БСП и ДПС отказаха да спестят 4 млн. лв. за партийни субсидии

БСП и ДПС запазиха сегашния механизъм за получаване на държавни субсидии от партиите - и за парламентарни, и за извънпарламентарни. Така отказаха засега да лишат партиите от 4 млн. лева, но обещаха, че общият размер на субсидиите ще бъде намален при приемането на бюджета за 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС отказаха да спестят 4 млн. лв. за партийни субсидии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЛЯ ВИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ - МАХНЕТЕ ТАЯ ЖЕНА ОТ ПАРЛАМЕНТА - НИТО ВИЗИЯ ИМА, НИТО ПОВЕДЕНИЕ, ЧЕ ДИПЛОМИ СИ Е КУПИЛА Е ЯСНО. ИСКРЕНО ВИ МОЛЯ - ЗА ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА ПРОСТО НЕ СТАВА, ТА АКО ЩЕ НЕ ДА СИ ПОТЪМНИ КОСАТА С НЯКОЛКО ТОНА И ДА СЛОЖИ ПЕРЛИ ЗА БИЖУТА - ПРОСТО ВЪНШНОСТТА И Е КРЕЩЯЩО ЕВТИНА, КАКТО И САМАТА Й ФИЗИОНОМИЯ! ПАРЛАМЕНТА Е СЕРИОЗНА ИНСТИТУЦИЯ, ЗА ТАКИВА ПОСРЕДСТВЕНИ ЛИЧНОСТИ КАТО МАЯ МАНОЛОВА, А ЗА АВТОРИТЕТА Й ДА НЕ ГОВОРИМ ИЗОБЩО, ТОЙ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!

Как ще приемат закон за пускане на кокала от устата си - това е абсурд.Колкото до Маичка един е прав да върви в Кюстендилско да бере череши и кюстендилски сливи.

Хахахаха, тая си вярва че ще приема бюджет за 2014г. 2014г. ще береш череши в Кюстендил, момееееее

Те нали за това искат да са на власт.

Ако партиите се издържаха само от членски внос,нямаше да имат членове!С днешното си решение всички партии ме изгубиха като гласоподавател!

Абе, какво стана с Мелиха? Новини за ДПС всеки ден тя не се обажда. Да не са и дали някой държавен пост. Каквато е тъпа и послушна нищо чудно.

Хаха,серГей хамстерчето да си гледа детенцето а ние да мрем..ДРУГ ПЪТ! ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ,ПРОТЕСТ!!!

Сестра Галева хвърля популизъм след популизъм и си мисли,че насреща стоят нейните избиратели от циганската махла в Кюстендил на които подари телефони и им плати сметките за ток.Ние така решихме,ама не сега,а после.Ние ще намалим сметките за ток,ама засега с 5 лв.Ние ще дадем еднократна помощ на първокласниците.Ние ще увеличим майчинските с 50 лв.Ние ще помагаме на социално слабите,с жълти стотинки,защото докарахме държавата всеки българин да ни се моли за помощи,а ние да се чувстваме велики. НАГЛОСТТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ!ВИЕ ДА ПРЕЯЖДАТЕ,ДА ЖИВЕЕТЕ КАТО ЦАРЕ,А НАРОДА ДА ПРОТЯГА РЪКА ЗА ВАШАТА МИЛОСТИНЯ. НЕ! СТИГАТ НИ 23г. ВАШЕ УПРАВЛЕНИЕ И 45 г.ПАК НА ВАШАТА ПАРТИЯ.ИЗМИТАЙТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО,ЗАЩОТО КАКТО КАЗА серГЕЙ,ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ВСИЧКИ ПОЗВОЛЕНИ И НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА.Вие извършихте поредният държавен преврат.За родоотстъпници прошка не трябва да има.

АБЕ ,Гюрооо,ти тъпо копеле,статията е за твоите алчни комуняги дето не се наситиха да лапат.ЗА СВИНИТЕ КОМУНИСТИ Е СТАТИЯТА ,ТЪПО ГОВЕДООО

А бре ,Гюро Михайлов,защо не сведеш от срам червената си дебела глава от решенията на олигархичната си партия,а повтаряш като малоумен едно и също за ГЕРБ като във вица за краставицата.Срам и позор за вашата "социалистическа" партия!!!

Срам! Засрамете се бе, никъде по смета няма такава субсидия за партии! НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ ЗАПЛАТИТЕ И ПОДКУПИТЕ и безотчетните по 5000 на месец на калпак? Няма такава държава! СРАМ!

Само си тъпчат задниците с пари... А после що имало криза....

Ф.З. е назначен, за да изпълнява политически поръчки- поръчителите ясни- Б.Б. Цв.Цв. И.Ф. ! Цацаров все още ли не може да намери достатъчно доказателства и смелост след случаите с Мишо Бирата, скандала Кокинов-Миро Найденов и сега с черното тефтерче на Ф.З, за да образува досъдебно производство срещу Б М Б?!?

Поредната ти простотия,не чувстваш ли,че станаха много?!

Б Е З С Р А М Н И Ц И !!!

СРАМ СРАМ

Накратко вицепрезидентът Попова разясни, "че съдържанието в тефтерчето на Златанов- тежък личностен дефицит и пошъл властови модел." Допълвам- това е моделът ГЕРБ! Другото има ли значение!?

Е, а сега гледаме модела на БКП - ДПС - ДС - компромати, реваншизъм и мръсни номера, за да се прикрият собствените им престъпления, кражби и безчинства...Явно за промитите мозъци този модел е по-добър. А после като се изметат от властта, ще ревете, че държавата била в колапс...Да си се не знае и зомбитата!!

Ето възможност Бойко да блесне над другите - ГЕРБ, като най-голяма парламентарна група, да се откаже от субсидията. Сидеров също може да направи този жест. А моралните извънпарламентарни малки партии, защо още не са се отказали? Така нека изолират БСП и ДПС - да видим кой кой е и защо има символично съществуващи партии в България?

Стадо грухтящи дупки!

Каква субсидия, какви 12 лева? Съдейки по резултатите от дейността им, тия мизерници трябва да ни плащат обезщетение по няколко хиляди годишно на калпак!

Банкянският, никой не иска да се върнеш, но ситуацията го налага, за да се спасим. Ти си свикнал само себе си да спасяваш, затова ти е трудно сега. Дано все пак докажеш, че не си съвсем тиква!

Партията всъщност е за намаляване на държавните субсидии и за да го докаже по неоспорим начин ще ги увеличи! Всяка стотинка - удар в сърцето на империализма!

Горкичките,сакън да не обеднеете.стойноста на прическата на пчеличката е колкото на майка ми пенсията за месец,а костУмчето е колкото годишната и пенсия.Ама казват,че мислели за народа.Да мислят,как да му вземат и последните пари и надежди.

БЕЗСРАМНИЦИ!

КАК НЕ ГИ Е СРАМ ТЕЗИ НАРОДНИ ДУШМАНИ !!! МАЙКИТЕ МИЗЕРСТВАТ , ДЕЦАТА ГЛАДУВАТ , А ТЕ СУБСИДИИ СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ !!! НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ДУШМАНИТЕ НАРОДНИ!!!!!!

Нагли до безобразие! Чакат да се приберат хората от улиците и ще си приемат всичко! И на Волен глупостите за спиране на субсидиите за малките партии, и забраната за пушене, и строежа на нов аец... Тия от дума не разбират. Дано не падне държавата преди да паднат те.

Не виждам подръжниците на Болен да се обаждат. Къде сте бе? А коментирайте сега. Какво направи великия Болен?

волен е доволен...

Е повече долен от колкото доволен!

Кво намаление бе? Сега трябва да се плаща за изборните трикове е купените гласове. Откъде пари?

Татко каза че ще ми купи колело, ама по-късно

Да здравствует социалистическая партия! Аферим, машала, ашколсун! И малко Хайл Волен!

Как можа да дадеш гласа си за такива негодници?

Да си ги наврат в някои задни части долните гадове!!!

хехехе ще откажат я нали са похарчени вече дори ман00лова си е направила прическа, маникюр и си е купила червил за първи път от 4 год насам

Това си е чиста проба Куртоазия и Популизъм! Те били за, ама гласували против... Мая Манолова, когато казва НЕ, какво ли реално си мисли?

Това е адски показателно, че БСП и ДПС са най- популистките партии. Не ги искаме "под одъра", а те се гласят "за него". Срам за България!!!

Сметките ви Станишевци и Дугановци са безмозъчни! Не пари в парламента, а народна омраза и народен ритник ще получите.

Поредното доказателство, че за да се промени статуквото в Държавата /умишлено не казвам НАШАТА Държава/, политиците ни /а не държавници/ явно ще я докарат до там, че да се пролива кръв, но този път ще има не малко и от тяхната. Всеки ден, със всяко свое действие и политическо назначение те доказват, че въобще не им пука какво искаме ние обикновените хора. Къде е програмата на Народното събрание за законодателни промени свързани с борбата против олигархията, корупцията, монополите, картелите, промяна в съдебната система, защита на потребителите и какво ли още не. НЯМА такова нещо. Има ли предприети действия от разследващите органи и прокуратурата за продължаващото ограбване на Държавата. НЕ. Отново се прилага изпипания стар метод дай на народа хляб /от доста време само хляб/ и зрелища /бомбастични новини/ и това е всичко. Направо незнам. Когато започнаха промените си казвах поне моите деца ще живеят по-добре, явно това няма да се случи. Гарантирам ви господа управляващи сегашни и предишни, лично аз ще направя всичко по силите си за да не допусна това. ЗАКЛЕХ СЕ.

Христо Бисеров от ДПС и Мая Манолова от БСП обявиха, че техните парламентарни групи са твърдо "за" намаляване на размера на субсидията, но не трябва да се фиксират числа в закона. Сумата трябва да се обсъжда и приема всяка година при дебата за държавния бюджет и да зависи от възможностите на републиканската сметка, обясниха те То по-тази логика излиза че може да се приеме и да се гласув и субсидия повече от 12 лв.,в зависимост от състоянието на бюджета.Но от негодници и лицемери какво друго да очакваш.

Цирковете и престъпленията на тези в парламента надминаха и най-страшните ни кошмари. Ако още има някой да ги подкрипя, то това са психично болни същества.

Освен това, посочиха Бисеров и Манолова, сегашният механизъм трябва да се запази, а не да се променя, защото формулата, предлагана от Георги Кадиев, щяла да ощети по-малките партии, докато големите ще понесат по-лесно намалението. Необходимо било и да се гарантира равнопоставеност между парламентарните и извънпарламентните партии. Ами тогава да се плаща по 1 лв. само за гласувал човек и всички пари да се разпределят по равно между всички партии .А , който иска да работи политик да си събира членски внос от съпартийците си.

marlata manolova spesti mnogo ,,,,,haide da te vidim sega s teftera na horata za versiite deto go razmahva ,,,,,,,,stezi 4 000 000plativersiite na horata a ma ne partiatati da gi6i....... e sega vidali se kakvo prdstavlava6................

Вижте дали ще припознаете някой от цитираните политици в долното определение? В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите. Леонардо да Винчи По своето речниково значение то е: поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и доброжелателност. СИНОНИМИ НА "ЛИЦЕМЕР" : ПРИКРИТ,ДВУЛИЧНИК, ЛАСКАТЕЛ,ПОДЛЕЦ

Вижте го другаря станиШеф какво казва линк ЮТЮБ търсене "Сергей Станишев за оставката на правителството" Време да го изпълни!!!!! Да му помогмнем ДРУЖНО!

Нагли,по-нагли,най-нагли,БСП/ДПС+ АТАКА

Добре де, точно съм обядвал, тази ли намерихте да качите на снимка, като лицето на БСП? Отиде ми обяда, развалихте ми настроението. Сега обаче разбрах защо комунистите взеха да обръщат резбата.....

Я погледни в огледалото! Какво видя? Един отвратителен гаден лигльо, нали?

В момента в тройната коалиция са се барикадирали най-корумпираните и нагли партийци и ние очакваме от тях да се съобразят с народа.Явно има още да патим с тях.

ЕГАТИ БЕЗОЧЛИВИТЕ СЪЩЕСТВА ,ТЕЗИ СРАМ НЯМАТ ЛИ,ГЛАСУВАХ ЗА СТАНИШЕВ ЗА ДА СЕ СПРЕ ТОВА ОГРАБВАНЕ ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ ОТ ВСЯКЪДЕ И ЗА ВСИЧКО НО И СТАНИШЕВ И МАЯ МАНОЛОВА И ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ С ГЕРБ РАЗЛИКА НЯМА ЗА ДПС ДА НЕ ГОВОРИМ ЕИИИИИИИИ АЛЧНИ И НАХАЛНИ СЪЩСТВА.1МИЛЯРД ВЗЕЛИ ОТ ЗДР.ФОНД,НАПРАВЛЕНЯ НЯМА А ТЕХНИТЕ ПАРИЦИ НИКОГА НЕ СПИРАТ

Е как ще орежат собствените си субсии, нали ги чакат избори - с какво ще купуват гласовете на байМанго и кака Айше

вече е безочие и никой не е в състояние да ме накара да гласувам за когото и да било,даже да го направят задължително-и с въже няма да ме заведат до урните.за тия пари всечке са за,освен Сидеров,когото всички оплюха,но той се оказа най-разумен в това отношение,личи си,че всички други са по върховете САМО ЗА ПАРИ.

За съжаление твоят НЕ ГЛАС е глас за същите маймуни, НО с високо относително тегло на турците (купувани и заблуждавани от ДПС)и циганите (стумилирани финансово от БСП). До тогава тази гнус с теб или без теб ще е същата. Гадно ама верно ...

Luna0102

Ти си правиш майтап нали? Сидеров не се е отказал от субсидия, Сидеров иска тези с по-малко от неговите проценти да не вземат субсидия. Един вид "с чужда пита помен прави". Когато той се откаже, тогава го хвали.

Сребролюбци настанили се в НС за да цуцат, а не да мислят за хората.

Те мислят за хората, ама ти не си от тия, за когото мисля те ... Нали помните оня лозунг "Всичко за благото на човека .... " тогава знаехме кой е "ЧОЕВКА" беше роден в Правец, а сега .... не знаем ... ама това не знчи, че го няма, просто не си ти ....

лапането продалjaва! Aпетитите са огромни ! има си защо! Hо кого ще yправлявате драги yправляващи ??? Kомаи циганите , а мyтрите белким се самоизбuят, та да се оправи наи-после jaлката ни татковина! Tерминал-2 ни зове !