Петков към Радев и ГЕРБ: Ако си президент на място, свикваш КСНС, омръзна ми от страхливци

Ще кажа на всички в ЕС - докато НС не вземе решение, българската позиция остава такава, каквато е, заяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази държава никога няма да се оправи, народа е прост и завистлив, а политиците са нагли крадливи селяндури. Затова емигрирах. Сега гледам само сеир, когато ме стегне носталгията. Жалко за прекрасната страна България с всичките й дадености. Един чужденец навремето ми каза - вие , българите, не можете да оцените какво имате.

Ako беше президент на място нямаше да назначава охлюви като теб за министри!!!

АКО Е ПРЕЗИДЕНТ НА МЯСТО ДОСЕГА ДА ТЕ Е ИЗГОНИЛ ОТ БЪЛГАРИЯ С КАМЪНИ

Я пък тоз. ха ха И все пак Картаген трябва да бъде разрушен .

На сърбеещите се и с насилствено сменената българска азбука не им е необходимо да са в ЕС. Трябват им само еврофондовете. Разделете Албания и РСМ от преговорите и всичко ще си дойде на място. За две десетилетия ще се говори само на албански и Нова Албания.

Или са крадци, или са страхливци. Дааа... просто крадлив Киро.Ама ти си шампиона на крадците. Да не влизам м подробности, достатъчно е да прочетете статията на Валерия Велева във в-к Труд https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82-27-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-58-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%BB-108-000-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0/ Както Велева пише и може да го докаже със документи.начело на държавата имаме ОПГ и ако имаме държава тия Петко Петков, Кирил Петков, сем Лорер Василев, всичката тая измет не само трябва да бъде изметена от държавната власт а съдена и откраднатото да се върне на държавата. Да откраднеш чрез корупционни действия 27 милиона от държавата и да твърдиш, че си борец срещу корупцията е изключително нахалство. Ха сега ,като се запознайте с разкритията на В Велева, пак гласувайте за ПП , пак правете митинги по площадите, пак гласувайте за младите и нагли харвардци.

Ако беше премиер на място, бензинът щеше да е един лев!

Прости му Господи! Наглото педалче продължава да дрънка глупотевини.

Премиерът в оставка продължава да дрънка глупости.

Ти си боклук в оставка!!! Нищи друго не си!!! Стига ръси простотии където ходиш, че съвсем ще ни закопаеш!! Апропо....тати ти взе ли го с теб да ти помага?!

Ами той друго не може да направи,освен да ни закопава и да краде!

Президентът, военният летец генерал Радев ще го натъпче до дъно и на този, а и на всеки национален предател. Доказано за втори път.

Мунчо наври си хилавото юмруче отзад и бегом да правиш дудуци на жужето.

Мунчо е прост лизач на цигански путки

─▄█████▄──────────────▄██████▄ █████████▄───────────██████████ ██████████───────────██████████ ██████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████████ ███████████▀▀▀███▀▀▀███████████ █████████▀░░░░░▀░░░░░▀█████████ ─▀██████░░░▄▀▀▄░▄▀▀▄░░░██████▀─ ─────▄██░░░█░▄█░█▄░█░░░██▄───── ────████░░░█░██░██░█░░░████──── ────████░░░▀▄██▄██▄▀░░░████──── ────████▄░░▀░░░░░░░▀░░▄████──── ────██▀░░░░░▄█████▄░░░░░▀██──── ────█░░░░░░░▀█████▀░░░░░░░█──── ────█░░░░▄░░░░▀▀▀░░░░░▄░░░█──── ────▀█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀░░░█▀──── ─────▀▀▀█▄░░▀▄▄▄▄▄▄▀░░▄█▀▀───── ─────────▀▀█▄▄▄▄▄▄▄▄█▀▀────────

По делата им ще ги познате. А от ДПС -ГЕРБ едно правят, друго дрънкат пред началниците. Може да не са много умни, но а хитри и лукави. Всъщност хитри и лукави са повечето глупаци , но с интереси. И накрая- им лъсва това, дето са крили. Правилната позиция е на Петков.

я тоя ко се е разпищолил пред началниците си! Баси ощи малко и Президента ще командва хахахахаахахаха

Предлагам да избираме за мин председател хора завършили в България и работили в производството !

още по-добре е това, което бе 10 години да си остане: ком. номеклатура и ДС офицери, прикрити от чл. 12 от закона за досиетата.

Тоя тъпанар ще ядоса всички най-накрая.

Защото е последвоателен ли? И не е лъжец и интригант и прави това, което говори? Ама вие не сте свикнали. Крадете от ЕС, ма виката да живее Митрофинова.

Не е лъжец ли? Хахаха - Киро Пробиотика не бил лъжец....

съжалете го

Ти защо приемаш Укрите в ЕС ? Кой ти разреши ? Защо ти е този КСНС , когато всичко е решено на предния КСНС и от Народното Събрание ! Ега си нахалника !

Палячо заедно с промяната и с тия протестиращи лекета към Украйна там ще ви нагласят кирчовци

КЪВ "премиер" е ТОЗ БЕ!!!???БАС ДЪРЖА,ЧЕ ТОЗИ КРЕТЕН Е БИЛ НАЙ ДОБРИЯТ ЗУБРАЧ В училището!!!КОГАТО БЕШЕ КЛЕТВАТА МУ ЗА ВСТЪПВАНЕ в ДЛЪЖНОСТ НЕ МОЖА ДОРИ ДА СИ ПРОЧЕТЕ БЕЛЕЖКИТЕ,КОИТО МУ БЯХА НАПИСАНИ,ПРИМЕР:"ЩЕ ПОСТРОЯ ПЪТЯ ВРАЦА-ШУМЕН"!!!( тоест ТАМ ПИШЕШЕ,ПЪТЯ "ВРАЦА-ВИДИН",защото аз го писах!!!!ОЩЕ ТОГАВА разбрах,ЧЕ С"този" ОТНОВО ИЗГОРЯХМЕ!!!!!ШАБЛОНАЖИЯ,СХЕМАЖИЯ и ЕЛЕМЕНТАРНО ПРОСТ човек!!!!!

Типична черта на левицата обичат целия свят а не могат да се спогодят с хората около себе си. Прости, объркани и все неразбрани.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКЪВ СМЕЛЧАГА.

Да,баща и син ще се хванат за гушите.

ЗАКРИВАЙ И ЗАМИНАВАЙ В КАНАДА. НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАШ.

Да, В Канада търсят Променлив ПП премиер.

Оставете Петков и Радев за малко. Дали е добро френското предложение, защото партиите утре ще го обсъждат и ще дадат мандат на Петков да вдигне ветото. А Петков и Радев и след това можем да ги плюем и обсъждаме...

Нагло псе

Упорито работиш за изправянето си пред съда. Трай си , вземи парите и бегай , иначе - лошо се пише

Ти да си чули или прочел за съден и осъден полити в България през последните 30 години, като излючим Т. Живов? Всичките са навързани като черва, ако отинеш един, всичките ще се изсипят, за тва се държат един за друг като мех на акордеон, само се разпъват отвреме на време и тва е...

Ама е прост този киро !

Ние също, Щом му купуваме ПроВиотик а, от кокиче

Кирил, Сега започва, твоят дълъг път, Пеша до Канада! Е ще има и плуване... Но няма как! Свиквай!

Страхливец, който унижава всеки път всички българи, за да се оправдава в Брюксел. Такова гадно унижение каквото ни нанесе днес албанския президент заради игрите на Киро, никой не ни е нанасял. Той ще кешира и ще си отиде, а ние ще останем да му сърбаме последиците. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Жалко за честните българи, които милеят и живеят в България.

Кирчо, Това не ти е ленчето, Като мъж на място, Да я привикаш на парапета, Когато решиш! Но и там, си страхливец, и не си признаваш!

поемаш си отговорността и правиш нещата! А не да ги прехвърляш от болната глава на здравата и да наричаш другите страхливци! А страхливецът всъщност да си ти самият!

Този тъпир си подписа смъртната присъда.

Тя в Канада, Няма да важи, обаче.

Хлапак!!!

Г-н Борисов не е страхливец -той е мутра,ветропоказател и тъмен балкански субект!

Викаш, Не е, като Киро, Чак, а?

Няма магистратура в Харвард!

Кириле яде хоя сега колкото и да злобееш знай че ебан и бой не се връща.Сега вземи Кокорчо дудука и беш да ви няма

Всички "опитни" политици си мислеха, че ще хлъзнат Петков и той еднолично ще отнесе всенародното недоволство за поетите от тях тайни ангажименти относно Македония, но се оказа, че той не е толкова глупав, за колкото преднамерено го представят. До вчера мисирките чакаха да обявят Петков за национален предател, като приеме френското предложение, но им се наложи за същото са обяват Пуяка за герой.

Пуяка кокорчо, Какво да направи?

Ох, само ти си най-смел, най-умен, най-почтен, най-най-най....

С този просташки изказ къде е тръгнал Кирчо да премиерства? Той Винету повече си мереше приказките, без да е ходил в Харвард.

Сякаш са учител и ученик от Йезуитско училище! Не бива така, народът му казва "Храни куче, да те лае!" Така ли му се отблагодаряваш, че те изкара из нищото и ти даде на тепсия цяла държава, па макар и мижава? И сега като се чупиш, ще се фукаш в биографията си, че си бил премиер някъде......

Кире ти си голям мъж, защото една мустаката жена говори вместо теб!

Каква Македония, изтезават Българи бе, в Бобов дол полицията и Ромите изтезават зверски Българи по поръчка на политици от Герб! Вие слепи ли сте бе!?

Не, Тези са от ПП променливите. Това с тези високи цени, Си е изтезание за Народа Български

Румен Радев не е бил цял живот президент, Кирчо. Той си има професия и за да я практикува човек, трябва да има много здрави гащи. Тя не е за страхливци! Това, което дразни е, че се изказваш винаги неподготвен, Кирчо. Гафовете ти следват един след друг и ти просто не се усещаш. Ето още някои глупости, които пак са твое дело. Твърдението, че Митрофанова те е свалила от властта. България през последните 30 години се управлява от американското посолство,Кирчо и твърдението ти е за олигофрени! Ето още един пример. Наричаш Русия "бензиноколонка с ракети". Поредната глупост. Защо е така ли? Ще ти обясня. Високите технологии и съвременните научни разработки се появяват най-напред в космическата и военната сфера, а чак след това намират приложение в гражданските производства. В коя от тия области Русия не е водеща, Кирчо? Русия е страната, която има силно развита ядрена енергетика. И това ли не си чувал,Кирчо? Хубава "бензиноколонка"! Ако беше наистина такава щяха отдавна да приключат с нея!

Петков и Зеленски лика прилика. И двамата подлоги на САЩ и ЕС

Не си украинка, а български парцал за руска корва!

Млъкни и се скрий!

Гнусно момче от теб по голем страхливец няма, най слабия премиер в историята на България си ти. Използват те Ес за македонци те че си слаб и накрая ще си отидеш в канада. Обаче да знаеш че ще те впишат в историята на България като предател.

тоя нещастнк в качеството на какъв се явява в Брюксел Тоя е уволнен в България и трябва още на завръщането си в София да бъде арестуван на летището

мутри!