”Шоуто на Слави” събра депутати: Уважавате ли народната воля

"Шоуто на Слави" организира среща с депутати от парламентарните партии, за да обсъдят въвеждането на мажоритария вот и другите въпроси от референдума.

Обратно в новината

Коментари - ”Шоуто на Слави” събра депутати: Уважавате ли народната воля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЖЕХ ДА БЪДА ТАМ ПОД НЯКАКВА ФОРМА И ДА КАЖА НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ СЦЕНАРИСТЧЕТА,ЧЕ И АЗ НЕ ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА,А ПЪК ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ НА ТЪПОТИЯТА НА ШОУТО ИМ,КОЕТО НЕ ГЛЕДАМ!!!

Общо имащите право на глас според ЦИК са 6.8 милиона, а от тях на референдума са гласували 3.49 милиона, от които 2.5 милиона са гласували ЗА. Останалите от имащите право на глас изобщо не са участвали в гласуването. И ако трябва да спазваме логиката на пропагандата в този сайт, то изборите за президент и партии в повечето случаи не са валидни, защото доста често гласуват под 50% от имащите право на глас. А пък за печелившите партии/двойки гласуват и доста по-малко, 15-30% от имащите право на глас.

Гласувалите са 3.5 милиона от 6.8 милиона имащи право на глас. И ти изпълняваш поръчки, ама не казваш на кого. А ако не изпълняваш, значи си за лудницата.

ЗАКОНИТЕ НА БГ! КАЗАНО Е,КОГА РЕФЕРЕНДУМЪТ СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!КОЛКОТО И ДА НАТИСКА КАТО КОЧ,С РОГАТА НАПРЕД,РЕЗУЛТАТЪТ НЕ ГО УСТРОЙВА!!! ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ ЗА ДА МУ СЕ ХАРЕСАТ,ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА МУ КЛЯКАТ!!!

Обичате си статуквото и си заслужавате съдбата, щом сте против промени. Пишете си цял живот жалки коментари и си гледайте ежедневно политически театри, докато я бежанци, я някой друг...

Бре тук се появил УМЕН човек......плюе,храчи по хорските писаници,а той самият ..........и той жалък тук пише........

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ЧОВЕК,КОПИРАЛ ШОУТО НА ТОДОР КОЛЕВ"СВЕТЛА МУ ПАМЕТ"???НЯКОЙ ИСКА ДА ИЗПОЛЗВА ПРОДАЖНИ ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ КАТО РАКЕТА НОСИТЕЛ ЗА ТЪМНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СХЕМИ!!!БАРЕКОВ СЕ ПРОВАЛИ,СЕГА Е РЕД НА ПОРЕДНИЯ!!!НЕСЕРИОЗНО Е ДА СЕ БЪРКАТ СМЕШНИЦИ В ПОЛИТИКАТА!!!

В българската политика други има ли? Ако имаше други, нямаше да има подобни статии и референдуми, както и страната да е най-бедната.

напротив! дори в сегашната много куца конституция има текстове, които категорично забраняват ограничаване на достъпа до "голямата политика". Работата е там, че Слави и неговите сценаристи бутат като кочове в една посока и твърдят, че натам тревата е по-зелена, а това изобщо не е така. Накрая ще си разправят на внуците (без Слави, щото той още деца няма) нещо от рода "каква я мислехме, а тя каква излезе". Не е изключено и Слави нарочно да ги прави тея неща само за да си вдигне рейтинга. И да ти обясня нещо много важно: Не е проблема в Слави, че инициира референдум - проблемът е, че народът или както е по-модерно да се казва - суверенът взе грешно решение. Красотата на ситуацията е, че подобно на природните закони, сега всички ще сърбаме попарата и "поемем" отговорността, при това без лубриканти.

А къде тревата е по-зелена, защото специалисти като теб закопаха държавата?

Въпросчето за избор на местен полицейски началник е достатъчно , да се прецени акъла на тези момченца . Счупиха тъпомера !

Същият народ е избрал и политиците, от които вечно е недоволен. Избрал ги е пропорционално, ще избере такива и мажоритарно. Не е това, 7/8 тъпанари, не се излагайте поне.

Кажи поне едно нещо, с което можеш да се гордееш относно българските политици? Страната е втора по смъртност в света.

Тези прости чалгаджии са слуги на българската олигархия и имат за цел да й осигурят вечна власт чрез пробутването на мажоритарното гласуване. Позор са тези хора, които опростачиха няколко поколения българи с миризливия си чалгарско-мутренски манталитет! И точно тези примати ли сега ще ни се правят на морални съдници?! Че те са дори по-вредни за тази държава дори и от продажните ни политици!

Политиците продажни, чалгарите продажни, хората продажни, и то какво излиза накрая? Кой създаде средата за олигарсите? Кой им осигуряваше чадъри и средства?

Abu Talib

На Сиромахов и Хаджитодоров препоръчвам да се запознаят с мое предложение, при което за да е валиден даден избор, независимо дали е за президент или НС, да се счита за валиден вота, само ако са гласували 52% и то действителни гласове.Няма ли-втори тур с мажоритарен избор.Специфика има за вота при НС.Никакви кандидатски листи.Само подробни програми за изпълнение за следващите 4 години. Тук може да се въведе вот, като се приемат квоти съобразно с поданите гласове. Така че да се класират повече от една политическа организация в 100- членен състав на НС.Трябват общо пет експертни състава на НС. Досегашната изборна система е архаична, от 19 век.

НАПОСЛЕДЪК МНОГО ХОРА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА СЛАВИ... НЕ ЧЛЕНУВАМ НИКЪДЕ, НО РАДАН КЪНЕВ МЕ ИЗКЕФИ С ИЗКАЗВАНЕТО СИ И С ДОСТОЙНОТО СИ ОТТЕГЛЯНЕ. А, БЕ С ЕДНА ДУМА - ОТ ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ - ТОЙ БЕШЕ ЦЕНТЪР НАПАДАТЕЛ, ДОКАТО ДРУГИТЕ БЯХА ЖАЛКИ ОВЧИЦИ...

Винаги съм смятал,че Слави прави нещо за България,но днес разбрах,че всичко е популизъм,след като се изрази неприятно,че Динко е отишъл в Харманли безкористно да помогне с каквото може на хората,а на него му стана неприятно,че той отива на заден план и не се е усетил да го предвари.И той е поредния лъжец и манипулатор.Не му се връзвайте.

Чалгарите стават супер отвратителни , говорят сякаш те са избрани от народа , 2,5 милиона с натикани в ръцете бюлетини не са народа , има още 3,5 _ 4 милиона които не подкрепиха референдума , а тия политици отишли в ндк беха направо като нищожества подложили се на тия наглеци от шоуто , тоя път едно голямо браво на Радан / за първи път го пиша с главна буква 8 , че ги постави на мястото , другите просто беха жалки и сиромахов им се караше сякаш са некви пу...

Така разправят за всички избори. Ама гласували общо 3.49 милиона и не достигат близо 12 хиляди гласа, за да задължителен референдума. А останалите, които споменаваш, са остатъка от 6.8 милиона имащи общо право на глас. Но те изобщо не са гласували.

Колкото повече гледам шоумените на слави , толкова повече ме отвращават. Взели са се на мноооого по-сериозно отколкото са ! Вече открито говорят директно от Името на Народа ! Шоуто на слави вече е Народа ...представете си !! Наглост по нашенски !

И какво излезе в крайна сметка? Каквото и да реши народа политиците си го нагласят както им скимне и все се намира накой който е "най-умен" да яхне нещата както му изнася. Първо най-важното от този референдум беше махнато: Защо да храним 240 пора?

Abu Talib

Гледах тази вечер Шоуто на Слави. Тошко Хаджитодоров не престана да ни внушава, че народът си бил казал думата.Те май съвсем ни вземват на мезе.Откъде накъде 2 500 000 калпака ще бъдат наричани занапред целокупния български народ, който е повече от тази цифра три пъти.

тъпанарите преобладавате...

Слави да не са го назначили за председател на народното събрание?

Тошко и Иво от сценаристи на глупави смешки, се превърнаха в герой на опасно-глупав, за държавата филм.. Престъпно е да си правиш експерименти залагайки съдбата на страната. Не съм фен на Р. Кънев, но добре ги нареди, глупаците. За една минута екранно време БТВ взема от партиите по 10 000 лв. Тези двамата и дългия не плащат , на тях им плащат.

ЧАЛГАДЖИИТЕ В ДРЪНГОЛНИКА! ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ, КОИТО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ПОДТИКВАТ КЪМ АНТИКОНСТИТУЦИОННА КРИЗА! СОРИ МРЪСНИ ЕВРЕЙСКИ ПОДЛОГИ, БЕЗ ВАС И ВАШЕТО ШОУ! ХОДИТЕ ПРИ ШАЛОМ ДА ВИ СМЕНЯТ ПАМПЕРСИТЕ !

шоуто още не е почнало

Предложението на формата Слави и ко е неприемливо ...сега в момента в държавата има много други проблеми ...

Аз се чудя на акъла на депутатите- КОЙ ИМ Е ДАЛ НА ТЕЗИ КЛОУНИ ДА ПРЕГОВАРЯТ И ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ-КОЙ

Говоря за МАНДАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ

link

Ние, народните представители от Седмото Велико народно събрание, в стремежа си да изразим волята на българския народ, като обявяваме верността си към общочовешките ценности: свобода, мир, хуманизъм, равенство, справедливост и търпимост; като издигаме във върховен принцип правата на личността, нейното достойнство и сигурност; като съзнаваме неотменимия си дълг да пазим националното и държавното единство на България, прогласяваме своята решимост да създадем демократична, правова и социална държава, за което приемаме тази КОНСТИТУЦИЯ Чл. 1. ал2.Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. ал3.Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Повече от 55% не са гласували изобщо на изборите или тъпия референдум. От останалите, горе-долу половината са гласували за, ама останалите са против?! Е, за чий гъз даваме възможност на поредния Бай Ганьо да прави маскари на наш гръб?!!

Това не е вярно. 3.49 милиона са гласували на референдума, от които 2.5 милиона са гласували ЗА. А имащите право на глас са общо 6.8 милиона.

2 500 000 гласували с "ДА",от тях не по вече от 1000 човека са знаели за какво гласуват.На бас за бутилка пресен портокалов сок!

ot kakaw zor milioner iska referendum , ama ofce koooooolkoto iska6 , fakt

Боко плаща на Слави, Слави на доста народ - Мая, Мира , Валери и т.н. пишман експерти, които се подиграват на баш експертите. Този референдум е нещо средно между шашма и измама. Никой не обясни, че при определен брой резултатите направо стават закон, без да се обсъждат.Тарикатски номер, белким мине. Боко си прави сметката, че само така ще спе- чели изборите с мнозинството, което му трябва за доживотен владетел. Шоумените се правят на бунтари, лъжат младежта, а всъщност са наемници - печалбари. Всички обслужват Боко, който нарочно подаде оставка. Да му мислим ние.

6 500 000 са имащите право на глас в България. 2 млн. и половина гласуваха за. Общо 4 млн. са против мажоритарната система. Това е гласът на НАРОДА!!! Ясно ли ви е, чалгари гнусни, съсипващи вече двайсет години хубавата ни Родина. Нищожества жалки. Бездарна и комплексирана телевизионна пасмина. ГНЪС!!!!!!

При 7 000 000 население 6 500 000 имащи право на глас? - странно. Прави разлика между СТАТИСТИКА и СТАКМИСТИКА!!!

Abu Talib

Все ми се струва, че 2 милоана и 500 000 българи едва ли може да се нарекат български НАРОД, както Иво Сиромахов ги нарича.Единствено разумно е предложението им за намаляване на партийните субмсидии.Другите са чиста плява.

Каква трябва да е цифрата за да се нарекат БЪЛГАРСКИ НАРОД, според Вас ?

Abu Talib

Предложеният мажоритарен вот е непоследователно предложение.Защо? защото не се постави важния въпрос и ултиматум НЕ ПОВЕЧЕ от два мандата за депутати, кметове, областни управители, съдии, прокурори, шефове на отдели и шефове в МВР.Изобщо мандатност за републиканските служители.Иначе няма да има къде да ги настанят тези новоизбрани депутати по мажоритаренс път. Нали???? И ще почне още по дивашксо надуване на щатовете, за да се устроят Сульо енд Пульо?!

Тъй като не отговори на първия въпрос - Каква трябва да е цифрата за да се нарекат БЪЛГАРСКИ НАРОД, според Вас ? Ще задам втори - Защо в България, Кметове и Президент се избират мажоритарно, а парламент пропорционално?

Защото така повелява конституцията на република България. Това е Конституция, а не чалгарски сценарий. Дано ти стане ясно.

Сиромахов благодари на присъстващите и отбеляза, че липсват представители на Реформаторския блок, Патриотичния фронт, "Атака" и ДПС, предаде БТА. тез всичките изброени по-горе ще духат та..етите при мажоритарните избори,ха ха ха,да свикват от сега,мижитурки долни.

Не съм фен на Радан, но трябва да призная че единствено той (поне до този момент) нарече нещата с изтинските им имена. Цялата останала партиина номенклатура мрънкаше и сучеше пред чалгарите със страх че може да загуби някаква псевдо подкрепа. А те пък (чалгарчетата) продължаваха от своя страна да се надяват, че йезуитски ще изпързалят неосведомените българи и ще им надянат можаритарния оглавник от който няма мърдане. Да, ама не!

да ти е и Бойко и Радан и цялата пасмина, наречена български политици. Ама то на простия (като теб) немож му отвори очите, нито затвори устата.

Преди да наречеш някого "прост",погледни си минусите! Вземи си бележка, ако можеш разбира се!

на такива като тебе и Господ да се опита да помогне няма да ви хареса и ще го изкарате брадясал чалгаджия, прост народ, слаба държава!

Връзват му се на тоя некадърник. Слави две смислени думи не може да произнесе, те на крака му ходят да дискутират нещо, което селянина от някакво плевенско село, не разбира. Той е неговите сценаристи само повтарят като папагари "суверена", та "суверена". А нямат никаква експертиза по мажортарния вот. Що ли не си глудат шоуто и вицовете. Там са си добри.

Напротив, и там вече са стар рефрен. Бива ги само в простотия и вулгаризъм.

Онази женица кметицата на Младост ще е теста за мажоритарното гласуване. Стават ли такива хора да управляват Държавата.

СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗАДОКЕАНСКИ РАБОТОДАТЕЛ ЧИЯТО ФОНДАЦИЯ "Роналд Лаудер" ОТКРИВАМЕ СРЕД ПАРТНЬОРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЦИОНИСКА ОРГАНИЗАЦИЯ "ШАЛОМ" Ръководен състав на Шалом и тези които ще ни управляват : Председател - д-р Александър Оскар, Заместникпредседател - Виктор Мезан, Красимира Готева Главен секретар - Йосиф Меламед. МНОГО МИЛО СЛАВИ! ПРИКАЧИ ПРОСТОЛЮДНОТО БЪЛГАСКО ПЛЕМЕ КЪМ ЦИОНИСКАТА КОЛЕСНИЦА!

Забрави да допълниш, че са представители на рептилите, дошли са от мъглявината " Големия гущер " и имат база от тъмната страна на Луната:)

Мира Радева е купена от Слави!Мая Манолова и тя е купена! Стига с тия медийни проекти!

Мира Радева тази вечер не си затвори плювалника!

Баси и майтапа!Иво и Тошко призовали "народните представители" да дават обяснения и те хоп хоп, та на място!Добре,че не са си навирили и ногите!А, пък Дългият не ги уважил и ги подминал.И тези хора са ЗАКОНОДАТЕЛЯТ.Кошмар!

А ако имаше въпрос както в Швейцария: Подкрепяте ли всеки български гражданин след навършване на пълнолетие да получава една, не!!- две минимални заплати пожизнено - как ли щяхме да гласуваме .

Някой Български граждани са получили това право още след раждането си !!!

Това е отлична платформа за нов политически проект.

Раданчо каза , че комедианти не могат да го контролират и напусна срещата , Цветанов мънка , мънка и уж е готов , но ....не се знае , Жельо каза , че кучето е заровено в районирането , ДПС , Слави и Реформаторите не се явиха !Дааа , тая работа май ще се олайняви , както е казвал Левски!Защо бе Славчо , тия изпратените не ти бяха на нивото ли ?Ех , и ти си един селски грандоман , като Бойкото!

Наблюдавам напоследък кой е за и кой е против мажоритарния вот и се получава следното: Против са: - социолозите, ема да има кинти; - политолозите, нема да има кинти; - политиците лилипути, нема избиране; - политиците продажници /независими от народа/, също нема избиране; За са; - само народа, пак оставен сам на себе си; - е и по-големите политици, ама с половин уста, щото ако са против отиват в небитието.

и се не бои

Въпросите бяха пробутани с измама. Би било редно по всеки въпрос да има отделна бюлетинаи избор. Защото в бюлетините беше пълно с непопълнени полета, т.е. хората не са искали да гласуват за даден въпрос. Обаче броа гласували се отчита за всичките въпроси на куп. Тка покрай някой наистина добър въпрос се пробутаха и такива, които са тотална простотия и буквално обслужват мафията и олигархическият модел. Щото популерн идиот като Азис може да победи всеки икономист, който на практика не е шоумен и не е известен особено сред чалгарите.

Слави е поредната партийна телевизия, само дето не е подчинена на бай хyй и останалите родни политици ,а директно на кукловодите, затова е и поопасен. Това е медия на либерал фашизъма и Новия Световен Ред, доброто е че започва освобождение в САЩ и ЕУ от това зло подчинено на Хабад. Желателно и за наше добро е да не се позволи сега преди края, злото тотално да ни поглътне, така или иначе света се освобождава, с нас или без нас. Лошото е когато играем на страната на Хабад, после капитулацията винаги ни наказват със загуба на територия . Всеки народ си заслужава съдбата си в зависимост от поведението.

Нали знаеш,че БосфорТВ е на крадеца Гергов,голям началник в БСП и ментор на Курнелия Нинова?!

десарчета в действие и много прост народ

Каква воля на народа?Аз също не гласувах за референдума точно , за да не се зачете.Не считам, че е сериозно сценаристи от едно шоу да нахвърлят въпроси и така да се решават проблеми в държавата.Това е много наивно.Браво на Радан Кънев.Каза им го направо в очите- не е тяхна/на сценаристите/работа/. 3 млн. и нещо гласували за, а останалите сме против, затова не сме гласували.Така че дайте по-спокойно с "волята на народа".Но на някой много му се иска да се разбърка всичко у нас и работи с всичка сила за това.А избирателните системи за сложно нещо.Попрочетете как е в Франция, Германия, САЩ.И ще видите, че има много да се поработи за това.Дето се казва дали имаме и капацитет за тази сложна работа?

е, да де, щото всеки знай, че Ратка Кордобова е много наясно с материята ....

Не съм фен на Радан, но трябва да призная че единствено той (поне до този момент) нарече нещата с изтинските им имена. Цялата останала партиина номенклатура мрънкаше и сучеше пред чалгарите със страх че може да загуби някаква псевдо подкрепа. А те пък (чалгарчетата) продължаваха от своя страна да се надяват, че йезуитски ще изпързалят неосведомените българи и ще им надянат можаритарния оглавник от който няма мърдане. Да, ама не!

НС може да вземе решение за смяна на изборната система. Само не трябва да се допуска системата да е смесена. Това няма да премахне основния недостатък на пропорционалната система - кандидастване на повече от едно място, отказване на първите в листите и невъзможност хората реално да избрат хората. Разделението на 240 може да бъде променено на многогомандатни райони, но мажоритарни. Т.е. имаме един ройон с примерно избор на 10 депутати, но листата е само с имена на кандидати и без имена на партии. Първите 10 влизат. Ако някой се откаже или влиза 11-тия или се провеждат частични избори. Кой е избран и се откаже, не може да се кандидатира пак в поне едни избори.

Няма значение каква изборна система ще бъде приета в БГ! Исторически доказано е, че тук политически оцеляват полуграмотните и неграмотни , но за сметка на това безгранично нахални индивиди!

РАБОТОДАТЕЛЯТ МУ ОТ АМЕРИКА ЛИ ГО Е ПРЕВИКАЛ? Какви ли указания ще дава на това ГЮМНЕ евреина Роналд Лаудер, който е истинския собственик на БТВ!! АКО НЕ ИГРАЕМ ПО СВИРКИТЕ ИМ МОЖЕ ДА НИ СПРЕТНАТ НЯКОЯ АРАБСКА ПРОЛЕТ !!

Радане браво за борбата за реформа на конституцията и правосъдието. Обаче за пореден път се изцепваш, след "бай Х..." и ще бъдеш наказан. Това е демонтрация на излишно самочувствие, а не се знае дали ДСБ ще представлява някого в бъдеще, въпреки борбата за реформа на най-важното.

Хахаххаха РАДАНЕ, РАДАНЕ, как се самоуби политически в рамките на 1-2 години. Глупост, след глупост...

, кво го умуват толкова, ще вземат от толкова напъване и умуване да се насерат..... трябват ни едни съдилища със съдебни заседатели от народа и нови закони, които да се гласуват и одобряват само посредством референдуми, ....другото са нови хватки за нови садисти/капиталисти, което няма да доведе до никакво развитие и промяна - най-много билетите за градския транспорт да станат не 1.60лв , а 16 лева за една спирка, а парното 20 000 лева на месец....

...Шоуто на Слави събра депутати... Балетът "Магаданск" ли откри срещата ?

"ШОУ" щом се занимава с политика. Какво отговорност той носи,за едногодишната пропаганда от екрана? Защо се крие зад гърба на хората в момента?

Слави иска да влезе с един куп хора в Парламента без да изхарчи една стотинка за партия или предизборна кампания.Той е медиен проект като Бареков.Кампанията се води от екрана и концерт на Орлов мост. За президент гласувах,но за референдум отказах да докосна бюлетината.

защо да харчи, вие се самозабравихте там в това парламентарно гнездо на дебели змии - политиката са идеи, в които народа вижда смисъл, а не харчене на милиони от партийните субсидии...

Не гласувах за референдума и не приемам тия чалгари да говорят и от мое име.

Че той вотът на народа е ясен - реферндумът не е задължителен! Това че, на едни сценаристи на поредната идиотия в тая държава много им се иска да им мине сценария, си е тяхна работа! Трябва ли постоянно да се съобразяваме с прищевките и манипулациите на разни идиоти ?

Знае ли някой колко пъти Славчо е ходил на гости в Сарая?