Маскиран пусна екзотични пеперуди в парламента (снимки)

Неизвестен мъж с черна маска на Спайдърмен влезе в парламента и разпръсна десетки екзотични пеперуди от няколко кутии. Проверява се как е успял да се промъкне.

Обратно в новината

Коментари - Маскиран пусна екзотични пеперуди в парламента (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бомба да им пуснат на тия гербаджийски диваци и боклуци

Бомба да им пуснат на тези гербаджийски боклуци и диваци

И според мен мястото на пеперудите е точно там- в Парламента! И без друго, повечето депутати са само за Парлама, в очакване на удобен момент да ПРЕХВРЪКНАТ в друга група, а защо не и САМОСТОЯТЕЛЕН ПОЛЕТ да предприемат?!- НЕЗАВИСИМ! Ха-ха-ха-БРАВО за идеята!!!! Умен е който го е измислил, но мястото е пълно с хитреци, съмнявам се да го разберат!!!!!

Айде, къртичоците си признаха. Цел: да ни дават по всички новини, да ни обсъждат по форумите Мисия: изпълнена Помощник: неизвестен...

Това може би е елегантен намек за депутатското прехвърчане от група в група. Прекалено изискано, пич. Тия гьонсурати нема да те разберат. Потърси по-твърди изразни средства.

Тях да ги препарират като атракция, че никъде по света няма толкова прости и корумпирани депутати. А това за пеперудите, че ги използвали за сватби и кръщенета е нещо толкова извратено и ненормално като чалгата, която е подгонила всички българи към голямата цигания. Още една циганска мода.

Става въпрос за корупция. Пускането на пеперуди е, като комплимент. Други неща трябва да се пуснат в парламента.

Каквото и да пуснат в нашия парламент, може да бъде само полезно, не и да навреди. Каквото и да е!

Имат си калинки в парламента. Сега и пеперуди. Зоопаркът се увеличава. Сега и на пеперудите ще отпуснат заплата. Към коя ли партия ?

Колега утре съм аз с пчелите! Така, че утре моля депутатите на работа с урбазона и вазелина! Щот моите гадинки не ги спират телени огради и жандармерия. Дори и аз да не вляза баба Пенка чистачката ми е обещала да дзаправи по един от прозорец на етаж отворен!!

Е най-после нещо интересно и от парламента

Не пеперуди а змий трябва да пуснетне,

не за пеперуди,за нещо друго са достойни нашите антинародни избраници,щом ни оставят с ненормално ниски пенсии,а те си вдигат по много всеки път заплатите с по няколко мин. наши пенсии,как не ги е срам и не искат да се взрат в бедността по техна вина

не за пеперуди,за нещо друго са достойни нашите антинародни избраници

Хахах, еми да де, той Красимирчо Велчев няма и идея, че ако има психо-тестове, цялата им ПГ няма да е там :))))))

най-хубавото, случило се в българския парламент за последните 23години!

Много свежи идеи има какво трябва да се внесе в парламента и почти всички са прави,но мисля че малко газ-зарин примерно, ще успокои духовете задълго

В този ред на мисли, могат да ти дойдат и идеи, "какво" е най-добре да се изнесе.

Представям си да бяха хлебарки или мухи-лайнарки, купона щеше да е пълен.То с пипируди и баба знае:)

...кръжат, нападат и дерат не красиви насекоми, а направо чудовища-мизерия, глад и престъпност. Нека тези вътре излязат и поживеят с минимална пенсия в изчезващо село, с преобладаващо циганско население. Тогава може би ще забележат колко са красиви пеперудите, и дори ще се замислят дали ще дадат поредния милион за подновяване на автопарк.

А ти откъде мислиш, че идват крадливите изроди, от Бъкингам, може, би. Не, всичките са гладни крадливи селяци, дето от нищо не отбират, там са се спасили.

??? Май не си разбрал идеята на коментара.

Защо не вкара кутий с Ц4 бе братле да ни отървеш веднъж за винаги от тази паплач която се е настанила в сградата от 25 години!!!

Тя е там от 75 години.

По-добре - пеперуди да има в НС, отколкото изроди. Тогава ще гледам парламентарния контрол. Дори да живеят кратко, както казва извикания по спешност специалист, пеперудите биха свършили по-добра работа - поне няма да карат хората да се мразят и ще вдъхнат спокойствие на нацията, няма и да крадат и много, все хубави неща. Според мен са по-полезни. Додра идея - да заменим депутатите с пеперуди.

Това не може да бъде нормална държава вече! След като и преди ББ институциите не бяха на особена почит, след тоталното им компромитиране по негово време, сега можем да говорим, че по-лош може да е само украинският вариант! Господи, в какво превърнаха страната ни "борците за демокрация" и техните външни поддръжници?! Да им се истаковам на такава демокрация! Впрочем, какъвто ни беше социализмът, такъв ни е и капитализмът! Просто тогава поне имаше ред и дисциплина за всякаква разпасала се долнопробна пасмина! Явно на тия географски ширини и дължини всичко е менте и порнография!

Хайде спри да се напъваш ДА РИВЕШ КАТО МАГЕРЕ, че може да се изпуснеш от зор. И правилният въпрос е - Защо институциите не уважават народа и нацията, кой идиот е заседнал там, та нещата не вървят?

какви пеперуди, пепелянки и скорпиони да им пуснат на тез изедници мръсни

Не ги величай - това се мизерни лачени цървули и нищо повече.

Повод да затегнат допуска на граждани. Пак ще измътят нещо гадно и вземат превантивни мерки.

Маскиран като Терминатор влезе в Парламента и изсипа 3 коша застояло ползвано бельо.... и припадна от зловонието. Депутатки му правиха фе.... Спокойно, изкуствено дишане са му правили, да...

Пеперуди - "mariposas" - педали гадни, дупедати.

съ общиха че пеперудите са заразени със спин и спун (синдром на придобита умствена недостатъчност)

Много ми е интересно защо се страхуват от пеперуди --че то ПЕПЕРУДАТА е божествено създание ! Ама те като не разбират от БОЖЕСТВЕНОСТ --а само от ДАЛАВЕРИ --умряха от страх !!! ХА ХА Спайдермен с ПЕПЕРУДИ !!!!!

Нали са ДЕПУТАТИ, един вид. Вживели са се в ролята. Безпокоят се за безопасността си.

Много важно. Моята версия е, че Местан ги е поръчал все така в духа на цирковото веселие. А цървулите вътре, събирани от кол и въже, да не се безпокоят за безопасността си - по-опасни от тях, в държавата няма, нито хора, нито животни, нито влечуги, нито насекоми.

Маскирани в парламента? Остава и картечница да внесат. Тогава няма да има парламент, ама никога.

Да беше пуснал стършели щеше да е голямо шоу.

въх, село, хойде не се уплашвай толкова, да не ти стане нещо

Това е Бойко Борисов.

Де толкоз акъл у куха тиква

Че е цирк всички знаем, но поне лъвове да пуснат.

"Дира" , как може да пишете "пред вид" !!

да пуснат няколко гладни лъвове и да им гледаме сеира на това се обърна народното събрание

Жал ми стана за...лъвовете.:)

ще ги хване разстройство ;D

с мирни протести и с пеперуди нищо не става.........доказаха го украинците, искаш ли пормяна то требват деиствия а не манифестации...

Те и нашите фашисти са надигнали глави, ама ония са нацисти а нашите посерковци. Нямат УСА и ЕС зад гърба си.

Важното е, че имаме дървен философ като теб. А какво нямаме и какво ти нямаш, също си го знаем.

абе не пуснаха 4-5 гладни алигатора и да се отървем за винаги от тиранията на бсп-дпс............

някъде из нета да сте виждали да се продават малки тиранозавърчета-рекс? Малки такива, подходящи за сватби и кръщанета! Веднага купувам 50 парчета - 240 депутатя и 300 мотащи се журналя... малките хайванчета все трябва да се справят с тази брайка.

Пеперуди,плакатчета,няма ли мъжки прояви с калашник,само меки китки в тая държава

За да помогна в осъзнаването ти, иди пред огледалото, направи най-строгата си физиономия и кажи заплашително "ти ли написа този мек коментар!?". Така ще разбереш, че си писал за самия себе си. Още повече, БЪЛГАРИЯ, глупако..!

Малии..тези депутати много страхливи бе, от едни пипируди се уплашиха :) ха ха , недай си боже някой да внесе нещо друго :)

Случйно пеперудите не са ли 240?

Пеперудите са подарък от притежателя на ПОРНО СТУДИО, др.КОРУМБАШЕВ за ЦЕЛУВАЩАТА СЕ ДВОЙКА МЕСТАН - СТОНИШЕФ!

пуснали са пеперуди защото са видяли,че там има пчеличка :) човека е искал да каже нещо.никои няма да чуе думите му,чрез пеперудите ще бъде забелязан.

Какви пИпИруди бе човек!? Бомби пускай там беееееееее! Всички да са изпекат бе! После да мислят тия, които ще дойдат. Боклуци мръсни!

Маскиран пусна екзотични пеперуди в парламента и те веднага излетях през прозорците,защото им замириса на миризмЪ....

Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят, като малко пъстро чудо в този сив и скучен свят. Ти след мен задъхън тичаш а когато разбера, колко мното ме обичаш аз до теб сама ще спра. Ще оставя да ме хванеш и със теб ще съгреша. но помни,че ще остана с пеперудена душа.

Аз съм волна пИперуда не ми пука къв съм цвят, Депутат ще бъда вечно ми е цел на този свят. В мойта купичка назничаш, но когато разбереш, колко много те обичам за Брюксел ще ме избереш. Припев: Ще те оставя да ме плюеш от късна вечер до зори... Само искам да гласуваш! Просто мене избери!.

:-))). Браво! Приемам измененията!

Ама тия депутати само мухи ги врънкат бре,в тоя кенеф там,друго освен мухи до сега не е имало!

Ами ако пеперудите са заразени с някаква страшна бързотечна болест и я разнасят там? Неслучайно човекът е бил с маска ...

имаш близък в парламента ли? като цяло освен родата никои друг не би проронил и сълза за дупетатите.

Тоя по добре да беше пуснал малко "екзотично олово".