Политици вещаят избори през пролетта по старите правила

Политическите партии прогнозираха, че следващите парламентарни избори ще се проведат по настоящите изборни правила.

Обратно в новината

Коментари - Политици вещаят избори през пролетта по старите правила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитирам: "изборното райониране, което е необходимо за въвеждане на мажоритарната изборна система на страната трябва да бъде извършено от неполитически орган, който има доверието на хората" Аз предлагам това да е "Пайнер". И без това всички други институции и организации са изгубили всякакво доверие. Така, че остава само "Пайнер". На всякъде, където има "Пайнер Клуб" се обособява избирателен район, а клуба става изборна секция. И се гласува със салфетки. И не е изборен ден, а изборна нощ. Председателя на изборната секция (DJ) пита: - Гласувахте ли-и-и-и? Електората отговаря: - Да-а-а-а-а. И въздуха се изпълва с бюлетини (салфетки). 100% избирателна активност. А после защо чалгата ни завладява - ами то всичко вече е такава порнография, че чалгата започна да изглежда като изкуство.

На следващите президентски избори се явяват Емилия и DJ Цеци и химна на БГ се променя на "вземи този дует с Емилия".

ЗАЩО ПОЗВОЛИХА НА ГРОЗНАТА ТАТУИРАНА МУТРА ТРИФУНОВ ДА ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМИ. И ТОЛКОВА ЛИ Е ОПРОСТАЧЕН НАРОДА СЛЕД КАТО СЛЕД 2 СЕДМИЦИ СЛЕД ИЗБОР НА МАЖОРИТАРЕН ВОТ И КОМПЛЕКТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ- ДЕБИЛ С ТРАВЕСТ ЗАПЯ ДРУГА ПЕСЕН- "ДА СЕ МИСЛИ"

Не позволиха на Трифонов, а на 500000 български граждани и отрязоха половината въпроси. Вие плювачите до един трябва да сте малоумни, зщото от самият край на референдума повтаряте една и съща глупост. Защо не прочетете малко и не се замислите, ако можете?

ще се променят изборните правила като те са противоконституционни и целят да лишат над два милиона български граждани от правото на глас?!?!

Баф мааму ква я мислех кво стана, сека вечер плюех по Бокич и сега кво само он е с моят риферендуум. Брех вашта мама крадлива, ама я съм бил чалга, чалга ама с мен е Бокич и на другите избори чи ви таковам мамата!!!

за руските застъпници в ЕС. Нема лабаво. Възнагражденията ще са по утвърдени списъци от партията.

Важно съобщение! "..Вчера Русия съобщи, че е разкрила заговор на чуждестранни шпионски служби за предизвикване на хаос в банковата система на страната..."

"..Хакери са откраднали повече от 2 милиарда рубли (31 милиона долара) от кореспондентски сметки в Руската централна банка, предаде Ройтерс..."

ето например методи, прилагани от руснаците в чешките избори : "...Приблизително 6 месеца преди изборите в Чехия са изпратени около 90 руски професионални потиконсултанти. Нашият източник каза, че основната им задача е разпалването на антиамерикански настроения и пропаганда на дружбата с Русия. Парите за тяхната дейност пристигат по необичаен начин, тъй като за официални банкови преводи не може и дума да става. Ние използвахме мрежи от казина, косвено контролирани от един много известен руски чиновник. Казваха ни кога и къде, в кое казино, на коя маса до отиде някой от нас. Когато ми се падаше да отида аз, на масата нямаше никакви други играчи. Аз правех възможно най-високия залог, а крупието правеше така, че да получа голяма печалба. И това се правеше много пъти, спомня си политтехнологът работил за Земан..."

Кой ще осъществява контрола, без да е избран или когато е порочно избран? То и сега има подобни контролни органи, ама дали контролират нещо? Сега на теория има три власти, ама реално изпълнителната управлява останалите чрез законодателната. И на практика всичко е под шапката на партията.

Трабва да се измисли механизъм за отзоваване на депутати. Част от гласоподавателите които са гласували за даден депутат мажоритарно трябва да могат да прекратяват предсрочно неговия мандат, ако този депутат не изпълнява свойте предизборни обещания.

Първото и основно нещо е избора. От избора идват законите и контрола. Ако не направиш свестен избор или ако нямаш възможност за избор, не знам как може да очакваш контрол и закони.

Все от някъде трябва да се започне, а от избора започва всичко. Избора е контрола, избора е наказанието, избора дава началото. Избора е в основата на демокрацията. Без избор - няма демокрация.

"..Агитационнатамрежа на Земан е построена от три компонента. На първо място това са собствениците на неголеми магазини. Всеки от тях познава семействата, които купуват от него. Ние им помогнахме с пари и ги помолихме по време на всяко пазаруване да разказват на купувачите за положителното влияние на Русия върху икономиката на Чехия, разказва той. Акцент е сложен и върху служителите в агенции за имоти. Голяма група от тях получи от нас пари, за да предадат на хората, които продават, купуват или наемат жилища, една проста мисъл: ако Чехия дружи с Русия това ще бъде добре за всички чехи, разказва руският политконсултант. Трета важна среда стават спортистите. Ние помагахме за организирането на множество спортни събития. При това плащахме разходите, които трябваше да паднат върху чехите. Тоест, това не бяха подкупи, а косвена финансова помощ..."

Kalin

Първо обещаваме после не изпълняваме.Типично.Принципно само две точки в референдума одобрявах-по малко пари за партиите и по малко депутати но ........факта си е факт че в изборната нощ всички викаха ще се вслушаме в резултатите на референдума а сега......тихичко го игнорират и замотват за след......и ако може никога да не стане.

Това е малоумно и просташко сравнение, което може да бъде подкрепено от съответните малоумни и просташки групи, довели страната до днешното положение. Според това сравнение, излиза че гласуващите за кметове и президент в България се хранят с пръсти, защото тези избори по естество са мажоритарни. Излиза, че в страни като САЩ, Обединеното кралство, Канада и други, хората си ближат пръстите, защото и там изборите са мажоритарни.

".. Щом започнаха и с казашки дружества и то къде .... в Кърджали /Доган/ значи е време за нашите конници...."

Ето ви проява на типичната за всички антибългарските политици патологична олигофрения - целият народ искал нещо, но не бил прав! Валери Симеонов от Патриотичния фронт заяви, че не трябва да се върви по популистката плоскост, на която се подхлъзнал целият български народ с така наречения референдум.

"Депутатите при текущата система не представят волята на народа, което става ясно от много техни действия, включително и описаните в тази новина, а волята на конкретна партия." По-ясно може ли да се каже?

къде са използвани следните мурафити: "..срещат неочакван проблем, когато съставяли план за унищожаване на агитацията на противниците. Оказа се, че в Чехия никой не иска да къса плакати или да унищожава билбордовете на нашите противници. Макар че в Русия това е обичайна практика. Наложи се да докараме група хулигани от Русия, признава той. Руският специалист е убеден, че на предстоящите избори през януари 2018 година отново ще участват негови сънародници. Най-вероятно руснаците отново ще заложат на Земан и кампанията ще се провежда по същата схема. Той не изключи възможността в близко време да ни предостави секретни документи а също така да назове фамилиите на хората, които ще помагат на действащия президент да бъде преизбран за още един мандат. Включително и имената на членовете на изборните комисии, които ще работят за това..."

Интересно колко много Соросоиди се навъдиха напоследък. Явно предизборната кампания е започнала. Или са пак старата гвардия, с различни имена и постоянно тролене. И никой не казва каква заплата получава за демагогията, която ръси....

"...А У НАС , НЕ СПРЯХА ДА РАЗДАВАТ ПАРИ ОТ НАЙ - РАЗЛИЧНИ ЛОТАРИИ. ВСЕКИ ДЕН ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА НЕ СПРЯХА. И ВСЕ НЯКАКВИ АЙШЕТА ГИ ПЕЧЕЛЯТ. ОТ КАКТО РУСНАЦИТЕ ДРЪПНАХА ПАРИТЕ ОТ КТБ, ВСИЧКИ ЛОТАРИИ НА ПЕЕВСКИ И БОЖКОВ РАЗДАВАТ НА КИЛО ПАРИ. ТОВА ДАЛИ Е СЛУЧАЙНОСТ, А ? И ТРИТЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ УЧАСТВАТ В ТЕЗИ ЛОТАРИИ С ПРОПАГАНДА И НАСТЪРВЯВАНЕ НА ХОРАТА, ДЕНОНОЩНО. СЕГА ДАЛИ НИ Е ЯСНО КАТО КАК ПЕНСИОНЕРА РАДЕВ Е СПЕЧЕЛИЛ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ? ИМА ЛИ НЯКАКВО СЪМНЕНИЕ В ПОДМОЛНАТА ПОЛИТИКА НА РУСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ. СЪМНЯВАМ СЕ НА РАДЕВ ДА МУ Е ОСТАНАЛА ОЩЕ МЪЪЪЪНИЧКО НЯКАКВА ЧЕСТ, НО АКО ИМА, ТО НЕКА ДА СИ НАМЕРИ НЯКАКВО ОПРАВДАНИЕ И ДА НЕ СТЪПВА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НИ. НИТО ТОЙ, НИТО ДЕБЕЛАТА РИЖАВА ВИЦЕ ПРЕЦЕДЕНТКА,..."

Депутатите при текущата система не представят волята на народа, което става ясно от много техни действия, включително и описаните в тази новина, а волята на конкретна партия.

"...На 16 номеври на сайта на Руския институт за стратегически изследвания е качено интервю с председателя на Национално движение Русофили Николай Малинов и с директора на института Леонид Решетников. Малинов заявява, че България е част от Евразия в културен, исторически и религиозен аспект и че с Радев са си стиснали ръцете и той е приел да бъде патрон на ежегодния събор на движението. Радев подкрепен от ДПС и БСП е рожба на хибридната война !..."

Ако искаш сам да се плашиш, чети Стивън Кинг! Хибридната война е оправдание за глупаци.

Сега 'сценаристите' на кого снимката ще скъсат?!

Мажоритарните избори са най-старите и най-познатите избори на хората в света, както и най-лесните за разбиране. Дълги години откакто съществуват хората, изборите са били мажоритарни. Какво значи мажоритарни избори - хората гласуват за личности, а не за партийни ООД-та, и личността с най-много гласове печели. Инициативния Комитет при Шоуто на Слави трябваше да проведе една кампания, с която да обясни какво представлява гласуването в момента, как се разпределят субсидиите, как депутатите са едни и същи и се избират от партийното ръководство.

Пряката демокрация е още по-стара и още по-лесно разбираема.

Умерената диктатура е най-добрия вариант. Там има пряко отговорен за поетите действия. В Демокрацията всичко с е размива и няма яснота.

умерената диктатура набира сили : ".."Червените кхмери атакуват"- актуално заглавие за повторението на събитията от 1939 г!!! Учете руски господа. Хиляди руски знамена се веят по Черноморието... но за едно знаме на ИД вече година Цацароцирка, ДАНС, МВР..... се борят с един мангал. Но за гората от руски знамена са слепи..."

Ма естествено, че няма да има промени. Подставеното лице Трифонов с неговия референдум и мажоритарния вот можеше, вместо да изпише вежди, да избоде очи. Защото при едни мажоритарни избори БСП я вкарат 10-15 депутата, я не, а разни дебели мазни патриоти, руски шлемаджии и инспектори на клек шопове и висши учебни заведения щяха да подсмърчат тъжно около парламента завинаги. Та като кроиш измама (чрез Трифонов), винаги трябва да имаш предвид, че тя може да се обърне срещу тебе. Тоягата има два края, другари.

"Секретарят на ПГ на БСП лява България Филип Попов заяви, че този парламент е категорично изчерпан и няма необходимото време и морална подкрепа да прави изборни промени." За по-висока партийна субсидия и други промени, които са от интересе за политиците, парламента не беше изчерпан. Обаче за всичко останало, което налага промени, е изчерпан. И какво му е изчерпаното, след като същият парламент работи от години и ще продължи да работи и за следващи години? Подменят ли се всички депутати след всеки мандат или са си на пожизнени длъжности? Изглежда оставката, която правителството подава всеки път, когато се налагат прокарването на промени, не е случайна. Правителството отново подаде оставка през 2013 година, когато хората искаха активни промени и борба с монополите.

не спират своята скрита мисия : "..Гнусните потомци на АБпФК (респективно потомците на Слугите на АБпФК) по определение са руски агенти в България и участват, като изпълнители, в повсеместния руски грабеж в страната. нема по вредна пасмина. Издирвайте имената им и ги разобличавайте. Изначалните дейци са около 5- 6000 (към 08.09. 1944 - шумкари, ятаци и нелегални членове на БКП, вкл затворените членове на БКП). Впоследствие те, заедно с членовете на семействата и препоръчани роднини и приятели съставят Корпуса на АБпФК, който е изграден на степени, съобразно заслугите при зазвземане на властта, като първа степен са загиналите шумкари и ятаци...От Корпуса се рекрутира 100% от Висшата, 95-95% от Средната и 50-60% от нисшата Номенклатури. (Номенклатурата на ЦК на БКП обхваща ВСИЧКИ важни и отговорни длъжности в странат - политически, граждански, административни и военни).."

Скъпи, мили мои служители, искрено Ви благодаря, че толкова развълнувано и въодушевено коментирате моята Заповед относно как ще Ви избирам оттук-нататък. За съжаление забелязвам известно неразбиране... Налага се да уточня- това е Заповед, а не Молба! С други думи или "изпълнявате и оставате", или "обяснявате защо няма да стане и си тръгвате" С уважение, Вашият работодател, народа /подписи.....много/ Послепис:- Който обяснява най-много, ще го прави най-кратко време. Бъдете здрави!

"Бързи промени"....ха,ха,трагически плач на родна почва.Нали субсидията си я гласуваха отново за 11 лв.?В пъти по-едра от немската,напр. Внимателно наблюдавайки парламентарния цирк,винаги съм твърдял,че щом се появи нещо,което бърка в г-за на политиците,те се обединяват на мига.Ама няма цвят,групи и пр.Кардиналният въпрос за тях е,как да се запазят и/или уголемят екстрите си.И както винаги,останалото е"популизъм". Много ми е странно,бегли примери.Ауди 8 за 2.4 мнл.лева. "Тойота СЕКВОЯ" за...мнл.лева.На фона на традиционната българска благотворителност-по Коледа....събираме доброволно пари за болни и страдащи български деца....??????И това е само дребнен харч,на фона на всичкото безчинство.

Предсказах с абсолютна точност резултата от президентските избори.Сега да внимават всички партии.Която не се съобрази с резултата от вота ще получи шамар на предстоящите парламентарни избори.След изказването на Валери Симеонов че народа не знаел за какво гласува ,същият ще получи най-голям шамар.

Пак и пак няма да гласувам! Нека си играят на демокрация.

не пичели : "..в щаба на партията не е имало строга система за отчетност на похарчените суми, а хората заработвали много-много големи пари. Останалите суми се харчели, в частност, за оказване на финансова помощ на членовете на избирателните комисии..." Туй става в страна с руски резидент. Извод: Партията има пари. Ако и требват Русия и праща.

Та нали за това боко направи този цирк за да не се приемат нещата от референдума дето го ''подкрепят'' за да може пак да си купят чрез алчната и продажна администрация места на изборите....Само балък може да вярва на гербераски приказки защото гербжераските велможи ги знаят по места какво представляват и няма как без пари да гласува някой мажоритарно за тях

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

В 21 век сме. Прочети "Билет за Транай" на Робърт Шекли! Той много демократично го е измислил. Сутрин натискаш бутончето и утре има нови избори. Малко ще е трудно с кандидатите, но и това е решим въпрос.

Демокрацията се отлага, ПАК!

Поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Човешкото общество е минало вече през кастите и е доказано тяхното реакционно влияние върху развитието му. За момента може да се ползват някакви ограничения, като бележката за данъци, но поставяне на едни индивиди по-високо от други по рождение, няма да стане.

"Бързо", само кражбите и грабежите на политиците могат да станат.

Пиша Ганчев, дребното бизнесменче, нвдорасло под полата, на Партията- майка, се зъби на Политик от Варна, да не намалява, Цените на горивата, защото така Пиша губи от пИчалбата Тежко и горко на тая, РБ- България!

КОЕТО ДЪЛГИЯ И НЕГОВИТЕ СВИРЧОВЦИ ПРЕВРЪЩАТ В ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК?! КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА БТВ КОЙТО ЧРЕЗ МЕДИЯТА СИ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ ИЗБОРНО ВРЕМЕ САМО НА ТЕЗИ КОИТО ИСКА ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ В ПАРЛАМЕНТА?! НАРИЧА се Роналд Лаудер и е американски милиардер-предприемач от еврейски произход. Втори син в семейството на Джоузеф и Есте Лаудер (основател на козметичната и парфюрмерийна компания Este Lauder Companies). Състоянието му се оценява на 3 000 000 000 долара Роналд Лаудер е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и вицепрезидент на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС Симпатизант и спомещствувател на Републиканската партия. През февруари 2010 г. медийната компания Central European Media Enterprises (СМЕ) купува националната българска телевизия bTV !! ШОУТО НА СЛАВИ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПОЛИТИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА НЯКАКЪВ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС!

Ем, а дубрутру! На всички!

това са пълни глупости и пропаганда на управляващите, зад Слави стои само българския народ и само той ще спечели от прилагането на референдума.

Ама разбира се. Световният Еврейски конгрес не стои зад СТ. Той на своя глава е инициирал референдума само и единствено в интерес на българският народ. Това въобще не е съгласувано с шефовете на bTV, които му плащат.

Москва да не ви прати запис за биографични данни. Мина времето на ОФ-характеристиките.

....Cлави е един от лаже героите на нашето време !!!...ще баде запомнен като пропагандатор на чалгата и като шута на мутрите !!!...ако беше такав политически опозиционер и борец за българщината щеше отдавна да е спрян от ефир и то в наи- гледаното време в не коя да е телевизя !!!...тои е безкрупулен и нагал а и доста прост !!!...открадна предаването на големят Tодор Kолев !...скара се с колегите си с които започна !...саюзи се с мутрите за спонсори !...и започна да ни тормози и да се натрапва всяка вечер систематично !...присвои си правото да се гаври сас всички и сас всичко (безнаказано) !?!...и до толкова си повярва ,че взе да нарежда и политиката в България ...твардеики,че "народа " стоял зад него ?!?....този същят учиндолски кокурузник...дето се изживяваше и продалжва да се изживява като "мутра " ?!?....чалгата и балгарската музика нямат ама нищо общо !!!...на концертите си виеше и продалжaва да вие като премразнал вакарелски спирач ...но дори и да оставим напаните му за пеене...тои си остава един разглезен от статуквото досадник !!!

това са пълни глупости и пропаганда на управляващите, зад Слави стои само българския народ и само той ще спечели от прилагането на референдума.

Поне се научи да пишеш неграмотнико.

Явно ще трябва да минем и през тая мажоритарна глупост, така че по-добре по-скоро да се приложи, та и по-скоро да я отменим.

минети..Курни има международен опит.

Мажоритарната избирателна система вече е била прилагана в България на два пъти. От 1879 - 1911 г. и след преврата от 1934 г. довел до авторитарно управление на страната. Първите два опита са показали, че тази система не става за България. Трябва ли и трети път да настъпваме мотиката? Ама Славчо тази информация не ви я каза. Не я знаеше ли, или умишлено я скри?

Партииките закачили се в НС о с т а в и х а 11 лв за 1 глас?!????Това ще им изиграе лоша шега на следващите избори!!!!! БСП и ГЕРБ ще имат по 35-40 дупедати, Националистите ще преобладават в НС, РБ- я 2-3 педставители!!!!!И ДПС ще запази статуквото си!!! ДОСТ- 00.00 кандидати!!!Ще им дойде като удар от ясно небе!!!! "Матряла" му писна от простотии и простаци!!!!

нема да говорим. Те са партия на крупните ологарси.

Няма, националисте не искат да спечелят, иначе нямаше да искат увеличаване на пенсиите за сметка на инвалидите. Това ги прави бита карта.

Когато трите власти си правят каквото си искат и не се вслушват в народа, обикновено се стига до "народен съд", колкото и да Ви звучи страшно, така се променят нещата , независимо дали е към по-добро или към по-лошо.

винаги се възглавява от сатрапи на каишка.

много здраве с тяхната инертност, щото некои нема да вземат депутатски пенсии.

Значи бюджета го приехте за няколко дни, друго не може да направите, сигурно сте преуморени, хайде излизайте в едномесечна ваканция да отпояинете ПОМЯРИ МРЪСНИ

Без референдум,дум,дум,дум .... едва ли тези кърлежи ще пуснат кокала ,за да бъде волята на народа.

правилата са ясни.Tрябва да бъдат изритани с ритници от парламента.

мислех си с шамари да ги изритаме, но и с ритници става :)

предлагам нови правила: които иска да е деутат плаща на хазната 10 милиона евра в брои в началото на мандата и в края на мандата поема падашата му се част от загубите, ако има такива....

...Политици вещаят избори през пролетта по старите правила... ------------ правилата остават същите: аз назначавам вие избирате * вие плашате сметката, защото изборът е ваш ....

Най-елементарното решение е, ако не се променят правилата, то пролетта никой гласувал с "да" на референдума не отива да гласува. Така нивото на гласувалите ще падне на под един милион. Така на следващият референдум, ще се получи положителен резултат.

да се въведе и образователан ценз.

требе аонсу да допуска заслужилите...

Партийните вещици могат да си вещаят свободно в партийните клубчета. Народните представители обаче трябва персонално и задължително да декларират писмено на страницата на народното събрание защо искат да прекратят работата си в събранието и че това е одобрено от техните избиратели (с доказателствен материал). Ако повече от 10% обяснения са: ми тъй рече партията, щот не можем са разбра с другите, и без мандат от избирателния район, извънредните избори се финансират единствено и пропорционално с партийни средства.

Аз съм ЗА да се направи система, която да минава през Blockchain, както биткойните. Няма как да се фалшифицира, или манипулира каквото и да било, ако щат да си прережат вените. ;) Ама никога няма да се случи това, защото трябва да има и големи мозъци да го осъществят... а и трябва някой да позволи да се случи, както виждаме, дори и след референдум, пак нищо няма да се промени.

Наистина са необходими нови правила за всички избори. Какво е най-грозното и опорочаващо демократичния избор на хората! КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ! Може ли да се нправи нещо в противодействие? Да, категорично! Едно от нещата са избори в няколко тура! Два, три, защо не и в пет тура! Само си представете колко ще трябва да се бръкнат всички, които са решили да си напазарят гласове! Два три или пет пъти поече! На такава цена се съмнявам дали ще го направят. На онези които ще кажат, че и на данъкоплатците ще ни излезе скъпо, веднага отговарям! Да, така е! Ще бъде по-скъпо и за нас, но ще ни е в десетки пъти по-евтино в сравнение с кражбите, които купените избраници биха ни причинили! Струва си всеки лев за такива избори в няколко тура - колкото повече, толкова по-добре за нас! Защото така се обезмисла копуването на гласове, поради прекаленото им поскъпване! Да ви е направило впечатление, че в последно време все се говори за няколко изобора в едно! Това е точно обратното на това което аз казвам! Така те имат възможност за по-евтино пазаруване! Ще им позволим ли! Защо не вземе и да им объркаме сметките! Да направим предложение, да разлаем кучетата и гледайте какъв вой ще се вдигне! А това ще говори само, че сме на прав път!

те винаги изкарват бъркането на наш гръб.

Ще повярвам, че някой иска промяна, когато прочета обява на сайта , на която и да било партия, че търсят кандидат депутати и всички хора са свободни да пращат CV-та. Т.е искат да намерят качествени хора, необвързани, нови лица ... все 50-100 човека ще намерят.

Оня дето предложи забраната за петолъчките е пропуснал да иска глоба за граждани членували в БКП ако ходят по улиците и дишат въздуха.

по улиците, ами правят агитация и в общите части на т.н. етажна собственост и то ежечасно.

Нови или стари, правилото е едно и то е, че електората практически няма право избор. Или поне, не по-различен от този, между въжето и кладата. Важното е, да се внушава, че е демокрация и да има цирк.

Всички ние искаме промяна! Референдума ясно го показа това! Само, че пребоядисани лидерки новоназначени на ръководни служби в БСП НИКОГА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТЕЗИ ПРОМЕНИ! ДА, ЗАЩОТО СА ПРОТИВ ТЯХ! НИМА НЯКОЙ ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ ДРоГАРИТЕ САМО ПРИКАЗВАТ ЕДНИ ПРИКАЗКИ И ПОСЛЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ЗНАЯТ! КОЛКО ПЪТИ ОЩЕ ТРЯБВАДА ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА, ЧЕ ДА СЕ УВЕРИМ В ИЗМАМНАТА СЪЩНОСТА НА ТАЗИ ОЛИРГАРХИЧЕСКА СТРУКТОРА, ПЪЛНА С МИЛИОНЕРИ!?

Пребоядисаните лидери от герб къде ги остави (комуниста Bорисов )

В случая, те са по-малкото зло!

не са необходими нови правила представям си депутати, които правят каквото си искат, защото са мажоритарно избрани това е провокация

главното са правилата за предсрочно отзоваване, а при пропорционалната система трябват много подписи заради големината на районите, а и да има такива, просто влиза следващият от парт. листа.

Намерението на РБ-Старейшина, които шокира Япония с неговата Доктрина за дюнера, да се впие в България още две години, под корема на Ултра-дясна коалиция внезапно се изпари в Будапеща по време на банкета.