Работодатели и синдикати искат бързо съставяне на правителство

Работодатели и синдикалисти се обединиха в общата си позиция за съставяне на правителство, без да се губи повече време.

Обратно в новината

Коментари - Работодатели и синдикати искат бързо съставяне на правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да има кой да им играе по свирката

Няма проблеми за съставяне на правителство, само да минат следващите избори

Споко! И тогава ще има. Още по-гоолеми...

Божо да спре кортикостероидите, че се е подул като луна от тях. Т.н. работодатели поставиха икономиката изцяло на агентурни кортикостероиди... Резултатът е очевиден

Как един не каза какво разбира под термините ''бизнес'', ''малък и среден бизнес''. Всичи повтарят едно и също като латерни. Слагат всичко под един знаменател. Престъпна манипулация на простия български електорат. Направо ни взеха за канарчета...

Кой бизнес? Оня дето се препитава от обществени поръчки ли?

Съкращаване на бюракратичния персонал в силовите структури. Аман от лентяи на държавна копаня. Не на плоския данък. Излезте с позиция за него. Не на необлагаемия минимум. В света няма нормална държава с плосък данък.

турско мекере предател поне един Българин да беше спасил от турска фирма ууууууууууууууууууу

стига с тези избори да се състави правителство защото и малките предприятия като нашето закъсаха вече три месеца излизаме неплатена отпуска няма пари за заплати никой не иска в това размирно време да сключва договори

Бизнесът бързал?!?!! Този елемент от снимката ли е бизнеса? Този доносник от ДС?!?!?! Моля ви, спрете да манипулирате обществото с подобни фалшиви новини! Другаря данев (малката буква не е грешка) не може да бъде представител на какъвто и да е друг бизнес, освен фирмите на ДС!

Каква Знаменателна (проекто)снимка ! - Тов.Данев уично предава Детайлните показания !!! (както лични/целосемейни, така И на Цяата отвъдчерноморска Воня задушаваща И Бизнеса И Земите-Ни )

Данев, вземи се скрий някъде и не се показвай повече. Не може да се съставя фалшиво правителство от крадци и мошенници. Касиране на изборите и тогава каквото народа каже.

АМИ ТОЙ НАРОДА НАЛИ КАЗА.ИЛИ ИЗБОРИ ДО ДУПКА,ДОКАТО СПЕЧЕЛИ ПРАВИЛНИЯ СПОРЕД НАКОИ...

за каде барзат...... за субсидии за дарявни порачки за евро пари ......божидар данев да си погледни сметките един заварчик в корабня завод русе взема заплата з00 лева каде има такава заплата........ами дунарит русе хората работат без пари тези заводи са на цветан василев......защо кзк разрешава продажбите на тези зводи слд като работниците взимаха заплати 1000 900лева а сега з00 всичко се краде от гарба на хората....как да нама овшворки ми та и твота фирма е там крадеца вика дражте крадеца......има господ ще доиде видов ден......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

deant

Аз съм от бизнеса И НЕ БЪРЗАМ. Не ми трябва правителство събрано от кол и въже особено от двете партии излъгали народа, че се представят на изборите отделно но всъщност са едно цяло (бсп и дпс) не вярвам, че са способни да решат проблемите на бизнеса и на работника. Колкото до човека на снимката - Данев, както и другите загубеняци от синдикатите - те са част от проблема не са решение.

Един от най-смислените коментари.Браво!

За се започне отново якото крадене.

КОЙ БИЗНЕС БЪРЗА

Бързат, защото искат да усвояват европари по-различни програми. Друго си е чужденци да дават парата, а българи да контролират как и при кого се разпределя.

За къде бързат? И кои точно бързат? Да опоскат държавния резерв? Какво им пречи да работят? Повечето имат лични капитали. Да ползват тях, не да бързат да лапат държавния резерв. Ония милиарди по офшорките чии са? На баба Пена от Долно Койнаре? Могат да почакат още 1-2 месеца. Да си бръкнат те в резервите, не в държавния такъв. Не вярвам да нямат.

Не на плоския данък. Работи в интерес на бюджетни хрантутници и чорбаджии изедници.

Интересът на хищниците е бърз кабинет!запазване на статуквото!а нашият интерес какъв е!ПРОТЕСТИ И БОЙ ДО ДУПКА!!!

Изброените неща зависят от бизнеса, а не от синдикати и държава !

деер

Това са тотални глупости! Просто не се знае кой колко е влиятелен и да се налага да се плащат два пъти рушветите. А бизнес няма, а и служебното не проявява интерес нито към бизнеса , нито към обикновения работник . .... Зимата идва ....

т.е. олигархията иска да види за какво си е похарчила парите

Това че не се увеличаваше минималната работна заплата доведе хората до този хал защо управляващи и синдикати досега не разбраха че във всички фирми се плаща минимална работна заплата тоест експлоатират се хората реализират се големи печалби и от тук са палати по няколко на брой яхти джипове луксове които и в най проспериращите държави не си позволяват

Наглостта им вече няма граници! Ще оставят доход в населението като повишават акцизите Всякакви глупости ще се чуят.... само да не им се пипа плоския данък

тези няма ли кой да го измете ...мръсна сган...

Действително, само бързо избиране на ескпертно правителство, може да дръпне страната ни напред!Престанете с тези касирания на избори, защото където сме, още по-зле ще станем!А да не говорим за разходите за нови избори, които пак българския народ ще плаща.

До г-н Радо. Щом се дадоха толкова пари за референдум, сега трябва да се дадат и за избори. Престъпна шайка от БСП, ДПС и Атака не може да правят кабинет, след като хората не са ги избрали. По-лошо ще стане ако те останат, защото показаха, че нямат морал. Готови са и с дявола да се колаборират, за да имат власт. Стига вече сме ги търпяли. а ако направят правителство да се вдигаме на митинги. Не сме турските и руските роби - не сме!!!

Г-жо Ангелова, ти чий роб си?Американски?Всъщност какво значение има дали сме руски или американски роби,когато все сме роби?Малките държави са винаги зависими и вместо да се драчите за ГЕБР НА ВСЯКА ЦЕНА,замислете се не е ли по-добре тази икономика да започне да работи, да тръгнем поне малко напред,иначе какво значение има дали ще ни крадат комунисти или мутри-комунисти,за нас пак няма да има.

Комунягите от синдикатите и комунягите от работодателите искат от комунягите от парламента бързо да съставят правителство от комуняги. Ами, че то ние сме живеели в комунизЪма бе хора :)

ТОЯ БОЖИДАР ДАНОВ НЕ БЕШЕ ЛИ И ТОЙ ОТ Д.С.?

Закрийте МВР и престъпността ще падне с 50%.

Къде са тези РАБОТОДАТЕЛИ? Къде са тези СИНДИКАТИ?

бизнесът ли бърза или по-точно определени олигарси?!

Бързата кучка слепи ги ражда. Има си закон, че мандатоносителя има СЕДЕМДНЕВЕН срок за съставяне на правителство...Ще чакате, бързаци... Бързахте и с протеста, нали ....