Ако има пари, те ще стигнат до пенсионерите за Коледа

Ще се знае до 2-3 дни дали ще има коледни надбавки за пенсионерите. Това обяви пред Нова телевизия финансовият министър Симеон Дянков и посочи, че има как да стане пенсионерите да получат коледните си надбавки до края на декември.

Обратно в новината

Коментари - Ако има пари, те ще стигнат до пенсионерите за Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи на Бъдни Вечер ще се разбере?! На тебе ясно ли ти е: -че ако има пари, и през 2013 година ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ от 2012 година. -че ако няма пари, през 2013 година гробарите ще станат затворници.

Предлагам магистратите да дарят отделените да бонуси суми в полза на пенсионерите. Аз не познавам беден магистрат и надали ще гладуват на Нова година.

То не бяха връщане на бонуси, то не бяха лъжи! Къде отидоха тези средства, за да не може тази година да се зарадват всички пенсионери поне с по 50 лева, да не говорим по половин или една допълнителна пенсия..

Къде били ПАРИТЕ?! По време на "триглавата ламя" годишно в България са се ПРЪКВАЛИ по 80 нови милионера. Гробарите обаче произвеждат годишно от по 170 милиционера - милионера. Там потъват пенсионерските пари, почти 4 години вече. А за ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, просто забравете. Избори ще има само и единствено, ако те са нечестни. Не си пожелавайте и НАДЕЖДА, защото тя е последната злина от кутията на ПАНДОРА. /Надпис над входа на Адът "България" - НАДЕЖДА ВСЯКА< ОСТАВЕТЕ!!!/ ИЗХОДЪТ? БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ. /Вчера Велизар Енчев беше бесен, че софийските пенсионери се редиха на опашка за молитва пред една икона изложена в ХП "Александър Невски", а да протестират за приеманият от НС Бюджет 2013, дойдоха много малко хора./ Питам аз, в свети бойко ли вЕрват българите или в силата и Разумът на Свети Николай - чудотворец?

трагедията на българия е,че по последни данни работещите са два милиона и малко,всичко останало до шест милиона чака на тях!!!! eeee....значи всеки работещ трябва да храни още минимум двама. ми...няма да има пари :)

Едно време, когато бях малък, имаше една книга в която се описваше какво е било произвеждано за 9 дни, в 19 век и същото количество се е произвеждало вече за 8 часа през 20 век. Сега САЩ произвеждат селскостопанска продукция около 1% от трудещите се, а с това количество продукция е възможно изхранване на 3 Америки. Да не говорим за достиженията в роботизацията и компютаризацията. Е, питам аз, КАКЪВ НИ Е ПРОБЛЕМЪТ? Значи не е в производителността на труда, а В УПРАВЛЕНИЕТО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО! Пример: в последните няколко години се произведе много оръжие, а то ЗАСТОЯВА. Следва организирано РАЗПИЛЯВАНЕ, чрез война. А войната е лудост на Духа. / Газа, Сирия, Иран .../ Е, пак питам аз, КАКЪВ НИ Е ПРОБЛЕМЪТ?

Драги ми "Реалист"! Работещите не хранят пенсионерите, защото те са се осигурявали на реална заплата. Сегашните работодатели осигуряват своите работници на минимална заплата, да не говорим, че от 2000 г. всички държавни служители- 600-700хил. души ,вкл. депутати и министри ,не внасят и левче лични здравни и социални осигуровки- ПО ЗАКОН!

имаше закон по който намалиха заплатите на държавните служители с 12% за да взенат същата нетна заплата, а осигуровките да се изплащат от държавата. Сега всички държавни служители искат обратното, но Дянков не- защото сега може и да не внася тези пари и затова тежеста е върху осигурителната система. Същото е и с полицаи, военни и ср.

На мен ми е ясно ще се даде със сигурност на пенсионерите, защото все пак се задават избори, а целия този театър, който ни се разиграва е с цел да опитомят мераците на пенсионерите за следващите години ако пак решат да поискат коледни добавки.

Господа управляващи от 89-та насам.Не искате да разберете,че колкото по-вече майки в тази страна-толкова по-голям шанс да сме лидери на Балканите/без ромските,разбира се/.Давайте пари за това,а не за инфантилизъм.Мекерета!

Той каза "Ако...", нали? Предупредени сте!

Той каза, вече се из "Ака...", нали? Предупредени сте, че сумата може да е "много интересна"! Но, "Да доживеем до понеделник!" /един съветски филм/

Понеделник започва в събота

а да не се молите и чакате от управляващите не си давайте парите в бюджета им. Сложете си ги на сметка и ще видидте че след време и пенсията ви ще е по-добра, и здравеопазването ви ще е на ниво, защото ще знаете че това са ваши пари, за ваше здраве и живот а не да си пълнят гушките мутрите в управлението..

Мисля ,че най-сигурната добавка за Коледа ще е-Моите осигуровки за декември на майка ми ,а за съпруга ми на неговата майка. Те ще са доволни а аз повече. До сега съм си плащала редовно и ако реши някои да ме наказва дали няма да ми дължи отчет къде са ми парите от 17 години на зад???

Рибата се вмирисва от към главата! Тези дето сте на висините , стига сте настройвали хората едни срещу други да се джавкат като кучета! Ако има излишни пари / а не може да няма, след като Дянков и хората му едва ли не са си позволявали увеличаване на заплати и бонуси/раздайте на всички хора, защото всички сме хора на този свят и спрете да делите хората на бедни и богати! Коледа е за всеки един и на всеки му се полага да има малко в повече пари за да си позволи един по- добър празник!Защо не се засрамят тези дето все се чудят покрай такива празници, как да всяват раздори в държавата! Спрете най- после! Срамота е !

Сега гръцките пенсионери като получат по 400 евро ще ядат и пият на корем ще се уригват и ще попръцкват.Българските пенсионери ще гледат тъжно и жално гръцкият морален упадък а Дянков ще сочи гърците като финансово нестабилни.

Най-сладкото е че гърците ще се уригват и ще попръцкват на германска сметка.Евала.

Още от октомври имаме да вземаме от ЕК сериозно количество пари. Докато не дойдат няма да има пари за пенсионерите - Железна логика.

ЗАЩО НЕ КАЖЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЩЕ ИМА ЛИ ДОБАВКИ ИЛИ НЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ: А СЕГА ЗА КОЛЕДА- ТА КОЛЕДА Е СЛЕД 10 ДНИ -ДО КОГА ЩЕ ДЪРЖИ НАРОДА НА ВЪЖЕНЦЕ- ТУКА ИМА ТУКА НЯМА.......

Ще държи Дянков пенсионерите на въженце до тогава, докато то е "лабаво". Опъне ли въженцето ... пенсионерите ще си "опънат" жартиерите. Моля БАБАТИ, не опъвай Дянков за "шушляка"!

Няма как да има пари, след като на върха на двете най-важни министерства са инсталирани американски мекерета.

искам хер флик като дядо мраз- шапка, брада и червени прашки,понесъл чувал с много постни пици. около него танцуват пенсионерки в блестящи и оскъдни одеяния под звуците на пенсионерска военно-духова музика. как да не се оближеш при такава 3d картинка.

Няма нужда г-н Шимон Дянков и без това на едни ще дадете на други не.Така че спестете някой лев за висшата администрация поне да не дразнете пенсионерите.Пък и нещо когато не е от сърце то не е желано.

Не давайте нищо г- н Дянков! На 35г съм с ТЕЛК , с дете на 4г. Пенсията ми е 110лв, а тока 100лв. Надявам да напуснем бг , защото и работа няма тук. А вие се почерпете с добавката, ей така - за здраве!

първо съдийките, че скоро ще си имаш работа с тех! РАДОЙКА.

"Ако има пари, те ще стигнат до пенсионерите за Коледа"А ако няма пари-кой е виновен.Марсиианците ли или глупавото правителство.Защо за милиционерите винаги има, и за подслушване има, а за децата и пенсионерите няма. Как искате да спечелите изборите? Само с милиционерските гласове ли. Може, но тежко ви с народната любов.

ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДЕЦАТА НЯМА,НО АКО ТРЯБВА ЗА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ВЕДНАГА ТИХОМЪЛКОМ ЩЕ НАМЕРЯТ. НЯМАТ СЪВЕСТ ДЕПУТАТИТЕ.

А Гърция защото е в голяма криза вече раздадоха на пенсионерите коледни бонуси а не надбавки според мене защото им дадоха двойно койколкото си получава и още толкова отгоре ,нали са в криза ,а нашите пенсионери да вярват на смешниците дето ги въртят на малкия си пръст и ги лъжат както си искат ,весела коледа !

Пенсионерите са най задръстените хора.Гласуват за тези, които ги държат гладни и не могат един митинг да спретнат. Добре е да погладуват още малко за да се превъзпитат.

Гого, а ти колко пъти излезе на митинг?Или си взимаш държавната заплата и не ти пука ,че българските майки, децата им и нашите родители гладуват?

Не знам колко си младо, но си мнооого зелено.

У ТОА ЧВОР ИМА НЕКАКВА НАЧЕНКА НА СЪВЕСТ, ДА ГОйБА?!

ще има пари при тази държавна администрация, която сама се награждава за щяло и нещяло?

Магистратите имат пари, но не ги дават на пенсионерите. Те са скрънзи...