Цвети Стоянова няма да има трайни увреждания

Спортният министър Красен Кралев съобщи, че гимнастичката Цвети Стоянова се възстановява, вече е контактна и няма да има трайни увреждания.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Стоянова няма да има трайни увреждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки събитията ужасни, които заляха Света ни, не съм забравил да мисля и стискам палци и за Цвети. Оздравявай по-бързо, дете. Живот лесно се взема, лесно се дава, но човек и личност трудно се създава.

След такава тежка травма не вярвам да НЯМА трайни увреждания. Докторите може би искат да кажат, че ще може да води относително нормален начин на живот, т.е. да работи нещо извън спорта, да има хобита и да спортува определени спортове. Може би дори да има деца ако поиска. Истинско чудо е, че след такова падане изобщо ще може да ходи самостоятелно. Но, нека не се залъгва, след време ще започне да плаща цената на глупостта си и ще й се наложи да се бори с ежедневните болки, слабост, изтръпване... характерни за травмирания гръбнак.

...му пожелавам на това мило дете да оздравее и да доживее годините си в радост.

Успех на това красиво момиче! Цяло чудо е, че оцеля след това падане, а още по-голямо, че отново ще има шанс за нормален живот. Дано намери себе си и да продължи напред!

Идиот. Изваден далак - не е сериозно увреждане, така ли?

Не се изненадвай. Виж какво разбират под лека и средна телесна повреда и тогава се изумявай. Тежката е ако си мъртъв (или в най-добрия случай зеленчук).

"Трайно увреждане" е инвалидност или парализа.

Идиот си ти. След скок от 6-я етаж - разбирай 15-18 метра, ако се размине само с далак е невероятна късметлийка. Трябва да пуска тото.

Този шопар какъв спортист е, по вдигане на женски крака, по. Маратонско плюскане или по мързел? Намерили клатикурска длъжнодт за един мега паразит.

национален шампион за юноши старша възраст на 5 000 и 20 000 m. През 1986 г. става рекордьор на България на 20 000 m за юноши старша възраст. Носител е на трето място с националния отбор по кънтри крос на Балканиада през 1986 1987 година.

Освен това не е нужно да е спортист. Трябва да е добър администратор а не олимпийски шампион. Дай да сложат Димитър Пенев. Той е треньор 1. Голям спортист. Що да не става и за министър а?

Че какво му е на Пената?! Щом един сладкар /Лучано/ можа...

Време е народа да разбере, че зад художествената гимнастика се крие гнусна проституция на млада плът за креватите на мутромафиотите. Тази гимнастика е инкубатор на млади мутреси и ВИП компаньонки....

ти си оформен, завършен, закръглен ИДИОТ

много красива- изглежда 4увствителна и добра душа. дано бъде щастлива занапред.

Братът зидар Кралев, да си гледа министерството, по-добре лекарите в Пирогов сами да съобщят , какво се случва с момичето, а не той да препредава какво са му казали.

това недоразумение,наречено министар, лаже наи-безобразно! преди няколко дни саобстиха , че е на апаратна дялиза и развива сепсис...., което означава че настапва полиорганна недостатачност и нестата не варвят никак на добре. транслитераця

Чети: '... инфекцията е овладяна'. Апаратната диализа е пречистване на кръвта (подпомага бъбреците), а апаратната вентилация е изкуствено дишане, т.е. подпомага го. (извинявам се ако имам неточности, все пак не съм лекар)

Дано да е добре Цвети Стоянова, да се възстанови напълно и да има късмет да живее нормален живот! Бог да помага на нея и на всички, които имат нужда от излекуване и пълно възстановяване. За всички ! Защото човешкият живот е еднакво ценен за всеки от нас ! В последно време бяхме свидетели ,че за някои / не цитирам Цвети /се полагат особени грижи, и се занимава цяла България. Като за един несебърец,, а в същото време много обикновени хора, не получават адекватни грижи и лечение. Това е, двойният стандарт.....

"Според него всички хора са длъжници на момичетата" абе я да си затваря устата тоя клоун нищо не им дължа, аз моя дан си го давам плащайки данъци а пък да съм много щастлив, че някаква самоубийца ще живее - аре нема нужда утре ако се фърла от 8мия етаж на някой много ще му дреме нали, че чак цяла българия.............. аман от нагли клоуни

Аз

Напротив - дреме ни. С нетърпение чакаме да са фърлиш.

slavrado

Каквато и да е причината това дете да падне от терасата, трябва да сме хора и да не хейтим. Надявам се наистина да се възстанови и да вземе живота , (който й се дава повторно) в ръцете си и да бъде щастлива.

А репродуктивните й органи запазват ли функцията си?

нали има устичка все ще се оправи някак

браво, много си оригинален

Тя за да скочи значи е имала трайни увреждания на главата.

Кралев трябва да каже за много далавери, които се случват в неговото измислено за кражби ведомство, за имотните декларации, които подава и нещо не съответстват на истинското положение на нещата. А пък за здравето на момичето има лекари, които я лекуват, и могат да дадат по-точна информация.

Ех, не се научиха тези хора да говорят по-малко. Дали ще има или няма да има трайни увреждания и за нея и за премазания работник няма да е сигурно още с месеци. Защо бързат да говорят! Дано всичко се оправи и за двамата, но не бива да се дърпа дявола за опашката.

абе селянино - министерът е доктор по медицина. Кво го ругаеш него. Все си търсим виновни. И децата знаят че този спорт колкото е красив, толкова е натоварваш физически и психически. Хубаво се отказала, като е видяла че не издържа, но не по този начин.

Доктор по медицина?Оуу...Ако не си разбрал тъпако казах че таа свиня ви промива мозъците.Лъже ви в очите.Лъже ви че момичето ше се оправи,лъже ви че е много загрижен...Едно време на това му викаха "социалистически оптимизъм".И ако сама се е "отказала"...поне според мен един "самоотказал" се не скача от 15 етаж.Или и ти ше ми промиваш мозъка...

Те уврежданията са и в главата... Както и на имбецилите които се опитват да политизират опит за самоубийство на психически лабилен човек.

Как така няма да има? Веднага ГЕРБ да се намеси, за да се оправят уврежданията! Аман от битови инциденти, бой за паркоместа, махленски свади и атентатори ислямисти лабилни самоубийци...

СЕ ОПРАВИ И ДА НЕ СКОЧИ ПАК.

Това е доста гнусно.Таа свиня-министър-човекоподобие с трети клас да се опитва да ви промива мозъците.Разбира се до колкото ги имате.Значи да обобщим.За да се случи нещастието е имало неква ситуация.Неква причина бе.Нещо в таа ситуация да се е променило?До колкото знам не.И здравия разум не диктува че нещо в неа ше се промени за добро.За физическите поблеми-така може да говори само един идиот.Иначе можем да си помислим че ако човек има некакви проблеми-за да се разрешат е най-добре да скочи от 15-тия етаж.И тогава ше е по-здрав от преди и другите му проблеми ше са изчезнали.

Пожелавам на момичето да се възстанови не само физически,но и психически.Но с какво всички българи са длъжници на отбора на Раева?Самата тя съзадава истерия и после започва да обвинява в грехове обществото.Всяка от тях сама е решила да тренира и никой на никого не е длъжен.Тогава и на редовия бачкатор всички са му длъжни.

Незнам само до кога ще тиражирате приказките на такива като този дето и понятие си няма от медицина като раевата ама все ''съобщения'' по медицински теми за момочето раздават докато истинските лекари си мълчат. Оставете детето на мира а като искате таквиз като тоя да го пробутвате намерете си теми дето ви задоволяват взаимно

99% от вас са тъпи,комплексирани селяндури,да ви еба мате.Ако вашето дете е в това положение мисля че по друг начин ще мислите.Злоба,комплекси,завист.Типично по български!Сер* на вас.

Нали е казано да не казваш на никого "рака" /глава без мозък/ - всеки има някакво сиво вещество в главата си, за да може да съществува.

еееее министрите вместо да се занимават с по-сериозни неща, ще ми съобщават новини - като,че те са направили нещо! Лекуващия лекар е този, които трябва да говори, а не тия говеда!

Дано момичето се оправи физически, а след това и психически, ако има неблагоразумието, да прочете тъпотията на нацията, от която произхожда.

сега като се оправиш, да платиш разходите по спасението ти! Не може социопатията да е оправдание пред обществото, което да се чувства длъжно да ти плати дивотията! Ако всеки се мята от балкона, щото му е трудно... къде е Киро на кирия?!... Сега си представи, колко ще ти е по трудно да си стискаш животеца с толкова телсни поражения успоредни с психичните...

И аз така мисля! Не може да изнудваш по този начин! И това си е висша форма на егоизъм - да се отървеш ти и да не мислиш какво причиняваш на другите!

Да се благодариш, че не е скочила с раница с експлозиви.

щеше доста да спести на пешо москала от здравната му касичка... не за друго - ами нямаше да има пръстов/и отпечатък/ци!

Защо само се тръби, че е направила опит за самоубийство.? Може да се е подхлъзнала и да е паднала. Как ще й се отрази на психиката, когато започне да чете пресата? Тя потвърдила ли е, че имала това намерение?

не е потвърдено че е опитала да се самоубие.тиражирате клюките в обществото.

не разбирам , засто в случая се намесват разни пишман министри! сред драскачите по долу има доста тролове! вина има и онази простачка и чалгарка иляна раева- може някога да е била несто, но сега разнася простотя и наглост ! причината е не само в момичето ,което явно е било депресирано , но и малоумните патици около него! разбрахме как цвети е била обиждана сас сравненя от животинскя свят! текста е транслитериран ,поради липса на кирилица!

Браво!

Да бе нема да има. Като одъртее малко и ще почнат проблемите. Така ще и се разскърцат кокалите като иде дъжд че ке има да пъшка. Аз по чупената си ръка навремето познавам дали че вали!!! Тъй то! Чиляк требе да мисли преди да напрай некоя глупост щот после зор!

Това, което пишеш е доста космато, наистина...

А, мен си ми скърцат и без летежи от високо. Тя е млада ,ще се съвземе. Цвети, не лишавай света от едно красиво създание, ти ще разкрасиш малко поне нацията. Някой ден. Бъди весела, спокойна и щастлива !

С Божията помощ всичко става! Господ помага винаги, когато види такова неивнно същество да страда! Лекарите заслужават благодарности, но нищо нямаше да стане, ако нямаше БОГ и не беше направил чудото, в което никой лекар не вярваше!

Що са ни гръмниш в кухата кратуна?! Къде е твоят бог при безбройните несправедливости и жестокости, които стават постоянно навсякъде по света, КЪДЕ Е?!

алах акбар. нали знаеш това как се превежда: господ е велик. просто превеждам това което си казала на чужди езици нали съм полиглот.

Да, но тази дума се използвана погрешно преди да убиват друг човек!!! Едва ли господ изисква кръв в негово име!

ГУЗНА СЪВЕСТ СЕ НАРИЧА ТОВА КАК ДО СЕГА ТОВА КРАСИВО СЪЗДАНИЕ ИГРАЕШЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ

Аз много се радвам за момичето, да е живо и здраво. Не съм съгласна обаче, че хората, в това число и аз, трябва да имаме чувство на вина. Лично си е избрала да се самоубие, не е помислила за семейството си, за приятеля си и съотворничките си. Доста егоистично. Друго, което не ми харесва, защо министъра трявба да съобщава тази новина? Каква е неговата заслуга? Или търси дивиденти?

абе когато ставе въпрос за патологично психическо разстроиство - характеристиката "егоистично" е твърде ненамясто. а поведението на министъра преставлява обществения интерес за нея да се погрижат добре в болницата.

и аз си помислих същите неща, казали сте го вместо мен

На това разглезено младо моме, дето хвърли толкова хора в грижи и тревога като го изпишат от болницата, първо брат му и баща му трябва да му теглят един здрав кютек, после приятеля е да я побара и яко груб секс до безсъзнание и полуда, да и направи поне 3 деца едно след друго да не може да вдигне глава от грижи и шетане по децата, да не и остава време за доспиване и минаване на подобни налудничави помисли за самоубийства , пиклата му с пикла кела копелана дето разтревожи цяла България.

Понятията "разглезен" и "световна титла", са оксиморони. Но, сподели твоя опит, как с глезотия се стига до първото място в спорта - ще направиш сензаия!

Жилава излезе!

Това момиче има сериозни психични проблеми.Гръбнака може да се оправи, но главата едва ли.Следващият път ще опита нещо по-сигурно.

абе и ти си прав. но не е само тя. това е лошото. просто за цвети писаха защото е известна. има стотици опити за самоубийство без причина.

Никой не знае и ти как си , Киро, и Кралев как е и оная, злобната муцуна - шеф на гимнастиката как е с психиката. Не пророкувай, преди да знаеш и ти края си.

ами как да ги подкрепим, бе г-н кралев, къде да идем да платим и да викаме - повече от това не виждам какво да се направи - само че, дали не станаха твърде много оправданията за нещастната цвети, май че нещата не са точно такива, каквито се опитват да ги представят разни кобри

Едно егоцентрично хлапе причини огромна болка на най-близките си (ака изобщо ги е считало за такива) и се опита да провали националния отбор преди голямо състезание. Никой не му е виновен на това момиче, никой!!! Безброй спортисти изпадат постоянно в нейното положение преди скока. Ако навремето при Нешка (дет уж няма грешка) е имало такива слабохарактерни деца, труповете щяха да са десетки...

Браво най после хубава новина. Радвам се за това момиче. Дано се възстанови максимално както физически така и психически. На човек понякога му пада пердето, но не трябва да се предава.

има логика. в техния спорт не са наднормено тегло, точно обратното. а и всеки спортист е много по-здрав и жилав от хора които не се занимават със спорт. най-много си зависи от нея. не и е било писано да умре. нека вече гледа на света с друг поглед.

абе тя е нацелила короната на някакво дърво - така че скока не от шестия етаж а от третия.

котсе, как не можах да се сетя? ма ти си много умен бе! бравос!

Това обяснява защо е оживяла. Клоните малко по малко ще са омекотявали удара. Освен това сигрно е лека и затова не пада с такава сила. В общи линии от някъде 4-ти етаж е смъртоносно. Макар човек да може да умре дори при спъване, ако си дрънне лошо главата. Само големи късметлии (или не), оцеляват от по-високо. Чувал съм за паднал от 20 етаж, но паднал върху кола. И нищо в общи линии му нямало. Но колите са тип кашони, а каскадьорите скачат върху кашони, защото се забиват в тях и така постепенно се омекотява удара.

Господ чу молитвите и молбите на всички, които се молеха! ПОКЛОН!

А знаеш ли Господ какво прави с лъжците?

Най-сетне една позитивна и радваща новина.Дано Господ е с момичето и му помогне скоро да се възстанови,действително без увреждания и да продължи пълноценно живота си.Не е важно дали ще се състезава,а да живее като читав човек и се радва на живота.

Най-после една добра новина, сред морето от негативни. Надявам се да я изпишат скоро и да се вземе в ръце.

Hаи после една добра за разлика от страданията и огорченията създавани от глупаците в парламента които заслужават да бъдат спуснати с главата надолу от Aифеловата кула. Hо за тях никога не е късно A на това прекрасно дете целият BG народ му пожелаваме здрави и възможно в наи скоро време да я видим отново да покорява върховете на BG спорта

Хвърлиш ли политик от Айфеловата кула ще натроши паважа, ще стане, ще се поизтупа и ще врътне една реч за необходимостта от приватизация на съоръжението...

Каква хубава новина за хората и колко скръб за журналистите... имам чувството, че не погребат ли стотина човека в един ден, направо не го броят за работен! С каква ли помия не заляха това дете, треньорките и съотборничките й.. Цвети, оправяй се и се взимай в ръце! Господ ти дава втори шанс - не го пропилявай!

Да скочиш от 6тия етаж и да нямаш трайни увреждания звучи бая невероятно. Девойката е извадила късмет..с кофи! Или ни лъжат...

Скачането от шестия етаж само п осебе си говори за тряйни увреждания.

ако ти е писано да те обесят, значи няма да се удавиш

абе тя е нацелила короната на някакво дърво - така че скока не от шестия етаж а от третия.