Отчитането всеки месец ще оскъпи двойно топлинното счетоводство

Няма причина да се очакват по-високи изравнителни сметки за парно отопление, въпреки че тази зима бе най-тежка от години насам.

Обратно в новината

Коментари - Отчитането всеки месец ще оскъпи двойно топлинното счетоводство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. НИКОЙ В ДЪРЖАВАТА НЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА КАК ТАКА ОТЧИТАНЕТО НА ТОПЛОЕНЕРГИЯТА СТАНА ТОЛКОВА ТРУДОЕМКО И ОТ ТАМ СКЪПО ПРИ ТОЛКОВА КОМПАКТНИ И СЪВРЕМЕННИ УРЕДИ? 2. КАК ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ТОВА БЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО И ПАРНОТО СТРУВАШЕ ТОЛКОВА ЕФТИНО?

МАНИПУЛАЦИЯ това е написаното гере. Комбинация от лъжливи обещания и неприкрити заплахи.

А на нередовните? Там да се очакват изнинади, така ли???.......

ЗАЩО в квартал "Хаджи Димитър" през зимния сезон, когато работи парното, над тръбите между блоковете сняг не се задържа, а тревата почти цялата зима е зелена. Подмениха централите в мазетата, но ние не почуствахме някаква полза от това. Нито в отоплението, нито в сметките. Защо и това се калкулира на НАША сметка? ДО КОГА ЩЕ НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ НЕ СА КРАДЦИ.

До кога ще ни изнудват да плащаме не реални сметки... сградната инсталация се начисляват незаконни сметки на кого е тя ...на собствениците... веднъж се отчита от общия топломер -топлината енергия отчетена от уредите на радиаторите и втория път се начисляват проценти за тъй измислена загуба на топлинна енергия...каква загуба има като е един уред за измерване в абонатната станция и цялата постъпила енергия се разпределя между абонатите...това е двойно заплащане...а топлата вода начисляват че е подгревана с 8.9 кw...а един бойлер при 2 кw се загрева водата... и само това ли е...

+ 1

ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН

Хаха навремето не обясниха че батерийките са вградени. А сега трябва пак да се плаща. Идиотия

защо няма касов апарат на топломера?

Не мога да разбера откъде накъде някои хора ще си отделят от залака за да си платят сметките ,а други ще си щракат с пръсти години наред и после ще им опростяват задълженията. Аман от тарикати в тая държава

Пак се изказа неподготвен, твоите хора от Топлофикация са те объркали, темата тук е друга. Зная че в Топлофикация не могат да броят и бъркат нулата радиатори с четири, но явно не могат и да четат.

А вие платихте ли си на гражданите за това, че влизате в домовете им? В Закона за енергетиката го има написано ясно. Щом не спазвате Конституцията, поне спазвайте собствените си закони. Кога ще изключите парното на хората, които не са платили 2 сметки? - и това го има във вашия Закон. Крайно време е да сключите индивидуални договори, както е по Търговския закон, по който сте длъжни да работите. Абе някога ще започнете ли да спазвате Конституцията и Законите на страната?

спираме да плащаме докато топлофикациа не постави търговски уред за отчитане-топломер на всеки апартамент

Няма смисъл. Чака се три години и въпроса е решен.