Горещи сметки за парно за декември

Сметките за декемврийското парно ще са високи, предупреди зам.-изпълнителният директор на "Топлофикация-София" Стоян Цветанов, въпреки че месецът все още не е изтекъл.

Обратно в новината

Коментари - Горещи сметки за парно за декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДКЕВР не са създадени да защитават потребителя а монополиста който може да си плати.Помислете защо управляващите ги ухажват?

Ясно, защото намаляват през януари с 5 %...Каквито и да са - все не са верни, това прилича на грабеж!

Защо да са високи? Нали са на база миналогодишните. При сравнително топъл ноември, неможела да са ниски защото били на база студения ноември 2009, сега декемврийските щели да са високи! На каква база!! Спрете да плащате!

Сметките на софиянци - новина за цяла България. Научихме ги по квартали, по месеци, със средните температури и кой колко радиатора си бил оставил. И понеже скоро не се очаква софиянци да започнат да си плащат, това ще се повтаря всеки месец.

"Това е един реактор и половина на АЕЦ "Козлодуй"," Алоооу? Тоя тиквеник чува ли се какво говори? София потребявала топло колкото огромна част от производството на ток за страната и износ. И то в онези горещи дни. А сега ела да пипне парното - едва мъждука. Мошенници!

Ако софиянци не смажат октопода ''Топлофикация'' , то октопода '' Топлофикация'' ще смаже тях.

Топлофикация е виновна , че я има, дори когато нямаме държава. Топлофикация е неудобна защото със съществуването си запушва устата на всички плачльовци които се оправдават за неудачите си с прехода, кризата , некадърни правителства и т.н. Топлофикация е гадна защото не умря като БАЛКАНКАР, ЗТМ РАДОМИР, БГА БАЛКАН, КРЕМИКОВЦИ, БТК. Не изхвърли стотици специалисти на улицата. Запази въздуха на София чист. Не даде своя принос за увеличаване на раково болните. И т. н. и т. н. Вестници, Радиа, Телевизии и интернет сайтове, като повторят лъжата 200 пъти и народа и повярвал.

скрий се бе смешник! нема такива други нагли крадци.

Щом има такива прости червени маймуни , като теб , трябва да има и цирк

естествено,че ще са ниски като отопляваме само по една стая от мизерия

Добре, че се откъснах от това "топло"! Сега идва 20лв. такса сградна инсталация и на фона на 250-300лв. на месец, ми се струва нищо! Ако не го направите и вие, скоро няма да се оправят нещата!

Докато има балъци да плащат нереално високите сметки на бруталната топлофикация - ще има и тънещи в лукс тарикати като вальо топлото, които да харчат откраднатото !

АБОНАТНИТЕ СТАНЦИИ МАСОВО НЕ СА КОРЕКТНО НАСТРОЕНИ. ФАКТ Е, ЧЕ 100% ОТ РАДИАТОРИТЕ ДА БЪДАТ СПРЕНИ В ДАДЕН ВХОД, ОСТАВАТ 30%-50% НЕЖЕЛАНА КОНСУМАЦИЯ. КОЛКО АБОНАТНИ ЗНАЕТЕ ДА СА НАСТРОЕНИ ДА ПОЛЗВАТ НОЩНИ ЗАНИЖЕНИЯ НА ПОДАВАНАТА ЕНЕРГИЯ? ВЪВ ВАРНА МЛАДОСТ БЛ.106 ВХ.1 ГО НАПРАВИХ СЛЕД КАТО СВАЛИХ ОТ ИНТЕРНЕТ ОПИСАНИЕТО НА КОНТРОЛЕРА /HONEYWELL DHC 23/ ПРОГНОЗИРАМЕ ОТОПЛЕНИЕТО НА СТАЯ ДА СПАДНЕ ОТ 25лв. ЗА МЕСЕЦ /СЕЗОН 2009-20010/ НА 19лв. ЗА МЕСЕЦ /СЕЗОН 2010-2011/

(Цветанов ?! хмм .. ) Вижте, г-н Цветанов : -- че Ви е тежко наследството го разбираме всички ; Ама хайде вземете най-накрая да правите планировката и остойностяването на услугите Ви като за страна от Европа !(а не от ен-тия свят ) Къде се е чуло и видяло днес в Европа да се плаща повече от 10 ( Десет ! ) минимални часови работни възнаграждения само ( Само ! ) за отопление на месец ?!(дори и за 120 кв.м. жилище)

призовам всички да не им плащаме докато не си направят хоризолнални щрангове и на всеки апартамент да има топломер.иначе всичко друго на база и прогнозни цени е измама спрете да плащате за да видим за къкво става въпрос

При централното топлоснабдяване, конструкцията на цялата сграда играе ролята на огромен топлинен акумулатор и съответно топлинен преразпределител и съответно когато температурата навън е под минус 10 градуса, то в неотопляеми помещения на топлофицирана сграда, температурата не пада под плюс 8-10 градуса. Тръбите не са толкова важни, а и прекарани вертикално, те са с много по-ниско топлотдаване от евентуални хоризонтални щрангове за които се говори напоследък.

не лъжи! така е по-трудно да се краде- както от топлофъкация така и от разни съседи измекяри.

как пък по света могат да го направят, само в булгаристан не става нищо нормално, само построените 30-40 милиарда активи от тошо работят с 90% загуба и все трябва да плащаме за "високите" технологии на великия, справедлив социализъм. Хайде бе смешни сте, то не бяха загуби, то не бе чудо по монополите. Е това е кражбата, комунисте, щото ако беше империалист щеше да си нормален бизнесмен, а не да печелиш 1000% от всякакви балони, тъпанар. За сумите дето не могат да си ги съберат, направо падам от коня, ханаспаруховия, те също са калкулирани в цената-НЕСЪБРАНИТЕ СУМИ ОТ ДЛЪЖНИЦИ. Е, комунисте има ли по света такова перо в себестойността на която и да е услуга, т.е. съседа ми ако не си върне заема дето съм му го дал, ще ти го сложа в цената на поправката на обувките например. В правовите държави задълженията се събират, само в булгаристан виреят лъжите навсякъде и във всичко. Не си нищо повече от една путинка, той и путин се мисли за империалист, ама е обикновен, нисичък мишмурок от кгб, ако ще и 100 милиарда да има

Не те трябва да си направят щрангове, а ти, скъпи. Те са ТВОИ, не техни!

след като сравнжвате сметките от миналя ноември с този,засто не сравните и цената на газа.маи забравихте с колко се ъвеличи.как тогава топлото да стръва,колкото преди? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия измамници ст топлофикация ги назночих аз,а не ББ.Вервайте ми.

Е кой предлагаш да назначим , за да е без пари топлофикация , енергото , водата , хляба и особено бананите за дъртите червени маймуни Кажи му името , и още другият месец го назначаваме за премиер , президент , та и за всички министри барабар с парламента Ако , обаче това не стане , спираме пенсиите на всички пенсионери били членове на БКП-бсп, а цялото ръководство на бсп/крадливи комунисти/ веднага по затворите с конфискация на тяхното имущество и на роднините им

Вие ги вземете тия високи сметки сега , па после с 5% , като намалите , това ще е чиста уравниловка , взимате ги до Нова година и после уж намалявате , Защо и как се дигнаха тия сметки при положение , че имаме 10 градуса през ноември. Тия уловки не на българите.

Тия мошенници от топлофикация ,да си гледат работата . Аз отсега заявявам твърдо , че няма да им плащам надутите сметки . Призовавам всички да накажат топлофикация , като никй не си плати сметката за ноемвли . БОЙКОТ .Мръсни обирджии , от топлофикация , ще ви линчуваме.

Какво общо има ГЕРБ с тая история?

Никаква няма. Само Гробаджиите дърпат конците. Колкото едно време ББ се справи със софийска вода. Сега пак ще ни огреят с поредното увеличение. Иначе това правителство не е увеличило нищо.

Виновни са.. и за курса на долара към еврото и за цените на природния газ.. за всичко са виновни..

Че какво общо има днешното правителство със "Софийска вода"? Я си спомнете- кой сключи даговорите с тая обирджийска фирма-него обвинявайте!