Първа присъда в България по разследване на Европейската прокуратура

Заради представени фалшиви документи със заявлението за финансиране управител на винарска изба получи условно наказание от една година лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и глоба от 2000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наред са всички национални предатели в дир и тези, които ги подкрепят тук!

Те тия от ЕС бетер наще. 1 година условно за 400 000 хил. ЕВРО. Браво. Аааа, да не забравим и огромната глоба от 2000 хил . лева. Пълен смях!

Глупости, Ха-ха-ха

измама 400к - наказание 2к. далаверка..

Пък аз си мислех, че само у нас условната присъда е на почит.

Толкова възлагах надежди… но уви европейските прокурори се занимават с глупости. Не са оправдани големите разходи, които се правят за съществуването на тази огромна поредна бюрократична европейска институция. Глобата от 2000 лева няма да покрие заплатата дори на деловодителката.

Колко по 2000 изхарчихте за да се стигне до "присъдата"?

Човечецът изгоре, най-вече заради износ към Русия и Беларус. Ако беше към ЕС нямаше да го погнат.

"че е предотвратила измама за 400 хиляди евро от бюджета на ЕС в Пловдив. Управител на винарска фирма от Пловдив е осъден за този опит за измама" -Четете първо статията, бре, осъден е за опит за измама!! Хайде и дано повлече крак за големите измзмници!

Условна? 2000лв? Така ли борите корупцията?

Бориме го като наемаме продажници да пишат коментари във възхвала на Русия Такива като вас. Споразумението е сключено с европейската прокуратура но естествено това не влиза в вашите заповеди да го знаете.

Тайната е кой е осъденият?

Тайна майна.

"Осъденият е представил фалшиви документи със заявлението за финансиране и е получил условно наказание от една година лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и глоба от 2000 лева." А измамата е за 400 хиляди евро

Ама за хора дето са прочели цялата статия. Ей такива дето работата им е да пишат коментари. В статията изрично пише, че е предотвратена измама. Осъденият се е опитал да вземе тези пари. Ама не е успял.

Гешев кога ще подава оставка??

Условна присъда от един ден и глоба два лева.

Но пък някои хора ще имат възможността да зададат този въпрос когато ги изправят на подсъдимата скамейка.

Предотвратили на м.. си пу...!

Дребни риби , имитация на дейност !

Kalin

Пак кокошкарски неща

2000 лв глоба и 1 година условно!!! Бълха го ухапала!

Аз от тази статия не разбрах друго конкретно нещо,освен,че някакъв човек е осъден. Защо точно е осъден не разбрах. Но докато четях започнах да чувам гласове и глас ненадеен ми каза,че това осъжданее да има много общо с достоен опит ,надявам се,за преодоляване умишленият запор на български стоки в ЕС. Всеки българин,живял в ЕС знае до болка,че България е единственната страна НЕПРЕДСТАВЕНА СЪС ПРОДУКТИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВЕРИГИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ. Интересно как така Българското вино,Българската ракия,Българското сирене ,Българският кашкавал,Българската кухня не намериха прием в хранителното снабдяване на Запад??? Отговорът е много прост. За да няма НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА И СИЛНО ПРОИЗВОДСТВО ни е отредено само да изкупуваме гнусотиите на Запада,но не и да му продаваме. В същото време турци,гърци,румънци,испанци ни присвояват кулинарията,винопроизводството...продуктите,твърдейки,ще са техни,а не Български.Инак как да си обясним глупостта да ни бъде отнето тютюнопроизводството и да бъде подарено на данайските етиопци- гърците. Примерите са безброй.

Да питам къде са открадватите 12х8 милиарда, ами ни занимавате с 400 хил?

За износ на вино те вкарват в затвора, а за убийство те пускат, и понякогааа може да си под домашен арест, ако съдията прецени?

Ми не. И за измамата получаваш условна присъда. Абе, много трудно се влиза в затвора в България....

Ние подапихме на банките няколко милиарда, но 100-е хиляди са голям пробив на евро прокуратурата

При потегляне на колата, със 100 км в час ли тръгваш бе ИДИОТ? Важното е, че колелото ЗАПОЧНА ДА СЕ ВЪРТИ! Сега 400 000, утре 2 милиона, па току виж, че и тези със стоциците милиони почнат да съдят! Ама иначе все много разбирате и все да се изкажете. Ама сте НЕПОДГОТВЕНИ!

Убий куче в центъра на София и след седмица си с ефективна присъда... Деградация на ценностната система. Но няма и как да е другояче, при корумпирана правораздавателна система....