Петър Чолаков: След изборите Борисов и Пеевски ще могат по-лесно да извиват ръцете на "Промяната"

През последните няколко дни просто карат на последни изпарения в резервоара на това, което беше формирано като коалиция. Ще бъде истинско чудо, ако този политически труп бъде съживен, заяви политологът

Обратно в новината

Коментари - Петър Чолаков: След изборите Борисов и Пеевски ще могат по-лесно да извиват ръцете на "Промяната" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е оптимист: въобгъзява си, че след изборите Поредните Продажници ще са някакъв фактор.

Всички се плашат от следващия парламент защото народа ще изхвърли всички евроатлантици на фронта.

Подмяната няма ръце, а Пипала. Алчни, лигави, ненаситни.

Ако говорим за извиване на ръце то ББ извива ръцете на цялата страна като с манипулациите и артистичните си дарби лъже бая народ и спира нормалното развитие на страната!

продължавайте да пригласяте на герб и да се чудите що в България нямало правосъдие - то бива да живееш в илюзии, ала това ни най- малко означава, че реалните последствия ще те подмиинат: и така 30 години демократичен преход с мутри и комунисти, резултата дотук е, че копаем дъното на ЕС.

Та кой на кого извива ръцете не разбрах?

Един "независим" анализатор

Държавата ни ще продължи да страда,докато отглеждаме тези охранени индивиди,два броя.

Борисов и Пеевски няма какво да има да извиват, просто защото ПП-ДБ няма да ги има в парламента... Всички докоснали се до ГЕРБ, просто изчезват.

Иска ти се но няма да стане!

След изборите ще има смръщени евроатлантици, които ще се борят с разкъсани ризи срещу Възраждане, ПП Март Три и БСП. "Голяма опасност" ще бъде лайтмотивът и на предизборните прения. Ще се върнем към базовите упражения" мъртва тяга", клек с тежест, Путин, войната, докато се съберат гласовете. Статуквото е всичко. Страх и надежди - така се управлява.

този "политолог" е всъщност социолог

не е нищо едното, нито другото. Той просто е наемник...

Да им извивали ръцете..............смях в залата! Едни хора от ПП ДБ, с нищожен изборен процент /и то реално даже не се знае дали е толкова/, се опитват да кажат кой ще кара влака! Да си седнат на д.....................а и поне да спрат с жалките си тиради!

Каква съдебна реформа очаквате от невежеството Кирчо, осъждания мошиник Кокорчо, интимния му приятел укриващ данъци Спецов? Това е банда случайници, заграбила удобния момент

След изборите Възраждане с още повече гласове

Това е политическа борба. Да я наричаш цирк е несериозно.

След изборите" Промяната" отива на бунището!!!

с тези глупости! Какви ръце ще извиват! Шарлатаните ще са под бариерата!

Тва е ясно, но аз съм втрещен на кво основание очаквате ГЕРБ и ДПС също да са над летвата. Вие сериозно ли мислите да гласувате за ГЕРБ и ДПС отово - 20 години не ви ли стигат, бе хора. То няма разлика межде ГЕРБ, ДПС и ПП и БСП, Възраждане, ИТН. Трябава наказателн вот, да се гласува масово за някоя от малките парти аутсайдери, дето никой не ги бръсне за шишарките..Събудете се бе, не връщайте мутрата и свинята обратно на бял кон.

Ами Герб и ДПС имат ТВЪРДИ електорати! Какво значи това , че могат да си купят изборите, зависи кой колко пари дава! Това е реалността!

За резултатите бъдещи на ГЕРБ и ДПС благодарете на Кокорчо и сие, защото те направиха всичко възможно същите да бъдат "изпрани" до бяло, даже без "накисване"!

Продължавам да мисля, че сте принципно далеч от истината. Много, много зле.

Ми те няма да са в Парламента! Всички ги разбраха ,как са едни обикновени лъжци и измамници! Мястото им, както и на Пеевски и Тагарев е на руския фронт! Да се бият за Зеленски, а да не крадат от Народа! Колко стана Външния дълг? Колко задлъжняхме! Колко обедняхме? Какво бъдеще има за децата ни? Как да живеем спокойно?

След изборите, ПП-ДБ ще се приземят и няма да могат да извиват ръцете на ГЕРБ. Било, каквото било.

Промяната има ли ръце...??? Струва ми се, че имат само гъ-зо-ве! Алчни!

В страната промяна няма да има никога. Местят се от едно на друго място. Лъжат хората да гласуват , че нещо ще се оправя. Българите вярват , а турците не ги интересува само да е от техен.

Тъпак, след изборите никой няма да се коалира с ПП, те ще изчезнат както изчезна крадливият Цар от НДСВ, РЗС, Атака и НФСБ. Следващото правителство ще бъде съставено от ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Последните ще получат много гласове, достатъчни за тази тройна коалиция. Айде бакалъм, на хаирлия да е. ПП умря, дори и Веселинова го каза, а тя винаги познава.

Тия агенти на чужди държави, мафиоти и банкери нямат работа в парламента.

Делян Борисов си е мутра и това знае само. Да рекетира, да извива ръце, да лъже, да краде и да се прави на луд или болен.

Алтернативата на сглобката не е перфектна, но сглобката е истински отвратителна! Такова предаване на националните интереси не е имало. Направо са за народен съд.

Надявам се, след Изборите въобще да няма ПП-ДБ, за 15 месеца управление (първият път 6 месеца, вторият 9) тези Паразити сринаха и малкото което що-годе функционираше в държавата!!! Как ще възстановим разрушенията ипоследствията от управлението на тези Паразити, не зная!!!!!

ГЕРБ са същите вредители за България. Предатели и слуги на чужди посолства.

Правителство от некорумпирани чуждестранни експерти виждам аз като решение. Не остана чист политик у нас, който да има морала и доброто желание да работо на ползу роду.

чуждестранни ?!? Колония да станем?!?

Само че не са експерти. И сега ни управляват и ограбват чужди посолства чрез подчинените си партии.

Господин ЧолаковТака случайно да си спомняте че когато наближи времето за ротация не някой друг а именно подмяната изведнъж започна да говори за подписването на някакви декларации документи меморандуми и прочие простотии. И категорично заявяваха че няма да има ротация ако не бъде подписано. Обаче категорично отказаха да подпишат какъвто и да било документ съставен от ГЕРБ. Значи колкото и да си мъчите да оправдавате простотиите на подмяната- просто си губите времето. Пък за проверка на вашата лично памет- Да си спомняте случайно така Пеевски шеф на ДАНС????? Да си спомняте така Пеевски да се заканвал публично от трибуната на народното събрание че ще вкара Борисов в затвора????? Да си спомняте как Кирчо и кокорчо арестуваха напълно незаконно между другото Борисов?????? Да си спомняте така случайно изказванията на цялата подмяна во главе с Денков и Пинокио преди няколко дена?????????? Ами иначе Борисов и Пеевски виновни нали?????

Кирчо трябва пак да обяви, че ще имат 120-130 депутата и да покани отново всички НПО да го подкрепят. Така ще има около 200-300 депутата и ще реформира и Македония. Ако по-често излиза по телевизията, за него могат да гласуват и много европейци, да спечели изборите и в техните държави и да упрвалява половин Европа. Трябва само да е по-напорист и по-често да изкарва милиони на жълтите павета, за да им държи реч.

Надявам се промяната да е без глава след изборите..

ПП-ДБ така се изложиха и посрамиха преди 10 месеца, като се гушнаха и цункаха с Лойко и Кашалота, че сега ЗАСЛУЖЕНО ще изпаднат до нивото на ИТН или БСП!!!!

Същите се изложиха доста повече още в предишния Парламент, когато се видя, че ги интересува само разпределение на едни пари, спомнете си за "парите за магистрали", и накрая ИТН им ритна канчето! И настана вой до небесата, но явно не си научиха урока тогава!

След изборите промяната няма да са в парламента.

Или поне да си сменят името - напр. ПС - Продължаваме Статуквото

"Промяната" ще бъде доста по-слаба, по-лесно ще могат да й се извиват ръцете от Борисов . Тоя нещо не е в час. Всички виждат, че промяната извива ръцете на Борисов от лакомия да вземат цялата власт. Аман от "неутрални" анализатори!

Кирчо трябва пак да обяви, че ще имат 120-130 депутата и да покани отново всички НПО да го подкрепят. Така ще има около 200-300 депутата и ще реформира и Македония. Ако по-често излиза по телевизията, за него могат да гласуват и много европейци, да спечели изборите и в техните държави и да упрвалява половин Европа. Трябва само да е по-напорист и по-често да изкарва милиони на жълтите павета, за да им държи реч. :))))))) Кирчо над 9 месеца извива ръцете на Борисов, особено на Пеевски. те вече нямат ръце от болка и извиване:))))) Пеевски го храни слуга, защото е с изкълчени ръце.

Ако ППДБ не са в НС, защото на изборите не са преминали 4% бариера, няма нужда от извиване на ръцете им....ако няма ала бала с машините, защото поддръжниците на ППДБ вече са шепа хора. За 9 месечното им управление всички българи разбраха колко са некадърни, крадливи и лъжливи от ППДБ...

Бясната подкрепа на ГЕРБ за киевската диктатура,подаряване на българско оръжие за милиарди, 60 милиарда наши пари за опасни ядрени реактори от САЩ Подаряване на двата нови руски ядрени реактора на Украйна..... .... Всичко това отврати много мои познати от ГЕРБ. Аз не съм гласувал за тях от 2009 година.

Киевската диктатура е избрана на редовни избори признати дори от работодателя ви Русия. Колкото до вашите познати от Максуда и Възраждане- те не гласуват за ГЕРБ.

"Промяната" ще бъде доста по-слаба, по-лесно ще могат да й се извиват ръцете от Борисов и Пеевски. И тогава каква съдебна реформа ще се случи", отбеляза Чолаков. Сега като са "силни", да не би да ги оставиха нещо реално да променят?

Ние хората на България ще Гласуваме Масово и Процентите за чуждите агенти .. ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ ще се станат Незначителни в Парламента. . Например ако има 80-90 % гласували ДПС може и да не влезе в парламента ГЕРБ остават с 30 депутати ПП ДБ с 10-15 депутати. . Реално Колониалната Сглобка и влиянието на Западните посолства в България изчезват!

Предлагам да питате ЦИК за резултатите от изборите. Те вече ги знаят.

Пипалата на Промяната. Пеперасите се самоубиха, сами, от лакомия. Какви анализи, правите, на лакомите, тъпи прасета?! Може, да си или тъп или лаком. Не може и двете. Те, пипат много, без да имат интелектуалния капацитет, за това. Към посолствата: Сега, ако сформирате, още една дебилна партия, като ПП, народа ще ви изтрепе с кирки и лопати.

няма да има ПП-ДБ

Жидът Лорер си направи далаверата Чаталжда 180 хил. евро => 1,8 млн. евро за нула време. Уреди жена си за 30 бона държавна заплата и показа на всички каква е целта на подмяната. Линч за тези престъпници!

Сега хардвардските помияри ще се въртят в кръг и ще си хапят опашките.

Целият вой е заради това, че новите комунисти след едни избори ще загубят позииции поне с 1/3,. което ще им пречи да крадат в желания от тях размер.

Ха-ха!! Защо по-лесно, не е ли защото 30-40% от привържениците на ППДБ-илите ще са се отрекли от тях?!

И сега какво, да не правим изобщо избори, за да не губи проценти Промяната ли? :)

За какво извиване на ръцете говори Чолаков. Тези изобщо не трябва да помирисват власт вече.Те зачеркнаха политиката и водеха страната към банкрут. Нагли измамници, продажници.Абе нямам достатъчно лоша дума за тях.

"Промяната ще бъде доста по-слаба след изборите, по-лесно ще могат да й се извиват ръцете от Борисов и Пеевски." Ох, дано да си прав.

Доскоро същите ни обясняваха че страната изпадала в хаос ако има избори. Сега те ни обясняват че избори е добре ...Защото Пак митични,невиждани...Евроатлантически титани щели пак да спечелят и никой друг!!!?? Баси гнусните медии,гнусни журналисти и коментаторите им! . От Нас лично Зависи Бъдещето на Родната ни България!!! Масово гладуване срещу Чуждите Сглобени на държавата Окупирала България с 4 военни бази...и отново ще сме Независима България!

Гласуване и сглобката и ДПС умират

ЗА КОЙ - БСП ,ИТН ,ВЪЗРАЖДАНЕ ??? Алтернатива никаква

До Иво Алтернативата може да е калпава, но сглобката е отвратителна! Такова предаване на националните интереси не е имало. Направо са за народен съд.