Партията на Путин празнува - губи позиции, но пак ще запази мнозинството си

Втори са комунистите, трети - националистите. ЦИК нарече сигналите за фалшификации добре финансирана кампания от чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сценарият за изборите в Русия беше проигран първо у нас с машинното гласуване! При нас сработи , сработва и в Москва - при преброяване на стандартните бюлетини в половината райони водеха кандидати различни от тези на Единна Русия. В момента в който прибавиха резултатите от електронното гласуване на 100 процента печелят кандидатите на Единна Русия! Както в България -при преброяването на гласовете от България водеше ГЕРБ, но бяха необходими три дни за да нагласят резултатите от чужбина.

За съжаление не печелят добри сили в Русия на този етап. Само разни дето са като ислямисти. Единствената хубава политическа сила е чак на шесто място-поне сега при паралелното преброяване.

Живея в Русия от доста години и рядко си идвам в бг. Русия е страна с много по хубава култура. Тук дори гробищата са много по малко непирятни от България. Представляват заравнена земя само с посадено цвете и малък метален надпис- молитвите се четат не от поп а от близките на починалия. Нищо общо с кръстовете и червените пирамидки у нас, или там каквото беше свещи, кандила и пр.Това разибра се е най-малкото. В Русия много хора мислят за природата повече отколкото за национално съзнание и др. В Русия дъщерите са възпитавани от бащите, а синовете от майките(не такова дървено мислене като у нас) Тук колкото и пари да имат хората ядат само храна произлизаща от растения. Съществуват най-различин типове хора като масово са отворени за всичко. Сигурно някой ден това ще дойде идо моята родна България,но казва ли ти някой кога...

Ебете си колективно путката майна, и ти, и хубавите руски гробища. Няма смисъл да се връщаш в България. Имаме си достатъчно български курви и руски парясници не ни трябват

Прави се списък на хората които ще заминат... куфар-гара- Сибир. На единна РоССия не и трябват други които не подкрепят цар Путин

а нещо бъркате.. Партията на Путин има 123% подкрепа. 24% е от мъртвите руски герой от бесмертний полк ..ха.ха

:))) При създалата се ситуация, май и ние ще трябва да празнуваме победата на Путин. Не за друго, а защото алтернативата е направо отчайваща - компартия и хората на оня ненормалник Жириновски... Нищо де - ние вече свикваме. Приехме талибаните за добри и свестни "момчета", търпим един маразматик Байдън, та един Путин ли няма да изтърпим?! Те това е то положението по всички земни кълбета. Впрочем - Да живее международното положение, евроатлантически ценни другарки и другари!

Гъста сперма снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо. Гъста сперма снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо! Не бих желал дори и кура на султана по устните ми щом тече спермата на Ганьо! Да бях аз някой чародей пред него да застана, ще му поискам три неща и първото е Ганьо. Иди си дневна светлина ела ти нощ желана, че имам среща аз тогаз с тъпкача моят Ганьо. Баща ми, майка ми крещят, какъв педал съм станал. По дяволите да вървят, и аз при моят Ганьо! Чачача Гоньов хуй ми е в гъза чачача.

За теб рашко " адашче " знаем , едно не за сефте се хвалиш , второ нали всички блянове в рашка говняшка гъз ви е раждал , я на брежнев , я на илич !

Броят на жертвите расте. Дотук 8! Още 6 души са в тежко състояние.

Боклук

Обективен наблюдател!

_stankow

А това какво общо има с изборите ? Стрелецът е протестирал против изборните машинации ли ? А студентите какво са му виновни ? Или е ликвидирал противници на Путин ? Трудно схващам връзката ...

Щом започнаха чужди хора да пишат с моя ник, значи са напълно отчаяни от безсилието си.... :)))

Интересно! В Университет в руския град Перм млад човек е устроил безразборна стрелба. Има убити. Стрелецът е неутрализиран. Случайност? Не мисля! В деня след изборите, които се оказаха провал за запада, на същият този запад му е силно необходим негативен информационен фон от РФ. А една стрелба е отличен похват да бъде създаден въпросният негативен фон.

Беден боклук

Работя като щатен трол в дир. От време на време си помагам с доноси срещу приятелите си. Не мога да работя друго.

Ами той нали това работи , трол во имя рашка говняшка за кило удобрение дневно :)))

Грешка, вие така си миришете и от там чувството за негативен фон.... хахахаха

Заплатата на смешните и поданици е 160 лв., о това не пречи на величието и, даже го засилва.

160 лв била заплатата ?? абе трол нещастен откъде ви намират таксива розови гащници.Смешници

Много е лошо в Русия. Хората там са много полудели,включително и войниците им,които минават с танкове през автомагистрали или до селския магазин с танка като пиян. Други си правят бънджита на остарелите и долнокачествени блокове. А някои дори убиват съседите си, изяждат ги и дават месото на роднини като им казват че е от кенгору. Толкова са ушашавени хората там че няма накъде. А някога по царско време спокойни,докарани със самочувствие.

Наближава време когато СССР ще колапсира и ще се възвърне Русия и то мнго по велика отколкото всякога е била. За сега там са тираните като двойника на Путин от 2003год. но идва деня в които всички сега големи партии там(части от бившата кпсс) няма да ги има. И РУсия ще епървата страна в света която ще престане да е езическа и ще стане Християнска.

До 2024г. западната пета колона, създадена в РФ трябва и ще бъде неутрализирана/ликвидирана. Край на получаването на финансиране отвън за мрежата от НПО-та, които работят срещу РФ и руснаците! Москва ще се превърне в център на Евразийската икономическа зона, в която ще влизат повече държави, отколкото бяха членките на СССР.

А задника ти не мирише Чуваш ли се бе, простак

Вече е решено!

Тогава се радвай Решено беше през 1980 съветските хора да живеят в комунизма. Вместо комунизъм получиха Путин

"Знам от сигурен източник, че Победа 76 например получава възнаграждение за труда си от 600 лв." ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Евтин и беден си

Естествено само лоялна на него си опозиция да остави шеломов , нелоялната я в тюрма , я закопана в поле . "Демакрация" по рашки :)))

Ще стриже нещастното руско овче стадо. В Русия в момента минималната заплата е 160 лв., след 20 години Путин. Интересното е, че има и слуги, които срещу скромно възнаграждение са готови дупе да дадат, за да го защищават. Знам от сигурен източник, че Победа 76 например получава възнаграждение за труда си от 600 лв. Толкова, за да троли за Русия. Никога не бих искал да изпадам толкова, като този нещастен тип!

Победата на изборите е факт! Най-важното е, че Москва не допусна външна намеса в изборите. Затова и на запад хвърлят къчове !

В Русия не обичат предателите и никога няма да гласуват за партии финансирани от англосаксонците ...

И ги ебем с удоволствие

Па ще има капейки за тролене во имя рашка говняшка , а капейке ?

Какъвто демонстрира корумпирания убиец Путин светът не познава. Горките руски роби. Отново доказаха, че са овче стадо.

По-големи терористи и "убийци" (казано в твой стил) от американските президенти няма... Информирай се малко, колко войни са инициирали САЩ след края на Втората Световна Война!

Демокрация има само в Швейцария. На други места или няма или има някакво бледо подобие. Повечето държави не могът да си позволят демокрация защото тя бързо се използва за раздаление на обществото от враждебни сили и това е осбоено вярно за държави като САЩ, Русия, Китай и други влиятелни страни.

Факт е, че реална демокрация има само в Швейцария, но да не забравяме, че това е страна с висок стандарт, компактно население и осъзнато общество с висока степен на морал, дисциплина и чувство за отговорност.

Никога няма да си измия вагината. Мирише гадно и отвратително, но не ми пука. Под мишниците ми е израсла цяла смрадлива гора и оттам вонята е гадна и силна, ама карай да върви.

Смръдла си, вярно, но да не ти пука

Дефакто са гласували по-малко от половината, които имат право на глас. А това означава, че другата половина, след като не са ГЛАСУВАЛИ са АБСОЛЮТНО СЪГЛАСНИ СЪС ДНЕШНОТО СТАТУКВО в Русия и са ДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА, т.е.СЪГЛАСНИ СА с политиката на Путин. Така че, не 48%, а 75% е получил Путин на тези избори ...

Като майка си, която е доволна от 160 лв. пенсия, каквато получават и жалките руски получовеци.

Ти ли си по-добър от тях, скапано недоносче!?

Тоест на нашите избори, можем да смятаме, че всички са били доволни и реално са "За" Герб, тъй като не са гласували?! Да ти е ебем логиката!

Да, в България също всички са за статуквото.Вече са свикнали хората и не искат нищо да променят. Аз не пиша, че в Русия са за 'Едина Русия' като партия, а че са за статуквото там, т.е. за политиката на Путин ...

...а може би, просто не виждат смисъл да гласуват...

След като не виждаш смисъл, значи си съгласен да живееш така, както живееш сега. Всичко друго е Демагогия ...

на нас, българите Путин и крадливата му партия са ни през онази работа

http://www.cikrf.ru/analog/ediny-den-golosovaniya-2021/informacionnii-centr-cik-rossii.php

И за козяшкия трол Павел е добра новина, ще има кво да троли следователно ще има хонорарче, пица, бира...абе... .... ..

Това е добра новина за руския народ. Путин и хората му знаят как да държат крадливите англосаксонци далеч от руските богатства.

Поредната убедителна и красива изборна победа на Единна Русия !

Чуват се пискливи ,еврогейски,неолиберални и демократични гласчета.Уж злобнички ,но същевременно, тъжно-страхливи. Много занимателно, пак някой им пречи,както се казва на калпава ракета ,космосът и крив

Браво, бравос, Велика и непобедима Русия знай как да се справя с врага с партиен билет. Реално одобрението за Единна Русия е още по-голямо, но поради разни диверсанти като Навални и Сорос, гласовете на някои гласоподаватели са затрити. Реално сега кат се справихме с вътрешните врагове, спокойно мой да обарнем поглед към външните и да освободим някои страни страдащи под гнета на ЕС, НАТО, Сорос, Бил Гейтс, Мъск и Безос. Русия сега ще мой да си пробва най-новите оръжия и ракети, каквито никоя друга нация няма и поне в следващите стотина години не мой да има.

Перфектно, Путин и кликата му се справя отлично с Мужикистан. Огромната Бензиностанция, замаскирана като държава, ще продължава да залага на изкопаеми горива. Реално няколко десетки милиона орки копаят ресурси и Путин и неговите хора ги продават на останалия свят. Браво, пожелавам им поне още няколко стотин години да бъдат управлявани по подобен начин.

За каква по-точно не допусната до изборите либерасти педераска опозиция говорят?! За наасралниците на Насрални ли?! За тази платена краварска пачавра която получава заплатата си от краварника и ЦРУ във вид на биткойн за тази ли нещастна продажна стелка ли говорят от краварски те средства за масова дезинформация ?! Та лудите говеда Да си гледат кочината която останаха в Афганистан и да не говорят за Русия че в тяхната страна от третия свят кочината Америка изборите бяха дотолкова фалшифицирани че няма накъде повече ! Е дори мъртвите и зомбитата гласуваха от оня свят за дъртия битон байдън, както и стари бабички и дядовци в пенсионна възраст на по 200 300 години!!! И тия краварски миситии ще ни говорят за демокрация !просто факти

В един болен и разпадащ се свят, РФ остава силна и единна. Това е добре за България.

Комунистите са алтернатива на Единна Русия, колкото БЗНС бе алтернатива на БКП у нас преди 1989 година. Не че на хората им харесват комунистите, но идеята бе да влязат някакви, които да разбъркат поне малко къщичката на тамошния ГЕРБ. Колко хора са в концлагери, на други не разрешиха да се явят на избори. От шубе дори забраниха на Гугъл да извежда резултати от "умно гласуване" ... шубето е голям страх. Дори с всички усилия и фалшификации пак взимат само 300 места от 450. При честни избори сигурно щяха да имат 30.

Престъпниците са по лагерите и така трябва да бъде.

Другари тролове червени, напомняйте на сурусуидити, че в Америка бият негрите. Режимът на Наший Божествений Пидирас пада, но това да си е само между нас, ще минем пак на сорооска копяна, както преди.

Павел Говняшки

Изборите в Русия са много по-демократични от изборите в САЩ.

7000 невалидни бюлетини при население 145 милиона!!!! Тук сме само 7 милиона и има 10 пъти повече невалидни

Ще горите в ада

Русофобите пак ореваха орталъка

Хората които копнеят за Русия е хубаво да прочетат в каква мизерия живее простия Руски народ. Много подобна на нашата. Нашите управници обаче ги псуваме докато си мислим че Путин е господ.

Няма прост руски народ. Прост си ти

Ти руският народ не го мисли а виж българският народ в каква мизерия живее.

Партията на Путин отново печели изборите в Русия, за благото на руския народ

Някой спомня ли си как минаха изборите в САЩ преди близо година? На фона на американските избори руските изглеждат светлинни години по-демократични. Да видим следващите американски, май ще са след близо година, за сенатори и конгресмени как ще минат - щото американската изборна система взе да смърди яко?

И при нас до скоро картинката беше подобна.

При диктатор избора е ясен!!!

Въпрос на гледна точка !? Ако това отчиташе резултат на ГЕРБ ,щеше да бъде представено като успех ...!? ... Това е добър показател ,при само 25 процента от бюлетините ! Но ще поживеем,ще видим !?

Ние българите, сме на страната на партия Единна Русия и руския президент

Не не сме.

Не говори от мое име, прeдaтeл ! Българите сме в НAТO и в ЕC, и не се интересуваме от кoчuнaтa на лuлuПyтuн !

Като не се интересувате що ревете тогава къв диктатор бил Путин??

Ми то НАТО и ЕС се разпадат , педал ! Що не четеш вестници ?

Путкин е велик..мазен и влажен

Шуткийн здрасти, как си човече ?

Интересно Навални кого подкрепяше? Комунистите или националистите?

Какво значение има. Ако не е с путя, отива в кофите. путя не търпи различно мнение.

Аааа!! Как така великото джудже го няма в случая , що така? Нещо не се появява в последните седмици, никой не го е видял. Скрил си се някъде в Кремъл според анализите. Дано не го гони проклятието на Навални..

Джуджето е в главата ти и се показва от ушите ти

Да, верно е че го няма от две седмици. Бил болен ....ако е вярно, ако не, има нещо друго......

Саддам се мислеше за недосегаем - свърши брадясал в землянка. Кадафи се мислеше за недосегаем - свърши пребит и изнасилен групово. Дори и нашето правешко Тоше се мислеше за недосегаем - предароха го помиярите, които той сам издигна. Всеки диктатор рано или късно свършва по подобен начин.

Сталин, Франко, Мао, Ким от Сен, ХО ши Мин…все си умряха от старост.. ама туфлека история не чете, а само каквото му каже Иво Инджев!

Жал да му стане на човек за руснаците. По-жалки са само българските безгръбначни, които носят потрета на Путлер.

Ти руснаците не ги мисли, а мисли българският народ , че вече повече от 30г тъне и продължава да затъва в капиталистическата мизерия.

Оказа се, че дори капиталистическата мизерия е много по-добре, от цоциалистическия просперитет. Защо така бе, Лумпи?

Така ли, аз на тебе ли да вярвам или на себе си? Стандарта на живот, който имахме през соца никога няма да го достигнем през капитализма.