Първи арест заради камиона с мъртвите мигранти, сред жертвите има 6-годишно дете

Тежкотоварният автомобил е с регистрационни номера от Търговище, управляван е от поне двама шофьори

Обратно в новината

Коментари - Първи арест заради камиона с мъртвите мигранти, сред жертвите има 6-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ясно е какви са трафикантите, мръсна турска пасмина, те са свикнали да се препитават от грабежи и убийства

А другите момичета ли са били.

В района на Лъвов мост и Централна гара е пълно с ман G овци и всякакви мигранти, които се държат агресивно спрямо местните българи. Полицията дреме и се прави че не ги забелязва. Бил съм свидетел на бой между такива групи, когато на място е имало полицейски патрул, който се обръща с гръб.

Но остава въпросът как няма нито една жена-бежанка, която да е заловена. Остава впечатлението, че се касае за икономическа емиграция, а не за бежанци. И от нея се ползват само мъжете. Ще работят нелегално за жълти стотинки, които ще пращат обратно в Афганистан, Сирия, Ирак и т.н.

Нагляра, който заедно с Далавери Симеонов открадна 160 млн за оградата на дупки и ги обърна в кюлчета и пачки с евраци.

Арест - награда трябва за тези

Полицията какво да прави? Да влезе в боя и ръкопашно да разтърве 20 мангала или да ги застреля като кучета, за дето незаконно са преминали границата и да ги лежи?

Радев да си стяга шайката некадърни министри да почнат да работят. Венсеремус, жажда за власт а резултата: няма Шанген, няма еврозона, бум на инфлация и престъпност, пълно безхаберие в държавата. Фуражка

Хванете виновника и го скопете

Къв Шенген с финансови министри с магнитски ?

Женските деца там ги убиват , оставят само мъжките за да работят ... талибански табиети

Малко е !

Магнитски, Шенген и финансовия министър е ясно. Ама Шенген след управлението на Дамаджан и назначенията му и еврозона след управлението на финансите от пробития чорапогащник няма да има, това е ясно

Награда трябва да му дадете, не арест.

Шинген А ?

Значи открадна оградата и я обърна я кюлчета казваш ?! Кух кратун си и за съжаление ще е доживот

Прочухме се в световните новини като изверги !

......До "лека им пръст", абе ти на кой свят живееш, отивали в Европа и то Западна за да работят,....отиват да лежат и да живеят на гърба на тези които работят, а сега тези другите дето ги лекуват в нас осигурени ли са или аз плащам по 150 лв. на месец здравна осигуровка и кото ми кажат че Направленията за специалист са свършили си плащам 50 лв. че и повече за преглед ,....питам с какво тези мангали са повече от мен етническият БЪЛГАРИН, та ще ги лекуват безплатно,не не е безплатно а с мойте пари които ми удържат от заплатата всеки месец за задължителното здравно осигуряване!!!

тъпичък си синко! ама много! това, че някакви талибани от някоя комунделска държава са измрели в опит да избягат от цоциализЪма, какво ни засяга нас, бе петолъчко?

Затвор за шофьора оставил живи цели 14 поганци

Cигурен ли си, че не са цигани? Обикновено те са виновни за всичко.

…и то Отново (за Пореден път) !

РеИнженрингът, Сърове&Сърки ! …ииии - Финита Ла Гротеска .

На трафикантите в Гърция дават по 2 години за всеки мигрант,а в България ги съдят условно. Затова тук бандитите ще продължават да ги возят и да да си играят с полицията на котка и мишка

Мммм…ами Да вземем да се Понаучим от Тези комшии ? …че то - 1944/5 - Добре са Се справили. …пък и Днес - Бихме могли да им Помогнем отн. ОняБяс (савелитичния)..

Мряха и преди Шенген да е изобретен, мрат и сега преди България да е в Шенген - т.е. Шенген няма нищо общо.

Това дори само ако си си го помислил, те чака страшен съд!

Това е ужасна смърт!

Не можаха ли всичките да измеат? Сега кой ще плаща лечението им?

Ако това е нормална държава, виновните трябва да излежат доживотна присъда. А после се натискаме за Шенген.

Доживотна присъда за умишлено причиняване смъртта на повече от 1 лице.

Ти ще плащаш и то с органите си. Ще им правим трансплантация на дроб и бъбреци.

Европейските дебили начело на ЕС и американските клептомани за власт изобщо осъзнават ли каква я натвориха на Изток?

кКак можеш да оставиш тези хора - Божий създания, да умрат в такива мъки? Това могат да го направят само индивиди от такива диви нации, каквито сме ние. Сега убийците са се скрили и чакат да им се размине. Такива хора за пари са готови да убият и майка си....Не е ли могъл този шофьор да отвори вратите на камиона да бяга на майната си...как въобще ще живее този изверг!!!

Значи камионът е бил подготвян със специални тайници за под товара, които изискват време да се направят, да се монтират. Може би няколко дни, седмица? След това натоварен с мигрантите, а чак след това и с дървен матриял, който така е трябвало да бъде реден и подреден, че да не се виждат тайниците. След което тръгва за София, там е изоставен и разкрит. И след като собственикът му разбира това, отива да съобщи в полицията, че камионът му преди малко е бил откраднат. А споменатите мигранти си плащат в кеш хиляди евро, за да умрат като скотове в нечовешки мъки. Щом си имат хиляди евро, защо не си седят на задниците в страните си? У нас си имаме доста българи, които въпреки че са си в ЕС, пак си нямат хиляди евро.

18 престъпници

Отишъл е човека за лопата.

Въпреки всичко, не съм видял някой да умира, за да се добере до Русия. Неко логиката ти куца.

Спартана , къде е спартана. Да идва спартана. Радко изпрати спартана. Як пиар ще стане Радко пристига на спартана да събира трупове. Еееее супер. Цял ден спартана ще върти перки на телевизора. Спартанче тук Спартанче там. Супер ще е супер.

Може би ти, а? Не бе, спокойно, ти си един обикновен мизерник.

Колко си тъп…

34. Ега си. Тези са масови убийци от световна величина! Ало, българи, разбирате ли какво става?! Какви са тези убийци в майка България?! Ало, политиците, вие на държава ли сте политици, или на скотобойна! Не ви ли е срам изобщо да се появяват на белия свят?! Явно, не, продължават да съдят като зомбита по телевизора.

Явно Българската държава се управлява от некадърници които са лесно манипулируеми.

камион с български шафьори със 70 и кусур трупа на хора, Радко ли беше тогава, бе, алоу! Огледай се, виж, наоколо е пълно с мутри и мутреси убийци. Вече 35 години.

виждат труповете на убитите хора от камиона от днес ли? Не знам убийците кой може да ги манипулира, че нещо си нацвъкал някакви психоанализи и заговори. Чисти масови убийци се въдят по земите на България. Много, ама много са. Стивън Кинг ще е в шок ако прочете за действителност, а не измислен роман в 21 век на Земята, както писа един човек преди малко.

Нещо чудно? Какво може да се очаква да се случи в тази Клоака на разпад и гибел?

А кога ще арестувате Борисов и Далавери Симеонов? Защото всичко е заради бутафорната им ограда?Но лапнаха 140млн.

Арестуваните вече са 4-ма.

Ей, престъпен мозък, ей.

Едно време имахме граница.И се пазеше,така ,че пиле не можеше да прехвръкне.И гранични войски бяха сила , а не като сега група гащници.Тогава нямаше нарушения ,а малкото опити обикновено свършваха на гробищата.Който иска са ходи на запад да действа по законния начин, а не чрез криминални канали.Никому не е нужен този биологичен боклук да му замърсява територията.