвестоиторите. У нас такива политики няма, нито пък такава опасност-което авторът също знае. Ако намеква за "електрическите" дружества, по-добре да обърне взори към тях-щото накаря те с еоказаха длъжници нам, Да не говорим за спирането на енергоподаване, миньорите останали в мината-забравих коя и пр. Смятам, че казусът няма да има никакво отражение върху серизоните инвестиции. Само дето станахме обект на смях и на поучителни четива.

Вероятно никой никога няма да разбере какво е било всичко това, освен тези които са го `сътворили` .(било целево, било поради ниво на еди-кой-си-им багаж) Резултатите обаче ... (абе ... )

Правителството ни е цирк, пълен с министри-клоуни с червени носове и червени мозъци (където ги има), и е нормално да стават такива смешни номера - все пак работата на клоуните е да разсмиват публиката.

Незабавно да бъде забранен "Бизнес Ню Юръп", тиражът да бъде извзет и Костов да отиде в затвота! Ама ха - ще маскарят Бог Бойко! Завистници! Може да тънем в корупция и некомпетентност, но си имаме Бойко и Цецо и друго не ни трябва!!!

Това е поредната провокация на БСП срещу България и гаден номер да се злепостави правителствато на ГЕРБ пред света.Нима сме забравили кой е Р.Петков?

и кои пак ни защити? англия. защо не се сетят нашите политици за тая държава за едно по-тясно сътрудничество? има на какво да се научат от нея. това е държава с много гъвкава политика,бих казал мастииска дори когато се налага. но винаги е била на върха и никога не е била губеща през дългата си история.

Явно не познаваш историята приятел един скорошен грандиозен провал на британците е суецката криза . А за това че са на върха бих звучно се посмял от световен доминатор се превърнаха в лакей на световния доминатор .

Че то простичко може да се обясни: Неуспял кандидат за Държавна Сигурност, фен на БКП, дипломиран пожарникар, прочел една книга, знаещ една дума, предпочитащ да раздава шамари, защото акъл не може, самовлюбен егоцентрик, които е открил: топлата вода, слънцето, тока, а сега случайно станал Премиер и събрал отбор некомпетентни изтърсаци от други партии, хора с мания за величие, негови приятели, нагаждачи и задник-целувачи, които случайно са и министри. Стига ли ти обяснението?

обяснението е повече от ясно! благодаря! едва ли бих го написал по-точно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Странна е упоритостта на тези които разпространяват и популяризират това безумие наречено F1 в България. Идеята е толкова смешна, че не си струва въобще сериозни медии да се занимават с това, а се случва тъкмо обратното. Хора с авторитет пишат, че това ще се случи, други с още по-голям авторитет пишат, че това не може да се случи и всички участват в някакъв измислен филм. Не мога да повярвам, че хората са изпростяли толкова, че да вярват на това!

Къде ги видя тези сериозни медии с авторитет ?!?!