ДПС, ББЦ, ПФ, АБВ и ”Атака” увеличили подкрепата си

Партиите, които повишават резултатите си във финалната фаза на предизборната кампания, са ДПС, "България без цензура" (ББЦ), Патриотичен фронт, АБВ и "Атака".

Обратно в новината

Коментари - ДПС, ББЦ, ПФ, АБВ и ”Атака” увеличили подкрепата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Край на "ерата ДПС" в Българския парламент, макар и втора политическа сила. За починалите(БСП) или добро или нищо.

костинбродската помия каде е . ящо не квичи. гламавия додук и тои малчи като мисирка. видяхте ли колко сте велики

Не ми се вярва Атака да влезе

Дано ДПС да е вътре,че да има на кого да благодариш и да се извиняваш ....смотаняк!

Високият процент показван от социолозите за ГЕРБ е поръчка някаква, внушение! Не мога да повярвам, че хората харесват тарикати - ментарджии, манипулатори, каквито са се събрали в ГЕРБ и особено неговите лидери - ген.Бойко Борисов и Цветан Цветанов!

Друго си е викаш еродираните Миков и Доган нали ?

big_uncle@dir.bg

Те поне нямат присъди (засега)!

ДПС редиците са строени ,начело с ДС лидерите,които ги облъчват и задължават заради вярата!Използват религията за политически цели,а това е незаконно и няма край!

Не пускайте невалидни бюлетини,това не помага на нас,а на тях!Невалидните се разпределят пропорционално,броят се като гласове!

Тиквата хем провали НЕК с неизгодните договори с Мариците и ВЕИ-тата,хем получава награда от 30% заблудени!Ами плащайте,че и всички останали безобразията му!

костинбродската помия каде е . ящо не квичи. гламавия додук и тои малчи като мисирка. видяхте ли колко сте велик и окаде я иъсмука таъи информация бе кретен, или и ти като м.манолова вазното е да квичим

Негласуването се препоръчва от кадри на ДПС и ГЕРБ! Негласуването осигурява мнозинство на ГЕРБ и ДПС! НЕГЛАСУВАНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

При негласуване се ползва купения и контролирания вот,те са готови,чакат избирателите да се откажат!Гласувайте!

Във Варна кмета спечели само с 10% контролиран и купен вот,другите бяха на плаж!Това е показателно!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ САМО КОГАТО СЕ ОТНЕМЕ ОТКРАДНАТОТО БОГАТСТВО НА НАРОДА ОТ ЧЕТИРЕДЕСЕТЕ ОЛИГАРХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ СЪС ЗАКОН И ВЕДНАГА.КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГО НАПРАВИ? ВСИЧКИ ДОСЕГА ДОКАЗВАТ,ЧЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО.НЯМА ВИНОВНИ,НЯМА ОСЪДЕНИ. ДАЛИ ВРЪЩАНЕТО НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА ?

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ САМО КОГАТО СЕ ОТНЕМЕ ОТКРАДНАТОТО БОГАТСТВО НА НАРОДА ОТ ЧЕТИРЕДЕСЕТЕ ОЛИГАРХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ СЪС ЗАКОН И ВЕДНАГА.КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГО НАПРАВИ? ВСИЧКИ ДОСЕГА ДОКАЗВАТ,ЧЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО.НЯМА ВИНОВНИ,НЯМА ОСЪДЕНИ. ДАЛИ ВРЪЩАНЕТО НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА ?

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ САМО КОГАТО СЕ ОТНЕМЕ ОТКРАДНАТОТО БОГАТСТВО НА НАРОДА ОТ ЧЕТИРЕДЕСЕТЕ ОЛИГАРХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ СЪС ЗАКОН И ВЕДНАГА.КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГО НАПРАВИ? ВСИЧКИ ДОСЕГА ДОКАЗВАТ,ЧЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО.НЯМА ВИНОВНИ,НЯМА ОСЪДЕНИ. ДАЛИ ВРЪЩАНЕТО НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА ?

Поздравявам всички курви от България без цензура. С подобни празноглавци ще стигнем далеч.

АМА ЗА ЧИЙ К.Р СА МИ АТАКА , ББЦ И ДПС НЕ ЗНАМ!

За същия на който ще те върти мутромилиционера будавинету !!!

Би трябмало да влезат ГЕРБ, ДПС, БСП, РБ и ПФ и ГЕРБ да състави стабилно правителство с участието на РБ ........ Другото ще е хаос като следствие на добре режисираната патова ситуация.

"Стабилно" е хубава дума,проблема е че нямат програма и единство по основните приоритети,а и обществото не изисква нищо,нито предлага!Единия говори за рестрикции,украсено като тежка "реформа",тоест няма реформа! Иска самостоятелно управление с подкрепа и защо,какво предлага,някакъв буламач да мине време,докато офъкат европроектите!Борисов иска власт заради европроектите,не за развитие на държавата, ще бъде кошмар!

Стабилно със съсипана енергетика,с която е свързана икономиката и развитието и бита на българина,как си представяш да се оправи,като "стабилния" има воля само да показва мускули пред хората?

...и Тиквата - селско стопанство... За да пасе офците

На тези избори социолозите ще получат слаб 2 ....!

А избирателите

Станахме за смях на целия свят , оказа се ,че сме държава на олигофрените ! 25г. ни правят на маймуни и 25г. избираме същите тарикати , няма такава тъпа нация по света , хак ни е, да сме най-бедните !!!!

ТИПИЧНО ЗА АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ!?!?!?

Четете бързо, защото Дир-ът трие това! Същинският вот за ГЕРБ е 16, 8%. Това заяви вчера на пресконференция Петър Иванов, зам.-председател на Центъра за демографска политика. Експертът разясни, че общият вот за ГЕРБ е 30,3%, като от него 1,2% са "мъртви души", 8,1% е корпоративен вот, 4,2% са купени гласове, а 16, 8% е същинският вот. ЦДП и Демографски институт към Българка академия на науката и изкуствата за пръв път изготвят изследване, което не само показва евентуалния вот за партиите, но и показва каква част от него е купен или корпоративен вот и каква част от него са "мъртви души".

Не си разбрал добре - същинският вот за ГЕРБ е минус 16.8% :) в мокрите сънища на поръчковите социолози, наети временно като тролове :)

14% купени,това е резил,за едните 50лв. за уикенда,а после всички ще духаме супата!

Понеже днес е последният ден за предизборната "борба" и утре е денят за размисъл (колкото и да е глупаво, все пак е правило) ще напомня, че който няма за кого да гласува е най-добре да гласува с невалидната бюлетина. ще кажа и защо: изобщо негласувалият може да се счита, че би дал доверието си на всеки, докато гласувалият Против цялата система е конкретизирал избора си, а именно - не дадох доверието си на никого от вас. но каквото и да е - Гласувайте от всички страни, защото промяната вече не е само проста необходимост, а въпрос на живот и смърт! това е.Значи си доста ниско

Ако не посочите определен избор, задраскайте цялата бюлетина, защото после някой може да попълни в нея квадратчето срещу любимата си партия.

Лъжеш!Невалидните бюлетини се разпределят пропорционално между партиите!Това не е решение!Но все някой от листата с преференциален вот може да си харесате,това е избор все пак!

Това ще е и новият ни кабинет: Местан- министър председател. Бареков-финанси, здравен и на културата. (най-добре усвоява финасите от КТБ. Здравен,за да го лекуват добри психиатри и на културата защото свири добре). Гоце- без портфейл и председател на ДАНС. (и без това и портмоне няма а в ДАНС още ги познава колегите). Волен, на отбраната и транспорта. за да организира извозването на недоубитите от другите етноси и да си оправи отношенията с авио команиите.

За това КАДЪРно момче няма ли пост?

Е това значи че мафията си е понапазарувала. Да гласуваме масово.

атака толкова са се засилили че направо влизат в парламента само че през изходната врата........

интересно как дпс мотивира наи-неграмотната част от населението със приказки или със кебапчета?

със страх. При тях социализмът/комунизмът не си е отивал. (А може и да са прави...)

Като си сменят партиите 10-тина лапачи от Барековата свита - ей ти го на мнозинството. Те на лакомията разчитат хората.

Проучванията на социолозите са предназначени да формират очакванията в обществото, за да може по-лесно после то да преглътне манипулирания вот. Дали някой вярва на Близашки, който заяви, че в избирателните списъци нямало мъртви души? Има ли начин, ако не отида да гласувам, да проверя дали пък някъде някой не оформил моя глас като подаден?

Едва ли ще те допуснат до заветните книжа. По-добре иди да гласуваш. Недействителният вот също е възможност. Но не забравяй да задраскаш бюлетината, защото ако я оставиш "чиста", ще се намери тарикат в навалицата да я попълни за някоя шайка.

Не четете глупави и измислени прогнози,целта на които е само и единствено-манипулация!!!Отивайте и гласувайте,после да се рИвете!!

Как стават тези проучвания и прогнозирания? До сега имаше няколко десетки избори, мен никой, никога , не ме е питал за кого ще гласувам. Май всичко е измишльотини?

С японския коефициент "нАгодиго".

Когато нормален човек чете прогнозите за изборите в сегашните последни дни преди тях,няма как да не се погнуси от мнозинството политкоректни социолози и агенции,защото им лъсва цялата манипулативност и продажност! Това личи най-вече по отношение на Атака,която като българска националистична,от няколко Парламента последователно антитурска и в сегашно време за разлика от всички останали открито изразяваща проруските симпатии на мнозинството от българите,се оказа прицел на най-долнопробна оклеветяваща,зомбираща и масова медийна кампания! Навсякъде по света мнозинството от човешката маса е податливо на медийното влияние,защото хората с висок морал и истински интелектуален потенциал винаги са в малцинство. В нашия случай това се отрази и върху оценката за Атака и отдръпване на някаква част от хората,податливи на целенасоченото медийно оклеветяване.Обаче ние БЪЛГАРИТЕ все още не сме всички "материал" какъвто го вижда ББ и менторите му и истински ДОСТОЙНАТА част от нас няма друг избор освен АТАКА!!! Затова Атака ще бъде в НС,а медиите и социолозите са принудени да шикалкавят,за да не станат видими и омразни манипулациите им на всички явно!

Това е логичният и дори закъснял резултат от криминалния ни преход. Разочарованието от участвалите във властта партии е ОЧЕВИДНО и ЗАКОНОМЕРНО. Това са партии, чиито представители в властта освен с ненаситна алчност и грабежи, се отличиха и с безхаберие, докарало на страната ни трагедии (с. Бисер, Аспарухово, Мизия, Горни Лом). Трагедия е и атаката срещу КТБ и разграбването и в момента, което Костов много точно предрече. За мен тези хора НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОВЕЧЕ ШАНСОВЕ. Но да внимаваме и с новите лица, зад които се крият стари мутри. Аз съм смаяна, че ББЦ имала шансове да влезе в парламента - тук трябва особено внимателно да се следи за купуване на гласове, защото само по този начин могат да влезнат в НС тези полуразпаднали се ГМО продукти.

Ало, Мери, каква е разликата между голямата и малката мутра !

Abu Talib

Според Член 87 от Конституцията на Руската Федерация, Президентът се явява като главнокомндващ Въоръжените сили на Руската Федерация. Към този днешен момент 03 Октомври 2014 г., Президентът там е Владимир Путин. И така пита се, има ли някой по-долукомандващ, който да се разрешил на представителния руски хор на руската армия да идва и да агитира за Атака. Военните само си търсят работа, май че. Те знаят само да спазват заповеди от горе без да му мислят много много. Ако има, може с пълна сила да му се внеми някакво бледо участие при Чернобил, така си мисля

Abu Talib

Само допълнително ще добавя, че Босфорът, който сега е там, някога е бил при Авозско море.

Това море вече го няма. Има го само в географските карти.

Казаха ми, че това е хора на руското МВР. Не е Александровския хор...

Създателите на изброените политически "ГМО" имат само една цел, да разводнят политическото пространство за да запазят статуквото. Наред с купуването на гласове това аз считам за престъпление. А на моите сънародници, които ще отидат да ги подкрепят мога да кажа само ено. Срамувам се заради вас!

Abu Talib

Снощи сънувах сън, че в руската Дума от партията на Генадий Зюганов са поискали разследване на Йосиф Кобзон и на Владимир Путин, кой е разрешил на военния хор на руската армия да идва и да се афишира и агитира в България по време на предизборната кампания на Атака на Волен Сидеров в Русе и в Плевен. Някак си всички онемели, като им било прочетено предложението. Някой май че стана и възропта, че това е нова някаква провокация срещу "Единна Русия" и се чу едно голямо АУ...Като се събудих видях на прозореца ми едно черно гълъбче. Тълкувам си съня по моему си, ама все ми се струва, че Конституционният съд ще разнищи и двете афери, ако има такива.

понеже днес е последният ден за предизборната "борба" и утре е денят за размисъл (колкото и да е глупаво, все пак е правило) ще напомня, че който няма за кого да гласува е най-добре да гласува с невалидната бюлетина. ще кажа и защо: изобщо негласувалият може да се счита, че би дал доверието си на всеки, докато гласувалият Против цялата система е конкретизирал избора си, а именно - не дадох доверието си на никого от вас. но каквото и да е - Гласувайте от всички страни, защото промяната вече не е само проста необходимост, а въпрос на живот и смърт! това е.

Abu Talib

Май че трябва преустройство на преустроеното преустройство!!

сто на сто съгласен с теб.Не мога да си представя кой гласува за Барека - явно луд човек. Вярва на този тузар, станал с нашите пари - крадени такъв. Та той дойде в София с един дудук, на който свиреше по кръчми заедно с чалгаджийки.Но може би това се харесва. А сега платил 500 000пв.за една година данък! Абе хора - та той трябва да е изкарал 5,000,000 - пет милиона да плати такъв данък. И от къде - лъже дудука му с дудук. Но и той ще се изниже като лайняна връв като Съсела - друго си е Брюксел.Е, имаше мечти да става министър-председател, но мечти... мучти...

Бат Бойко, всички ти са молим, спасини пак.

ДПС, ББЦ, ПФ, АБВ и Атака увеличили подкрепата си Явно маргиналите ни лудите значително са се увеличили.

аз ли виждам криво или ти криво пишеш. В последните изследвания видях, че и ГЕРБ увеличава присъствието си. Но може би не си го забелязала, щото той има поначало висока подкрепа и за 1-2 показателя не се хабиш.

Явно България се е превърнала в голяма психиатрична клиника, в която "лекарите" вместо да лекуват многобройните си пациенти, ги подвеждат и стимулират тяхното "заболяване.

Случката в Лом само показва едно - няма работа - няма заплати, мизерна работа - мизерна заплата. Понеже няма работа - работиш каквото и да е, за каквото и да е пари. Какво е лекарството - наличие на РАБОТА. А за да има РАБОТА - трябва да има Южен поток, Белене и т .н. Тогава ще има места за инженери, заварчици, стругари и т.н по веригата. Ще има и избор на работа и на заплата, и на условия на работа и т.н. И тук няма никакъв цвят, фоб-ия или фил-ия. Няма ли промяна - ще продължи терминал 2 и взривовете. На пук на всичко, но сегашния закон с преференциите дава много по-голям шанс за промяна. Ако някой мисли, че проф. Стоилов "става", задраскай партията и неговия номер, ако харесваш Кадиев, задраскай го, харесваш ЦЦ, задраскай го. Вярно е, че отбелязавайки партията, даваш глас и за нея, но и "бъркаш" сметките. След това, ще "следиш" твоя човек, какви ги "дроби". Гласувай за личност, няма значение в коя партия е - той ще знае, че е гласувано за него и че и ще го следят. Само така можем да мръднем малко напред и политиците да "излязат" от анонимност. Който не гласува - помага на купения вот, на блатото в България и на продължаването взривовете. Гласувайте и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С П Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я.

Който гласува сега, гласува за статуквото което съществува 25г.Статукво подготвяно 10г от живков и къмпъни преди 89г.След 6-12 месеца ше се види че нещата са неспасяеми.И ако тогава решите да протестирате тези които сега ви кандардисват да гласувате ше ви кажат :Ми вие си ги избрахте ,кво искате,от кво сте недоволни.Ми да сте гледали.Ако сега гласувате с празна бюлетина ше покажете на света че ви пука и утре когато положението е неспасяемо ше имате очи да излезете на улицата и тогава ....Това е.Статуквото сега е кофти статукво-ако некой не е разбрал.Много кофти .Е не за всеки.За тези които са го нагласили то си е добро.И ше ви вадат като зайчета от ръкава разни като бареков,преди тва боко,преди него НИЩОЖЕСТВОТО, преди него драгалевския селянин преди него беров,преди него оня с нетрдиционната сексуална ориентация филип,преди него друг селяндур -от веселиново.Това е .Може би нема да е зле българите да се позамислят що тоя номер с ваденето от ръкава минава.Дали пък самите българи немат неква вина.

Какво толко ви уплаши другари че го триете

След изборите може да дойдат на власт ДПС+ББЦ+АТАКА.Всички те са подчинени на мафията и заради акъла на хилядите тъпаци, които ще гласуват за тях - България ще бъде тотално превзета от мафията и корупцията.Атака усложливо отново ще си предложи услугите на турските чалми.Някои хора явно много бързо забравят.За барека -всички знаят че е подлога на турците.

Браво, това се казва информираност! А ще ни осветлиш ли Борисов и Миков чии подлоги са, и как така не са подчинени на мафията? Или можа би те са самата мафия, та не може да са подчинени на себе си?

Защо никой не пита Бареков - водач на две листи - 'Ако влезe в НС ще стане ли Български депутат или ще си остане в европарламента?' Същия въпрос е и към Джамбазки от МВРО - влезе в европарламента с ББЦ сега е в ПФ. А на бас, че и двамата ще предпочетат Европа!

Много нови имена, много достойни хора! Това Първанов - напълно неизвестен политик, дето никога не е изпращал български военни да умират за САЩ. Това Сидеров, дето научи два нови езика - първо турски, за да обслужи Доган, а после руски, за да обслужи БСП. Това Дудука - невероятно светла личност, дето ме оставя без думи..

ти си по 'обслужването'. дрън-дрън, дрън-дрън.....

Щастлив съм да прочета мнението ти, мила! Много плюсове от мен) ) )*

Атака е последната крепост на България.

А ти наистина ли си вярваш или просто се оставяш телевизиите да те зомбират ? Кога точно "Атака" беше най-принципна и отговорна - когато подкрепи ГЕРБ в миналия парламент или когато игра калташката роля на "златния пръст" в миналия парламент ? И какво направи точно,за да спре разкриването на двойно повече изборни секции в Турция или изборите да не са по време на Байряма,та да имат турските избиратели повод за оправдания ? Трябва да си наистина голям наивник за да вярваш,че Воленчо,гаджето и обкръжението му наистина са някакви патриоти и се борят срещу ДПС. А резултатът е ясен - от редовните 5-7 % навремето ДПС удвои процентите именно благодарение на подобни лъжепатриоти и калташките им заигравания.

Ако е останала поне капчица разум в този заблуден народ, няма да допусне партията на помияра Бареков в следващия парламент. Вече многократно е доказал, че е лъжец, подлец и ненаситно жаден за пари. Такива и без него си имаме твърде много.

Покажи ми един, който не е!?!?