Коментари - Опасна ли е инфекцията с Хеликобактер пилори? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си правете шега с тази гадинка. Ако имате стомашни оплаквания бягайте бързо на гастроскопия и вземайте съответните мерки. Моя близка загуби живота си едва на 30г от злокачествено заболяване на стомаха, до голяма степен утежнено от инфекция с хеликобактер. Трябва да се спазва колкото е възможно по- голяма хигиена на хранене и да се вземат пробиотици, както и храни, които създават алкална среда в организма.

Удивен съм от НЕВЕЖЕСТВОТО НА АВТОРКАТА на този маоумен текст. Когато човек е тотално тъп и не разбира какво ПРЕПИСВА се получават страхотни шедьоври на глупостта!!!

ти нали си много умен :)

Абсолюто вярно!

И кое не е вярно?И защо смяташ, че този щам не лекува?Хеликобактерията е много разпространена,поне се позаинтересувай!

Минутки за реклама, маскирани като статия-новина. Падате в очите на хората. Те искат полезни новини, а не заливане със замаскирани реклами. Така губите времето на хората изобщо да се занимават да ви четат!

Един вид всички на гастроскопия. Явно поради намаление на населението лекарите почват да изгладняват. Ама да са си правили сметката когато уморяват хората.

Браво бе, ДИР-а? Как пуснахте коментари под платена статия?!?

Щамът е изолиран от кокиче, но се развива в био сок от зеленчуци ...

Дааа, много "полезна" статия. Другите пробиотици не вършат никаква работа, а само този, който ние продаваме. Нищо, че е около 5 пъти по-скъп. Ама вече никой не ви вярва!

като ти е скъп си купи Вая да ти е еФтин :) вчера специално ги гледах 20 кинта 10 мл. идЯлно еФтин

Защо никъде в статията не е отбелязано, че това всъщност е платена реклама. Това не е ли незаконно ???

Защо да е незаконно ДИР-а е частна медия, може да публикува каквото си иска.

Lactobacillus bulgaricus GLB44, изолиран от кокиче??? Lactobacillus bulgaricus не е ли щам който се съдържа в млякото, оттам и името(Lactobacillus)!

може и някое млекодайно докато е доено в гората да е ритнало кофата, менчето или там в каквото са доили животинката и да е заразило малките сладки кокиченца с бактерията ... казва ли ти някой

В интерес на истината, статията описва съвсем точно проблема с въпросната бактерия... Лично съм минал по пътя на избавяне от тая гадна бактерия, която причинява симптомите на гастрит, рефлукс, киселини и всички тем подобни гадости... За съжаление, обаче проблемът е в това, че след като си се излекувал, буквално след няколко дни отново можеш да гепиш гадната твар, ако не внимаваш, какво допускаш до устата си... Дали от не измита чаша, прибори, чинии, дали от не измити плодове или зеленчуци или от неволно лапане на химикалка, бъркане с пръсти в устата и т.н. волни и неволни действия... С две думи гаранция няма! Въпросът е, че ако наистина имате описаните симптоми, едно просто кръвно изследване ще покаже дали има наличие и по-важното е, че ще покаже и "концентрацията", т.е. степента на количеството на бактерията в организма. Това е важно , за предприемане и на съответното антибиотично лечение. Така че, статията не е реклама, по-скоро полезна информация, за тези, които могат да го оценят...

много продължително и неприятно страдание. средата, стреса и напреженито също са от голямо значение. всякка информация за лекарство, което може да намали болката е добре дошлa!

ujabg

Ко кажа?

"Храносмилателната ни система СЕ СЪСТОИ от около 80% полезни и 20% патогенни (болестотворни) бактерии"?! Категорично НЕ! Храносмилателната ни система не се СЪСТОИ САМО от бактерии!

абе охлюв, описват се бактериите :) никой не ти е писал за акитата :P

Трябва да пише " ПЛАТЕНА РЕКЛАМА", като се публикуват такива статии.

Яка Пи Ар ска статия !!! Хубаво е такива статии да са директно отбелязани като такива , а не поднесени като "новина" Но Те медиите си отговарят за морала...

Що за реклама , поднесена като новина?

"изследване на фецес"

Ако бяха направили това откритие по-рано, баща ми можеше още да е жив.

1. Лабораторни изпитания в Харвард. 2.Изпитания с кучета във Франция. 3.Изпитания с маймуни във Италиа. 4. Клинични изпитания с хора във България. Ето това значи колониална държава и лекари купувани за жълти стотинки да правят статистика за ефекта от приложението на нови субстанци върху населението на BG.

лапай антибиотиците, стоперани, имодиуми и т.н. и не се притеснявай, пък хората да си избират дали да се тъпчат с антибиотици и пробиотици за вредата от антибиотика или само пробиотик, който ако не помогне поне не вреди. Аман от вещи в занаята, но не и в това което пишат.

НАУЧИ НЕЩО!!! В нашата ВМА праВеха до преди години/за сега не знам/, изпитания на нови лекраства и медикаменти СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ! Имам познат , военен, който лапаше хапчета срещу заплащане! Сега си е жив и здрав, но ''с някой и друг лев'' по-богат;)

тук си пише, че се лекува с антибиотици - ОТ ГОДИНИ се практикува, нали антибиотиците са безобидни, така че давайте ще лапаме антибиотици (не тествани върху хора) лично ти НИКОГА не си пил антибиотик, който не е пит (тестван) от хора, ай сиктир ВЕЩИЯ. И аз пия антибиотици, да в комбинация с пробиотици, за да не поркам после и имодиум ... Та почети, поинтересувай се и коментирай колко искаш след това, никой не е казал, че докторите не са взели "някой друг лев", учи стани име в дадена област и ти взимай "някой друг лев" и си сложи името под научно изследване - за това се плаща. Ай сполай ти