Вторият пилот е управлявал падналия самолет на ”ЕърЕйша”

Самолетът на "ЕърЕйша", който падна в Яванско море, е бил в изправност. Преди катастрофата управлявал вторият пилот, който започнал рязко издигане.

Обратно в новината

Коментари - Вторият пилот е управлявал падналия самолет на ”ЕърЕйша” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,какво питате за самолета над Украйна!?То е ясно,ако го бяха свалили руснаците,досега щяха да са пропищели,ама като са го свалили украинци-се мълчи като при разпит!Не може да са виновни "своите"!По-добре мълчание!

Ами, кучи син, ама свой - казаха "демократите"

Да мълчат за инцидентите в Украйна, а тук за броени дни се изясняват нещата. От времето на соца, не е имало такава масова дезинформация и пропаганда. Този конфликт в Украйна ни показа колко сме "свободни" и каква "демокрация" ни управлява. Показа колко са "независими" медиите, колко са "обективни" и как "винаги" се отразяват и позициите на всички страни в конфликта...Срамувам се от позицията ни като държава - от управляващите ни. Ако бяхме обективни и справедливи, санкции трябваше да има първо за Украйна, след това за САЩ и накрая за Русия.

...Спазвайки срока от 30 дни, въз основа на записите от "черните кутии", разследващите изпратиха до Международната организация за гражданска авиация (ИКАО) предварителен доклад за причините, довели до инцидента... Защо не е спазен срока за разследване относно причините на сваления над Украйна самолет, или на някой не му изнася да го оповести???

А какво стана с разследването на сваления от украинците самолет? Много гузно ми се струва мълчанието на запада?

Ами как да кажат, че е свален от украинците по идея на американците! Ще лъсне цялата истина около украинските събития.Ние ги знаем нещата, но в Европа и САЩ има пълно информационно затъмнение.Имам приятели американци-обикновени хора, които не чули изобщо за изгорените хора в Одеса.

Не бих казала бързо, а с нормална експедитивност се извадиха останките и се разследва този инцидент. Ненормално е мълчанието за падналия в Украйна самолет.

идентичен случай с френско участие, някой може ли да го отрече? и какво стана с втората кутия, тя намери ли се?

Мда, за този самолет нещата се разплитат учудващо бързо, на фона на пълното затъмнение по разследването за МН-17.