Избирател в Пазарджик пусна бюлетина за Путин

Бюлетина, в която под квадратчето “не подкрепям никого“ е било дописано името на руския президент Владимир Путин, е пусната в една от секциите в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Избирател в Пазарджик пусна бюлетина за Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анатомични органи? А по точно. Не вярвам някой да е рисувал крак, ръка или стомах. По точно е полови органи. Това е резултат от т.н. задължително гласуване. Ако се опитат пак да го въведат, относителният дял на половите органи в бюлетините ще се увеличи.

Кретени има навсякъде.

Путин възроди Русия, защо не и България .....

Възроди той:))) На баба ти хурката и на дядо ти скъсаните цървули е възродил:) Кретен недоносен !

Путин е последствие! Първопричината е Владимир Илич Ленин ,а преди него оня брадатия евреин -Мурдехай. Така че да пишат Карл Маркс е по правилно.

Това да ходиш до избирателната секция,да чакаш часове опашка, да губиш времето на своите съграждани за да напишеш тази глупост(ходеща вагина) ..ха.ха Абе има много глупави хора и те са ватници..ха.ха

Заради такива като ТЕБ,на хората им,,писна,, и за Хитлер биха гласували :)))

lu4ka

За Хитлер - добре, но ако имаше клонинг Хитлер-Сталин-Пиночет, би бил добро решение. Да изметат боклука (както казваше Жорж Ганчев: един стадион хора са.) и да рахатясаме.

jingiby

От маалата ли е бил?

Написел го е правилно, четливо, явно това е искал да каже. Да си виждал грамотен мангал?

Написел=Написал, не съм си изрязал ноктите, клавиатурна грешка ;-)

Владимир Путин беше кандидат за президент на България, щеше да спечели изборите с 99%. Даже Щерев щеше да гласува за него

да си показват рогцата..

Българите мечтаят за президент или премиер като Владимир Владимирович

Единственото, за което мечтая е да се изсера в устата на Владимир Владимирович, а след това и на всички негови български подлоги!:))))

петрола, качеството на живот в рашистан, като материално потребление, е по-ниско от нашето, а като прибавиш и отвратителния климат, който ги изкарва на самогон, отвратителното обслужване, царящата простотия, огромното социално разслояване олигархията и народа, трябва да си много луд, за да искаш да живееш като руснаците ???

ДА ПИТАМ: Защо в ъгъла стои номерът на бюлетината, а не е откъснат? Нещо да не лъжете, ей!?? Пак май пускате новини с цел злепоставяне на Путин!

Защото си я е снимал вътре у тъмната стаичка преди да излезе . после отвън се къса тоя номер.Ти май се издаде , че не си гласувал.

той тук едно пише но друго прави - конспирация другари Плевнята и Цецка са го учили / комсомолски знания са му предали /.

Докъде я докарахме, ами "Време е да сваляме данъците", нали така беше в приказката за уплашения цар.

Те сега са 10%, къде по-надолу ???

Сега са около 45%.

Този е мой човек

E, поне един от нас да знае наистина какво иска!...

гласувах за дебелия ким от северна корея

също и ЗА филипинския президент.

за тръмп и за де що има идиот на тая планета

След като рубладжийските безродници искат Жужушутин за президент, що не си стегнат багажчето и емиграция в раССия! Така мечтата им ще стане реалност! На никого няма да липсват тук! Уверявам ги!

В Русия си имат един и неповторим Путьо. Други путьовци не пускат!

на много такива като теб дето си мислят че са нещо /5% в случая/съм им казвал Ние тук имаме имоти бизнес отговорност за страната ни За това не ние ще отидем в Русия ,а Русия ще дойде при нас Без Русия я няма България това стана съвсем ясно последните двадесетина години

А те,за една бюлетина пишат...

Това според закона е огласяване на таен вот, че и документирано и разпространено в медиите. Прокуратурата няма ли да се самосезира?

хахах,незаконно е ако ти обявиш моя вот,ако аз си го кажа се нарича смелост.

В Германистан отдавна скандират:-Меркел нах Сибир-Путин ин Берлин!, Така ,че Чехлю в лудницата,а някой като Путин в София е напълно реално.

обаче дописах "ботоксовото джудже"

Аз бях.

След тежко-идиотският изборен ден, този пич ме разсмя... Поздрави Незнайни Войне

Национален предател и русофилистична подлога е това! Срам за България!

Аз лично пуснах подобна бюлетина даже и с червен химикал и съжалявам , че не съм достатъчно технически грамотен , и не я заснех за да я оставя наследство на внуците си , да знаят как сме били принудени да се борим през новото фашистко робство. Колко са бюлетините пуснати за Путин знаят само в цик , но ще мълчат като п..ки , защото не им отърва

AK-47, и аз тъй викам! Нека ЖуЖушутин да ни стане президент, че мнималната заплата в БГ най-после да стане цели 80 рублей, колкото е в раССия! Другото хубаво ще е, че ще вкара половината ни бюджет за военни разходи, както е в раССия!

Не минималната, а максималната!

Писна ни от тия, да идва Путин.

Eхххххх...Де да да се беше кандидатирал за президент на майка България Володя....Целия народ щеше да гласува за него!!! Това е истински президент! А не кат нашия Роско Плевнята, или предоложеноето Цеци Цвъчкова и сие!!!

Някой в Пазарджишко е попрекалил с парцуцата.

Не, просто на някого в Пазарджик му е писнало от ислямисти, финансирани от Саудитска Арабия, и отчаяно иска някой да въведе ред.

Благодаря приятелю, но ще откажа ! Но няма да забравя и когато се наложи ще помогна !

РОДНИТЕ НИ ПОЛИТИЗТЪРСАЦИ,С НЕКАДЪРНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ СЕ ДОКАРАХА ДО ПОЛОЖЕНИЕТО НА ПРЕЗИРАНИ И МРАЗЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!СРАМОТА!!!

Да се разстреля! Ние тука в Еврозоната произвол и подигравки с демокрацията няма да търпим! /с писклив, ощипан гласец/

Еми хората се надяват щото им писна от олигофрени и пидери.

В руските медии циркулира новината, че митов бил казал, че Радев=Първанов=Путин. Не знам дали е истина, защото тук май не четох нищо такова, но ако е то това си е направо автогол на митов! Българският народ осъзнава, че действително има нужда от някой, като Путин, а не от поредния поамериканчен йесмен, който предава интересите на народа.

Прав си. Българския народ обича да го работят редовно. И си го търси.

Верно ни работят, от 30 години насам вече ни работят толкова здраво, колкото и турците за 500 години не са ни работили! И запомни, поп кръстьо, иде видовден за вас, иде!

Няма да спрат да ни работят скоро. Лесно не идва хубавото,особено с избори.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ! СТРАХОТНА ИДЕЯ. АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ПУТИН.

Боже, каква вълнуваща новина.! Да бъде издирен "патриота" и да го показват навсякъде

Щерев е.

Е то реално 93 процента от овцетората са пуснали бюлетина за ЖуЖушутин! Иначе тоз е бил някой "бг патриот" от феновета на скат, блиц и пик!