Фидосова написа на Барозу, че Марковска е безукорна

Председателят на Комисията по правни въпроси Искра Фидосова е изпратила писмо до президента на Европейската комисия Жозе Барозу, в което го информира за изслушването на избраната за конституционен съдия Венета Марковска.

Обратно в новината

Коментари - Фидосова написа на Барозу, че Марковска е безукорна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лажа и то голяма. безукорен садия у нас няма, защото ако имаше такав поне един от знаковите престапници щеше да баде осаден. морковска е от котилото на комунашките вишински садии, за които " партията е права и дори когато сагреши" срам и позор за фиодосева и гербавите.

За всеки прочел малко по-внимателно статията ще забележи поне една-две неточности или съмнителни действия. Почти не се съмнявам, че Марковска е безукорна като съдийка - по документи всичко може. Поне сигнала да бяха проверили -щом е подписан, значи не е донос, още повече че и по вестниците са писали за това!

не знам дали барозо ще и обарне внимание, но като валеше в софя зялото метро капеше а нали и то е европеиско. ако сега вземат да ги отреят много ще ме учудист. но аз мислуа че на тиквока в брюксел вече не му вярват а само на станишев. така че ако европа иска да се информира какво става в булгаристан питахстанишев. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много смрад, много нещо!

Иде Жжжега ! Жжжежка .

Аз мога да преглътна Боко и с Фидоска. Трудно, но като се сетя за алтернативата, май мога и да си легна с нея...:О)))!!!!

Ако можеш и под нея, тогава те признавам за башсмелчага АЙКЮ! А снимката ли е смачкана, или фидоската е наедряла още повече, ако е зъможно това?

Ludiamaus

А! Ама ти си жив още! Някой те беше цитирал, че си хванал бас сам със себе си, че ще се биеш на руска рулетка със себе си. Значи си спечелил.....

Похвално е, че КОМУНОИДНИЯ ПЛАМ е доста охладен, навярно си даваш сметка, че "Няколко човека можеш да лъжеш известно време. Но не се е родил оня КОМУНОИД, който може да лъже всички безкрайно..." Дано да си ме разбрал, КОМУНОИДЕ!

ХХ

Това което виждам на снимката истина ли е?

Kalin

Да му беше пратила някоя от своите диети на които дължи безупречното си тяло!А и се съмнявам че може да пише.Иначе и за слепеца стана ясно че с тази съдийка нещо не е наред.То приятеля и не бил приятел родителите и били....Абе гнила работа.

Съдия Марковска е родена 1951 година. Според вас на колко години е майка й, която е хукнала да купува къщички по разните села? Как така изведнъж престарелите роднини на герберастите започнаха да купуват какви ли не имоти? Не питаме с какви пари, де! Просто по призива на Бойко - разпечатали са си банковите сметки и харат ли харчат за да повишат оборотите на родната икономика! Сигурно тук-там и някой дюшек с забравени по татово време пачки са намерили... И герберите всъщност доказаха, че никога не е късно да станеш предприемчив - на 70-80-90 години... Какво искат тогава тез пенсионери? Ми да си изградят 2-3 хотела, да си се возят на Бентлитата и да не нариват много...

Обсъдих Предложеното от Вас с по-горните поколения . Първо рипнаха да Ви шамаросват .(както обичайно са си към мен) После -- да Ви разцелуват за феноменалния хумор. И най-накрая просто заръчаха да не се подмайваме Всички-Ние .

Mekong Delta

Господа офицеры, медсестры, и вся остальная непьющая сволочь!Этот вальс для вас.Танцуйте господа! Наздорове.

valentin

Ама за това сме на това дередже...те в европата знаят за какво става въпрос..ама ние не та не...вън всички стари муцуни от прокуратурата и съда ..били най-кадърни и Велчев и тази..а къде бяха досега.. то не беше ВИС...СИК...ама те били добри..хахах..всички над ч0 годишни вън...само млади иначе няма оправяне !!!

kgb777kgb

Грозна история ! И Фидосова и историята , не знам кое от двете е по-страшно ! Е така се губят гласове - жалко за Бойко ! И още по-жалко за България !!!

И - вече попитаха по-долу, но отговор няма засега: В качествотот си на каква Фидосова пише на Барозу? Аз пък знам, че баба Гицка от съседния вход се е оплакала писмено на Обама от неговият човек Дянков... тъй де - за пенсийката, ако може да се направи нещо... Ама Обама не й е отговорил още, та чакаме значИ! Божке, божке - тия си мислят, че и в ЕС вървят телефонни обаждания за наши хора, защо ли пък и да не ги понатиснем тез келеметори? Все недоволни от образцова бойкова България!

Барозу (и фамилия) са не-от-вчера под око . От тези дето Трябва . ...Твърди се, че немалка част от причините имат доказано-`нашенски` геном.

Много искам да видя дипломата на Фидосова и от кой ВУЗ я е получила - и тази е юрист, колкото е секс- символ.

Ludiamaus

Грешиш приятел, я я заведи някъде из арабския свят, може и в югоизточна Турция

Ей направо се улеяхте...то и Велчев е безукорен..Маркововска също..но защо Европа не ви вярва...а ние ви повярвахме.. !!!

Уникална наглост! Я напишете в гуглето с. Душанци... И? Обикновеното българско село е пълно с хотели, кипи активно строителство свързано с еко и селски туризъм, а лятото - не можеш да намериш свободно място къде да спиш! И какво толкова станало? Купила жената на безценица само ТРИ къщи, защото толкова имало останали! Очакваме построяването на ТРИ нови хотела в с. Душанци, където никой не стъпва и е съвсем обикновено селско селце...

Браво !

хората искат точен отговор за разследване по КОТКРЕТЕН СИГНАЛ, а тук няма такова нещо - сигнал за корупция, който въобще не е разследван! - не знам как с това ще замажат очите на ЕК а ако стане, жалко за ЕС, който ще се разпадне от корупция

Кога са изборите?Само БСП.

Практикта на "Дивея Запад" е - при най-малкото подозрение си обираш крушите и дим да те няма. А тека абсолютно безочие. За тези простаци аз повтолно няча да гласувам. Оляха се в обещанията си за меди доганов, за монополите и в намерението си да съдят и връщат заменките. Това е няма и няма.

Ами напиши такова и за управителя ни шефа на ВиК Русе от БСП ?!?!?...

...също както и тъста на министър Цветанов. Невинни са, но защо ли тези в ЕЦ не вярват?

Халваджията за бозаджията!

ще изпита ЕК. И ще се наплаши. Друг път нЕма да закача велика България.

ГРОБ са вече изпята песен. Епистоларните глупости на тази грухня барозу най-много да изхвърли в кошчето за боклук. Отговор едва ли ще й даде.

Фани се застреляй дебела овцо, заедно с бб и цц мама ви да еба съсипахте държавата

Вижте,в една нормална,демократична страна и най-малката сянка на съмнение,игнорира един кандидат за такъв пост.Първо бяха протяжните обяснения на самата др.Марковска.После се намеси тежката артилерия на ПП ГЕРБ,в самото лице на Искра Фидосова.Прекалено бяхме замаяни от след изборна еуфория,та мнозина не помнят,как първото което г-жа нотариус Фидосова скандално и лобистки прокара в новоизлюпеният Парламент през 2009г.,беше Закон за нотариусите.Да,в една нормална и демократична страна....каквато ние не сме,откакто валякът ГЕРБ,мачка по милиционерски всичко наред.Партията на четвърторазрядните комунисти,се свръховластява с всеки изминал ден.Безскрупулно и безкомпромисно,на всяка цена.Сега този процес се случва в името на партийното добруване в Съдебната власт.ЕК били бесни...на кого ли му пука-декларациите и гръмките обещания са важните за пред Брюксел.Една бандитска партия се стреми към тотална власт и безнаказаност,овладявайки всякакви позиции.Това е положението.

Тази можела и да пише така ли ?

Тоя говеда се оляха просто. Явно и те решиха, че са като боговое- каквото кажат и народа мълчи и този същия номер ще мине и в Европа..... Там поне знаят какво казват като говорят и затова и никой не смее да ги съди за клевета... защо не ги съдят бе, ами защото знаят, че ще загубят, но тях не ги интересува Европа- важното е тъпия и прост народ да вярва, останалото няма значение!!!!

Дебилска реакция! Каква умопомрачителна наглост! Не коментирам селяшкото непознаване на протокола - Фидосова (монтанската гълабица) в кое си качество пише на Барозу?

Някъде прочетох, че г-жа Марковска членувала в алтернативен съюз на съдиите, които заставали зад тезите на м-р Цветанов, включително и с аргументите за законното му забогатяване.

Тая свиня.само като я видя и ми разваля настроението,то па бива бива,ама те такава нагла гад не съм виждал.Боже слез и си събери версиите.

Не свиня, а хипопотам.

Това наистина вече е селска работа.... Тая Фидосова не се научи..... Същата индулгенция написа на Румяна Желева, та направо я закопа с този селски номер.

А бе какви жалби чакатае да има регистрирани. Трима спящи полицай разсипаха живота на този който ги е снимал, та тази няма да се разсправи с някой който е посмял да подаде жалба. От ЕС за да питат явно има защо

Фидосова - свинята

Грешиш бай Кольо, прякора й е "балерината" :)))

Някой ми е взел името в нета, аз съм бай Кольо и не пиша такива неща. Недостойна е заигравката с външния вид на човека!

Байо, прав си, но какво им остава на хората, след години гавра от страна на въпросната госпожа и нейното обкръжение? Остава им да се радват, че може да са низвергнати и презряни, но са здрави и слаби.

Е, и?

И ето така умира свободата и демокрацията в България-под вещото тръбене на Искра Фидосова и аплодисментите на ГЕРБ!

Пък тия от ЕК взеха, че се вързаха видиш ли щото те доматите освен с колците ги ядат и с връзките или поне таз пухкавинка сладурана сигурно така си мисли

Гарван гарвану око не вади,се казва в поговорката...Тук е по удачно да се каже: СВИНЯ НА СВИНЯТА ПОМАГА...

Жалко, че Станишев няма юридическо образование - беше идеален за съдия! Първа работа - Премиер, втора работа - конституционен съдия! Ура!

rado_7_6@

Първа работа би било - това с 'премиера' беше интърншип. С мандата на 'сокола'. Блестящ интърншип иначе - както обича да казва един съфорумник - крадене с по пеесе мельона у час. Хевиуейт про потенциал сенс ай хиър! Представи си успешен преврат с формалната 'европейска' подкрепа на охранени брадати афстрийски друари. Ахлелеее-ахлеле-лелеле майчице милааа - с по пестин мельона у час ше е ЯКАТА ПЛАДНЕШКА БЕСЕАПАШКА КРАДЪН.

Хайде холан ! Все до едното-му-там ниц, кайне ...цурюк нах кюхе ... далидали ! -- Ще го докараме зер ! И разбира се -- цален ! Алес цален мит ...ъ-ъъъ таковата лихвите я !!!

Абе, то и за Румяна Желева разправяха колко е по-по-най, ама тъпотата й лъсна като тиган на месечина... Та, по този повод - не се опитвайте да пробутвате на европейците неща, които са в явно несъответствие с реалността (те,европейците, не са толкова глупави, колкото ви се ще). В противен случай: отново ще има звучен шамар, а PR-и и послушни журналя ще се чудят как да замажат скандала!

винаги е бил размазван като говеждо лайно на асфалта ! Това може да се случи и Барози !!

ОСОБЕННО АКО КАКА ФИДОСКА МУ МИНЕ ОТГОРЕ....

Господ да те накаже, да си толкова грозен и ти вместо да си седиш в село Монтана, да си показваш телесата в парламента на страната. Ако пък си толкова умна, че без тебе не може, стой зад кадър бе шопар монтански. Само като те погледна и веднага намразвам тая институция. На какъв конкурс ви избираха тебе и Цачева не знам, ама толкова грозотия на едно място, ми идва доста в повече. Скрии се някъде и въобще не се показваи св...я грозна.

Ами Юлиана Дончева като беше по-красива, да не беше по-умна?

Европа няма да ни критикува случайно и едва ли изпитва симпатий към определени личности.Оказва се че Венета Марковска отдавна е позната като безкруполна и корумпирана съдийка.При създаден скандал редно е висш магистрад да се одтегли.С това изказване и защита на Фидосова ГЕРБ плътно застава зад силовия и сив сектор в България.Ако ГЕРБ не се освободи от тежести като Фидосова и компания кораба им бързо ще потъне.Отвратен съм от наглото,безкарйно тъпо, некометентно и безкруполното управление на ГЕРБ.

Кодът Е отдавна червен . И у Нас, а и За у Нас . ... Здраве да Имаме, ще Се Справим !

Липсва елемента " изненада"!

Израстването си в политиката Искра Фидосова започва като привърженичка на Симеон Сакскобургготски и НДСВ, откъдето идва и запознанството с Бойко Борисов (по това време главен секретар на МВР). Посреща Симеон Сакскобургготски при първото му посещение в Монтана, откогато пази маслен портрет на съпругата му доня Маргарита, който седи окачен в офиса . През този период от живота си Искра Фидосова се отдава на благотворителност и успява да натрупа значително финансово състояние. Съсобственик е на ресторант Монтанензиум, емблематично заведение в градския парк на Монтана посред езерото. Закупувайки и бивша почивна станция на прохода Петрохан, като същевременно изкупува и други имоти сред които и един селски парцел за строеж на профилакториум.

ама права е г-жа Фидосовна, къде се намират тези от ЕК и така и ще я карат, постоянно ни обиждат и набеждават, айде де, да не сме паднали от Венера.....я ни вижте....

Тая бабушкера където е избраха сама трябваше да си направи отвод и да се махне а тя нагла и продължава да нахалства за поста . Може да намерят нещо още по изобличаващо.

Досието Бочаров е едно от най-дебелите сред документите на ДС за български журналисти. И от най-мерзките. Личното му дело е от два тома с общо 569 страници, а работното от шест. Във второто се съдържат доносите му цели 1726 страници! Факсимиле от разписка за получени от Петко Бочаров възнаграждения от ДС, за работата му като агент под псевдонима "Борисов" От тях става ясно, че доайенът на българската журналистика е доайен и на агентите на ДС. Той е съдействал на органите да осакатят не една съдба.

Е, щом другарката Фидосова твърди, че Марковска е с безупречно досие, аз й вярвам! Все пак ядрена физичка е жената-първия в света самоук ядрен физик! И пак добре,че (за сега) е само писмо-разяснение, че можеше да е намек за напляскване по почина на един друг "корифей"

Всъщност и Мария Кюри е самоука по темата с атомното делене! Може да не харесвате Фидосова, но поне не се излагайте с такива изказвания.

То бива бива - но бивол за мезе не бива . Чак пък със Мария Кюри да я сравняваш ? Но всичко е ясно - и за яец също е ясно - такъв вид централа въобще не е измисленп още - а ние ще хгласуваме дали да я правим у нас - олеле мале . Тъпотия до шия.

януари

ама наистина не се излагайте другарю! Мария Кюри е завършила физика и химия в Сорбоната, а на другарката Фидосова е спорно дори придобиването на диплом за нотариус, злите езици(повтарям-злите) твърдят,че димпломката й е надлежно.........закупена..