Пътните полицаи започват засилени проверки в София

КАТ стартира извънредна акция за контрол на скоростта и пресичането на ключови кръстовища в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Пътните полицаи започват засилени проверки в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак трябва да наваксат паричките, които изпуснаха през периода когато нямаше проверки...Гладни са горките...

започва снимането на екшън - камера ? работи ! Микрофон ? работи ! екшън !! малиииииииии

Освен служителите да подпомогнат финансово семейния си бюджет с тази акция нищо друго няма да направят ама карай да е весело! Фирмите близки до Общината нали лапат кинти за подръжката, почистването и маркировката, а раята кучета я яли!

Най-голямата причина за произшествията е, че няма маркировка /дори на магистралите/ и знаците не са проверявани от падането на комунизма!!! Не е нормално всеки кебапчия с крайпътно заведение или автокъща сам да си купува и монтира знак 40 /60/км/ч.. Ако тръгнеш от Русе или от Добрич за Гърция трябва да пътуваш два дни - е нема такава държава!!! Не може на трилентов път да има знак 40км/ч. и след знака задължително в храстите полиция.

Това властимащите не ги интересува. Шофьорите им не спазват тези ограничения. В България няма НИТО ЕДИН кадър способен да направи съвременна пътна маркировка.

Не може, ама може. Както и на магистралата да видиш знак"Неравности по пътя" - но на "Хемус" на участъка София-Ботевград ще видиш поне шест такива!

Мерки за намаляване нервите и повишаване на безопасността: 1. Забрана за регистрация на МПС-та с ляв волан! 2. Забрана за използване на "пибитки"! 3. Отнемане за 2 месеца, ако целенасочено е монтирано "гърмящо" гърне! - - - -

ДЕСЕН волан!

А ДЯСНОТО, правителството "Генерал Борисов 2", на къде ? ПП "ГРОБ", къде шъни отведе ?

"При Хърбела" ще стартира за сезона, по магистралата "Генерал Борисов Едно". Освен на тоалетна, ще можете да се наслаждавате И, на спецялитетите на Шефа: - Баничка с кафе ....... 10 - Чушка с бьорек ....... 20 - ТелеЖка пржолка ... 30 - Кюфте депутатско ... 40 - Тиква смет иорехи ... 50 - Портестутка на час...100 *Цените са в Еври. Добре сте дошли!

Защо са зачестили катастрофите? Последната седмица настилката беше като пързалка - покрита със сгъстена кал и луга. При по-остри завои колата поднася а на един светофар едва не подпрях предния. Добре, че падна малко дъжд да отмие тази гадост.

Ами хвърлиха някакви отвратителни химикали уж против заледяване, а то стана още по-зле и няма да се оправи докато не се отмие. Така не съм се пързалял от години...

Много ми е чудно каква смес са използвали тази година. За последните дни ми се включваха ABS и ESP-то, повече пъти отколкото всичките години през които карам тази кола! Дори си мислех, че има нещо нередно с гумите ми, но като чета оплакванията и на други колеги, май нередното е сместа, която са използвали.

Е как иначе един път да полеят и да трае цяла седмица. Няма да се хабят я...

Просяците имат да наваксват!

Глупак ,нали не проверяваха отдавна. И се видя манталитета на българина.

Да видя се, за съжаление. Това си беше замислено предварително. Спират проверките, защото омразата беше стигнала границата, започват многобройните катастрофи, отново започват проверките с по-голяма сила.

loyola

Новината я съобщават, за да си пригитвим сумата отрано. Апропо в Обединеното Кралство пешеходците не се глобяват.

В Обединеното кралство пешеходците не пресичат кой където и когато му скимне.

Деца,утре ще имаме контролно. Ето ви въпросите и отговорите,да сте готови. Смешници....

Не разбирам защо е необходимо това да се съобщава като новина - та това им е работата на полицаите - а и друг е въпросът защо трябва да е "акция"1 а не ежедневие? А тъпнята, дето GPS координатите на патрулките с камери ще ги обявяват в Интернет, не подлежи на коментар! Пък после чакайте да намалеят произшествията...

Да чуе министъра, че работят нещо. Иначе ще ги строи през 20 метра на цариградското да стоят една седмица :)

Длъжни са да обявят къде са камерите Тайното заснемане е забранено

Пак са закъсали за рушвети...

Както са изгладнели- смятай!

Само ако си носят и камери в.....джобовете!!! И вместо да киснат като просяци някой да им пусне нещо, да идат да завършат задочно или поне вечерно!

Айде да видим дали няма да им спреш.

една камера на цариградското не можете да сложите, да следи кой кара в буслентата

За какво им е камера - да им изяде хляба ли? На България и Гешов всяка сутрин "кръщават" тарикатчетата в бус-лентата - може и малко, но "капе" постоянно...а и мераклии за глоби - бол!

Що ,лошо ли е да се кръщават тарикатчетата? Даже двойно трябва...