Първи арест заради камиона с мъртвите мигранти, сред жертвите има 6-годишно дете

Тежкотоварният автомобил е с регистрационни номера от Търговище, управляван е от поне двама шофьори

Обратно в новината

Коментари - Първи арест заради камиона с мъртвите мигранти, сред жертвите има 6-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един ден ще викат като македонците че сме фашисти и ще ни трепят като бандеровци руснаците в Украйна. Ако някой българин закъса в техните страни ще му опростят ли сметката за болницата, бе рая тъпа Лайненова.

Аз като българин, се чувствам като чужд гражданин в България, ако ми спрат здравните осигуровки, нямам право на здравна помощ. Тези, които само дълбоката либерална държава ги знае кои са, са обгрижвани като американски рейнджъри.

По прост от бугарино нема

ДГД

Линейките така ли бързо реагират като трябва да отидат на адрес на обикновени пациенти? И за мигрантите има място в болниците, а хората умираха по стълбите по време на ковида...

Арест и за родителите на детето нарушили са много закони съвсем съзнателно го излагат на смърт.

и хиляди евро взимат а по едно шише вода не могат дадат и по пакет бисквити..егати изродите

Къде са щатовете дето щяха да ги дават на гранична полиция? С дремещи пенсионери едва куцукащи ли ще пазите границата? Е ...опазване я. Кой ще понесе отговорността ? Чия е вината ? Министъра да им свие перките и да развихри метлата. Началниците в гранична до крак да се сменят и масово разместят. Че иначе те ще му видят сметката. А и на Шенген май казваме адио, да не са глупави тези дребни души да изпуснат пилотното. Пак питам кой ще понесе отговорността за трагедията ?

Ами де го коалиционният партньор на Боко - Винкела, да обясни пак как щял да съди за твърдения, че оградата за стотици милиони била скапана работа?

Как имигрантите са прескочили оградата без да са забелязани на камерата и са стигнали до камион и пак никой нищо не е видял.Много съмнителна работа,а и тези хора незаконно преминаващи границата защо толкова всички са загрижени за тях като те са престъпници.

Боже, боже, каква злоба, да получиш това на което им завидя.

Избрахте си един идиот за президент, сега му яжте лайната.

Ти си идиот,но я кажи кой си да не те търсим

Селския идиот мунчо е зает с лобиране за русия, назначил е подобни нему ЗКПЧета и комуняги за министри, които са фигуранти. Няма държава, няма ред и законност, откакто тъпанаря вдигна юмрук.

Не е истина какви хора живеят покрай нас. И какво, напечелихте ли се? Убийци!

Не вдявате ли, че бясното куче Рашков, "бях точен с парите" и червения лайномет РРадев за две години разсипаха всичко в сектор сигурност? Че знес в Мюнхен РРадев защкитава Путин и Русия, а в страната пътуват Душегубки? Пак ББойко ли ви е виновен?

Педераст

Едно време имахме граница.И се пазеше,така ,че пиле не можеше да прехвръкне.И гранични войски бяха сила , а не като сега група гащници.Тогава нямаше нарушения ,а малкото опити обикновено свършваха на гробищата.Който иска са ходи на запад да действа по законния начин, а не чрез криминални канали.Никому не е нужен този биологичен боклук да му замърсява територията.

Западняците са рационални. България чрез натуралните си убийци спира мигрантите, чисти един вид. Както четем от днес. Разбрали са какъв е материала, защо пари и за мрежа?!

Да, ама виж, имало и едно дете! Това е извънредно важна информация, така да се каже.

Арестуваните вече са 4-ма.

А кога ще арестувате Борисов и Далавери Симеонов? Защото всичко е заради бутафорната им ограда?Но лапнаха 140млн.

Нещо чудно? Какво може да се очаква да се случи в тази Клоака на разпад и гибел?

Явно Българската държава се управлява от некадърници които са лесно манипулируеми.

виждат труповете на убитите хора от камиона от днес ли? Не знам убийците кой може да ги манипулира, че нещо си нацвъкал някакви психоанализи и заговори. Чисти масови убийци се въдят по земите на България. Много, ама много са. Стивън Кинг ще е в шок ако прочете за действителност, а не измислен роман в 21 век на Земята, както писа един човек преди малко.

34. Ега си. Тези са масови убийци от световна величина! Ало, българи, разбирате ли какво става?! Какви са тези убийци в майка България?! Ало, политиците, вие на държава ли сте политици, или на скотобойна! Не ви ли е срам изобщо да се появяват на белия свят?! Явно, не, продължават да съдят като зомбита по телевизора.

Спартана , къде е спартана. Да идва спартана. Радко изпрати спартана. Як пиар ще стане Радко пристига на спартана да събира трупове. Еееее супер. Цял ден спартана ще върти перки на телевизора. Спартанче тук Спартанче там. Супер ще е супер.

камион с български шафьори със 70 и кусур трупа на хора, Радко ли беше тогава, бе, алоу! Огледай се, виж, наоколо е пълно с мутри и мутреси убийци. Вече 35 години.

18 престъпници

Ей, престъпен мозък, ей.

Значи камионът е бил подготвян със специални тайници за под товара, които изискват време да се направят, да се монтират. Може би няколко дни, седмица? След това натоварен с мигрантите, а чак след това и с дървен матриял, който така е трябвало да бъде реден и подреден, че да не се виждат тайниците. След което тръгва за София, там е изоставен и разкрит. И след като собственикът му разбира това, отива да съобщи в полицията, че камионът му преди малко е бил откраднат. А споменатите мигранти си плащат в кеш хиляди евро, за да умрат като скотове в нечовешки мъки. Щом си имат хиляди евро, защо не си седят на задниците в страните си? У нас си имаме доста българи, които въпреки че са си в ЕС, пак си нямат хиляди евро.

взели парите на убитите в нечовешки мъки хора, сега си имат пари. Хиляда евро?! Едва ли. Мръсните търговци на кучета искат по 200 евро на животинка. За хора колко ще е, а?

кКак можеш да оставиш тези хора - Божий създания, да умрат в такива мъки? Това могат да го направят само индивиди от такива диви нации, каквито сме ние. Сега убийците са се скрили и чакат да им се размине. Такива хора за пари са готови да убият и майка си....Не е ли могъл този шофьор да отвори вратите на камиона да бяга на майната си...как въобще ще живее този изверг!!!

Отишъл е човека за лопата.

Човек е съвсем друго понятие!

Европейските дебили начело на ЕС и американските клептомани за власт изобщо осъзнават ли каква я натвориха на Изток?

Въпреки всичко, не съм видял някой да умира, за да се добере до Русия. Неко логиката ти куца.

Доживотна присъда за умишлено причиняване смъртта на повече от 1 лице.

Ако това е нормална държава, виновните трябва да излежат доживотна присъда. А после се натискаме за Шенген.

Не можаха ли всичките да измеат? Сега кой ще плаща лечението им?

Ти ще плащаш и то с органите си. Ще им правим трансплантация на дроб и бъбреци.

Може би ти, а? Не бе, спокойно, ти си един обикновен мизерник.

Това е ужасна смърт!

На трафикантите в Гърция дават по 2 години за всеки мигрант,а в България ги съдят условно. Затова тук бандитите ще продължават да ги возят и да да си играят с полицията на котка и мишка

Мммм…ами Да вземем да се Понаучим от Тези комшии ? …че то - 1944/5 - Добре са Се справили. …пък и Днес - Бихме могли да им Помогнем отн. ОняБяс (савелитичния)..

РеИнженрингът, Сърове&Сърки ! …ииии - Финита Ла Гротеска .

Затвор за шофьора оставил живи цели 14 поганци

Това дори само ако си си го помислил, те чака страшен съд!

Злодей. Ей, що изобщо сте се раждали!

......До "лека им пръст", абе ти на кой свят живееш, отивали в Европа и то Западна за да работят,....отиват да лежат и да живеят на гърба на тези които работят, а сега тези другите дето ги лекуват в нас осигурени ли са или аз плащам по 150 лв. на месец здравна осигуровка и кото ми кажат че Направленията за специалист са свършили си плащам 50 лв. че и повече за преглед ,....питам с какво тези мангали са повече от мен етническият БЪЛГАРИН, та ще ги лекуват безплатно,не не е безплатно а с мойте пари които ми удържат от заплатата всеки месец за задължителното здравно осигуряване!!!

Колко си тъп…

Прочухме се в световните новини като изверги !

…и то Отново (за Пореден път) !

Шинген А ?

Мряха и преди Шенген да е изобретен, мрат и сега преди България да е в Шенген - т.е. Шенген няма нищо общо.

Награда трябва да му дадете, не арест.

Хванете виновника и го скопете

Малко е !

Радев да си стяга шайката некадърни министри да почнат да работят. Венсеремус, жажда за власт а резултата: няма Шанген, няма еврозона, бум на инфлация и престъпност, пълно безхаберие в държавата. Фуражка

Къв Шенген с финансови министри с магнитски ?

Магнитски, Шенген и финансовия министър е ясно. Ама Шенген след управлението на Дамаджан и назначенията му и еврозона след управлението на финансите от пробития чорапогащник няма да има, това е ясно

Арест - награда трябва за тези

садистичен убиец. Махай се с изродския си мозък накъдето ти видят очите!

Нагляра, който заедно с Далавери Симеонов открадна 160 млн за оградата на дупки и ги обърна в кюлчета и пачки с евраци.

Значи открадна оградата и я обърна я кюлчета казваш ?! Кух кратун си и за съжаление ще е доживот

Но остава въпросът как няма нито една жена-бежанка, която да е заловена. Остава впечатлението, че се касае за икономическа емиграция, а не за бежанци. И от нея се ползват само мъжете. Ще работят нелегално за жълти стотинки, които ще пращат обратно в Афганистан, Сирия, Ирак и т.н.

Женските деца там ги убиват , оставят само мъжките за да работят ... талибански табиети

В района на Лъвов мост и Централна гара е пълно с ман G овци и всякакви мигранти, които се държат агресивно спрямо местните българи. Полицията дреме и се прави че не ги забелязва. Бил съм свидетел на бой между такива групи, когато на място е имало полицейски патрул, който се обръща с гръб.

Полицията какво да прави? Да влезе в боя и ръкопашно да разтърве 20 мангала или да ги застреля като кучета, за дето незаконно са преминали границата и да ги лежи?

А другите момичета ли са били.

ясно е какви са трафикантите, мръсна турска пасмина, те са свикнали да се препитават от грабежи и убийства

Cигурен ли си, че не са цигани? Обикновено те са виновни за всичко.