Пендиков пред съда: Единият от биячите каза, че за българин не си заслужава да се вика полиция

Двамата обвиняеми го настигнали, започнали са да го удрят, включително с боксове, и да го обиждат "на национална основа", два пъти го повалили на земята

Обратно в новината

Коментари - Пендиков пред съда: Единият от биячите каза, че за българин не си заслужава да се вика полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония е област, а не държава. Лошото е че жителите и са на 90 процента утрепки със замъглено съзнание. Затова и ще дойде време да плачат и да се молят на България.

Ок, ясно работата. Дайте му на този добре охранен, бг паспорт! Те само тогава се сещат, че са българи!!!

Да пуснат изказванията им в Евро Парламента, да чуят какви искат да влязат в ЕС.

Македонските политици говорят и с Блинкен и с Лавров пък даже и с Габриел, ако няма дръг начин. А нашите политици говорят с телефона на посолството. Даже не говорят ами слушат. Е затова ще ни бият по манерката докато ни я счупят.

Най-големите комплексари в Европа са тия, нито собствеено минало/история имат, нито собствено настояще/икономика. Дуят се само по техните кафенета, макар, че са безработни и задлъжнели - на гол тумбак чифте пищови. Срещу гърците не могат да гърнат, защото пак ще им разкажат играта. Нагълтаха се с отровите забъркани от сърбите, но сега го поемата отзад от албанците. И на кой си го изкарват? Храни куче да те лае, но такива никога не свръшват добре.

Бъдещето на нашите отношения със Северна Македония е написано в техните учебници. Не можем да завещаем югославската отрова и омразата на потомците. Докато учат, че сме татари и фашисти бъдещето е минирано. Вписването на българите в северномакедонската конституция е нищо, защото всичко се корени в историята. Твърдо вето до признаване на историческата истина, промяна на учебниците и спиране на антибългаризма. Най-голямата грешка е да се озъртаме за одобрението на поредния евробюрократ и политкомисар. Щом сега, когато зависят от нас, упорито отказват да променят и на йота юго-коминтерновските идеологеми, какво би ги мотивирало да го сторят след падане на ветото? Кое поред поколение трябва да бъде отровено с лъжи и омраза? Категорично невярно е, че пребиваването им в демократична среда ще смекчи крайностите на македонизма, който е с дълбока антибългарска основа - за справка подпалвача Ламбе с американското гражданство и най-върлите македонисти - австралийските. Отделно можем да се замислим за пълната зависимост на РСМ от Сърбия и връзката Москва - Белград. Европейски „съветник“ твърди, че северомакедонците няма да ни откраднат Самуил и Гоце, въпреки че ги обявяват за „македонци“. Това напомня първия ми сблъсък с македонизма: Париж, 90-та, библиотека „Помпиду“. Вземам от българската секция история на България и на главата Самуил - надраскано с примитивен почерк „Татари защо крадите наша историja”. Зяпвам неразбиращо: българите са потомци на прабългари, траки и славяни, на Балканите прабългарите се заселват компактно в днешните Североизточна България – Аспарух и в Севермак – брат му Кубер (и със сигурност поне още един от братята), Първата Българска империя (First Bulgarian Empire) е основана 7-ми век, а татарите стъпват в Европа чак 13-ти, владеят 250 години Русия, а в България са разбити от Ивайло. Това беше през 1990-та, но и 2090-та ще е същото, ако останат същите учебници. Докато не е поделено наследството ще има напрежение между наследниците. Нека вземат Пулевски, Мисирков и Конески, но да не подменят посмъртно самоопределението на покойници. Другото, което ми напомня „кражбата“ на Самуил, са думите на Симеон II. След като заграби гори и земи, ни успокояваше, че не са откраднати, защото не може да си ги занесе в Испания. Споменатият „доброжелател“ съветва да следваме германо – френския пример. Нека го видим: След Втората световна Германия е разгромена и окупирана. Германците категорично скъсват и заклеймяват нацизма и расизма. Вие виждате ли в РСМ да скъсват с фалшификациите на македонизма и расистките татарски бълнувания? Нацистите цитирали Шопенхауер: „Другите континенти имат маймуни. Ние в Европа имаме французи“. Мислите ли, че ако днес германските деца учеха, че французите са маймуни, отношенията между двата народа щяха да са добри? Бъдещето на нашите отношения с РСМ е написано в техните учебници.

То е вписано и в нашите учебници, в които учим че сме нищо. И за нищо не се звъни на полиция.

така ли!? По тая логика когато РСМ влезе в ЕС, ние трябва да го напуснем. Защото за спасението ЕС ще е станало вече прекалено късно.

Кво ме интересува тоя македонски циганин. Малко са го били. Наградиха го с апартамент, кво още иска?

Лавров точно за това говори днес, но европедерастията ви пречи да осмислите казаното от него.

Лавров нещо казала.Маймуната само на Вучич може нещо да каже

Борче и Илия чисти македонци..пууу бе Не ви е срам да заплюете дедите си нещастници

Емилито е на прътината буксува тротинетката с 200