Кабинетът: Данъци и осигуровки без промяна до 2017 г.

МС одобри средносрочната бюджетна прогноза за периода 2015-2017 г. и актуализация на Стратегията за управление на държавния дълг за периода 2012-2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът: Данъци и осигуровки без промяна до 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рапортувам: От обещаните 250 000 нови работни места вече са разкрити 245 000!

за пенсионната възраст защо не се говори. След 5-10 години няма да има пенсионери, щото повечето хора нямат трудов стаж- безработица. Та затова пенсиониране на 100 години/ ако някой устиска/

Сульо и Пульо в България разбра, че кредити се взимат само в краен случай и то САМО ЗА ИНВЕСТИЦИИ, да носят доход... Интересно имат ли понятие от икономика тя маши на Олигархията... Което е без значение, защото рзИлтатът е плачевен... Дайте ни Дянко-о-ов! Уви, няма го вече Дянков, има плазмодии, слуги на най-големите крадци, които България е виждала през историята си...

Норма за растеж при тия разбойници - 10 млрд. на година... КРЕДИТИ...

Много удобно това швейцарско правило... При дефлация(срив на икономиката), намаляваш пенсиите...:D! И всичкото изтеглен кредит - в джоба на крадците, разбойниците, Мафията,Олигархията... Демек БСП-ДПС! АШКОЛСУН, АФЕРИМ, МАШШАЛАХ!!!

Pesh0

Може ли да попитам , 7 те милиарда дето ги опоскахте за 9 месеца , към кои бюджет са писани ? Ако половината са в тази година , а те са горе долу така . и 3,5 милиарда е 1,8 % дефицит. Моля някои икономист да сметне колко е бюджета на страната . Ако икономистите се затрудняват да пробва някои от 5 ти клас , миналата година сина ми решаваше тези задачи.

И плоския ли данък нещастници. Нали е важно вие да плащате по малко за сметка на народа. Високи заплати и добавки, ниски данъци, а народа кучета го яли...........

безнадеждно...

няма да има промяна ,на даназите ,ама бесработизата расте,и пенсионерите зифрата расте,е как ще се плащат даназите след като хората са бесработни,замислете се на това което казах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо не ми се връзват нещата ,г.данъчен! Според Вас броят на пенсионерите се увеличава. според мен/поради увеличаването на възрастта за пенсиониране и естествената смъртност/ би трябвало да е намалял! Защо се получава така?!!

Това означава,че промяна няма да има и в приходите т.е. заплатите!!!

Ами като чакаш на заплата ще е колкото ти дадат. Като не ти харесва започни нещо сам. Мен ме интерсува да няма промени в ДДС , осигуровки и запазване на плоския данък. Оттук нататък кой за каквото учил и на каквото е способен

Е ,аз пък бих искал ДДС-то да падне!!! Нека си счупи главата !

Не се абете, не се карайте- прочетете какво прави В. Орбан и тогава плямпотяйте. УЧЕНОТО СИ Е УЧЕНО, простото си е просто.Цървул обувка не става!

не разбра ли, че и по 10,000 евра на човек да раздадат, пак няма да гласуваме за тях.

Зле сме , и трябва да има промяна!Ама за да има промяна трябва да се мисли-и-и-и-и-и!И трябва да имаш акъл и съвест

колко жалко, че това правителство ше падне през 2014.

А данъчната тежест от около 60% кога ще се намали поне наполовина? Или искат да ни държат перманентно в мизерия!

Мнозинството от българите са свикнали да живеят от социални помощи и милостиня от предизборни подаяния. Когато държавата му даде 15лв. за някой празник изпада в екстаз и гласува за Столетницата, защото тя се грижела за неговото оцеляване.

Ти си пълен глупак. Къде беше ноември 89-та,ташаклия ли беше или прав под масата минаваше. Пичлеме смотано,ще учи баща си как се правят деца.

Скот.

Ауууу че много минусчета,пак ще ви питам бе смотаняци,къде бяхте ноември 89-та.Или не знаете за какво става въпрос и само се ежите като котка на куче.

Швейцарското правило съществува откакто съществува Швейцария. Аз точната дата не я знам, но знам, че по времето на тримата мускетари е служила при френския крал швейцарска гвардия, някъде към 300 и повече години назад. А ние сме назад с 1000.

тоя малоумник и крадец орешарски къде го видя тоя икономически разтеж инвеститорите бягат от Б-я нови не идват,тегли заеми краде ги безработицата над 13% откъде ще дойдат тези бонеси или проиграват системата 1 милиард заем 100 милиона бонуси 900 милиона кражба за приятелския кръг.Ще дойде време и ще плащат яко за далаверите дето ги правят сега на гърба на народа

Ако последните 25 години правителствата бяха работили като това последното,сега България не само ,че щеше да е в Шенген,но и щеше да играе водеща роля в определянето на приоритетите на ЕС!

И за какво работи. За помощи и добавки към пенсии от заеми, които ще трябва да се връщат. Странно виждане за работа. Това не е работа, а затъване.

В последните 25г. БСП и ДПС са били най - много в управлението на страната ни. Така че, смени опорната точка. На "Позитано" 20 са "им ги слаби" партийните функционери.

Все по-богати и...все по-бедни! Нищо ново за мене!! Все до мумия или гроба ще го докарате!!

Браво . от заема това ли остана за предизборна кампания. Това е социално правителство .Следващия кредит да е по-голям

Държавата ни ще се оправи, когато всеки получава пенсия, според внесените осигуровки. Сдухания бабукер е получавал преди 25г. 250- 350лв заплата, от която осигуровките са им били около 60 - 80лв. Днес искат пенсии по 500лв. Днешните неудачници се осигуряват на минимална заплата, утре ще искат пенсии от 800лв. Няма как да стане!

ти си много тъп 60 - 80 лева са 80 100 литра бензин ток за 6-8 месеца

60-80лв бяха 8 долара на черно.

Едно говедо написало тука:"съсипаха държавата за 10 месеца"...Коя Държава бе,аланкоолу! Че то ВБП/Великия Бял Прах/ остави ли Държава?Какво беше останало от нея освен МУТРИ и полиция? Ааа,да -и 67 км асфалт!

Евала за коментара , но тъпака надали ще те разбере .

Добре че сме в борд, иначе тези пак щяха и изгърмят.

КЕЛ-ФАЙДА ОТ ТРИТЕ ЛЕВА ДЕТО ДАВАТ, КАТО ДАДОХ 180 ЛЕВА ДА МИ РЕМОНТИРАТ ПРЕДНИТЕ ЩАНГИ ОТ РАЗБИТИТЕ ДО БЕЗКРАЙНОСТ ПЪТИЩА, КОИТО СКОРО ЩЕ СА НЕПРОХОДИМИ, А ВИНЕТКИ НАВСЯКЪДЕ. ХАЙДУЦИ, ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ГАРГИТЕ!!

ДО "долу серГЕЯ и доганя" "Червените боклуци теглят заеми, за да осигуряват пенсиите" НЕ ЧЕ МИ ПУКА ,АМА АКО ТОЗИ Е ГЕЯ, ТИ СИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ПЕДЕРАСТ! ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ , ДЯДО ТИ И БАБА ТИ не са ли пенсии,бе боклук! Ти и за тях говориш с омраза,камо ли за останалите възрастни хора. Безродник си,впрочем каквито са всички Боклуци по света!

Само обещания и думи, думи, колко много мислим за бедните - до евроизборите. На такива като тоя на снимката му казваме : много лафен - малко махен. Все за икономически разтеж говори, а икономиката кучета я яли - само на думи се възстановява ПРЕДИЗБОРНО. Кого лъжеш бе другарю Безличний.

ама с какво ще храните новородените ромчета и непълнолетните им майки ?

Браво! Пак ще гласувам за БСП! Успех! п.п. Кво направи мутрата за 4 години?!

В отговор на въпроса: -Същото,но по друг начин. Ония "опапаха" здравните осигуровки като ги "приобщиха" в бюджета. А тия /като няма вече какво да "приобщават"/ вземат заеми и обещават да ги раздадат на Илекторалния гласопУдавател.

Избори,избори

Драги ОРКИ, вие предишните 4 години в Оркландия ли живяхте?... Когато Боко фалира 200000 фирми,когато се наливаха основите...на контрабандата и наркоканалите,когато гризехме на Дянков посната пица,когато направиха докторите убийци,когато закриха болниците,училищата,откраднаха милиарди от НОИ и здравната каса? А стига сте ревали вече,повече пари няма да ви дадат,просто няма откъде да ги вземе Кратуната!

Митак не те знам на кой бог се кланяш, но ако имаш представа от бизнес ще знаеш, че истинското закриване на фирми е в момента и то ще продължи. Оборотите при това правителство са паднали с 20%. , а това за малкия бизнес е пагубно.

ЛУМПЕНЕ,прав си мама му стара! Друго си е Боковото ДУПЕ-широооко разтворено кога има да взема ...ама кога да даде-карфица не мож му забоде!

Да де, само че тук се тегли 1 милярд и се раздават 10% от него, другите потъват. Ха познайте кой ще ги връща тези жълтици... Много е лесно да се раздава нещо което нямаш, ама как да го обясниш на тъпанари като теб...

Червените боклуци теглят заеми, за да осигуряват пенсиите и безработните мангали - нали са им електорална еденица, няма как!

A mi kato izmrat dartofelzite na kogo shte plashtate cherveni bokluzi

ХА ДАНО АМА НАДАЛИ, ПРОСТО ГРОБАРСКО ИЗЧАДИЕ!!!!!

100 млн. лв.! Много стиснат си бе орешков. Че те и за 50 комисиони на бай А'мед не стигат

със щедра ръка губят пари от еврофондове ,и със щедра ръка раздават пари, незнаино от къде. маи са наясно, че губят изборите и някои друг ще плаща. наи големиете "сили" заминават за европа- станишев и бареков- да избягат от себе си и лъжите си тук.

Държавните служители пак наделяха и няма да си внасят асигуровките както нас простите работещи.

САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА НА ТЮТЮНДЖИИТЕ ДАВАТ 114 МЛН. ЛЕВА Т.Е. КУПУВАМЕ СИ ГЛАСОВЕ С НАРОДНА ПАРА. ПЪК ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА 3 ГОДИНИ Я ГИ ВЕДЯТ ТЕПИ ПАРИ, Я НЕ. Основно манипулативно мероприятие - да обещаем нещо в бъдещето. Така могат да кажат, че следващите 10г. ще заделят 2 милиарда.

Като не дават, лошо, като дават, завиждате! Гиди мръсни гробарски номера!

що да завиждам бре песоглавецо, лъжат СерГейовете - това е: пенсиите измират и за три години това са нищо пари. Дано караш на минимална пенсия и да ти дават Великденски за хапчета.

Ало БСП-то аиде да разваляте седянката вече видяхме че можете да теглите заеми и да ги крадете.Стига с тая наглост

единственият шанс за бсп и дпс да управляват е да има лумпени, които за 50 лева да са съгласни да гласуват за тях.

Що така бе, лумпи?! И без пари гласувам за тях! Та за кой ли друг??!!

Със същото като Вашето мислене, един/поради отсъствието на жена/ се опитал да "опъне" баба Меца. Резултатът- лош за него. ;-)

От какво ги отдели бе Орешарски,от заем ли..???

...ДОХОДИТЕ ще си останат на днешното...НИВО !!!!!

тази вечер ще похарча - 100! 200! 300! ... милииоооонааа... нана-най-на...

съсипаха държавата за 10 месеца. борисов беше подгодвил всичко за един качествен скок, а те съзнателно унищожиха всичко, създадено преди.

"Борисов беше подготвил всичко за един качествен скок" Абе ти сериозно ли го мислиш това?????Ако ДА значи си сериозно повреден .... Взимай мерки защото положението ти е сериозно

Успешен скок за личните им банкови сметки....Бочко, Цвъки, тетка Цецка партийната и т.н. и т.н. Не с тия номера, милицифаите от ГЕРБ!!!!!

Със социални бонуси ли ще купите пенсионерите, те добре, че техните деца и внуци са в чужбина, че иначе нямаше да са живи да гласуват за вас(тъпнари). Досега нямаше, нито една дума за стимул на микро и малките фирми, освен няма да бутаме нищо нагоре(данъци и осигуровки), но те и с тези са зле. То още малко остана да затворят и последните оцелели, и тогава, като останат без работа ще видите вие "КОН, БОБ ЯДЕЛИ".

Идват избори и валят обещания,бонуси и какво ли не,а след изборите дупе да ви е яко!!!

Предизборно манна вебесна ще пада от червените небеса.... Следизборто - д....да ви е яко....

След толкова протести и подлости от всякъде, това правителство намира пари за бедните и пенсионерите и малко по малко се отлепяме от дъното. Само жалко за позицията му за Крим и Русия...

Любимата стратегия на комунистите... Да настройват една част от обществото срещу друга част. Сега се настройват млади срещу пенсионери. Хорааа, и двете прослойки могат да живеят и трябва да живеят еднакво зле и добре. Не да се толерират едните ЗА СМЕТКА на другите !!! Само куршум за тия интриганти и кръвопийци!

Всичко скача, облага се, таксува се, рипа, покачва се, и после ти подхвърлят пет лева - етти, какво искаш още? Тактиката е като с горивата: първо плашат, че ще се покачат с по 30-40 стотинки на литър, после - а-а, не, спокойно, ще е само с...25 ст. И така психологически народът дори си отдъхва - "Ох, а как се уплаших, че ще са 30-40...!" Ако искаш да надуеш цени, първо казваш, че ще е с 10 лв. и после успокояваш, че всъщност има възможност покачването да е "само" 8.50, което всъщност си искал. И така хем джобът пак пълен, хем народът дори доволен. Стар трик.

Аз мисля,че зинзибарското правило е по подходящо за нас отколкото Швейцарското