Коментари - Борисов: Ще се борим за €14 млрд., сега ни дават 8 млрд. | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Ще се борим за €14 млрд., сега ни дават 8 млрд.

Убеден съм, че с подкрепата, която имаме, България ще изглежда по друг начин и то не в светлото комунистическо бъдеще. Неудобно ми е в 21 век да обясняваме, че магистралата е нещо важно, заяви премиерът Бойко Борисов. Ще се борим за 14 млрд. евро, сега ни дават 8 млрд.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще се борим за €14 млрд., сега ни дават 8 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя пък тъпоъгълен триъгълник все милиарди му дават и накрая пак с пръст у ....

не се ли накрадохте

След хвалбите на световният проф. Ханке към кабинета Борисов и еврокомисаря по развитието Йоханес Хан каза: "Все още изоставате, но вие късно тръгнахте и вече наваксвате забавянето и напредъкът е забележителен. Скоростта на усвояването е по-голяма."! Къде сте бе мафиоти от посткомунистическите партии-мафии БСП, ДПС, НДСВ еи кръга на Гоци ДС-то?!? Взривове и бомби ли слагате още... Вие това и само да крадете можете!

То вие един милиард не можахте да "усвоите" за този програмен период... къде 8 и 14... тиквени ти работи !

мразя комунигяте върло,но ще гласувам срещу плевнелиев,ако трябва за доли партън ще гласувам

Интернет ядеш ли? За какво ти е тогава. Яж ми хикса...

ама тя евро подарак ли са или требе да ги враста народеца цигански и 0,001 балгарски???????????????????ааааааааа чакам ответ

А бе, все за построените магистрали пишете, как аз не знам кои са те?? Завършването на 20-те км от ж.к. Люлин до тупика Перник ли имате предвид?? Нещо май само приказките големи, а иначе - голямо нищо!

хубаво ама ти требват некорумпирани счетоводители за да се води точна сметка за паричките а не както стана с калинка ..... и дипломата и от чужбина надевам се че ме разбирас - с една дума контрол и пак контрол за да не се отворят вратите на сада..

ей, таман ще се пребори за тия пари и народа ше го изрита там, където му е мястото.

парите от еврофондове, изпълнителите на проектите чужденци, не ми е ясно каква е ролята и значимоста на боико в цялата тази работа , че толкова много се хвали...

Това, че магистралите са в България. Щото до скоро с европейски пари само в БГ не се строяха, заради некадърните предишни управления!

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ С КАКВИ ПАРИ СТРОИМ НАЛЯВО И НАДЯСНО - УСТРЕМЕНО НАПРЕД? ТЕЗИ ПАРИ ОТ БюДЖЕТА ЛИ СА ИЛИ СА НИ ДАДЕНИ ПО ПРЕДСТАВЕНИ ПРОЕКТИ? ПЪЛНИ ОТЛИЧНИЦИ СМЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ НИ ОДОБРИХА СКОРОТЕЧНО ПРОЕКТИТЕ И ПАК ТАКА НАПОСТРОИХМЕ С Б.Б. МАЯГИСТРАЛА СЛЕД МАГИСТРАЛА..КАК СТАВА ТОВА МНОГО МИ Е НЕПОНЯТНО?

ЕС дава повече пари, ако държавата е по-бедна. Явно планът на Бойко е да обеднеем 2 пъти до 2013.

Просто с магистралите комисионните са най големи и съответно лапачката за гроб ! Все пак боко е мин прецедател за да върти европари с фирми от които има комисионна !

Този индивид не познава нито буквите , нито цифрите.

По-възрастните сигурно помните Мирча Гришан и скеча му за краставицата? Та Боко е същия като него. Научил е само урока за магистралите и каквото и да го питаш, все за тях говори. :)

ням такова понятие дават,щото дълго си е дълг.

ОБРАНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ДА МРАТ ИСКА ПРЕМИЕРА. Това не е гражданска война, но е омраза и подбуждане на завист и нетърпимост между поколенията.

С готовите проекти на оплюваната от Бойкотчо тройна коалиция, сега работи и се бие в гардите, иди си, и аз мога така

Като можеш, защо не направи? Щото те и предишните можеша, ама не искаха. То в БГ всеки може, ама не му се занимава.

Просим от ЕС. Ако сипят в шепите ни - ГЕРБ е най-великата партия в България. Ако не ни дадат - съдете картофи, ставайте овчари, бутаме рибарски колибки, приказваме глупости за шестте ни апартамента, даваме за безплатно "Верту", виновни са ни всички, за дето сме такива.

Картофите не могат да бъдат сЪдени! Съдя и сАдя са два различни глагола- въпрос на това у главЪта!

Правописна грешка. Една! И писателите имат редактори и коректори. Разбирам на 5 изречения да бях направил 2х5... Чакам други коментари. Където наистина можеш да звучиш менторски. Не такива - "когато нямам какво да кажа, си търся нещо между буквите и запетайките." Защото отиваме на тема "премерена педантичност" и "уместна педантичност".

ДАВАЛИ. ГРЪНЦИ. М О Ш Е Н И К! ДАНО ДА НИ ЧЕТЕШ. ИЛИ ОТ НАРЦИС СТАНА МАЗОХИСТ. ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ РАЗГРОМ НА ИЗБОРИТЕ. ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ГЪРЧА ТИ!

Стига с тия магистрали. И не ги строим ние, строят ги турци. И парите отиват в турски фирми. Ти само режеш лентички.

Турци строяха при тройната

И сега и сега!!!

Само една българска фирма е наета в момента.

не само магистралите и метрото се строи от турци. идете на витошка там където вкарват голямата машина . всички работници са турци и на машините пише на турски.

Докога ще просим и чакаме нещо да ни отпуснат, докато българската икономика се разпада.

Самия факт, че временно изпълняващият функцията премиер, така лежерно размахва суми от такъв порядък, говори за липса на знания даже по смятане. Явно липсва всякаква нагледна представа за гигантския размер на тези суми, а останалото е просто виц, даже не много смешен.

Този с гъза ли ще се бори.... да им пусне мутрите, може и да стане....

Не знам точно колко ти дават, но колко си взел???

Прост!По-прост!Най-прост!Супер-прост БОКО-КОМПИРА!Какво да очакваш от пожарникар?????

Най-накрая Геро

Г-н премиер, ЕВАЛА!

Борисов с или без миардите ти си проблема на Б-я и си срам за нацията.

Затова ще спрем влаковете!

...на народа беше много окаяно. Кралят беше в плен и никой не знаеше дали ще се върне и изобщо жив ли е. Подлият му брат правеше всичко възможно да удължи този плен, за да се докопа до трона. Беше време на болести, размирици и крепостничество. Минаха столетия, започнаха войни, пиратсво и търговия на роби. После, през 19в. измислиха игра, която нарекоха футбол. И така, от крал Ричард Лъвското сърце до кралица Виктория, за около 900г., Англия има всичко-магистрали, футбол, Форд, Кембридж. Никога не се е разделяла с един важен фактор-частната собственост. През вековете са я запазили, трансформирали и усъвършенствали за да живеят сега добре.

С един фактор великата Англия се е разделила. Ограбването на колониите и избиването на хората там. САЩ още го правят и затова имат повече от Англия. Просто и ясно.

и какво като ни дадат, хората бедни и гладни

Имаше едно време, по времето на апартеида, един виц, как се строят магистрали в Южно-африканската република: Налягат негрите един до друг в две редици и един от белите се провиква, а сега усмихнете се за осевата линия. И минава валяка........." Не очаквах, че този виц ще стане толкова актуален в България през 21-ви век. :-(

Въобще НЕ симпатизирам на БСП или предишното управление, обаче: България е в ЕС от 1 януари 2007 г., нали така. До юли 2009 г. управляваше предишното правителство, т.е. 2 години и половина, а сега малко повече от 2 години - правителството на г-н Борисов. Честно казано не вярвам след половин година да видим нещо повече на практика да е свършило сегашното правителство (не на думи) от предишното.

Дълеч по-трудно е да осветлиш сивата, а и да се бориш с черната икономика, да заработи леката идустрия и селското стопанство, от там и туризма, да се увеличат приходите, да спреш изтичането на капитали национален доход вместо да се строят магистрали, нещо което способства горното, но не е основоопределящо. Ако е вярна публикацията в Галерия, нещата се изясняват и комисионните, комуто трябва ще отидат в Швейцария и ще осигурят спокойни старини. Е така се прави драги ми пенсионери, но не всекиму е дадено!

Когато няма разумни доводи - вади плашило(комунизма), а асфалтената мафия се гуши

Наркоман недоволен гледа новините: "И аз всеки ден строя магистрали, но не съм седнал непрекъснато да се хваля с това!"

ББ СИ ГИ ГОВОРИ ЕЙ ТАКА НЕЩАТА, КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИ!МНОГО СЛАБ ПРЕМИЕР Е!

Проблемът на държавата е, че на власт са рейтинговите играчи. За последните две години, целия ресурс на държавата бе използван за да ни убеждават колко сме добре!!! Добре дошли в АБСУРДИАН - единствената държава, която се гордее, че имала цар свинар и министър-председател мутра.

ОК, разбирам идеята, за магистралите, като кръвоносна система на икономиката, макар да може да се спори по това за 21 век. Нека се правят, но нека не около тях се върти всичко в политически и икономически план. Нима само това от всички обещания на ГЕРБ ще се реализира, че само за това се говори?

Какво пишете вие, бре? Всички по нашия край са за ГЕРБ!

Я не лъжи бе , шушляк . И не говори от името на Червен Бряг . Червен Бряг мрази герб.

Бъди по-точен, бре! Всички мутри по вашия край са за Герб. Споко, никой не се съмнява в това и то не само във вашия край. Роднина, мутра, милиционер и пак мутра - това е Герб!

Никой няма нужда само от 10-15лв. Бабите и дядовците трябва да знаят, какво може да си купят с пенсиите. А не да предполагат колко е фалшивотова , което купуват , въпреки че е на минимум 500% надценка. Бихте ли обяснили как розов домат изкупуван на 25ст дава по-скъпо пюре за лютеница, от китайския еквивалент, при положение,че истинската лятеница в магазина е 10 лв за кг. имаме нужда от магистрали, но парите да остават в България. 70% от тях заминават в чужбина.Пътищата с еразпадат за по-малко от година- трафика бил много- само ние караме коли, а другите в Европа -велосипеди! Една и съща фирма продава един и същи хляб по етикет / единият за диабетици , а другият за останалите хора / със 100% разлика. Кой е фалшивият?! Турският пипер в Турция 60-70 стотинки, а при нас 2.50- 3.00. Е това ни е 20 % ДДС! Хората от фирмите правещи пътищата не получат заплати и крадат гориво от техниката- собствениците знаят, но нямат пари да им се платят заплатите ....! На никой не му трябват 10-15лв!

За програмен период (седемлетка) 2007-2013г. на БГ се предоставят 7 милиарда евро. При обща усвояемост под 50% (по официални данни) максимума да усвоим е 3 милиарда евро. Вноската ни като член на ЕС за 7 г е над 4 милиарда евро. А сега разбрахте ли кой кого храни???? Над 60 % усвояемост ни трябва за да сме на нула, но без да сметнем разходите за ЧУЖДИ консултанти. По голямо усвояване практически е НЕВЪЗМОЖНО. За това ще има евро скептици като мен, защото знаем истината. Много по-ефективно ще бъде тези пари България да си определи и харчи. Да са живи и здрави почитателите на Свещенната Европейска (Римска) импери. Знаем как свършва тя.

Прав си, но "усвоеното" отива в подходящия джоб, а внесеното го одират от гърбовете ни. Така че нов Наказателен Кодекс, смъртна присъда за продадените национални интереси и пълна конфискация на имуществото на ВСИЧКИ облагодетелствали се.

Магистралните мераци на премиера не са новина. Това, че ще трябва пенсионерите "да го отнесат" за пореден път също не е ново. Новото е, че според премиера Бойко Борисов, ние вече не сме в криза. Досега само С.Дянков го твърдеше, но сега вече щом и Борисов го казва - "България се справи с кризата, като запази ..." значи наистина си вярват. Време е, на цялата управляваща върхушка да се направи независима, петорна експертиза от чуждестранни психиатри и офталмолози. Защото явно не са добре със зрението, а и дъските им яко хлопат. Магистралните полюции на платените гербарии по форума пък са направо достойни за съжаление: - Германия при Хитлер е строила магистрали - немски фирми, немски работници, немско желязо, немски цимент; - магистралите на Хитлер са били част от подготовката на инфраструктурата на страната за война; - магистралите в повечето държави от ЕС са строени след влизането им в ЕС (предходните организации), а не преди това... Заседанието на ЕНП в София се превърна в част от предизборната кампания на ГЕРБ, което е нормално. Интересното е, че и Иван Костов и Мартин Димитров участват в тази агитация... :)))

Бойко, бял ден да не видиш, нито ти, нито семейството ти. Наглецо смешен, най смешния политик си в досегашната история на България. Другите народи са имали и Клавдий и Калигула, на са имали и Цезар, Наполеон. Тука от смешник, по голям смешник и наглец си избираме. Идва ми да ви натоваря в един камион всичките твои шутове, като Бареков, Кулезич и Плевнелиев, па да ви засиля по магистралата и да се размажете. Питаш ли ме бе ненормалник, как с една шофьорска заплата от 680 лв., храня дете, безработна жена и болни родители с по 160 и 175 лв., пенсий. Пожелавам ти един ден да дойдеш на мойто тегло и ще видиш, колко лесно се живее и дали 15 лв., са малко.

Ще ти намеря за 2 000 лв , но се работи!

Искам и аз.Работата не ме плаши.

тая работа бе, балък ли си, балак ли си. Смешко, работя по 12-13 часа на ден .Като ме забавят с разтоварването по логистиките, спя и в камиона. 2000 лв. изкарват тия който ни тровят децата с дрога, сигурно и повече изкарват. Покрай мене в Белите брези скъпи коли карат само мутрити, бивши аверчета на Борисов и сега те се занимават с цигари и дрога. Всички в квартала ги знаем и виждаме, ама тия дето трябва да ги приберат, си затварят очите.

абе Борисов ти до кога ще ни дразниш, ще вземем напук да те ахнем предсрочно, ама ха, душата ни взе бе

15 лв са повече от 10% за минималната пенсия. Ако от твоя джоб ББКинг вземат 10% от доходите ти ще опищиш орталъка, както и го правеше !!!

Господа, г-н Борисов лъже. Няма връзка увеличаването на пенсиите с по 10-15 лева с посочените от него "...застой, мрак и млади хора, които се избиват по тесните пътища на България". Има друга връзка г-н Борисов не казва колко километра магистрали са построени под управлението на правителството му, нито колко са стрували, нито кой ги е платил. Тази безотговорност свързва г-н Борисов с останалите социалисти, т.е той е също социалист. Той, както и всички социалисти, изразходва самоволно държавните средства няма никакви документални доказателства гражданите да са искали от правителството му да строи магистрали.

За теб какво значи социалист бе? Това е член натакава партия. Боко е гробар. И защо социалист е нещо лошо?

Ако историята на Европа за последните 100 години не те е убедила че социализмът до нищо добро не води , по-добре си тегли куршума. Ти си ОПАСЕН за околните.