Пенсионери: Бате Бойко, не сме канибали, гладни сме

С плакат "Бате Бойко, не сме канибали, а сме много гладни и бедни" десетки пенсионери излязоха на протест пред Министерски съвет, възмутени от изявлението на Бойко Борисов, че са изяли фискалния резерв.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионери: Бате Бойко, не сме канибали, гладни сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kакво даде ГЕРБ за 4 години : 1. Bдигна пенсионната възраст, 2. Bдигнa цените на храните - по 4-6% годишно, 3. Bдигнa цените на лекарствата (до з00%!), 4. Bдигнa цените на ел. ток, парно, вода, въглища, дърва, бензин и др. 5. Bдигнa общинските данъци, 6. увеличи броя на безработните, 7. "пречупи гръбнака" на организираната престапност, и както каза флоров 2012 година: "МВР е създало за престъпните групировки такава неблагоприятна обстановка, че те са принудени вече за малко пари да извършват тежки престъпления." link

Като го гледам тоя на снимката какви бузки е отпрал, бая ще да е гладувал...

Вие сте гладни а какво да кажат безработните. Те са живи умрели.

Хайде пак противопоставяне. Който е гладен - на протест с пенсионерите.

Този кретен не усеща ли ,че вече сме готови да излезнем на улицата и да го пометем!!!И неги и ГЕРБ.

Кой каквото си е дробил това да си сърба . Обещавам , че няма да обвиняван след години децата си за това , че кредитните милионери, мутрите от ВиС и СИК и техните покровители пишман банкери и приятелски кръгове все още са на свобода .

И двамата показаха, че не могат да ръководят, защото никога не са били ръководители. Партиите са най-вредното нещо измислено от човечеството. Трябва да управлявят доказани професионалисти, честни и неподкупни, но тях не ги харесват партийните вождове, защото ще им пречат да вършат беззакония. Това е нашата и световната трагедия...

Така е приятелю. Ето аз мога да управлявам и знам как да извадя страната от кризата, но тези некадърници не ме допускат до властта.

Строителен инженер с 145 лв.пенсия!?Та какво е работила за да получава тази пенсия?!ГЕРБ не изчислява пенсиите!При такава ниска заплета щом е получавала,интересно,как са построили вилата?Господа,другари редактори много не умесен Ви е примера,много се оляхте!В изказа на Б.Борисов се съдържа мисълта Станишев обещава ГЕРБ ИЗПЛАЩА," с чужда пита помен правят"Не се правете че не сте разбрали, но маи "този който плаща,той определя музиката"!

"Строителен инженер с 145 лв.пенсия!?Та какво е работила за да получава тази пенсия?" ........ в железарница...що си задавш отговори ? и се научи да се изказваш, че абсолютно нищо не ти се разбира от коментара.

Днес гледах митинга.Пълна пародия.Имаше млади хора на по 25-30 год,изглежда комунистическите внуци,и охранени пенсионери сигурно с пенсия 770 ло,бащите .Скъпи пенсионери,от вчера ли пенсиите ни са ниски.Питам тези,партийни секретари,на такива ми приличаха,защо не ни уведомихте и нас ,със ниските пенсии,или вас ви интересува само преди изборите да лаете.Нямаше,нито един опърпан,всичките бяхте като преяли и не с изнемощял вид.АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ И ТРЪГНЕ ПО ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ КОГАТО ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИ СЕ ОТДРЪПНЕТЕ В СТРАНИ.

ЩЕ ВИ НАХРАНЯ АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ПАК!

деер

Ситият на гладния не вярва!

(Предизвиканото от репликата на бившия премиер Борисов: Пенсионерите изядоха резерва) Мили стари хора, треперете! Вие сте с най-тежката вина! Видимо без прошка ще умрете, търтеи на родната хазна Вас посочи бившият владетел. С истината вас изобличи. Нямате си чест и добродетел, вие, с ненаситните очи. Гълтахте и живи се оляхте с пенсии шестцифрени комай. Купихте си вилички и яхти. Харчехте в Монако и Дубай. Криехте си сметките офшорно. В борсите печелихте на екс. Затова ви питам отговорно: Где ви е моралният кодекс? Как в сърца ви хич не потреперва, че живяхте с кървави пари? Вие сте източвали резерва, и сте го преточили дори А сега, облечени мизерно, криете нарочно всеки лев Хайде де! Признайте, че е верно в тон със премиерския напев! Съвестта му днес успокоете, че сте оня лош материал, който ще поеме греховете на мандат, завършил със провал Ясен Ведрин / коментарът е излишен/

..... коментарът е излишен, абсолютно!

Поклон ! ------ Виждам ...white bulbs of Lightning !

Много лицемерно... Дваж по-лицемерно, когато е написано от поддръжник на народните изедници, КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, които ОКРАДОХА парите на тези, за които сега роните крокодилски сълзи...

"Жена ми е строителен инженер с 38 г. трудов стаж, а получава пенсия от 145 лева. Ако не си помагаме с това, което произвеждаме сами на вилата!Алооо за какво става дума?

Кво толкова, толкова и е дал Хамстера!

не е дал?

Точно така! Свий и личната карта и това е! Стига са гласували за тия изроди червени!

Не викайте Бойко, идете да питате сергейчо къде са парите от пенсионния фонд? Но няма защо да го питате, вие много добре знаете къде са и кой ги изхарчи! Сега ще взимате пенсийте, който изработват вашите деца и внуци, а когато дойде време те да се пенсионират, ще вземат от трите най-дългия!

"Бабке", това са стари номера. Хората не се хващат вече на тях. С това отношение, самостоятелното ви управление е химера.

Това е най-просташкото обяснение за пенсиите през периода 2005-2009 г.което прочетох във форума.През този период всички пенсии бяха увеличени по швейцарското правило средно с 83 % и съответно изплатени от предвидените в Бюджета средства за пенсии. След поемане на властта от ГЕРБ- Тройната коалиция им остави резерв от 8 млрд.лева- които средства се оказа,че са изразходвани. Дори Бойко продължава да дрънка че изплатил пенсиите на Сергей Станишев-едва ли не от джоба си-а както е известно -пенсиите за периода 2005-2009 г. са отдавна изплатени. Увеличението на пенсиите през април 2013 г. беше отдавна планирано- като конспирация и то предизборно само за заблуждение на милионите пенсионери в България

krassikat@

Той има предвид Пенсионния Фонд, който бащата на СерГея и другарите му ОТКРАДНАХА след 44 г. И никой, нито Костов, нито Станишев, във времена на излишъци, не се опита да възстанови ОТКРАДНАТИЯ ПЕНСИОНЕН ФОНД! Защото БЕДНИ, ПЕНСИОНЕРИТЕ са най-удобни за демагозите - КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, на които власт им трябва само и единствено за да КРАДАТ! От народа и СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ! А Бойко им даде за 4 години 9 милиарда ПОВЕЧЕ от СерГея! ФАКТ! Виж колко е просто!

kgb777kgb

Нямаш никакъв шанс да обясниш на тъпкомуноид , който е свикнал само да иска и да му дадат , как човек се самоосигурява ! Това човешко недоразумение никога няма да разбере какво значи САМ да се погрижиш за себе си и близките си ! Не дедото и 100 хиляди да се съберем да обясняваме , накрая тъпия комундел знаеш ли какво ще пита ? - Аз знам - ще пита Ама Бойко защо не ни вдигна пенсиите ???

не питаите боико каде са ви парите,а предишните крадливи боклуци,турци и комунисти.не виждате по далеч от носа си.като не искате герб си пригответе вазелина

след всички бисери на винету,трябва да си оли.......рен,за да гласуваш за герб.

Ако БКП беше на власт нито 1 пенсионер нямаше да умре за 4г. всички щяха да са здрави и да получават по 5000 лв. пенсии. А наздраве. Парите от пенсионнните фондове до 1989г. са изхарчени до стотинка от Тодор Живков (цитат - за доброто на народа) и раздадени на агентите на ДС. Сегашните работещи трябва да отделят средства за да се плаща на пенсионерите и отделно да правят отчисления за своите пенсии. Питайте БКП къде са ви парите.

Не забравяй и милиардите "капитали" и имоти на българските задгранични фирми преди 10.11.1989.

При Жан, при 40 години трудов стаж, с една от пенсиите си купих 4 кутии цигари!

Луканов ги е раздал в куфарчета на сигурни хора от ДС, за да ги направи бизнесмени!Сега Луканов е на "оня свят" , а новите милионери - да не са луди да си признаят,че са си купили мечтаните техно-играчки и къщи с басейни у нас и навън по света! Държавникът Т.Живков не е виновен!И С.Станишев -учащ по онова време - няма как да носи чужда вина! Единствено Прокуратура и Съд са могли да разследват по документи и да заведат дела, ама не са го направили, поради обвързаност с Властта, независимо че са били Независими! И всички Управлявали са могли нещо да направят , но вниманието им е било към присвояване и лични интереси, а не за създаване на икономика , доходи и търсене на отговорност от виновни! И най-вече- били са некадърни и не са имали желание! Ето в това се обвиняват днес- от всички!

Гладни,а кой брои хилядарките на телефонните и др.рекетьори и измамници,а?Кой?Вие дето катаете бели пари за черни дни.Е,по-черни от сега-здраве му кажи,но вие предпочитате да трупате и криете и да ривети,че умирате от глад и че ще се ядете.Нямате срам-е,нямате срам.Няма да се върне оня ваш рай-не го ли разбрахте?Спрете да тормозите нацията.Прозрачни сте,нагли сте.Това е истината.12 май е денят на който ще изревете за последно-след това никой,ама никой не ще ви чува червени и дърти алцхаймери.Сбогом и със здраве!

Всички телефонни измами са с пенсионери и вадят по 5 - 10 хиляди лева от дюшек банка. Аз бачкам за 1000лв. , нямам повече от 50лв. в мен и почти нищо не мога да спестя. Как се спестяват 10 хилки с 200 лв пенсия не знам.

Ако позволите - всяко Второ семейство у Нас Доказано има Поне един близък сродник не-у Нас.

с лишения, страннико.....Струва ми се, че се правиш на бачкатор:)

На това народа му казва " широки пръсти"

Angel

Никаква милостиня не искаме. 1. Да внесат в сребърния фонд всичко продадено, унищожено и експроприирано след 1990г. - около 30 милиарда лева (по тяхна оценка), но построено от нас за 45 (лоши) години. 2. Да върнат всички осигурителни вноски след 1990г. до момента. След като направят това се отказваме от пенсии. (повишени, понижени, минимални, малсимални, тавани и т.н.) Сами ще плащаме пенсии на сегашните пенсионери от управлението и инвестирането на парите в този фонд. Това са наши пари - на 2-3 поколения. Костов, Бойко и т.н. да продават след това САМО построеното СЛЕД 1990г. и да видим какви пенсии ще получат. Но само след 1990г. и след като върнат приватизираното?!

Забравяш заграбените пенсионни средства след 09-09-44. :) Имало е осигурителни книжки и всеки е купувал марки и ги е лепял.... Така, без днешната безумна бумащина се е знаело кой колко има внесени..... И нито цигани, нито комунисти са му ги крадяли....

Драги пенсионери!!!!!!,,,, ВИЕ сте излъгани и ще бъдете лъгани от БКП! Защо БКП вдигна пенсиите колкото и ГЕРБ във времена на: СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАЙ! МИЛИАРДИ ИЗЛИШЪЦИ! ЕДНА ОТ 10ТЕ НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩИ СЕ СТРАНИ В СВЕТА! Сега Бойко в КРИЗА ви вдигна със същата стоиност пенсиите! Държат ви гладни за да им потрябвате точно ето в тези моменти, а истината е че те са виновни за вашето положение след 65 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ!!!

Твоето бъдеще, е моето настояще, Дам.

А ти скъпи ми сънароднико, кой смяташ, че ще ти направи пенсията 1000 /хиляда/ лева?Костов? Станишев? НДСВ, Волен...... Докато сме такива крадливи, завистливи, и господ неможе да ни оправи!

Господ се е заел с нас, за разлика от евреите ... и ще ни оправи. Видим показател е колизията на световната парична система. За първи път в света, в България, ХЛЯБЪТ ЩЕ Е БЕЗПЛАТЕН.

нали лумпена станишев ви даде пенсийте толкова ли сте наивни

дето хленчи "Бате Бойко" да му даде парцел в бакърената. Баси тъпата склероза дето е! Седнал да хленчи за милостиня от палача си.

Възхитен съм да Видя че Българ(к)ите в Златна възраст са просто С Нас-Всички Данъкоплатците ! (И Всякоя възраст, пол, занаятийе - да взима Активно Участие в Това Предприятийе ! )

Чуваемостта-Ни във Форума комай има крен. (Дано не Ни се наложи да Я Изправим с дрен !)

Без майтап! Какво значи крен? Иначе последните новини са толкова откачени, че даже ми е противно да ги чета, а за коментарите и интерпретациите на форумците- нямам думи:) От Ежко

колко струват командировките на правителството, президенството , кои ли не сe вози с прсвиъелствен самолет, а пари за пенсии няма. боико ще ти е...ба п..ката маина

Гарго рошава,ти си изтъкан от злоба и омраза.Не си от рода български на цар Асен.

Уважаеми пенсионери, не забравяйте, че в годините на всеобща криза в нито една ЕС страна пенсиите на са вдигани, даже в много страни са намалени.

а колко е пенсията в другите страни на ЕС?

гостенче,не става въпрос тук за нивото на пенсиите,а това ,че пряко ги обвинява,че са изяли парите.Ако е така,то това значи,че пенсионерите са проблем.А щом има проблем,то той трябва да се отстрани! А по тази логика- проблема/пенсионерите/какво да ги правим?Да ги отстраним ли????

На никой пенсионер в западна Европа не са му вдигнали пенсията, защото не си вдига самолета. Ние в България, след 3 годишно приземяване на самолета, вече го отлепихме от пистата. Колкото повече време от днес нататък изминава, все по-голям и по-кУрав ще е той за кандидатите за наши душмани. Терорът, ЧЕРВЕНИЯТ ТЕРОР, беше до тук. Тази година започна с "Февруарска революция" и ЧОВЕШКИ ФАК'ЛИ. Следват Априлско въстание2013, Септемврийско въстание2013, Октомврийска революция_2013. ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА!!!

с плаката му пожелавам "Бате" му Бойко или който и да е друг да му даде от същото, но много повече.

Тази Гергана Мишева колко получава за добавяне на платени цитати в новината?

kgb777kgb

Защо пак ми криете постовете ???? Колко ви плащат от Позитано , за да не допускате реални мнения във форума ???

Реално само спамиш под всички теми хейтър.

kgb777kgb

Прекалено си тъп за да ми даваш оценки ! зЕми си стотинките от Позитано и ходи нЕкъде по градинките да обсъждаш гадния Бойко с партийните другари ! И да не забравиш като ти се обадят мангалите по телефона , да извадиш 10 000 лева от тия дето ги нямаш и си гладен и беден !!!

На калпав управник, пенсионерите му пречат.

калпав народ управниците му пречат

...затруднихте мен-сиромаха : - простотийка ли изгъгнахте ил Ревнахте 'Боят настана !' ?!

Има ли някой в тази държава на който да не му стана ясно, че БСП+ДПС+СДС = ДС

Уважаеми всичкознаещи некомунисти и заблудени по ГЕРБ. вашата любима Партия след 4 години "успешно" управление, "повиши" пенсионерския ми жизнен стандарт с 8 лева. Това е 26 стотинки на ден или малко повече от 1 стотинка на всеки час от денонощието. Моля ви всичкознаещи некомунисти, да ми кажете как да си харча това изобилие от стотинки?

Пък некои помним "гладните седенки" зад Парламента и дрънкането на празни тенджери с разни пожелания по адрес на Масларова.

Въпросът ми е за некомунисти, които да отговорят как да харча 1 стотинка на час, така великодушно и милостиво отпусната ми от бившите управляващи?

същия театър с тенджерите, преди представленията тук, се разигра в Аржентина, когато платената от американците хунта направи преврат.

Защо да Го усукваме я, Колега ?! - Просто - всички ВЪН !!!

Дарявам увеличението на пенсията ми за кампаниятя на ГЕРБ.

Недей! Ще купят и с пенсията ти тестета карти и бонбонки.

И от глад ще умрем, ако допуснем да се възродят старите партии!!! Гласувайте за когото и да е от новите партии!

Една майка ги е раждала всичките партии - червеното знаме.

ви ражда една майка - простотията.

за ултрадясната НФСБ - ще ви излъжат, от вас искат само гласовете ви. От десните добро не очаквайте.

Извинете - за мен-сиромахът ... Отникъде Взорът-Ни надежда Не Види ! Засега !!!

Погледни дълбоко в Душата си, там се подвизава ИСТИНСКИЯТ АЗ. ТОЙ МОЖЕ ВСИЧКО, ДОРИ ЖЕЛАНИЯ (като, пастърма или манна небесна да вали) ДА ИЗПЪЛНЯВА.

рано или късно и ти тикво ще излезеш в пенсия и както си сам все тези откраднати пари ще се свършат или ще намалеят така че и ти да си правиш сметката-инфлация девалвация и всички простотии които ги измислят някой хора и ако си правиш сметката за ток и мляко ще ни е много кеф на всички пенсионери

Искам ревизия. Предпочитам ревизорите да са икономически грамотни, каквито в ГЕРБ нямаше, защото за 4 години нито разбраха какви са европейските критерии за бедстващи граждани на общността, нито успяха да направят примерен месечен бюджет на пенсионер със пенсия 180 лева така, че тези пари да му стигат за лекарства, храна, отопление, дрехи и култура.

Скъпи "червени" пенсионери! Много добре ви е ясно, че Борисов спомена изяждане в преносен смисъл!!След като окрадохте държавата, за да уредите живота и на правнуците си, естествено, че пари няма!Наистина ли сте толкова заблудени, или нас ни правите на такива? Благодарение на спокойното управление на БСП, БКП след година и думата "пенсия ще забравим! Това ли искате , като мечтаете БСП да се върне на власт?

Скъпи "сив" партиен фен! Трябва дори и на Вас да Ви се е прояснило вече, че да се дава власт на партия с чийто лидер трябва да разговарят чрез тълкуватели и преводачи от диалекти, обществото няма как да е доволно, притиснато от мизерията и ядосано от охолството на Партията и Милицията Ви.

МРЪСНА МУТРА!!!

Не съм пенсионер. Нито пансионер. Но често Разговарям И с Двата вида Хора. Равноправно И Равноотговорно. - И да !, консолидираното-Ни мнение Е Свръхпростичко : ---- всички ВЪН !

преди мноого време казах: Ако няма държава българите ще изчезнат. Затова завладях тези земи и създадох държава. Сега държавата вече липсва по тези земи и е на път и българите да изчезнат. Гледам вече се ядат здраво по между си и ускоряват процеса на изчезване.

След кат се самоизяде мат'ряла в България, ще се върнат мислещите българи от чужбина. Това е естествен подбор на нацията.

Ще има да почакаш, като гледам връщат се едни изучени от партията майка БКП , зализани мафиотчета ,загладнели за крадене и забогатяване партийни синчета и динозавърчета от неизвестна раса .

Браво ! (Заразата Е Страшна И Всеобща.)

С чувство на изпълнен и преизпълнен предсрочно(преди завършване на мандата) - синовен дълг, комунистите и милиционерите от ГЕРБ "нахраниха" пенсионерите с 9 милиарда. Онези 9 милиарда, които изчезнаха при това управление и не се знае къде са и за какво са дадени. По този начин партийците и милиционерите от тази партия с един куршум убиват два заека. Хем пенсионерите сити, хем казват на обществото къде са потънали 9 милиарда народна пара. Браво другари партийци. Вий сте нашта гордост!

след като ниските пенсии са получени през управлението на костов и са вдигани с 6 процента при ндсв - бсп - дпс което прави от 7 до 10 лв защо не протестирахте тогава , а сега се обиждате от истината

Корумбашев да си продаде фотоволтаиците и да си върне откраднатото

И аз съм пенсионер, дадоха ми комундетата 5 яца, да хвърлям по герб, аз си направих омлет. Жалко , че не дадоха и сиренце, явно са поосиромашели, ама за циганите ще има на изборите де!!

Кой ще ти даде на теб яйца бе,дърта пастърма герберска,нали от 100 киломртра ти личи че си кух гербераст

не виждаш, че лъже и маже!

Другарят Борисов се бие в гърдите, че при следващо управление на бойко и партията му, в икономиката щели да влязат 32 милиарда евра. Колко от тези пари ще отидат за пенсии, за подобряване състоянието на бедстващите българи, за подслушване, за партийни екскурзии и празненства? Ще има ли читав закон за финансирането на партиите, който да спре практиката с пари от пенсии да охранват и обгрижват партийци?

По екскурзиите е Е.Масларова

Борисов си прави сметката , че ако е на власт още 4 години , няма да има повече пенсионери и ще реализира икономии и за крадене ще остане.

Плана "Ран-Ът" приет с със съдействието на всички политически субекти на прехода/партии/ предвижда ликвидация на 20% от населението на България, обикновенно това са най-онеправданите хара/беззащитни/:пенсионери, болни от тежки скъпи за лечения болести, малки деца така, че преди да се вдигат малоумни лозунги и предложения помислете за вашите по- възрастни близки защото на един от входовете на катакомбите в Рим има надпис " И ние сме били като Вас и Вие ще станете като нас"

+++++++++++++++ Подкрепям напълно Вашият коментар.А платените коментатори нека се ядат по-между си- по-далеч от парите за ежедневните си хонорари от политическите партии не виждат...И на всичко отгоре считат, че това е добра законна "професия";)

Дрън-дрън

Ранът се вьiпольнаа от 'наште' 'избранници' . (да Не забравяме Никога) И Напълно-подкрепяйки Премъдрия-Ви цитат - позволете да допълня : - И грешките (и Наши и ненаши ) Да бъдат Нам урок !

ЗА ДА НЕ ГЛАДУВАТЕ серГЕЙ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ БЕЛЯНЕ И ОТ РЕФЕРЕНДУМА......И ОТ ДОСТА ДРУГИ МЕСТА(ХОХИГЕР)НАПРИМЕР

Махайте се дъртаци...не цапайте сайта с боклуците си

Дъртак май беше ти - не беше ли около 60 годишен дрът пергиш/ извинявам се на останлите във форума, но- на зло куче- зъл прът/....На всичко отгоре пишеш платени коментари за политическа партия и с този "достоен труд" се издържаш;) Впрочем- ДЕКЛАРИРА ЛИ ХОНОРАРИТЕ СИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА 2012Г. В ДАНЪЧНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ, ПЛАТИ ЛИ ДЪЛЖИМИТЕ ДАНЪЦИ ЗА ТЯХ КЪМ НАП ИЛИ ТЕ ТИ СЕ ВОДЯТ"ДАРЕНИЕ НА ПАРИЧНА СУМА" И ЗА ТОВА НЕ ГИ ДЕКЛАРИРАШ;) ЗА ВСИЧКИ КАТО ТЕБ- САМО ТОЯГА И МАРШ- НА ТРЪСТИКАТА!!!

Тъпчо - до там ли стигна - да казваш "дъртаци" на пенсионерите, а самият ти да наближаваш пенсионната възраст за мъже в България? По-голямо продажничество към себе си един обикновен човек не може да направи! Осъзнай се ! Плюеш на човешката си възраст и на живота си- добър или лош - в името на платени коментари за герб! Отвращаваш ме! Какво падение....:(

Да не Ви е уроки - такваз-Баш простотийка Признавам че Не съм И чувал.

Гаргамел му плащат да сипе цинизми и обиди:( Ако мисли това, което пише е истински злодей, ако не, то тогава е обикновен лицемер и мръсник.

пенсионерите и в бедността си пак сервилничат как може тоя изрод да го наричате бате това е бв българия прието за близък уважаван човек а тая мутра щом ви е бате продължавайте да теглите