Скандал в съда, имам обвини прокуратурата в гавра

Поредното заседание на Пазарджишкия окръжен съд по делото срещу 13-те имами започна със скандал, след като един от свидетелите заяви, че прокуратурата се гаври с мюсюлманската общност в България.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в съда, имам обвини прокуратурата в гавра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е против религията ислям а против използването и за проповядване на омраза към всички различни и силовото и налагане.Това е било характерно и за християнството но в средните векове. Ислямистите се опитват да ни налагат нрави от други времена и други страни и народи.Всичко това обаче е трудно да се докаже особено от немощната ни прокуратура и този съдебен състав.Колкото по се протака делото толкова резултата ще е предрешен в полза на обвиняемите и ще им дава възможност да се представят за жертви..

Ама не отговаряш батка.

Да не забравяш че Ислама е и българска религия! А се уточнете с историците защото си противоречите.Историчарите казват има само българи изповядващи Ислам.Коментиращите ги наричат турци.Все едно да кажем че православните са руснаци. Вследствие на тази аксиома радикалните християни отправящи заплахи в своите коментари тоже трябва да се съдят.И да ги питат от къде поповете имат такива дранкулки и коли?

Вечния плач на чалмите за някаква дискриминация! Взимайте си под мишница мракобесната "религия" и си заврте дето слънце не огрява! Аман!

Дами и Г-да!Тези които действат извън закона на една държава винаги могат да избегнат законовото наказание ако не се тръгне срещу тях по единствения правилен път наречен от по-умни хора от мен -ПЪТЯТ НА ПАРИТЕ!Пример-Лъки Лучано!Само данъчните го пребориха!Кой иска да строи джамия 500%данък и болница и училище допълнително да направи!Който раздава или получава пари за религиозни дейности от чужбина ДАНЪК в троен размер на сумата!С цялото си уважение към съдиите и прокурорите но СРСта свидетели и тн. са с възможен коментар!Парите са чистота респект и позиция!Нека не гоним дивото по текстове и доказателства!ДАНЪК!ОТКЪДЕ ИМАТЕ ПАРИ Г-ДА ИМАМИ!Утре като гръмне бомбата ипотека и запис на заповед за конфискация не поради религиозни причини а защото сте нанесли щети и не можете да платите въздуха и слънцето на тази земя!Една мила формула както виждате пренесена от недалечното минало когато християните са плащали данък за изхабените зъби докато сте яли на софрата ни !Нищо лично!ДА чувам шум на банкноти!

NECO, стана ясно, че събиран от пода, мойто момиче!! Най-доброто, до което може да те доведе генетичната ти увреда, е да се гръмнеш!!!!!

Даже е обществена тайна че това става срещу заплащане ,при жените за носене на забрадка при жените струва известна сума , при мъжете за брада също , ако се откажат спират се парите .Използва се сиромашията на хората.

Да се спре делото и при американците в Гуантанамо. Там всичко ще си кажат. Кои им е платил, колко и къде са терористичните клетки. Никакви съдилища за тези касапи.

Доклад: На вниманието на Института за стратегически анализи към ЦРУ За да бъде това възможно, ние трябва да сме тези, които чрез различни фондации да контролираме образоваността на ромите и етническите турци, като под формата на стимулиране, чрез отпускане на стипендии откриваме тези от тях, които желаят да се образоват и ги изтегляме зад граница, а в същото време оказваме натиск върху българското правителство за увеличаване на материалното подпомагане на въпросният етнос и по този начин, подпомагаме задълбочаването и насаждането на етническа омраза в държавата. Благодарение на тази политика, в бъдеще в България при необходимост би било възможно да се разиграят сценарии от рода на Косово или така наречените арабски революции, в които ромският и турският етнос биха имали водещо значение.

Отговор към коментар на Исмаил От 30.10.2013 14:45 между другото съм съгласен с теб,че трябва да има съдия мюсулманин, не поради възможността да бъдат оправдани,а именно заради "малтретирането на малцинството"!!! независимо от вярата си съдията трябва да се аргументира според закон и наредби,а не по религия! абсолютно съм сигурен,че има такива съдии(мюсулмани),но точно поради факта,че в този случай има нарушение на закона те самите не биха искали да се нагърбят с отговорността да осъдят хора от същия етнос. този процес ще бъден представен в световната преса не като нарушение на закона на дадена държава,а като потъпкване правата на даден етнос в същата,което съответно ти сам знаеш,че не е вярно!!!

НЯМА ДА НАМЕРИШ МЮСЮЛМАНИН ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ.Правосъдието е ЗАВИСИМО!Там се приемат само християни. Две години, след като симпатизанти на Атака щурмуваха столичната джамия Баня Баши по време на петъчна молитва, разследването за насаждане на расова и религиозна омраза буксува. Досъдебното производство продължава да се води срещу неизвестен извършител и за пореден път е удължено този път до август, съобщиха от Софийската градска прокуратурата за Съдебни репортажи.

Ти си малоумник исмаиле. 21 век ми мрънкате за някакви религии... Кой съдия според теб ходи на църква редовно и се моли по 5 пъти на ден а? хахах ти си ебаси агнето, само ти трябва някой да ти закачи жилетката с тротила и да ти набута фитила в задника :) Ти мислиш ли че един интелигентен човек, ще вярва на глупостите на поповете и на вашите имами ли бяха? Мислиш ли че един начетен човек, ще коленичи пред някакви олтари и килими и да се моли? или че ще обикаля като идиот в кръг около някакъв метеорит? прости хора сте. Толкова сте прости, че не осъзнавате колко :) Срам ме е от вас разбираш ли? Срам ме е да ви гледам мизерията, как се търкаляте в джамиите и по улиците, срам ме е да слушам оня как вие от покрива като луд. и ме е срам че и вие сте хора като мен... Знаеш ли по какво се различавате от циганите? По нищо! няма нищо против араби и китайци и педали дори, противна ми е религията вашата, тяхната и на всички. Вярвайте си и във задника на някое прасе ако искате, не ме бърка, проблема е че парадирате с това и искате всички да са идиоти като вас. Няма по-голямо зло от религията. Дано да доживея да видя един ден, как изправят до стената всички попове, имами, ибрями и всякаква набожна сган. Не ви ли стигат толкова векове да ви правят на магарета с тази религия? Досега да сме обиколили вселената, ако не са ни спирали заради тъпите ви религии.

Наскоро изтеглих от някъде едно обемисто ислямско ръководство, как да се избиват алевитите и другите неверници-християни. Ако това нещо се преведе на български и се разпространи, едва ли ще остане и един имам неосъден и не тикнет на топло....

Разпространи го, моля, белким българите най- накрая се събудят и видят какво става...

Аре бе дедо, дай го тва ръководство!!

Има клетки на Ал Каеда в България. Има ренесанс на крайните ислямисти. Има нагло поведение на мюсюлманите. Срамно е да си гледа как наследниците на потурчените насила българи днес са по-големи мохамедани от турците. Има стремеж на османлиите да прокарат дъгата на исляма от Босфора през България до Албания и нататък. Турската армия е в готовност да ни окупира за часове. Да повтори Кипър. Няма защо имамите да се правят на улави и невинни девици. За такива трябва яка тояга, преди те да са извадили ръждясалата костура на дедите си, клали ни 500 години. Жал ми е само за свестните наши братя, които искренно вярват в Корана и са добри граждани на Републиката ни.

какви глупости приказваш ахах ,я се осъзнаи малко алоооооо,кви мохамедани а ,това е измислица на комунистите това са помаци съвсем отделна нация със свои традиции и обичаи ,народ които с десетилетия са били подложени на асимилация след рускотурската воина именно заради това се чустват по близки до турците ,след балканската воина много помашки села по родопите са били опожарени от българите което накарало хората да емигрират в турция ,че даже и в анадола

Научи се да пишеш правилно бе, Манчо Панюков!

Я обясни защо в България има българомохамедани и турци, а в Турция няма такава по размери българска общност ? жокер В Турция българите са били поголовно избити - главно през 1908 и 1912. В България мюсулманите не са били избити и затова днес са толкова много и като знак за благодарност са нагли и нахални.......

наи сетне да видим имами в бг садилище.дано ги осадят неверниците.даи бозе днес тях утре местан доган и сие.амин!

Ако не ме бяха махнали като шеф на ДАНС, на тези имами щях да навра брадите в мазните им задници.

Да го беше казал по-рано.

Нали си от ДПС! Те толкова те подкрепят!

Pesh0

ако беше шеф на данс , прокурорката позволила си да пита , дали са пренасяли нелегално пари , щеше да е уволнена .

Хей !, Лютфи и Ахмед, --> Насберете си башибозука и Гит ! от България, серсемлар !!! NOW !!! (че да Не стане 'Ау !')

Пояснение : гит= ВЪН ! (на книжовен турски)

абе манго кого от къде гониш а и кои та пита кво искаш

Не трябва да си много прозорлив за да разбереш колко елементарно ни плъзгат по наклона тези "имами".

Ама независимият бг съд ни прави нас на идиоти!

Pesh0

от статията не става ясно, имамите арестувани ли са за обида на съда , или мюсюлманите вече са над закона ?

Стана ясно, че не са арестувани!

На тия брадати имами им липсва само една група скинари - да ги потрошат от бой, че и имената си да не могат да кажат. Бийте братя българи гнусните имами !!!!

ами хаиде пробваи ти де хахаха па да видиш кво става ганю кирлив

Рефренът, че изповядващите ислям са едни" кротки и мирни хорица и никого и с нищо не заплашват" е СТАРА ПРИСПИВНА ПЕСЕН отдавна съчинена / още преdи неграмотния Мухамед да препише Корана/ . Щом като сляпо вярват в аллаха както са си мирни и кротки щом някой нов мухамед им каже, че аллах е дал знак мигом ще се наhвърлят като зверове на обозначения неверник. Чака се само подходящия момент. Самите муюсли не знаят в какво ще се превърнат ако "аллах пожелае' и няма как да разберат дали Някой няма да ги употребиа свои цели - важното е да има война -оръжие се иска и Някой ще дава оръжие на вересия и на едната и другата страна а после ще жъне голямата жътва. И лихвата е трипъл голяма: хем продава оръжие, и на едните и другите , както и изкупува заграбеното на добра цена. Но всичко вече е платено и картите са раздадени. Още с подбутването и качването на 1/2 поляк-1/2 литовец и 1/1 джюиш епископ Войтила за Папа- отплатата от него бе ясна: Да даде опрощение на Израел от Ватикана / Премахна католическия храм от Аушвиц/ и остави Църквата пасивна към Агресивния и войнстващ ислям. Под ехидната усмивка на Юдеизма. И резултатът е налице : От две противостоящи величини едната пасивна, другата агресивна- ще надделее Агресивната. Светата Църква си прави оглушки за Войнстващия Ислям и тя ще се ослуша, когато пламне пожарът -няма да си наруши охолния лукс в който се къпе. Ще го отнесат миряните. /// Заплатата на редовия пазвантин пред папския дом, този с оранжево черния средновековен костюм и меч - носещ гръмкото име швейцарски пехотинец е 12 000 евро/месец.

B BULGARIA без бyрки ! Zащо няма закон ? ще живееш в Bulgaria, нооо по нашите правила и закони - без бyрки ! писна ми от бyрки и бради ! Tолкова са злокобни физиономиите им , че ми се поврbща! 5 века са ни мачкали ! Tо бяхме гяyри, то бяхме рая, то им дадоха и партuя ! Dа са живи и здрави комyнистите-соцuaлисти! Hа всичко са способни, за да са на власт ! Cега гледаме как сирииците се раzxождат свободно из Cофuя ! Tе нямат никакав статyт! Pаzxождат си се, но да ли са сириици или терористи от ал каида, знае ли някои ! Aз не !

Ето ти пример... Асад(тук не става въпрос за това дали е диктатор)воюва срещу тези``течения``които ти тук осъждаш и то строго!! Ама тогава ти говореше за``руски боклуци``които изчезват като разберат че на 200 км. летят``Ф``и за валежи от``томахоук``. Виж как за едно и също имаш две различни тези. `Щото дори Асад да е диктатор,за предпочитане е пред тях.И на края може да се окаже че е диктатор точно с тях!! Защото Християните се радваха на свобода от него,а те ги колят!!! Надявам се разбираш че в момента няма ирония в моите думи,а също така разбираш какво искам да ти кажа!!

а скандален бг съд! "Цялата мюсюлманска общност в България от започването на това дело е сърдита, меко казано, на всички..За която и да е религия, откъдето и да идват пари, това не трябва да плаши никого, защото мисля, че в България основи за такива крайни течения няма." "Група привърженици на обвинените имами демонстративно снимаха лицата на всички журналисти днес, които според тях са задавали неудобни въпроси." Защо не са го прекъснали тоя имам, който си позволява да прави скандали в съда, да заплашва и обвинява в етническа нетолерантност??!! Защо не са го отстранили и обвинили веднага за обида на бг съд и България?! Тия с фотоапаратчетата, какво са демонстрирали? Етническа толерантност или явна заплаха? Баси Съда! Девизът му вярно е "Всички престъпници на свобода!"

ДИРа Вие турци ли сте или българи? А стига сте трили де.

Публична тайна е че дир.ниците им се плаща от ДПС. По-големи продажници от тях са единствено БСП.

Не си го измислям, ако това сезирате в поста ми.

АБЕ, ЗАЩО НЕ ГИ НАТОВАРИТЕ НА ЕДИН ТОВАРЕН ВЛАК, ЗАЕДНО С КОМУНИСТИТЕ И ТУК ДА ОСТАНЕМ САМО БЪЛГАРИ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА-Б Ъ Л Г А Р И Я.

опсссс хихих ти ли си чист българин и то след 2 века византииско 5 века турско и 50 год под руско хихиххихи ,я не ма разсмваи,голям смешник си знаеш ли

Със сигурност Стефано не е резана пушка като теб и приятелката му не се е забрадила като всички малоумни женски от твоята рода!!! Аман от религиозни фанатизирани профани които чакат някой имам, папа или равин да им посочи пътя в живота.

Най-голямата форма на масов контрол над ума, която досега е измисляна е религията и тя е била най-важното оръжие в плана на рептилите от хилядолатия. Тя е вкарала в затвор умовете на масите и ги държи в постоянен страх и робия. Те приемат често гротескните, тържествени думи на хората в расо, които им казват, че такъв е "Божия план". Приемете това, което ви се предлага днес, независимо колко е гадно, и утре ще сте в рая. Винаги е "утре". ... (Sure) Суре 9, 123: О вярващи! Бийте се (с оръжие) срещу онези от неверниците, които са близо до вас (разбирай по територия б.а.). Те трябва да забележат, че можете да бъдете корави (твърди). И знайте, че Алах е с набожните (вярващите). За мен (неверниците), това означава, тези, които вярват в други религии.

Грозни изроди, вън от България, отивайте в арабския свят да пасете пясък.

Трябва да се спазва законът!Мюсулманин -тва какво значи? За тях законита са дискриминация. Когато не им изнася тях ги дискриминират.Съдът да си влезе в действие и никаква прошка на тез кандидат-терорости! Българският народ е дискриминаран от това тъй наречено-мюсулманско-турско малцинство и цялото дпс.Съдът трябвадапокаже ,че това е България а не анадола!

Много са нагли и безочливи, за да твърдят, че има дискриминация. Да кажат, точно как и кой ги дискриминира.

Гнусни турски боклуци! Един ден същото ще правят и сирийските изроди, към които България е насочила широко отвореното си и намазано обилно с вазалин гостоприемно дупе!

"Меко казано мюсюлманската общност в България е обидена и сърдита"????!!!! На какво бе???? Че половината правителство е на ДПС???? Че имате двойно гражданство, че получавате пенсии, майчинства и т.н. от моя джоб, а същевременно сте ми сърдити????? И нямало значение от къде идвали парите и какво правите с тях??? Айде бе!!!!! Тук е България, не сме под турско или арабско робство!!!

Ето кой финансира "радикалния..ислам"...ха..ха

защо от твоя джоб ма маимуна то вие българите не работите ами крадете докато турчина работи и си плаща данък и осигуровки,даи на българина да се напива кат свиня а жените им да се чукат за пари или не е вярно а

Ей, Necro, недей ми се произнася за нас, на вас да ви наложат такава система, с каквато ние трябва да се справяме, няма да изкарате и месец. Българина бил крадял - що за идиот си, ти май падаш от Марс, тия дето крадат са мургавите ви побратми и политическата класа, гордо водана от ДПС и камънистите, това вече и децата го знаят. Само ти, тия като тебе и ония с бетонните глави се правите на улави и си пеете като развалена плоча същите "мъдрости".

Колко свята и мирна религия е исляма виждаме с десетилетия и столетия по целия свят- в историята и настоящето! Не сме слепи само ние "гяурите"!!! Не са окати само мюсюлманите.Който не вярва да погледне зверствата на талибаните по цял свят-вчера, днес и навярно утре.

И на Американците също.

България на българите. Вън тази измет от България.

Ти не си патриот. Ти си шовинист. Апостолът е бил патриот.

За това му пругавате редовно паметника!

Да ама забравяш че Ислама е и българска религия!

Ясно ли ВИ е вече на къде отиват нещата?? Щом държавата не иска или не може /защо ли/ да събере доказателства!! Защо в Япония няма "мусулмани" защото нямат право да пребивават над определеният престой!! А иначе отговорните институции се борят само за собствените ПРИВИЛЕГИИ! Ще дойде ден и тези дето сега се правите че не виждате какво правят ЩЕ ПОМЕТАТ и ВАС..

Ясно ли ВИ е вече на къде отиват нещата?? Щом държавата не иска или не може /защо ли/ да събере доказателства!! Защо в Япония няма "мусулмани" защото нямат право да пребивават над определеният престой!! А иначе отговорните институции се борят само за собствените ПРИВИЛЕГИИ! Ще дойде ден и тези дето сега се правите че не виждате какво правят ЩЕ ПОМЕТАТ и ВАС..

И тук в дира освен,че е пълно с русофили е пълно и с арабели :(

и фашисти

В Сатовча плащат 20 000 лв. при смяна на името с мюсюлманско. Всяка жена, която се съгласи да да носи бурка непрекъснато получава 600 лв. месечно. Познавам момичета, на които пиенето не им стигаше, момчетата не им стигаха и бяха първи купонджиики, а сега са с бурки.

аз съм от сатовча. ще ми дадеш ли някакви координати за тези 20 бона. язък, че не ми е българско името, но ако трябва ще го сменя първо на малин и после пак обратно, че да се класирам за субсидията.

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА МОЛЯ...?

От тези имами направиха светци-мъченици! Аллах да е доволен.

В Сирия -сега -същите тези, които се правят че са мирни мюсли избиват колкото се може повече християни. Събират хората от селата където могат и който не приеме исляма го съдят /убийство на Място/. По техния закон жените не могат да носят джинси,;без червило и грим; в шивачниците за жени само жени работят;могат да носят само аба и паранджа ;и не могат да посещават мъж гинеколог;и т.н. Приятелите на Ники Младенов събарят християнски храмове и поругават иконите и жърковната утвар.Снимат се в цинични пози с кукли наподобяващи Дева Мария 2. Убит е Началника на Баш мюслите Емир Джолани.3.Президентът вчера даде амнистия на всички. Сирийците избягали в БГ са от страната на разбойниците -бандити и както се очертава Прзидентска военна победа в Сирия -България пак е от страната на губещите и ще се чуди какво да прави с нелегалните пришълци, които няма да работят в БГ за 400 лв.

Е Челеби имам,разбира се че всяка религия е чиста и свята за вярващия! Но не вярващите са онези които се продават за пари и не са те тези които знаят какво е радикален ислям и какви са целите на радикалистите в тази религия.Виновни са онези проповедници на вярата, които обезпечени с пари, технически средства и литература пускат семето и мътят главите на вярващите. Тази религия няма нищо общо с религията на мюсолманите живеещи в България с тези с които живеем мирно. А що снимате лицата на журналистите, да не би вече да правите регистри на християни опасни за вашите дела и планове...........Родопа не е поробена Челеби

Мътят само мюсулмански глави, защото само мюсулманите не могат да мислят самостоятелно и мислят каквото им кажат. Доказано е научно, че арабите и малкото мюсулмански ктрани извън африка са със най-нисък коефицент на ителигентост.

Въпреки изселените 1.5 милиона мюсюлмани демографска криза при мюсюлманите няма! Джамиите са пълнят и препълнят даже не достигат и площадите пред джамиите с 1.5 милиона мюсюлмани Завистта че черквите са празни нямат вина мюсюлманите.

демограхска криза за мУсулманите щом като има кой да плаща за осигуровките им.

Съдбата на България в този момент е в решението на прокуратурата и съда.Не ли ги осъдят тези нагли брадати типове С БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО.

Дали не е съзнателно ????? До скоро границата с Турция бе най-охранявана в света. Птичка не можеше да префръкне. Сега е като полоса за разходка, кеф ти в Турция, кеф ти отсам ... Кравите пасат където си искат и разнасят болести ... Всеки може да влезе когато пожелае. Дали всичко това не е съзнателно ???

"Пред медиите Сюлейман Челеби заяви, че срещу мюсюлманите в България се води дискриминационна политика от цялата държавна система у нас." Това са скалъпени готови реплики. Точно те живеят на чужда територия като у дома си, а ние у дома си се чувстваме като чужденци . Да ги разказва тия на Доган и Местан. Господа и Госпожи Съдии, не им се страхувайте на тия подмолни получовеци. Използвайте цялата сила на закона и ги набутайте където им е мястото. Да се жалват после на който искат. Имате закон, използвайте го правилно. Не може за скалъпените им нападки срещу цялото българско общество да се разминат с потупване по рамото. Нека се сблъскат със справедливостта на Темида и да задрънчат оковите от глезените на престъпниците.

Имай впредвид, че исляма не се води само от корана. Има много книги след това, които се смятат за техни закони.

този процес е обречен на провал от самото начало,не поради липсата на доказателства,а поради наличието точно на тъй наречената "гавра" с малцинството! ако бъдат обвинени ще вдигнат врява до небесата,че са малтретирани и с опасност от война на етносите!!! ако бъдат оправдани врявата няма да е по-малка,но наглостта им ще надвиши циганската и отново с опасност за война!!! на територията на нашата страна сме работили и живели рамо до рамо християни и мюсулмани без проблем докато не се появиха "водачи" като тия дето да ръсят простотии и мътят ума на хората,"че видиш ли друговерците са лошата страна на парата"! между другото посочете ми един поп дето е говорил против исляма!? този въпрос е към аудиторията от мюсулманския етнос! за мен човекът е човек не спроред вярата,а според човещината.