Коментари - Сирийският Миг е бил свален /обновена/ | Днес.dir.bg

Сирийският Миг е бил свален /обновена/

Сирийският пилот, чийто самолет се разби на 4 февруари в турския окръг Хатай, каза на турските власти, че самолетът му е бил свален.

Обратно в новината

Коментари - Сирийският Миг е бил свален /обновена/ | Днес.dir.bg

Коментари

Пилотът според медията е бил на ..56 години. Да не би случайно да е дремнал, докато са го..сваляли. Кой да ти каже в тази бъркотия.

И с какво е бил свален самолета на правителствените войски на Сирия? С прашка от "бунтовниците" или прашка подарена от Исраел? Както грузинския евреин Ердоган иска възобновяване на Османската империя, така и Нетаняху иска да изгради Велик Исраел в тази маст на света. А Сирия е пречка, както и Персия.

Вероятно с руска преносима ракета, която е била под ръка в местните сирийски военни поделения.

Те руските самолети лесно падат

Соросоидите отново са дефекирали от кеф.

от статията не се разбира само един ли е бил свален или всичките.

Не съм експерт ама не мисля че това е МИГ 23 . Май е към 29 или греша?

По-скоро си русофил,а те от два дена както е свален МИГ-а само това повтарят.Всички виждаме какъв е,ако имаш снимка на миг-23 я изпрати на ДИР-а за да се кротнете най-после,а под снимката не пише,че е МИГ-23,а в статията се пише за такъв.Ако се пише,че бай Иван е заклал жена си и са качили снимка на човек колещ жена няма нужда да се обяснява,че това не е бай Иван за който се отнася статията.

...Който иска да види как изглежда МИГ 23 ...може да го види във Военно истореческия музей...всеки ден...б е з п л а т н о

За твое сведение съм българофил, но факт е че или снимката или написаното не е вярно. Сега ако трябва да им пращаме снимки ще трябва да им пращаме и текстове - тогава те за какво са там /пишещите/ ? А дали всички виждаме какъв е - не съм сигурен !

все едно, като видиш един заз, да се чудиш дали от стария или от новия модел :)

но ЗАЗ не е ли украинско произвидство?

abasador

айде, да не преиграваме, каквато снимка намерили такава сложили, та нали за това са журналисти. Повечето от тях ни убеждават не в това което виждаме а в това което ни се казва. Старата приказка... не ме гледай какво правя ами слушай какво ти казвам! Лек ден.

Пуснаха запис на двоен удар на руската авиация по база на Ан-Нусра. Съмнявам се дали някой е оцелял. Кадрите впечатляват.

А колко ти платиха Нещастнико за това да го напишеш?Или ще те включат в инициативният комитет за Путкин догодина? Аман от нещастни руски подгъзници

Боклук е този, който поддържа ислямистките главорези. Ти да не си от ДСБ, а? Или си обикновено соросоидче?

не ми дреме колко ти плащат от Козяк. Усрали са се от страх. А и Захарченко от ДНР каза, че до две месеца няма да има Украйна. Какво ще прави Евреонала. Пак ли срочно Нетаняху ще лети до САЩ. Да еба евреите да еба и теб чифутино.

впечатляват глупаците

Глухия петел в Сирия на 56 г и още фърка, а нашия ушатко, макар че му е набор - вече е президент! Е, може и руска подлога да е, ама нали дават пари.

Какво руска подлога бе говньо, като говори само за Краварника и НАТО и как трябвало да сме вътре. Нещо да каза защо САЩ не плащат на България за 4 те военни бази. Да ти еба демокрацията на задна прашка.

Стига бе!? 56-годишен пилот на МИГ :)

не става за протестър

Радев на колко е?

Шило

Чест и почитания на пилота! Вместо на 56 да бяга, избрал е да трепе терористи!

да ама не му се е отдало! що ли тъй?

Шило

Прецени отношението, а не какво е станало! Не те знам на колко си, ама ще имаш ли кураж като неговия?

мда на на 56 защитава страната си, другите избегали от "режима". тук и на 46 се стресират от това че ходят на работа, а сириеца на 56 пилотира, защото няма кой друг... и цялата тази измет, щерев и др. отпадъци изпълзели за да се подиграват на човешки съдби, годни сте единствено за рециклиране и да нахранят прасетата с вас, но мисля, че е по-добре да наторят почвата с вас, защото може да заразите животните!!!

Докторе радвам се че повечето като вас или измряха или са на път да го сторят!

не се коси бре! младо е, сбъркало е! ще порасне, ще набере опит, и тогава ще лети вечно! няма и да каца за презареждане дори!

няма начин самолетите им да не са като самолетоносача им, които опуши цялото черно море, а те не могат да го улучат като кацат.

ti ZASHTO NE OBLIZVASH NASRANIJAT GUZ NA TAPUNGELA borisOFF,BRE DA TI EBEM PICHKATA MAJCHINA?

Че какво му е сложното да свалиш руски самальот ??? Тях и с прашка можеш да ги свалиш. Мисля, че две са нещата които ги свалят най-много - руската инженерна мисъл и техническо изпълнение и......плаващия Везувий, Адмирал Кузя. Той вече потопи няколко до Сирия и се кани на още

Хубаво е че го има пушека. Иначе самолетите няма да могат да си намерят самолетоносача.

Забрави ли, че в Авган пастири сваляха кугари с ловджийски чифтета. Та кво има канада и кво имаш ти с нея, или си сливката на миграцията алчна и мързелива.

Канадец, абе знаеш ли , че родители ти направиха голяма грешка. По-добре баща ти да свършаха на пода от колкото в майка ти.

Тъпи да ти го прасна ли на английски: Почти две трети (62%) от палубните изтребители от ВМС на САЩ F/A-18 Hornet и Super Hornet не могат да летят, пише вестник Defense News. По данни на изданието, в момента 27% от изтребителите преминават техническо обслужване, а още 35% очакват необходимите резервни части. Основната причина за тази ситуация се оказва липсата на парични средства за ремонт. И добитък прочети защо пуши кораба.Всички кораби пушат, но за разлика от другите на него му е повдигнат комина.Да те светна ли защо.

Естествено че пуши за да се ориентират пилотите къде да кацнат. Нещо като система свой-чужд в руски вариант. А на теб известно ли ти е че при атака от МИГ 29 е изключен елемента на изненада заради пушека на МИГа. Затова са толкова много свалените руски самолети.

Какво ти е Канадското на теб, че и даваш " компетентни" мнения бе нещастнико:-))) Твърде си тъпичък , дори там да си нещо повече от мияч на нещо си:-)) Защо не свалиш някой модернизиран руски самолет, бе тъпако:-)))Ако си БЪЛГАРИН , то ти си СРАМ за нашия род, защото ние генно не сме тъпаци , а си повече от ТЪПУНГЕР!!!!!

на 56 години? Ма той умрял ма..... Пък и заглавието ...самолетът свален на 04. ФЕВРУАРИ...АЛОООООО

Единственото руско летателно средство е баба Яга /баба Яга е рускиня/.Всичко друго за МиГ пада поради земната гравитация

Така е, докато не се овладее анти-гравитацията, вездесъщият проблем остава. Поне обаче не са като американските суперсамолети, които падат от овехтяло руско ПВО.

Не преувеличавай. Само един самолет. Ама и за него не е съвсем сигурно.

сирийски самальот свален в турция, а вдовицата опечалена рускиня ! интернационална трагедия.

да! а оплаквачките в задунайската губерния!

Сега възниква важният въпрос - имат ли терористите ракети З-В и кой им ги е достави? Защото до вчера нямаха. А тук кочината платени писачи пишат глупости... И непрофесионалистите от дир слагат снимки на каквото им падне.

Това изобщо не е Миг 23!!! Дилетанта се ражда още от студентската скамейка. Малко се чете, повече се пише!

що се нервиш?? то и кузнецов не е самолетоносач, но ..тъй си то водят, и снимката му си е такава!

Няма общо, но като казваш Кузнецов - руснаците са го правили именно с цел да не бъде самолетоносач. Пушекът му развеселява, наистина. Имат чувство за хумор руските военни, което показаха с демонстрацията на парен котел в Средиземно море. Ти защо спомена Кузнецов?

Циганин в ракета, що е то? Сирийски "пилот" в МИГ! Негър скиор и арабин пилот - няма такова нещо!

Провинциален некадърник в сайта ДИР,що е то ? Реформаторски трол. Хаааа,хааа

Тоя сайт пълен с арабски роми!

Е тоя младеж е за рекордите на гинес. Сигорно е получил ерекция и е забравил че пилотира

Ти не си чел статията. Пилотът е на 56 години според написаното в нея.

тъп чо!

И сирийците и турците ще го замотаят. Въпроса е друг, нашите медии, демократичните де, проспаха как кюрдите и други приятели на хамериканците, сдадоха "собствена територия" на САА, там дето щеше да има турска буферна зона . . . . . но и двете страни Сирия и Турция се съобразиха с по-големия брат . . . . . . . . . . Р У С И Я . . . . Ле - ле пък Тръмп ако спре кранчето на "Америка за България" . . . .ле - ле колко "знание" ще се лее по улиците . . .

Да не се е качвал на самальот марка москвич. Тия вече и децата ги свалят с прашкА.

Смени ника от "антиком"на "антиум" по ще ти отива.

Че самолета е бил свален се знаеше още в деня на случката,но някак си трябва да се подават"пасове по темата"на троловете зачислени към сайта. Сега следва сигурно: "Самолета е бил поразен - обновена".

Какъв сириец излетял от Лакетиа?

От 9 часа до сега - 19 - 10 часа никой не е сменил снимката на Миг29 със коректната (ако и това е вярно разбира се) - на МиГ23. :))) Не стигат излаганията с правописните грешки, ама това със снимките просто кърти асфалта. Толкова ли е трудно да напишеш в Гугъл МиГ-23 и да сложиш коректната снимка? Ако не друго то поне във wikipedia би трябвало да я има. Утре като имате статия за F15 сигурно на снимката ще се кипри F111. А, да забравих - за разлика от всички нормални медии, в масмедиите, вкл. и dir има само политкоректни падания на самолети от страна на идеологическия враг. Утре ако БСП/ДПС/Евророма узурпира наново властта сигурно ще гледаме само падания на американски самотели. Не, всъщност те почти ни натресоха китайски експериментален реактор. Да, те са професионалисти - правят вятър и завъртат задника си само към който им плаща. Не са като младежките си шпицкоманди, дето го правят за идеята.

Раздели коментара си на два отделни коментара, че така дезориентираш читателите. Тъкмо щях да ти щракна "плюс" за снимката и видях, че заора из полит-мътилката ...

Прав си.Къде тръгна,къде стигна.От техническата част го изби на политика.

В края на 1969 г. МиГ-23 (машини от първия сериен вариант МиГ-23С) е предаден на държавни изпитания. За разлика от МиГ-21, чиито изпитания продължават около година, при МиГ-23 те се проточват четири години (като в това време производството на самолета върви и забележките се отстраняват в движение). Прояват се доста проблеми, някои свързани с конструкцията, други (основните и доста сериозни) с несъвършените производствени технологии. След дълга работа проблемите в известна степен са отстранени.

Я сам си погледни годината и после пиши.1969 г.А ето ти нещо от днес. "Както съобщава френското издание LOpinion в отговор на депутатско питане министерството на отбраната публикувало данни са изправността на самолетите от ВВС и морската авиация. Секретни са сведенията само относно изтребителите Mirage 2000N и самолетите-цистерни KC-135, тъй като са въздушен компонент на стратегическите ядрени сили. Към 31 декември 2016 г. Франция имала в състава си 139 изтребителя Dassault Rafale 98 във ВВС и 41 във ВМС. От тях били боеготови общо 71 машини, което съставлява 51%. Командването счита, че има известен прогрес, тъй като през 2015 г. изправните самолети не надвишавали 49%."

Французите какво общо имат със случая, или по дълбоко вкоренен инстинкт, като нямаме какво да възразим, бием негрите?

Първо тролове четете. Знаете ли какво е пилот на 56 години управляващ маневрираща бойна машина.Има вече достатъчно материали за това. The first photos has emerged of a Syrian pilot who safely ejected from his crashing jet and parachuted in Turkish territory. Вижте снимките.Тоя дядо воюва,а другите младоци ходят на гости при Меркел и изнасилват германки и шведки.

Те тия дето спохождат германки и шведки нямат нищо общо със Сирия. Повечето са гмеж от Ирак, Пакистан и Афганистан

56-годишен пилот на Миг-23? Да не е печатна грешка. Ами когато простатата го алармира по време на полет какво ли прави?

Ща алармира и тебе на 45

В развитите страни имат ресурс и млади пилоти, които летят на нови машини. В САЩ и НАТО, а и в Русия шанса да бъде свален изтребител от "пясъчните хора", снабдени със зенитни оръдия е почти нулев. Необходим е друг изтребител. В Сирия, обаче, нещата са различни - там Русия продава старото си въоръжение, което се управлява от възрастни пилоти, защото просто няма ресурс - младите или са избити или са дезертирали. Та - остаряла техника с възрастни запасни пилоти и за това е така. Достойно е за уважение, че защитават родината си. А какво правят орките? Днес някакъв самоубиец от умерената опозиция се е самовзривил в контролен пункт на ИД. Та - самоизбиват се и разрушават страната. Радвам се, че човекът е оживял, дано се върне жив и здрав и да изкара старините си. Стига вече война, на никому не е нужна!

Стига вече война, ама международната демократична общност казва, че докато не си отиде Башар Асад ще има налагане на евроатлантически ценности до дупка, па макар и за това да е необходимо създаване и финасиране на терористични организаций, които наричат умерена опозиция.

на тия млади и надъхани пилоти хич не им е лесно

Хората си бранят родината дори на тези години. А ти си платена мишка зад монитора.

стига бе! пазил си родината! та родината му никой не я напада! тоя е отпускар от пенсионното в матушка!

na snimkata e MIG-29 a ne MIG-23

тия руски самолети, излитащи от рускта база в сирия, кои както иска ги сваля. няма да се изненадам ако някое от онези деца, които тои е тръгал да бомбардира, го е свалило с прашката си.

Май пак си прекалил я с чашката,я с дозата.

Един среднощен експрес па руското пилотче, маскирано като сириец.

защо след като е катапултирал и се приземил успешно са го настанили в болница? или аскерите са го обработили малко за да му вкарат в главата правилните показания за аварията в самолета? това дето са го свалили с картечница е леко съмнително... аз съм присъствал на показни как със зенитно оръдие стреляха в двигател на МИГ. двигателят си работеше дори след двайсет изстрела в него..

Не бъди скромен! Аз съм виждал как двигател на МИГ издържа без драскотина пряко попадение на балистична ракета с 23 бойни глави - и то 5 пъти последователно!

:)

Се събуди, защото мама те налагаше с точилката по главата да ставаш за училище.

Колко пъти да им обяснявам, че Турция няма добри "метеорологични условия" за летене ма руски самолети?

Колегата на Путин и путинофилите му не могат да го вденат, защото в Русия метеорологичните условия ги нарежда и разпорежда Путин. Затова сега гледат като препикани мушкати, като циганка с отрязани пръсти в МОЛ в ревизия, като партизанин в празна мандра...като Елена Поптодорова след разговор след телефонен разговор пред фришоп за козметика на аерогара...

Срещна ли се Ф15 и Миг23. -Ти от кога летиш тука бе? - попитал Ф15 -Само за един Миггггггг.... - и се разбил.

И за това са виновни Сорос, Обама и Хилъри, гаднярите...! А, и еврогейовете и всички, които не си падат по ботоксови джуджета или червенодалести самозабравили се простаци, нбе ги обожават и не им се прекланят, или не просят от хората им, откраднали десетки милиарди от държавите и народите си!

"Срещна ли се..." се пише слято "Срещнали се ...", иначе звучи малко като въпрос, и издава "доброто образование".

Излязоха снимки на ранения пилот. Възрастен човек (около 60 годишен). Като че ли състоянието му не е много тежко, дано. Това е положението стари самолети и стари пилоти, за нова техника няма пари. В Сирия голяма част от бойците са деца или възрастни(това важи за всички). А младите избягаха в Европа, да живеят на наш гръб.

А каква е концентрацията на лосион, дето са намерили в кръвта му? Казаха ли, или това е държавна и московска тайна?

Как не те домърэя да напишеш толкова глупости...

до Миг...

Аз казах ли ви, че новината за този МИГ ще дойде днес? А някои не ми вярваха и бързаха като пуле пред майка си, като чавдварче пред комсомолец, като партизанин при нападение на мандра, като трол-путинофил за аванс при бригадира си... Като Елена Поптодорова когато бърза за разговор с майка си....

Само събота и неделя ли си на смяна,селска и космата девойко?

Да, чедо, от "Посрано" 20 са ми обещали двоен надник. що, искаш да помагаш ли? Сега си пия кафето и (те) започвам. А това за космите откъде ти дойде на акъла бе, ти май наистина си с много болно и перверзно съзнание! Аз се шегувах, че сте педерастчета това червените тролове и путинофилчетата, ама то май ще се окаже самата истина.

Сирийския самолет е руски, а пилото е зелено злобно човече говорещо на руски, падат руските летящи ковчези като презрели круши, двигателите им се износват даже и в хангарите.

Хамериканските F-18 падат повече, че понякога и по двойки. За "износването на двигателите в хангарите" се обърни към специалист. Психиатър, не инженер.

Виждам и тук има постоянна агитка русофоби. 5-6 човека, дето висят по цял ден във форума и изглежда си нямат семейства или друга работа. Същите дават по 70% от всички антируски мнения.

И аз ги виждам тези, другарю путинофил - кофти работа! КАк го допуснахме, как се стигна до тука? Какво ще кажат бащите и дедите ни, дето нападаха мандрите, ако станат от гроба? И се питам какво ще правим по въпроса, защото това е непоносимо и недопустимо! Трябва да направим нещо по въпроса! Рапорт даден! Зик Путин! (Продължавай да броиш постинги, плюсчета и минусчета и проценти, щото края на седмицата и времето за седмичната справка дойде)

Цент по цент от "Америка за (загробване на) България", събира се дневна надница.

Много малко коментари днес, Нинова да не е свършила парите?

Само не разбрах защо на снимката проложена към статията е МиГ-29 а не МиГ-23 какъвто е бил самолета.Това е някакъв опит за тънко внушение или какво? Редактора който е пуснал статията е пълен лаик и некомпетентен малоумник. Без извинения!!!

Мрежата е пълна с милиарди снимки без авторски права, може да се цитират свободно. И милите ни журналисти не могат да намерят снимка на Миг-23, а слагат снимка на Миг-29 !!? Абе не е за вас тази работа бе хора, откажете се !

Преди посещението на Ердоган в Русия на 9 март пада самолет,но кой има интерес от това?

Инаги така завършва срещата между руски и амррикански самолети

Ти прочете ли за какво става въпрос въобще, или винаги си пееш една и съща мантра като папагал без мозък?

Ти повярва ли на това което пише? Какво? Свали ли го с калашник или му отказали фаровете за мъгла? Аре малко мислете. Ей така пада самолет.

С какви глупости се занимават пишещите тук, и с това им минава деня!

Сега плененият пилот ще бъде обслужван добре,и даже подараци ще полу4и.Турците знаят,4е самолета е руски,а и пилота може да се казва я Альоша или Серьожа.

Самолета е бил МИГ-21.

Коментари - Сирийският Миг е бил свален /обновена/ | Днес.dir.bg

Сирийският Миг е бил свален /обновена/

Сирийският пилот, чийто самолет се разби на 4 февруари в турския окръг Хатай, каза на турските власти, че самолетът му е бил свален.

Обратно в новината

Коментари - Сирийският Миг е бил свален /обновена/ | Днес.dir.bg

Коментари

Пилотът според медията е бил на ..56 години. Да не би случайно да е дремнал, докато са го..сваляли. Кой да ти каже в тази бъркотия.

И с какво е бил свален самолета на правителствените войски на Сирия? С прашка от "бунтовниците" или прашка подарена от Исраел? Както грузинския евреин Ердоган иска възобновяване на Османската империя, така и Нетаняху иска да изгради Велик Исраел в тази маст на света. А Сирия е пречка, както и Персия.

Вероятно с руска преносима ракета, която е била под ръка в местните сирийски военни поделения.

Те руските самолети лесно падат

Соросоидите отново са дефекирали от кеф.

от статията не се разбира само един ли е бил свален или всичките.

Не съм експерт ама не мисля че това е МИГ 23 . Май е към 29 или греша?

По-скоро си русофил,а те от два дена както е свален МИГ-а само това повтарят.Всички виждаме какъв е,ако имаш снимка на миг-23 я изпрати на ДИР-а за да се кротнете най-после,а под снимката не пише,че е МИГ-23,а в статията се пише за такъв.Ако се пише,че бай Иван е заклал жена си и са качили снимка на човек колещ жена няма нужда да се обяснява,че това не е бай Иван за който се отнася статията.

...Който иска да види как изглежда МИГ 23 ...може да го види във Военно истореческия музей...всеки ден...б е з п л а т н о

За твое сведение съм българофил, но факт е че или снимката или написаното не е вярно. Сега ако трябва да им пращаме снимки ще трябва да им пращаме и текстове - тогава те за какво са там /пишещите/ ? А дали всички виждаме какъв е - не съм сигурен !

все едно, като видиш един заз, да се чудиш дали от стария или от новия модел :)

но ЗАЗ не е ли украинско произвидство?

abasador

айде, да не преиграваме, каквато снимка намерили такава сложили, та нали за това са журналисти. Повечето от тях ни убеждават не в това което виждаме а в това което ни се казва. Старата приказка... не ме гледай какво правя ами слушай какво ти казвам! Лек ден.

Пуснаха запис на двоен удар на руската авиация по база на Ан-Нусра. Съмнявам се дали някой е оцелял. Кадрите впечатляват.

А колко ти платиха Нещастнико за това да го напишеш?Или ще те включат в инициативният комитет за Путкин догодина? Аман от нещастни руски подгъзници

Боклук е този, който поддържа ислямистките главорези. Ти да не си от ДСБ, а? Или си обикновено соросоидче?

не ми дреме колко ти плащат от Козяк. Усрали са се от страх. А и Захарченко от ДНР каза, че до две месеца няма да има Украйна. Какво ще прави Евреонала. Пак ли срочно Нетаняху ще лети до САЩ. Да еба евреите да еба и теб чифутино.

впечатляват глупаците

Глухия петел в Сирия на 56 г и още фърка, а нашия ушатко, макар че му е набор - вече е президент! Е, може и руска подлога да е, ама нали дават пари.

Какво руска подлога бе говньо, като говори само за Краварника и НАТО и как трябвало да сме вътре. Нещо да каза защо САЩ не плащат на България за 4 те военни бази. Да ти еба демокрацията на задна прашка.

Стига бе!? 56-годишен пилот на МИГ :)

не става за протестър

Радев на колко е?

Шило

Чест и почитания на пилота! Вместо на 56 да бяга, избрал е да трепе терористи!

да ама не му се е отдало! що ли тъй?

Шило

Прецени отношението, а не какво е станало! Не те знам на колко си, ама ще имаш ли кураж като неговия?

мда на на 56 защитава страната си, другите избегали от "режима". тук и на 46 се стресират от това че ходят на работа, а сириеца на 56 пилотира, защото няма кой друг... и цялата тази измет, щерев и др. отпадъци изпълзели за да се подиграват на човешки съдби, годни сте единствено за рециклиране и да нахранят прасетата с вас, но мисля, че е по-добре да наторят почвата с вас, защото може да заразите животните!!!

Докторе радвам се че повечето като вас или измряха или са на път да го сторят!

не се коси бре! младо е, сбъркало е! ще порасне, ще набере опит, и тогава ще лети вечно! няма и да каца за презареждане дори!

няма начин самолетите им да не са като самолетоносача им, които опуши цялото черно море, а те не могат да го улучат като кацат.

ti ZASHTO NE OBLIZVASH NASRANIJAT GUZ NA TAPUNGELA borisOFF,BRE DA TI EBEM PICHKATA MAJCHINA?

Че какво му е сложното да свалиш руски самальот ??? Тях и с прашка можеш да ги свалиш. Мисля, че две са нещата които ги свалят най-много - руската инженерна мисъл и техническо изпълнение и......плаващия Везувий, Адмирал Кузя. Той вече потопи няколко до Сирия и се кани на още

Хубаво е че го има пушека. Иначе самолетите няма да могат да си намерят самолетоносача.

Забрави ли, че в Авган пастири сваляха кугари с ловджийски чифтета. Та кво има канада и кво имаш ти с нея, или си сливката на миграцията алчна и мързелива.

Канадец, абе знаеш ли , че родители ти направиха голяма грешка. По-добре баща ти да свършаха на пода от колкото в майка ти.

Тъпи да ти го прасна ли на английски: Почти две трети (62%) от палубните изтребители от ВМС на САЩ F/A-18 Hornet и Super Hornet не могат да летят, пише вестник Defense News. По данни на изданието, в момента 27% от изтребителите преминават техническо обслужване, а още 35% очакват необходимите резервни части. Основната причина за тази ситуация се оказва липсата на парични средства за ремонт. И добитък прочети защо пуши кораба.Всички кораби пушат, но за разлика от другите на него му е повдигнат комина.Да те светна ли защо.

Естествено че пуши за да се ориентират пилотите къде да кацнат. Нещо като система свой-чужд в руски вариант. А на теб известно ли ти е че при атака от МИГ 29 е изключен елемента на изненада заради пушека на МИГа. Затова са толкова много свалените руски самолети.

Какво ти е Канадското на теб, че и даваш " компетентни" мнения бе нещастнико:-))) Твърде си тъпичък , дори там да си нещо повече от мияч на нещо си:-)) Защо не свалиш някой модернизиран руски самолет, бе тъпако:-)))Ако си БЪЛГАРИН , то ти си СРАМ за нашия род, защото ние генно не сме тъпаци , а си повече от ТЪПУНГЕР!!!!!

на 56 години? Ма той умрял ма..... Пък и заглавието ...самолетът свален на 04. ФЕВРУАРИ...АЛОООООО

Единственото руско летателно средство е баба Яга /баба Яга е рускиня/.Всичко друго за МиГ пада поради земната гравитация

Така е, докато не се овладее анти-гравитацията, вездесъщият проблем остава. Поне обаче не са като американските суперсамолети, които падат от овехтяло руско ПВО.

Не преувеличавай. Само един самолет. Ама и за него не е съвсем сигурно.

сирийски самальот свален в турция, а вдовицата опечалена рускиня ! интернационална трагедия.

да! а оплаквачките в задунайската губерния!

Сега възниква важният въпрос - имат ли терористите ракети З-В и кой им ги е достави? Защото до вчера нямаха. А тук кочината платени писачи пишат глупости... И непрофесионалистите от дир слагат снимки на каквото им падне.

Това изобщо не е Миг 23!!! Дилетанта се ражда още от студентската скамейка. Малко се чете, повече се пише!

що се нервиш?? то и кузнецов не е самолетоносач, но ..тъй си то водят, и снимката му си е такава!

Няма общо, но като казваш Кузнецов - руснаците са го правили именно с цел да не бъде самолетоносач. Пушекът му развеселява, наистина. Имат чувство за хумор руските военни, което показаха с демонстрацията на парен котел в Средиземно море. Ти защо спомена Кузнецов?

Циганин в ракета, що е то? Сирийски "пилот" в МИГ! Негър скиор и арабин пилот - няма такова нещо!

Провинциален некадърник в сайта ДИР,що е то ? Реформаторски трол. Хаааа,хааа

Тоя сайт пълен с арабски роми!

Е тоя младеж е за рекордите на гинес. Сигорно е получил ерекция и е забравил че пилотира

Ти не си чел статията. Пилотът е на 56 години според написаното в нея.

тъп чо!

И сирийците и турците ще го замотаят. Въпроса е друг, нашите медии, демократичните де, проспаха как кюрдите и други приятели на хамериканците, сдадоха "собствена територия" на САА, там дето щеше да има турска буферна зона . . . . . но и двете страни Сирия и Турция се съобразиха с по-големия брат . . . . . . . . . . Р У С И Я . . . . Ле - ле пък Тръмп ако спре кранчето на "Америка за България" . . . .ле - ле колко "знание" ще се лее по улиците . . .

Да не се е качвал на самальот марка москвич. Тия вече и децата ги свалят с прашкА.

Смени ника от "антиком"на "антиум" по ще ти отива.

Че самолета е бил свален се знаеше още в деня на случката,но някак си трябва да се подават"пасове по темата"на троловете зачислени към сайта. Сега следва сигурно: "Самолета е бил поразен - обновена".

Какъв сириец излетял от Лакетиа?

От 9 часа до сега - 19 - 10 часа никой не е сменил снимката на Миг29 със коректната (ако и това е вярно разбира се) - на МиГ23. :))) Не стигат излаганията с правописните грешки, ама това със снимките просто кърти асфалта. Толкова ли е трудно да напишеш в Гугъл МиГ-23 и да сложиш коректната снимка? Ако не друго то поне във wikipedia би трябвало да я има. Утре като имате статия за F15 сигурно на снимката ще се кипри F111. А, да забравих - за разлика от всички нормални медии, в масмедиите, вкл. и dir има само политкоректни падания на самолети от страна на идеологическия враг. Утре ако БСП/ДПС/Евророма узурпира наново властта сигурно ще гледаме само падания на американски самотели. Не, всъщност те почти ни натресоха китайски експериментален реактор. Да, те са професионалисти - правят вятър и завъртат задника си само към който им плаща. Не са като младежките си шпицкоманди, дето го правят за идеята.

Раздели коментара си на два отделни коментара, че така дезориентираш читателите. Тъкмо щях да ти щракна "плюс" за снимката и видях, че заора из полит-мътилката ...

Прав си.Къде тръгна,къде стигна.От техническата част го изби на политика.

В края на 1969 г. МиГ-23 (машини от първия сериен вариант МиГ-23С) е предаден на държавни изпитания. За разлика от МиГ-21, чиито изпитания продължават около година, при МиГ-23 те се проточват четири години (като в това време производството на самолета върви и забележките се отстраняват в движение). Прояват се доста проблеми, някои свързани с конструкцията, други (основните и доста сериозни) с несъвършените производствени технологии. След дълга работа проблемите в известна степен са отстранени.

Я сам си погледни годината и после пиши.1969 г.А ето ти нещо от днес. "Както съобщава френското издание LOpinion в отговор на депутатско питане министерството на отбраната публикувало данни са изправността на самолетите от ВВС и морската авиация. Секретни са сведенията само относно изтребителите Mirage 2000N и самолетите-цистерни KC-135, тъй като са въздушен компонент на стратегическите ядрени сили. Към 31 декември 2016 г. Франция имала в състава си 139 изтребителя Dassault Rafale 98 във ВВС и 41 във ВМС. От тях били боеготови общо 71 машини, което съставлява 51%. Командването счита, че има известен прогрес, тъй като през 2015 г. изправните самолети не надвишавали 49%."

Французите какво общо имат със случая, или по дълбоко вкоренен инстинкт, като нямаме какво да възразим, бием негрите?

Първо тролове четете. Знаете ли какво е пилот на 56 години управляващ маневрираща бойна машина.Има вече достатъчно материали за това. The first photos has emerged of a Syrian pilot who safely ejected from his crashing jet and parachuted in Turkish territory. Вижте снимките.Тоя дядо воюва,а другите младоци ходят на гости при Меркел и изнасилват германки и шведки.

Те тия дето спохождат германки и шведки нямат нищо общо със Сирия. Повечето са гмеж от Ирак, Пакистан и Афганистан

56-годишен пилот на Миг-23? Да не е печатна грешка. Ами когато простатата го алармира по време на полет какво ли прави?

Ща алармира и тебе на 45

В развитите страни имат ресурс и млади пилоти, които летят на нови машини. В САЩ и НАТО, а и в Русия шанса да бъде свален изтребител от "пясъчните хора", снабдени със зенитни оръдия е почти нулев. Необходим е друг изтребител. В Сирия, обаче, нещата са различни - там Русия продава старото си въоръжение, което се управлява от възрастни пилоти, защото просто няма ресурс - младите или са избити или са дезертирали. Та - остаряла техника с възрастни запасни пилоти и за това е така. Достойно е за уважение, че защитават родината си. А какво правят орките? Днес някакъв самоубиец от умерената опозиция се е самовзривил в контролен пункт на ИД. Та - самоизбиват се и разрушават страната. Радвам се, че човекът е оживял, дано се върне жив и здрав и да изкара старините си. Стига вече война, на никому не е нужна!

Стига вече война, ама международната демократична общност казва, че докато не си отиде Башар Асад ще има налагане на евроатлантически ценности до дупка, па макар и за това да е необходимо създаване и финасиране на терористични организаций, които наричат умерена опозиция.

на тия млади и надъхани пилоти хич не им е лесно

Хората си бранят родината дори на тези години. А ти си платена мишка зад монитора.

стига бе! пазил си родината! та родината му никой не я напада! тоя е отпускар от пенсионното в матушка!

na snimkata e MIG-29 a ne MIG-23

тия руски самолети, излитащи от рускта база в сирия, кои както иска ги сваля. няма да се изненадам ако някое от онези деца, които тои е тръгал да бомбардира, го е свалило с прашката си.

Май пак си прекалил я с чашката,я с дозата.

Един среднощен експрес па руското пилотче, маскирано като сириец.

защо след като е катапултирал и се приземил успешно са го настанили в болница? или аскерите са го обработили малко за да му вкарат в главата правилните показания за аварията в самолета? това дето са го свалили с картечница е леко съмнително... аз съм присъствал на показни как със зенитно оръдие стреляха в двигател на МИГ. двигателят си работеше дори след двайсет изстрела в него..

Не бъди скромен! Аз съм виждал как двигател на МИГ издържа без драскотина пряко попадение на балистична ракета с 23 бойни глави - и то 5 пъти последователно!

:)

Се събуди, защото мама те налагаше с точилката по главата да ставаш за училище.

Колко пъти да им обяснявам, че Турция няма добри "метеорологични условия" за летене ма руски самолети?

Колегата на Путин и путинофилите му не могат да го вденат, защото в Русия метеорологичните условия ги нарежда и разпорежда Путин. Затова сега гледат като препикани мушкати, като циганка с отрязани пръсти в МОЛ в ревизия, като партизанин в празна мандра...като Елена Поптодорова след разговор след телефонен разговор пред фришоп за козметика на аерогара...

Срещна ли се Ф15 и Миг23. -Ти от кога летиш тука бе? - попитал Ф15 -Само за един Миггггггг.... - и се разбил.

И за това са виновни Сорос, Обама и Хилъри, гаднярите...! А, и еврогейовете и всички, които не си падат по ботоксови джуджета или червенодалести самозабравили се простаци, нбе ги обожават и не им се прекланят, или не просят от хората им, откраднали десетки милиарди от държавите и народите си!

"Срещна ли се..." се пише слято "Срещнали се ...", иначе звучи малко като въпрос, и издава "доброто образование".

Излязоха снимки на ранения пилот. Възрастен човек (около 60 годишен). Като че ли състоянието му не е много тежко, дано. Това е положението стари самолети и стари пилоти, за нова техника няма пари. В Сирия голяма част от бойците са деца или възрастни(това важи за всички). А младите избягаха в Европа, да живеят на наш гръб.

А каква е концентрацията на лосион, дето са намерили в кръвта му? Казаха ли, или това е държавна и московска тайна?

Как не те домърэя да напишеш толкова глупости...

до Миг...

Аз казах ли ви, че новината за този МИГ ще дойде днес? А някои не ми вярваха и бързаха като пуле пред майка си, като чавдварче пред комсомолец, като партизанин при нападение на мандра, като трол-путинофил за аванс при бригадира си... Като Елена Поптодорова когато бърза за разговор с майка си....

Само събота и неделя ли си на смяна,селска и космата девойко?

Да, чедо, от "Посрано" 20 са ми обещали двоен надник. що, искаш да помагаш ли? Сега си пия кафето и (те) започвам. А това за космите откъде ти дойде на акъла бе, ти май наистина си с много болно и перверзно съзнание! Аз се шегувах, че сте педерастчета това червените тролове и путинофилчетата, ама то май ще се окаже самата истина.

Сирийския самолет е руски, а пилото е зелено злобно човече говорещо на руски, падат руските летящи ковчези като презрели круши, двигателите им се износват даже и в хангарите.

Хамериканските F-18 падат повече, че понякога и по двойки. За "износването на двигателите в хангарите" се обърни към специалист. Психиатър, не инженер.

Виждам и тук има постоянна агитка русофоби. 5-6 човека, дето висят по цял ден във форума и изглежда си нямат семейства или друга работа. Същите дават по 70% от всички антируски мнения.

И аз ги виждам тези, другарю путинофил - кофти работа! КАк го допуснахме, как се стигна до тука? Какво ще кажат бащите и дедите ни, дето нападаха мандрите, ако станат от гроба? И се питам какво ще правим по въпроса, защото това е непоносимо и недопустимо! Трябва да направим нещо по въпроса! Рапорт даден! Зик Путин! (Продължавай да броиш постинги, плюсчета и минусчета и проценти, щото края на седмицата и времето за седмичната справка дойде)

Цент по цент от "Америка за (загробване на) България", събира се дневна надница.

Много малко коментари днес, Нинова да не е свършила парите?

Само не разбрах защо на снимката проложена към статията е МиГ-29 а не МиГ-23 какъвто е бил самолета.Това е някакъв опит за тънко внушение или какво? Редактора който е пуснал статията е пълен лаик и некомпетентен малоумник. Без извинения!!!

Мрежата е пълна с милиарди снимки без авторски права, може да се цитират свободно. И милите ни журналисти не могат да намерят снимка на Миг-23, а слагат снимка на Миг-29 !!? Абе не е за вас тази работа бе хора, откажете се !

Преди посещението на Ердоган в Русия на 9 март пада самолет,но кой има интерес от това?

Инаги така завършва срещата между руски и амррикански самолети

Ти прочете ли за какво става въпрос въобще, или винаги си пееш една и съща мантра като папагал без мозък?

Ти повярва ли на това което пише? Какво? Свали ли го с калашник или му отказали фаровете за мъгла? Аре малко мислете. Ей така пада самолет.

С какви глупости се занимават пишещите тук, и с това им минава деня!

Сега плененият пилот ще бъде обслужван добре,и даже подараци ще полу4и.Турците знаят,4е самолета е руски,а и пилота може да се казва я Альоша или Серьожа.

Самолета е бил МИГ-21.