Над 3000 куб. м скали паднаха на пътя Кричим-Девин

Над 3000 куб. м скали паднаха тази нощ на пътя Кричим-Девин и го затвориха за движение. Нивото на река Тунджа в Старозагорско се покачва драстично.

Обратно в новината

Коментари - Над 3000 куб. м скали паднаха на пътя Кричим-Девин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета на Кричим да асватира изходящия път в посока Девин, вярно направи доста ремонти в града но този път е за ремонт още от миналия век.

Колко удобно паднаха тези скали да замаскират кражбите на ГРОБ и новите заробващи заеми.

Неможе, пътища и проходи правени през омразния комунизъм, сега през хубавата демокрация да ги ремонтираме. Оставяме ги и продължаваме с магистралите. Какви са тези проходи,язовири и реки, от тях едно саниране неможем да направим.

И кво стана сега,България се руши със скоростта на светлината,потопи ни заливат всеки ден,без дори и да е капнала капчица дъжд,а нашите Тъпи Политици от Герб им е само във главата Магистрали и Саниране,явно от там най много се краде.Ако тиквата се спомине някой ден,ще се радвам да бъде направен този ден национален Празник,дай Боже след Желю.да е той,амин дай Боже!!!

Не съм съгласен държавата=всички нас като данъкоплатци, да дава пари за подпомагане при щети от природни бедствия. Парите за застраховка за различни случаи са напълно поносими дори от циганите и всеки е длъжен да застрахова имота, стоката и т.н.си. Застраховалият да търси покриване на щетите от застрахователя си.

Природата си го Връща на Герб,това е само предупреждение от Господ,до 2018г ще има умрели Политици,Баба Ванга го е предсказала някога,и чак тогава България ще тръгне на горе от мизерията която Борисов ни докара,рано или късно всеки си плаща за греховете там горе пред Свети Петър.

МОЖЕ ТИ ДА СИ ПЪРВИЯ НАКАЗАН !

Министър Павлова обяви 2015-година на свлачищата и срутищата.Изпълнявам дадените ми правомощия.Отдавна ги чакам.Аз не лъжа ,не саботирам и не разпространявам зловредни слухове.

ДАНО ЗАТРУПА НЯКОЙ КОЙТО Е ПОДПИСАЛ АКТ 16 !!!!

КЪДЕ Е СЕГА ПЪРВАНОВ КОЙТО ВРЪЧВАШЕ ОРДЕН " СТАРА ПЛАНИНА " НА ИНЖ. ДОГАН !

да се даде концесия за добив на инертни материали!

Това е пътя край язовир Цанков Камък. Сещайте се дали е изпълнен по предписанията, за да не се свличат земни маси. Сетете се и кой го изпълняваше, и кой го консултираше. Смърт!

Добре бе, колега, като си рекъл смарт - смърт да е. Но все пак спомни си уроците по география или поне погледни картата - до Цанков камък от Кричим има доста път. Свлачището е в района на ВЕЦовете над Кричим, малко след като свърши паважа. Просто още един пример колко трудно е на човека да се бори с времето и природата.

Колега, чети внимателно, Срутването е на 4км след гр. Кричим, а яз. Цанков камък е на 40 км след Кричим. Така че, свлачището не е пътят покрай яз. Цанков камък.

Гадовете (свързани с ДПС и НДСВ), които изсякоха горите, на пролет под конвой да започват за собствена сметка ЗАЛЕСЯВАНЕ!!

Мери,сечта продължава и сега, и то с пълна сила!

Тогава Плевнелиев да включи и този въпрос на КСНС - защото е въпрос от националната ни СИГУРНОСТ!! Един път завинаги да турят край на дървената мафия - промяна в законодателството и СТРОГИ НАКАЗАНИЯ за незаконна сеч. Защото страната ни се затрива не само от нечия алчност, но също и от простотия и безхаберие.

Прецакхме това богатство наречено ПРИРОДА с безобразната човешка дейност през последните десетилетия. И дано човекът веднъж за винаги да осъзнае това и тръгне по правилния коловоз!

По този път всяка седмица падат тонове скали. Кога ще вземат мерки, като има затрупана кола и жертви?!

Невежеството не е оправдание уважаеми . Лицето е с подчертан Арийски произход и се придвижва с "Беларус" 4Х4 .

всички управляващи са долни и гадни лицемери, и никой реално не иска да спре незаконната сеч ,защото става въпрос за много милионииииииии,само празни приказки и прах в очите на хората със заловени една или две каруци ! Хората по света правят от пустинята Рай , а ние точно обратното !Жалко за държавицата ни ,а наводненията ще се увеличават защото сечта няма да спре

Тоя път си е бил винаги скапан, никой не го пипва - нормално за държавата ни. А иначе е много красив - за разходки е чудесен. Или имаш път и го поддържаш, или го затваряш. Боли ги шпека за пътя.

Основният заподозрян е лице от азиатски тип с прозвище Сопола. Бил е наблюдаван в продължение на десетки години да се движи в района с брадви, моторни резачки и други сечива. В момента се укрива в Софийско. Ятак му е лице с фамилия Насран.

Залесяване му е майката. Не го ли разбрахте вече? Безработните цигани за какво ги хрантутите, а не ги пращате да садят дъбчета и борчета?

Dir няма ли да ползвате новата дума измислена от вас срутища, че искам да се посмея

Отвори речника думата не е нова ,стара е .

отворих го и какво да видя : срутище - непозната дума, може би имахте предвид срутите (срутя), срути ще или средище срутя вж. срутвам

Свлачище е когато се свличат предимно земни маси по наклонен склон. Срутище е когато предимно скали падат по пътя от някой стръмен или отвесен склон от скали. Да си наясно колега за да не ти замръзва усмивката.

Никоя държавна институция не си върши работата. Това е, а си взимат заплатките.

А, ТОЧНО ЗА ЗА ТОЗИ ПЪТ И ОБЕКТ , ХИДРО - ИНЖЕНЕРА ДОГАН ПОЛУЧИ МИЛИОНИ ХОНОРАР , А ПЪК СЪДА МУ ГИ УЗАКОНИ !КАК НЕ МОЖА ДА УТРЕПЕ НЯКОЙ КОЙТО Е РАЗПИСАЛ АКТ 16 !!!

Не е точно за този обект - чети внимателно, гледай карти и се ограмотявай и не пиши глупости. Това се случело на 4 км след гр. Кричим, а обекта за когото пишеш е на 40 км след гр. Кричим. Ясно ли ти е, ненормалник такъв.

Господин Фройд, Не вярвай на този, който ти е казал, че в България има един път и един язовир. Дори да е партийният секретар на твоята ППО. Пътят, който е затрупан, не е този, за който ти си мислиш, че е единствен.

Сечете пичове, сечете горите след това какво ще извозвате свлачищата. Направо ги бутайте в коритото на реката, така е по-лесно. А после се чудете защо, майка му стара има наводнения и свлачища. То от глупави бандити в управлението само вреда. Боже отърви ни от тия хъбове.