Студентка от Пловдив кара от мотопед до самолет

Общо 16 свидетелства за правоуправление на различни машини притежава студентка в Пловдив, пише днес "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Студентка от Пловдив кара от мотопед до самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пример,браво за труда и пожелания за успехи !

А мотор с два коша и червен фар може ли да кара??....

Може. Може също да ти го вкара в гаража. Мотора, с все кошовете.

Уважаеми, радвайте се , че има такова българско момиче и дано успее да постигне значими неща в своята област. За пореден път се доказва, че сме големи разбирачи и само плюем. Тук коментиращите си нямат на идея колко е способно това момиче. Дано да остане в България и да се развива.

Не може. Ако иска да се развива, трябва да се маха. Това е положението.

ти наистина ли си такъв малоумник, или само се правиш?

"Успяла да събуди интереса дори на специалистите от ВВС"... Абе тя и да не беше пилот, на 20 години всякакви интереси може да събуди...

А в другата работа какви способности има и усъвършенствува ли се. Когато обяснавате не прескачайте основната тема. Браво на момата - дано и там да е така "способна"

loyola

Не, че нещо, ама сигурно има вуйчо владика?

А бе то не до мерака ,ами до парите зависи ...И аз карам от 16-годишен и цял живот съм карал ,дори камиони от рода на "Краз" самосвал ,ама сега на стари години ,ще трябва да се бръкна поне с 600 кинта за една "Е" категория ,защото се окзва ,че аз човеке с опит ,дето е карал 30 -тонни камиони ,днес не мога да тегля зад буса си по-тежко ремарке от 750 кила (от рода на платформите) ,въпреки че още при соца ,обикалях на воля България с жената с една 1200 килограмова каравана теглена от вярния ми корав "дванедесетак " ...Интересно тогава можеше ,днес не може ... Пък 600 кинта за една категория за мен са си доста парички ...не ми се мисли за ...самолет .

остана да вземеш за яхта, кораб и подводничар! :)

Също и за тролейбус, трамвай, влак и метро...

за самолет е достатъчно и - айде в президентството ...

Тая от подземната авиация ли е?

Да ви имам заглавията...

да си кара машинките с удоволствие и преди всичко да е отговорен водач!

Браво на момичето, но журналистически похват ли е да се изписва неточна информация? Свидетелствата за управление надали са 16. Категориите са 16. Някой ще реши, че за всяка категория се издава отделно СУМПС