17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва всички свине дасе унишожат,и сащо и бурканите които правят,а не знаят че които яде от бурканите,щесе зарази и умре.

Докато не унищожат всяко живо прасе шайкаджиите няма да рахатясат:((((((

Това прасе, трупът на което разхождат из цяла България, че да се регистрира първи случай на АЧП в дадена област, не се ли вмириса вече?

Тия не бяха ли ги изклали...ся пак Някой да ги следи, щот за втори път трепят - едни и същи свине

От 30 000 прасета, набедени с АЧС избиват и загробват 1-2000. Останалото на суджуци. Половината за тези, които имат добра практика да си ги искат като парса, другата да си ги купува населението. Големите свинари не реват, щото хем им плащат компенсации, хем продават половината, хем прецакват дребната конкуренция, дето им се мота в краката. Пък и като им доставят прасета от новите породи, дето наддават като бройлери и няма нужда да ги храниш и гледаш цяла година, съвсем ще са на кяр.

Значи на ГЕРБ им трябват още повече пари от ЕС.

Че то остана ли някоя област без глиган, бе? Май не! Чакаме глиган да се появи в София- град. Там ще има доста материал.

Глиганът се е появил, тежи не по-малко от 150 кг. има неутолим апетит, невъобразимо тъп е и разори цялата страна за по-малко от 10 г. Трябва да бъде обявен за отстрелване, защото отдавна е вреден за страната ни. А тъпотата му е по-заразна за всички държавни калинки и от чумата.

Англичаните съд скрипал, та и нашите със свинската чума.......ей,лудите умора нямат, само се потят.

не разбрах- за прасетата ли ви е жал или за шунката?

За простите кухи лейки като теб ни е жал!

не се разбра за кое. само се разбра, че се ядосвате.

Безсмъртните диви прасета туристи, бягат, бягат и стигат до някоя "чиста" област, която на всичко отгоре и се бунтува и хоп, умират си чинно на места, където могат да ги намерят. Съответно пъргав санитарен инспектор притичва и ги намира И ЧУМА!!! България трябва ВЕДНАГА да се прекръсти на БЪЛЪКЛАРИЯ, звучението е подобно, а и смисълът по-добре отговаря.

е по-удачно име щото и риба вече нямаме ...

Съседната на Сомалия държава ЕТИОПИЯ за 9години населението се увеличило от 78 милиона на цели 100 МИЛИОНА души /тоес с по 2,4 милиона се увеличава на година/ а на времето Етиопия бе символ на умиращи от глад За 10 год ЕВРОПЕЙСКА България под“ вещтото “ ръководство на пунта мара е НАМАЛЯЛО с 1.1850.000 души ДНЕС в столицата на Етиопия Адис Абеба по улиците се движат модерни с футуристични форми трамваи италианско производство а в “модерна евроатлантическа европейска СОФИЯ се търкалят СТАРИ ръждясали боядисани в зелено трета ръка швейцарски трамваи.Върлува африканска чума из територията,нилска треска,морбили,хакери,суджуци,пожари,мръсен въздух,катастрофа след катастрофа, къщи за гости,наркотици,апартаменти, ЦУМ,НАП,Търговски регистър,НДК , заличен морски флаг приравнен със Сомалия,тераси,Мишо Бирата, хъб до хъб,ваксини, и скандал след скандал,тотална психушка и оглупяване.

Неконтролируемото размножаване винаги е било признак на примитивизъм и упадък.

Сякаш всички , Областни , градски , селски и други БАБАХ са се сговорили че си измислят Африканска чума по свинете ! Остатъци били намерени от Глиган -смешни сте и жалки ,доно се докажат вашите лъжи след време ! Лошо че бедния Българин не е отмъстителен ! Скъсахте се да лъжете БАБАХ и оня доктор ,която щерка се събличаше на протеста срещу Орешарски !

Там са предимно помаци. Нямат прасета.