Поне 3200 снегопочистващи машини ще чакат зимата

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви, че готовността за зимното поддържане на пътищата е добра.

Обратно в новината

Коментари - Поне 3200 снегопочистващи машини ще чакат зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще чакат зимата... на топло... и няма да си мръднат от там дори да има 2 метра сняг.

Боко се кълнеше, че "ще ловят снежинките във въздуха" и две години се сме изненадани и с първия сняг идва хаоса.

Не схващаш ли сарказма към глупаците дете всичко ги изнедадва. "До сега такова нещо не е имало." А преди двете години не е ли имало хаос при първия сняг?

са толкова много, че е трудно да се опишат в едн кратък пост.

3200 машини чакат и като падне снега пак всичко ще е блокирано и всички ще са изненадани и шокирани от внезапния сняг.

Ще има ли зима? Кой открадна зимата?

Никаква изненада - крадците на фондове отдавна са готови

Зимата винаги ни изненадва по пътищата. Не помня да е имало зима, която не е дошла изненадващо, дори през януари!

Винаги готови да посрещнат зимата, винаги в очакване, а тя гадината все успява да се промъкне от най-изненадващи места и да ги изуми. А те я чакат ли чакат ...

Предвид аналогията с думите и за цената на винетките преди няколко месеца, да се молим за мека и не особено снежна зима. Че иначе лошо. А като цяло - не вярвайте на лъжливи овчарчета.

Абе тя тази пача и за цената на винетките друго говореше през Април 2015....

какво искаш да говори ?!?!? Избори идваха наесен.

На Коледа да падне пак ще ни изненада! Зимното почистване е бизнес за милиони-стоят си машинтите през зимата така и така, що да не вземем некой лев? Па като падне и ако, ще се оправдаваме. Нали си делкаме, нема кой връв да ни каже. Малко повдигат шум вестници и телевизия и толкова - парата нали си върви... Тя ни е сигурна и с новите винетки..

При първия сняг всичко ще се окаже един голям герав балон.

днес тази овца говори за закон за гумите, да се сменят ноември и март... А знае ли овцата че при сегашните 22 градуса на вън и повишена скорост, каучука се втвърдява и е по - зле от летни гуми...

Айде да не се втвърдява каучука от по-висока температура, а?

Втвърдява ти се мозъка на тебе...

Снега няма как да ме изненада. 6-7 дена през зимата има малко повече сняг и това е. През това време може да се ходи и пеша, с влак или просто да се стои на топличко в къщи на чашка червено винце. Виж с винетките за 97 лв (45% увеличение) ни изненада, спор няма.

Еее, вие пък сте се изненадали от винетките, не бива така, от другарите трябва да се очаква всичко. Не ви ли прави впечатление, че предизборно всички обещават с пълни кошници, а после, като спечелят, започват да преосмислят казаното и да вадят от 10 кладенеца вода, за да ни убедят, че всичко което правят е за наше добро, само и единствено ...

ЗИМАТА отново ще ни изненада -както всяка година. Нищо, че рапо. ртите са за пълна готовност. Падне ли снегът - бедствието ни е в кърпа вързано.

нали вече е практика да ловим снежинките във въздуха, а пък сега се нароиха толкова много снежинколовци, че по-скоро на екватора ще има сняг, отколкото в България.

на винетките и предложението за глобите...до 150 лв без право на обжалване. И другите данъчни изненади не са малко. А зимата може да изненадва само некадърни управници,а не хората от народа.

единсвения начин да не бъдем "изненадани" е просто да не падне сняг.... иначе ако ще и февруари да вали - се ще сме изненадани...

'сяка зима го пра'и!

готови,готови-и накрая пак зимата ще ни изненада...както винаги

Лилето дали помисли за "Зимата на нашето недоволство"? Джон Стайнбек

Май някой от ГЕРП е чел Стайнбек и е турил (-), защо ли?

За мен големият проблем са малките квартални улици в София. Като падне сняг и се заледят, се образуват ледени коловози. Никой не ги чисти и така - до края на март кварталите в София са много трудно проходими!!!

Не по-малък проблем са и булевардите, снегорините минават, правят ти един айсберг зад колата, иди, че я изкарай. Снегът не се извозва, а се натрупва зад колите, после чакаме пролетта...

Да слагаме "зимните гуми", че КАТ дебне ;-)

Вече смемсъс зимни гуменки и нищо не може да ни изненада!

Аз си маам с летните гуменки, даже и ТЕЦ-а си спрях.

Да не стане като последните поне 10 пъти - ЗИМАТА ни изненада през декември/януари? Ако е през август ОК.