Коментари - Ръководството на парламента похарчило 460 хил. лв. за представителни разходи | dnes.dir.bg
назад

Ръководството на парламента похарчило 460 хил. лв. за представителни разходи

От началото на мандата до края на февруари 2013 година счетоводителите на Народното събрание (НС) са отчели 460 129 лв. за представителни разходи, включващи храна, напитки, цената на поднесените цветя и венци и др.

Обратно в новината

Коментари - Ръководството на парламента похарчило 460 хил. лв. за представителни разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стремежът към свръх печалби, тика света към премахване на различията от всякакъв вид и нов световен ред. Лошото е, че вследствие на глобалната централизация на властта, една управленска грешка, като например, избирането на Буш за президент, можеше да постави под въпрос съществуването не само на цивилизацията, но и на планетата Земя като цяло. Националната държавата, като институция, е призвана да се грижи за благоденствието на нацията. За да се преодолее тази преграда, под най-различни популистки лозунги се атакуват управляващите. Така например, се спекулира с цени на кюфтета, служебни командировки, жилища и т. н. за държавните ръководители. Изнасят се сведения от лично естество за живота им, под благовидния предлог , че хората искали да знаят. Целта е една, достойните, знаещи и можещи хора, да си кажат: що ми трябва Тогава на тяхно място идват властолюбивите глупаци, провалили се в живота и нямащи друго поле за изява. Поради липсата на качества , те стават лесно манипулируеми и контролирани от сили, които не желаят да афишират себе си.

А колко са милионите за така наречените "представителни", които се дават в плик, ей така, съвсем представително по 1500 лв. на депутат на месец? 1500 лв. са 10 пенсии, а те ги взимай така отгоре над заплата всеки месец. Безсрамници и безродници!!!

Kulata в Братислва ли си си атакувал 68?

Малка са!!!

ВКУСНИ И ЕВТИНИ СА ДУПЕТАТСКИТЕ КИФТЕТА, НЕ СА ЗА ИЗПУСКАНЕ.

Добре де, защо са им половин милион представителни на една институция като НС? С кого се срещат депутатите-лобисти, освен с техните шефове от бизнеса? Е, има и такива като Цачева, която е профукала 75 хиляди само за нея!

Екскурзии и разходки на мутри и мутреси от ГРОБ-ари. Пирпо време на чума!!!!!

Да се чете: ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!

ЛАКОМИАТА Е безграни4на.За6то се у4удва6.Познавам обекти за които е нормално да се яде конско.Подобен обект би ял и не6то друго през 2031.

Пеипи4 аз като за6титник на демокр ценности навремето бех фен на 4ехословакиа и сам критикувал диктата а ти каде си бил тогава.фразата соц е измислена от атланти4еските ти приатели ба6 комунисти незнаино за6то настанили се савсем демократи4но по агресорски бази