Пет лева за Wi Fi на плажа вместо за чадър и шезлонг

Турист подаде сигнал в социалната мрежа, че стопаните на плажа товарят със сметка за интернет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Изключително неграмотна статия. Нищо не се разбира. Просто са нащракали нещо дира.

За 5 лв мога да ползвам цял месец 5G-то на макс. За чий да им плащам 5 кинта на концесионерите на плажа.

Бай Ганьо прави бизнес

Абе оставете гадните мутри по морето да гладуват това лято- не им ходете на л*йняните плажове, колко повече да се гаврят с нас?

Три пъти прочетох статията. Така и не разбрах тази такса по подразбиране ли е, или си плащаш само ако искаш да получиш услугата. Ако ти слагат 5 лева независимо дали искаш интернет или не, е проблем. Ако си е стандартна услуга не виждам проблем.

абе проблем, проблем, колко да е проблем? Много хора не искат да ползват услугите на местната Топлофикация, а да плащат на ЧЕЗ, ЕВН или третото енерго, ама на - не може.

tonk11

Що пак пишеш глупости бе?

Ами " дебеловратите вълци" точно такива "овци" чакат !

За какъв чеп ти е интернет на плажа, бе? Вече ще почнете и задниците си да бършете през вифито.

...и ако нямам нужда от Wi-Fi, к'во правим?... 'Бахти дебилите! Компромис: Да си го пуснат с парола и който иска, да си го плаща... Отделно, че тогава един ще си плати и ще даде паролата на цялата компания... Цирк!

Явно не си чувал и ползвал wifi hotspot. Там паролата е за конкретно устройство. Не може да се ползва една и съща от цялата ти компания.

Само тарикати...аз не ползвам WiFi освен ако съм извън ЕС и то в хотела. За да ми начисляват задължителна такса WiFi, тоалетна и прочие. Предалагам освен солени глоби за концесионерите да са задължени да не начисляват допълнителни такси за нищо. Освен това догодина да няма концесии за плажовете - общиснките да се почистват от общините, а останалите да са "естествени". От последните съм много доволен, но взеха да изчезват с тази лакомия на управляващите... В крайна сметка ако искат туристи трябва малко да слезнат на земята. За последно съм плащал за плаж преди сигурно 10 години и то не аз и нямаше как. Няма да се повтори.

За 5 лева трябва да е 5G минимум!

Баси, как някакви хора търсят популярност като публикуват глупости. Ми що не снима и цените на бара, че да ги сравним с тези на едро и да псуваме под надценката? Цялата статия е фейк! Има някаква снимка на табела за платена услуга. Аз не виждам това какво общо има с касовите бележки за шезлонги и чадъри?! Но понеже сега е модерно да се фейква и хейтва и дира не изостават!

А ако искам да отида по нужда в тоалетна на плажа, 15 лв ли ще е таксата и трябва ли да стискам , ако нямам такива свободни пари ?

не е задължително да стискаш, то и затова нивата на стомашно-чревните неразпдаоложения след плуване в морската вода или посещение на заведение за хапване са толкова високи:))) С или без тоалетни, масовата практика е да се ползва морето за тоалетна и от хотели и от плажуващи - Зная защото съм виждал родители да окуражават това поведение с децата им..

Хам чи ся цялата риба ли да извадим от морето да я "изчуркаме" в тоалетната? Ай няма нужда. И колко "курорта" в Бг имат канализация, която НЕ Е свързана с морето? Хайде малко по-реално да гледаме на нещата!

PEYTSCH

Wi-Fi поне по фотото е само за лщвата страна на плажа....Дясната е безплатна....Нищо, че няма никой на плажа...

Не е нито за лявата , нито за дясната част на плажа , ами е за ….във морето.

Не става ясно - стъпваш на пясъка и ти начисляват 5 кинта или просто, АКО искаш да ползваш wi-fi , струва 5 лева/ден ? Че има разлика.

Абе,хора! Не разбрахте ли най-после ,че трябва да се печели!?! Ако направят ВиФи-то безплатно ,ще Ви включат такса за "аромата " от Варненското езеро/ па ако ще и в Резово да почивате/!

Хубава работа ама гербаджийска- българска.

Е тоя гражданин, 4G нямали?

Azzzzzzz

прост народ.. те го лъжат 30г, той обаче пак вярва, че управляващите ще направят нещо за него..вярва, че нещо хубаво ще дойде от управляващите, а то те гледат как само да лъжат и да богатеят.. гледй PR на БОКО къща за 1млн... за 5г .. прост народ..

Е аре сега лиготии.

За пръв път чувам за такава такса у нас и по света.Навсякъде Wi Fi ми е безплатен,разлика само в скоростта.

Много неща ще чуеш за първи път, като никъде не си ходил.

Ти у ред ли си. В цяла Европа вифи се плаща по 10 Евро на ден

Номера е, че плажа не е на хотелиерите и не е на курорта като цяло.

А ползването на Wi Fi, задължително ли е. Или само ако си с лаптоп. За извършена услуга ли се плаща. Значи хем се плачат, че няма българи по морето, хем се опитват по всякакъв начин да ни изгонят. Е няма да ходим тогава. То всяко нещо си има граници. Милионер за един сезон, трудно става. Сякаш по морето е събрана и подредена като на витрина алчността и екземплярите, които я притежават.

Wifi на плажовете, където е платен, винаги е струвал подобни суми. Навсякъде по света. Който иска - получава потребител/парола и се логва в хотспота. Който не иска - нито плаща, нито го задължават да плаща.

Не разбирам защо някой смята че WiFi то трябва да му е безплатно. Като не ти изнася, ползвайте си мобилен интернет.

А ако си нося "бисквитката" и пак ми начисляват такса какво правим?

Ти може и курабийки да си носиш на плажа. Кой те брои?

Задължително е тъпак0-концесионер!!!