Съдът върна кмета на Перущица на поста

Апелативният съд в Пловдив реши, че кметът на Перущица Ради Минчев ще остане на своя пост. Така втората инстанция отмени решението на Окръжния съд.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна кмета на Перущица на поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да замете следите!...

ТОЯ ,ЧЕ Е КРАЛ ,КРАЛ Е АМА ОНИЯ НА ПЛОВДИВ НАПРАВО СЕ Е ОСРАЛ

Браво! Ще има пица, дрОгари! Пишете!

Пишем:да гд простите гербави,и ти

измет. как не иска слави да направи една партия....

Изрод

Ген. Атанасов-Борисов и Цветанов умират от страх. Ние уличихме кмета на Пловдив за милиони, прокуратурата мълчи. Цацаров е основен законотворец в държавата. . Абсолютно ухажване има сега отново на Доган. Сделката за Дипломатическия клуб вече е факт и Доган си го прибра. Сега му се урежда яхтеното пристанище на Росенец. Главата на Веско Пенев беше отрязана в услуга на ДПС, Няма никаква конспирация, това са истини, подчерта Атанасов.

Пак,се изцъкли!...

Браво на пловдивските съдии, не се поддадоха на политическите инсинуации. Пловдивчанинът е мислещ човек. На общинските избори БСП беше пета сила. ДПС, Атака и АБВ въобще не влезнаха в Общинския съвет.

- Според Пловдивския апелативен съд кметът няма как да въздейства на свидетелите, тъй като повечето от тях са разпитани. - Бахти корупцията, що за решение - след като са дали показания спокойно могат да се отрекат от тях преди, или по време на самото дело, без да носят никаква отговорност!!

"абе обади ми се първанов оправете оня мишо бирата" :))))))))

Браво бе нещастници, браво. Трябва да има забрана за хора които са разследвани да заемат държавни постова до края на живота си!!!

А ти знаеш ли, че и разследването е БЕЗПЛАТНО, както иска Радев за разследването на нашето небе. Всеки е невинен до доказане на противното, а не до разследването!

политическа партия - граб политическа партия - прокуратура риба ама цаца политическа партия - полиция министерство на цвъковите работи политически тоалетни - медии свиня+

Радан Кънев да почерпи - а Ради да плати масрафа :)

Да си изуе гащите...

Три инстанции - две противоположни заключения. Съдът ни е не само корумпиран, но и некадърен. Ако искате нещо да се промени в България, то трябва да започнем от Съда и Прокуратурата.

корумпираните са герб боко и цвъко и главният прокурор :) цвъко купил три апартамента в центъра с правни консултации :))))))))))) хахахахахахах майтапчии

ОК, едно си баба знае, едно си баба бае. ..но като другите партии и Съда не са корумпирани, защо 27 години е кражби и измами в епични мащаби?

Заповядайте някой ден в София. На пазар в ЦУМ-а ще ви заведа. Ще внимавам да не настъпите някоя линия на трамвая, че бие ток. ..и ще ви покажа квартал Дружба, та дано осъзнаете колко е далеч от центъра ;))

Ако НАИСТИНА искате нещо да се промени в България - ТРЯБВА всички платени антибългарски организации да се подкарат по НПК, а агентчетата им по бързата процедура !

От прокуратурата и съда, скъпа - в този ред, защото преди да влезе в съда, минава през прокуратурата! И не е като да не сме били свидетели как прокуратурата удобно проспива това и онова като срок и удобно си подбира този и онзи "доказателствен материал";)) И после в съда - бам! - "доказателствата" не сочили това, което са поръчали на прокуратурата да сочи;)

О, да, напълно вярно. За мен са едно - съдебна система. Без правосъдие просто няма държава и то е очевидно.

в Бг всичко е мафия ,99,9% ...

така а този кмет е от останалите 0,1% иначе нямаше да го пипнат :))) цялата работа беше да се покаже че ДСБ са крадци :) но всички са наясно че крадците са на друго място :) сами си избирате дали ще сте тъпаци

ДСБ са малка соросоидна секта без особено влияние в обществото. Електоратеца й се състои от дебили като теб. Затова и беше ударена.

А др.Костофф?!...

А защо не съда е този слугинаж, а може би и съда и прокуратурата. Просто съдиите му взимат париците на човека и въпроса е решен. То имали престъпник който съда да не пуснал. Има...този който е беден...този който не е крал достатъчно за да си плати...

Ами да поразсъждаваме малко. Към т.нар. "правоохранителни и правораздавателни органи" спадат МВР ( към първите) и прокуратура и съд ( към вторите). Всичките те, вкупом, по мнението не само на разни експерти, но и на над 90% от хората в БГ , се нуждаят от яка реформа! Да видим как се случи с реформата: 1. МВР - НЯМА; 2. Прокуратура - НЯМА; 3, Съд - лекинко ги побутнаха и поразмърдаха, като понарушиха комфорта на нЕкои мастити трътки - дет' се вика поне две каки опраскаха;) Това е до тук "свършеното"...

Ругаем съда - и не без основание понякога! Но всъщност ПРОКУРАТУРАТА е тази, която се явява Отдел за политически поръчки! И го твърдя, защото прокуратурата НЕ БЕШЕ засегната по никакъв начин дори от мижавите реформи, които понаправиха в съда! И дали пък това не е във връзка с един избор ( "ти с го избра" ) и с едно обещание - "промените в прокуратурата няма да се случат в мандата на този главен прокурор"! Няма да посочвам отговорния фактор, на когото са цитатите;)))

"да живеят поне бг паразити !"

Йохохо...и бутилка с ром! Добре дошли в пиратската държава.

прокуратура съд полиция медии всички са просто инструменти в ръцете на комунистическата мафия дори и боко и цвъко са инструменти бях 100% сигурен че ще го освободят за щастие има международни инстанции от които съдът се притеснява!!! това е чиста проба политическа прокуратура и полиция!

Съдът върна кмета на Перущица на поста То това и се очакваше. Потвърди се също така , че прокуратурата е един политически слугинаж,начело на която е застанал най-големият политически слуга Цацаров.