Петър Тодоров: Съгласен съм с позицията на президента за чистка, това е истината

Сменени са 14 директори на областни дирекции на полицията без да бъде съгласувано с него

Обратно в новината

Коментари - Петър Тодоров: Съгласен съм с позицията на президента за чистка, това е истината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прегледайте къде и колко хора са арестувани последния път за купуване на гласове и ще намерите мотивите за чистката. Идват местни избори, които трябва да се спечелят на всяка цена.

То една чистка, махат Директори, назначават заместниците им, а тях ги преназначават на скатани службички ..... И до там !

се съгласява с друг,като него ..

Когато Радев ги сменяше не беше чистка.Но сега е.Няма власт,която да не иска да овладее службите.

Този пък ....избора на товарищ резидент...не е избора на Правителството. Кво не разбра?

Всичко казано на записа се изпълнява ....... Каквото каже пасолството ! Срам ме е от такива като Киру , Ристю , Бойку , Асен ....

Скрий се некадърник.

МВР е ОПГ

Горския не го искат

Този пияница трябва да бъде изритан!

Радев ачик се държи вече като слуга на Мафията и по

Стига с тая чистка бе Колко души трябва да умрата да си подадеш оставката

Върнете бате Бойко за главен секретар, Той ще ги оправи! Чистката започна , е един го очистиха оня ден...

Новия министър се осра. Идват избори, работа има човека ... Не бива да му се пречи

“ Петър Тодоров: Съгласен съм с позицията на президента за чистка, това е истината” От вашите уста в Божиите уши! Цял народ от 30 години мечтае и се гневи и очаква тази чистка - и не само там, и в прокуратурата, и във НСС, и във ВСС, и в службите, .., и в президентството!

Но този път, за пръв път съм твърдо да! Ако наистина нашите правят чистка - аз съм с две ръце да това! Дано да е тока! Че досега чистки пратиха 45 + 33 години само боклуците и престъпниците - комунистите и отрочетата и катилите и персоналът им! Сега плачат от чистка! Доживях и това да видя, както и комунисти но палатки и протести! (Сега остава и да хващат гората и шумата..,) Май този път наистина може и да стане. Да се подкваси морето и ние той-накрая да се осеферясаме! Смешен плач! Крадецът вика - дръжте крадеца!

Радев продължава да копае дъното а пак се оплете като пате в кълчища в лъжите са Жалка работа жалко човече.

И 1000 пъти да го напишеш, вярно няма да стане.

Радев отново се оплете в лъжите си и сме свидетели на поредната му простотия. Радев от една страна плюе правителството и изрично подчертава как престъпността бира избуяла точно през 3-те дни от както е на власт редовното правителство, хем подкрепя главния си секретар и атакува правителството, че иска смяната му за ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ, но вижте какво казва неговият човек - главният секретар на МВР, който само да напомня е НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ПОСТ в системата на МВР и не е зле някой да му го обясни на Радев са не продължава да се излага, вижте как не някой друг а протежето на Радев го опровергава: "Съгласен съм с изразената от Президентството позиция, защото това е истината. За мен тя е правилна и истинска", заяви той пред NOVA. На въпрос как ще коментира обвиненията, с които се иска неговото освобождаване, той заяви: "На този етап не желая да коментирам мотивите, макар че по всеки един от тях имам какво да кажа. Истината е в докладите за дейността на МВР за 2022 г. и за първото полугодие на 2023 г. Те показват много ясно дали МВР се справя добре. Там, видно от изнесения доклад, ПРЕСТЪПНОСТТА за изтеклото полугодие Е НАМАЛЯЛА?!?!? с 4,1%, а РАЗКРИВАЕМОСТТА СЕ Е УВЕЛИЧИЛА с 5%. Защо е това разминаване - няма да коментирам. Официалният доклад на МВР може да се изиска и да се провери", уточни Тодоров.” И така - кой лъже - Радев или протежето му Петко Тодоров, защото двамата правят диаметрално противоположни оценки и изявления точно за работата на МВР? Не е зле поне да се чуват какво говорят, за да не стават смешни! Защото Радев в злобата и стремежа си пак да оплюе правителството се факто всъщност потвърждава основанията му:) Което не е признак на много ум в него…

Всичко върви по плана, спуснат и одобрен от посолството. Едно към едно, както беше показано в записа на Кире Канадецо.

Ка...п..утът каза..."...чистата е истинска". Истинска ще да е, каква друга. Нали Радев и Рашков направиха основна чистка в службите и силовите министерства. Този е много вързан. Само за 2 години, откакто Радев започна да управлява чрез марионетките си и служебни пратлвителства, престъпността и незаконните мигранти заляха страната. Сега отказа да подкрепи смяната на тодзва недоразумение, за да шпионира чрез него, какво става в МВР.

Абе тапир, не ти ли писна все едно и също плоча да въртиш непрекъснато, бе идиот! Толкова ли си тъп и прост че не можеш поне веднъж да кажеш нещо различно, нещо твое!

Прислужниците на САЩ искат само техни хора та да им е по-лесно да придадат интересите на България на техния господар.

За колко рубли се продадохте?

А теб като те курдисаха не беше чистка ,а?

Рушките шпиони Пошли нахуй Майка ви блядска дайба България А Българите!

България се управлява от американци, не от българи бе лай.о.

Еничарско и предателско изказване. При първа възможност ще продадете България. Такива хора като вас само под руски ботуш могат да виреят.

назначът бе празноглаваец , нали Мунчо подмете пред теб .

Да се разкараш тупан нееден заедно с оня фатмак, фигурантина... Измет долна болшевишка....

"В правителственото решение, прието неприсъствено в петък, бе посочено, че главният секретар на МВР е пряко отговорен за настъпилите вредни последици. Още в петък вечерта президентът подписа указа за освобождаването на Ивайло Иванов." Значи като те назначиха на този пост не беше политическа чистка, въпреки, че мотивите бяха същите, сега е?

никакво човешко достойнство,нагла твар е всеки около предателя,наречен президент

Като всеки мандраджия. Както и копелетатат им :)

Сглобката да си ходи,откъдето е дошла.

Ти тръгвай към Сибир.

Да разкарват по-бързо калинките на хвърчилото със смръдливи зелени чорапи.

резидента да си направи партия, да спечели изборите и тогава да говори.

Get the fuck out dirty pro-russian shit...

Get the fuck out of my country you stinking american shill.

марш бе .. къде ви намериха такива две думи на кръст не можете да кажете. бил съъгласен с президента... като си съгласен ходи в президентската администрация да правиш кафе на останалите в бандата

Лустрация за путлеристи.

Не знам как ги вадят тези статистики. Всеки висш милиционер излиза с доклад, че престъпността е намаляла, т.е. досега трябваше да е отрицателна.

КЪМ МИНУС БЕЗКРАЙНОСТ ОТИВА ДОРИ !! ДА ЖИВЕЕ МУНЧО И НЕГОВИЯ РЕПТИЛ !!

дори не знае български. По новините говори на развален български с руски акцент. Боклук кремълски.

ПП и ДБ ги устройва хаос - в мътна вода крадат.

Сглобката дава сериозна заявка за манипулация на изборите. Знаят, че никой не ги иска и ще бъдат изхвърлени от местната власт, ако изборите са честни!

И колко да е никой бе, тъпак. Кий взе по-голям вот от тях, малоумнико.

Как не могат да те разкарат от работа? Във всяка една частна фирма от днес за утре те махат и няма ама аз не искам, ама това е чистка.

А как те назначиха теб,като махна предишните

този комунделски мръсник подозрително прилича на иван евстатиев! помните ли иван евстатиев, комунделския кмет на стрелча дето напи и изнасили дъщерята на секретарката си? едни и същи мазни гадни примати!

Ще те ям.Казъл вълкът на агнето.

Бъдещият вътрешен министър вече не е разследван 5 юни 2023 "Покуратурата е прекратила разследването срещу номинирания за вътрешен министър в бъдещото правителство Калин Стоянов. В момента той е шеф на ГДБОП. Стоянов бе обвинен в принуда в края на 2021 г. заради разследването на схемите около строителството на магистрала "Хемус"." Ето тази калинка иска оставката на гл. секретар...

05 . 08 2021г! на тази дата тоя грозноват некадърник е назначен на този пост! от служебното правителство на старшинка янев, всъщност от фатмак радев! тогава не беше ли политическа чистка???

Хе? Честната която извърши Радев, Рашков в правителството на ПП,ДБ,ИТН,БСП, бе незапомнени в новата история на България, за толкова кратко време, с такава ярост. Лицето от снимката, получи този пост, именно поради тази безпрецедентно мистика на Радев/Рашков/ДС.

предложение за назначение с подписите на Кирчо, Асенчо и Николайчо, дето сега не го искат! То да видиш - 2021 година искат този човек да е главен секретар, 2023 година не го искат... И това ако не е раздвоение на личността при тези хора, които са се подписали под предложението, здраве му кажи!

Тъп и говори на диалект. Нищоправещ и послушен на ДС ченгетата на Радев. ПП бяха инсталирани от Радев във властта, но после се отметнаха от него, заедно с ДБ. ИТН ги напуснаха, БСП бе аут, след падане на правителството, но този ръб, остана "верен" на руския слуга в президентството.

Две години еднолична власт на Зеления чорап и накрая този наглец пита - "Кой ми се изходи в гащите? Кой е виновен да не залови Алексей Петрович?". Дето се казва: "А бе, аланколу, а бе Зелен чорап, Цървулино, нали две години имаше еднолична власт, назначи само твои хора на всички специални служби, ти командваше еднолично МВР, ДАНС, Д агенция "Разузнаване", Армията, всички бяха под твоя резиденстки ботуш, ти ги стрижеше и ти ги назначаваше и какво се оказа? Ти резиденте си най-обикновен боклук, хитрец и андрешко - само плюеш по другите, но се оказа най-големия ятак на Тиквата и Шиши, сега мълчиш като пукъл за тях, а плюеш по комични образи като Кирчо Тъпото, кокорчо и Ристо Кривата Главъ, докато през туй време си сляп за далаверите на Тиквата и Шиши". Ама кой да пита резидента за всичко това, кой ??

Освен че не е особено интелигентен, няма и грам чест!

наистина този индивид е изключително не чЕстоплътен!! като патрона си радев!

А бе що ни занимавате с боклуците на реZидента. Този главен секретар е пълен боклук и гьонсурат, защото той е най-висшия професионален полицай и не е негова работа да коментира решения на Министъра на вътрешните работи, негова работа е само и единствено да изпълнява заповеди. Утре например Началника на Генералния щаб ще реши, че не му изнасят решенията на Министъра на отбраната и какво следва? Военен преврат ли? колкото по-скоро "бъдат свити сърмите" на реЗидента и неговата безмозъчна пасмина толкова по-добре. Инак ни чака диктатура от военен тип, реЗидента ще сложи мундир като Хитлер и неговите хора като Калинков, Копривков ли беше ще играят ролята на СС-части за ликвидиране на политическите противници. Това може да се очаква от боклуци като този главен секретар, като оня дето беше шофьор на катамаран, а Зеления чорап го беше сложил за министър на енергетиката и още куп други помияри, а и да не забравя Заместник-командира по политическата част (ЗКПЧ) мистър комунистическа подлога Гълъба Дупев. Всички около реЗидента са от боклук нагоре, комунист до комуниста, все агенти на комунистическата държавна сигурност.

Не знам колко трябва да си нагъл да ти казват че не искат да работят с теб, да ти доказват че си некадърен и да и излизаш и да казваш "президента е прав"?!?! Махай се бе боклук!!!

И аз не знам - точно същото казваме на Сглобката, ама те го пускат покрай ушите си и не искат да си ходят.