Провалено заседание след ”шмекерски” номера в парламента

Депутатите няма да работят днес заради липса на кворум, утре пак ще опитат да се съберат. От "Атака" не дойдоха, ГЕРБ излязоха и отново стана скандал с БСП.

Обратно в новината

Коментари - Провалено заседание след ”шмекерски” номера в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ОТ ШМЕКЕРИ САМО ШМЕКЕРСКИ НОМЕРА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ТАЗИ СЕДЯНКА "ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ" НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ИЛИ ВИДЯЛ НЕЩО СМИСЛЕНО.ТО НЕ БЯХА ИНТРИГИ, ТО НЕ БЯХА ПАЗАРЛЪЦИ, ТО НЕ БЯХА НАДДУМВАНЕ И АБСОЛЮТНО НИЩО СМИСЛЕНО. ЖАЛКОТО Е ЧЕ НА КРАЯ НА МЕСЕЦА СИ ОТИВАТ С ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕ ПАРИ ОТ НАС, КОИТО И ЧАС НЕ МОЖЕМ ДА ОТСЪСТВАМЕ ОТ РАБОТА, ИМАТ ПО КОЛКО ПЪТИ В ГОДИНА ВАКАНЦИИ ЕДИН ЦЯЛ МЕСЕЦ ПРЕЗ ЛЯТОТО ОТПУСК, ОПРАВЯТ РОДАТА СИ ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД И ТО ВСЕ НА НАШ ГРЪБ ВРЕМЕ Е СЕДЯНКАТА ДА СЕ РАЗТУРИ. НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ДА СПОРЯТ С КАКВО ДА СЕ ЗАСЕЕ ЗЕМЯТА, КАК ДА СЕ НАПРАВЯТ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА,КАК ДА СЕ ВЪЗРОДИ ИКОНОМИКАТА, КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ДЕЦАТА НИ У ДОМА, ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ЛИЧНИТЕ ИМ ИЗГОДИ И ШМЕКЕРЛЪЦИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЕДЯНКАТА ДА СЕ Р А З Т У Р И.

къде са милиардите изтеглени от ОТГОВОРНОТО КАФЯВО ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ААААА?????

На ГЕРБ, с Боко и Цецо начело, всичко е позволено! Заради такива отговорни политици държавата ни е на този хал.

бивш моряксъм работил съм в различни компании но правилата бяха еднакви ако веднъж не се явиш на работа ти прощават втори път глоба 100 долара третия път си пащаш самолетния билет и си стягаш куфара аз съм повече депутат от всички в парламента поне съм научен на ред

Както винаги - ГЕРБ защитават само собствените си интереси. Интересът клати феса.

Чудесен пример за децата ни. Отишъл си на работа, но няма да работиш, а ще саботираш.

Вчера видяха, че протестите няма как да бъдат възродени, затова днес смениха тактиката.

Сега зреят нови протести срещу правителството и противоруската му позиция - антинатовските протести!

Гражданите, които са за европейско развитие, за пореден път демонстрираха неуважението си към парламентаризма.

Обичам Мая Манолова. Освен че е симпатична, красноречива и умна, тя е и много трудолюбива и никога не отсъства от работа!

Тиквата, вождът на тъпунгерите!

Аз не съм споменавал имена. Не може да се отрекат някакви изключително мижави проблясъци на разум в герберастките глави, след като свързват Тиквата с Бойко Борисов. Това значи, че дълбоко в себе си те знаят, че той е просто една тиква или е една проста тиква или както ви се хареса - просто тиква или проста тиква.

Абе те ГЕРБ до вчера неискаха да влезнат в парламента, сега някой друг им пречи да работят.

Излиза ,че Бойко наистина е тъп или страда от старческа деменсия.От първият ден на този парламент, те герберите провалят заседания не ходят на работа в парламента ,а ако са там плещат глупости и простотии.Основната дейност на Б.Борисов и Цветанов бе организиране на протести, съботиране работата на правителство и парламент.Така с тази последователна агресивна и деструктивна дейност срещу парламента Герб сами се закопават.Трудно е за Бойко вече да лъже и манипулира .Хората в БГ не са сляпи и глухи. Времето му на месия отдавна мина.В момента Борисов е един елементарен простоват депутат аутсайдер.

смях, тези пък откога се разработиха

и аз това питам!

Хайде пак! Кой ми сра в гащите? Няама какво да се показвате насам/натам. Който не е бил да си плаща глобите и да се работи!!! само се търсят извинения и се сочат другите с пръст, като че ли от това някой има полза.

На Волен му са се спукали хемороидите от любовни игри!Затова не работи!Бареков да гледа и да се учи до какво води свинктеропредложителството и има ли то почва у нас!

Спокойно! Утре парламентът ще бъде в пълен състав за да се прегласува ветото на Чехльо. Този нещастник иска да слага прът във колелата но се приближава към импийчмънт.

Какво значи "От Атака не дойдоха" !Да не празнуват байряма!Или Волен е пак на воаяж или задоволява сексуално господаря си Местан!

Пропагандата в България се води директно от Москва. Стратегията ще извади очите на всеки мислещ човек. България се води демократична държава и член на ЕС, но управлението и проруско от 2001г насам. Съвсем угодно се държат на власт различни бандити за да компрометират европейския избор на България. В обществото се налагт дебати, нямащи нищо общо с демокрацията. Москва си сменя правителствата както си пожелае. Днес с цената на тока, утре с газта, вдругиден с някое кримско референдумче. Пълна илюзие е, че България е член на ЕС. Хората които пожелаят са и отиват, но България не е.

Ъндерлайн-чо, колко ти плащат? Защо Щатите и ЕО не дават на Украйна нищо безплатно, че и заемчетата им едни мижави? Сега остава и поляците да си поискат териториите и ...

Кой да ми плаща? Подскажи ми кой още е мислещ, може и да има пари, което е почти изключено. :))))

нова конституция и нов на 50 процента от този парламен и да работи в полза на цялото общество, а не да разиграва циркаджийски номера

Аз ги зная - това са уж политиците ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ - ТА СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! всеки набеждава другият, все сругите са виновни! Не, не, не - всички си получават заплати и си го драпат -изобщо не им пука какво се пише и говори!

Думи на новоизбрания-стар премиер на Унгария-Виктор Орбан.

Отново премияр на Унгария! Национализма завладява със страшна сила Европа . Той изрита международния валутен фонд от Унгария,изрита всички ЕРП-та преди година,вдигна средната заплата -800 Евро,и защити земята на Унгария със крути закони-цитирам"Съдбата за земята на Унгария няма да се решава във Брюксел" Това е истински Патриот и Унгарскя народ отново го преизбра за Премиер на Унгария!!!

Атака ще катурне правителството. Матрияла ще си избере капута. Булгаристанска действителност.

Волен трябва да е луд за да почне да клати лодката. Според проучванията за последен път се вози на лодка.

виновни са хамариканците, ЕС, шваби и ингелиици и Русия и пр. НИЩО ПОДОБНО - ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И СИ ВИЖТЕ ПАРАЗИТИТЕ НА КОИТО ПЛАЩАТЕ! АКО СМЕЯ ДА ОБИЖДАМ - НА ЗАПАД ХОРАТА БИХА КАЗАЛИ - БОЖЕ, КАКВА БЕЗСРАМНА ПАПЛАЧ!

Ето това е истински европейски парламент и демократични процедури - може да даваме пример на недемоктратичните страни. Поне не се бият като в Украйна засега, но то за меле трябват хора.

Ясно е, че правителството е съставено чрез безпринципна коалиция от партиите с по-малко получени гласове на изборите срещу партията получила най-много гласове! Какво очаквате след такова развитие и изопачаване на вота на избирателите - естествено, че при първа възможност партията с най-много депутати, съзнателно игнорирана от управлението, ще проваля заседания! И аз, като избирател гласувал за ГЕРБ подкрепям техните действия, пък на който не му изнася да се жалва на доган, ако ще...

не е сплотен а всекиэ си има СОБСТВЕНА ЛЮБОВ и не го интересува цялата България а тази или другата личност- така ще остане не само още 100 години а и до ДЪЛБОКА ВЕЧНОСТ во веки веков!

Кви Дюни ма Майо пу.ко сиринясъло ,вий и вашата бсп ги съсипъхте ,както и на Станишев братчето му Копелета ненаситни

и герб и герб/ геп, геп/

За народа РЕЗУЛТАТИТЕ от прехода са по-други: България е 6-та в света по СМЪРТНОСТ ,а всеки 2-ри в Бг е НЕГРАМОТЕН .... ДА ''БЛАГОДАРИМ'' на всички Бг-оПРАВИЛИ НИ ПОЛИТИЦИ,ДЪРЖ.ЧИНОВНИЦИ и ''ДЕМОКРАТИЧНИ''ПРАВИТЕЛСТВА ЗА ГОЛЕМИТЕ НАПЪНИ ,И ПОСТИГАНЕТО НА ОГРОМНИТЕ ''оСПЕХИ''---26г.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОСЕГА НИ УПРАВЛЯВАХА КОМУНИСТИ ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВИДЕНОВ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА, ЧЕ ИКОНОМИКАТА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЧЕРВЕНИ ФИРМИ И ТАКИВА НА АНАДОЛСКАТА ШАЙКА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ ! . ПРОВИНЦИЯТА, АБЕ ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИНТЕРНЕТ?

не интернета е само за селяните о софия

ВСИЧКИ БСПАРИ СЛЕД 20 30 ГОДИНИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ САМИ С ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА. И ТОГАВА ЕМ ЩЕ СА ДЪРТИ ЕМ ЩЕ СА САМИ И ЕМ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ИМ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО ДЕЦАТА ИМ ЩЕ СА ИЗБЯГАЛИ. И ТОГАВА КОГАТО НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОМОГНЕ А ЗАРАДИ НЕМОТИЯ ГИ ОБИРАТ И ИЗНАСИЛВАТ КАТО ПО СЕЛАТА ТУРЦИ И ЦИГАНИ, ТОГАВА ЩЕ СИ СПОМНЯТ С НОСТАЛГИЯ ЗА КЮФТЕТАТА С ЛУК НА БУЗЛУДЖА НО ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА СИ ЗАЩОТО СА НЯМАЛИ КАПАЦИТЕТА ДА СЕ САМООСЪЗНАЯТ НАВРЕМТО......

ама ще си останат

Не Боко управлява медиите , а неговите Кукловоди . Боко е и си остава Мутра , която не може да организира , а само изпълнява . Ако зависеше нещо от него Щяха ли още да са живи напусналите ГЕРБ ?

Тоа па.

АТАКА навярно е отишла до Москва да получи преки указания от Путин. Другите три проруски партии имитират дейност, докато получат указанията. Еййй.... съспихте държавата, а уж беше тръгнала да става европейска.

Tова е безобразие! всички неприсъствали да бъдат подложени на парични санкции. само това е оправията за тези мизерници!!!

Яааа колко чикиджии има у форумчето. Гнойната Коалиция си е пътник, не се тормозете СМЪРДЕЛИ

М. п....шев ти си едн от тях

ЕПА ТУКА ПИШЕ , ЧЕ ОТ БСП=ДПС=АТАКА не са били на работа

Сестра Галева да беше си викнала братя Галеви, Маргините, Трактора, Пешо сумиста, Златко баретата , Брендо и сие , за да си направят кворума ? Това са си все ' наши ' момчета от ДС , както си призна и червеният Цвятко Цветков ...

Истината е само една,и тя е Само БСП,и никога повече на власт Мутромилиционери като Цветанов и Борисов,сърбахме им вече попарата стига вече.

Истината е само една и тя е че си прост: ЩОМ СЛЕД 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НЕ ПРОЗРЯ ЩО ЗА СТОКА СА БСП И НЕ СИ ВЗЕ ПОУКА - ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА ПРОСТ СИ!!! УМНИ ХОРА СА ГО КАЗАЛИ КОЙТО НЕ СЕ УЧИ ОТ ИСТОРИЯТА Е ОБРЕЧЕН ДА Е ПОВТОРИ - ЕДВА ЛИ СИ ПО УМЕН ОТ ТЯХ ЧЕ ДА НИ УЧИШ НА ИСТИНАТА!!!

Май ти си прост, а каква държава е ГЕРБ - през тези 4 години? Къде са парите, върна ли ги ББ? Вдигна ли доходи и пенсии? Та те са циркаджии и те спират работата нарочно, но едно е ясно че няма да свалят правителството.

който закъснее за работа пет обиколки на народното събрание на бегом ;)

Те ще умрат от бягане тогава! Няма да останат , а само ще бягат отвън!

Понеже БСП, ДПС, Мая Кучкова и Станишев реват че са се загрижили за черноморието(че даже го приеха и за своя лична кауза и сега плачат че не минал закона) нека ви разкажа една история как точно са се загрижили ПЪК БЕЛКЕМ ОТВОРЯ ОЧИТЕ НА НЯКОЙ ЧЕРВЕН ПРОМИТ МОЗЪК(едва ли щото нямат капацитет)........ Сценарият с имотите на юг от Царево е следният: Наследници, припознали се за собственици на апетитни парцели на първа линия атакуват имоти, за които няма заявления за собственост от истинските наследници и които по закон трябва да станат общински. Много от тях успяват да се сдобият с решение от Поземлената комисия, за да влязат във владение на десетки декари край Резово и Варвара. Общината обаче завежда еднотипни дела в Районния съд в Царево и ги печели, защото съдът действително установява, че терените са придобити незаконно. Имотите на тъста на Цонев също са върнати на общината с решение на съда. В защитата на Община Царево ясно е формулирано и подкрепено с документи твърдението, че нито нечии законни наследници, нито държавата е предявявала претенции към тези имоти, които изведнъж са дадени от Поземлената комисия на изникналите претенденти без документи за собственост. Междувременно властта в Царево се сменя и за кмет е избран червеният лидер Петко Арнаудов. Той веднага маха адвоката на общината - Евгени Атанасов, който е водил и спечелил делата срещу шмекерите с нередовните документи. Заменя го верен партиен кадър на БСП - Евгени Мосинов. Малко след тази рокада роднините на Йордан Цонев и останалите мераклии за земи обжалват решението на РС Царево на по-горна инстанция в Окръжен съд Бургас, като действат синхронно. Знае се, че негласният водач на групата е именно политикът, който вече се е трансформирал в един от най-близките до Ахмед Доган. Внезапно юристите на общината-ищец започват да се дезинтересират от делата, не се явяват на заседания, пропускат се срокове и в крайна сметка претендентите с нередовните документи печелят и стават собственици на златните земи по крайбрежието. Историята на собствеността, която се проследява в имотния регистър показва, че стремежът да бъдат приватизирани тези ливади и ниви има ясна мотивация: да бъдат застроени. Една част от земите, чрез дарения и симулативни сделки с подставени лица стават собственост на скандалния арх. Калин Тихолов, главен герой в аферата Дюнигейт по застрояването на пясъците край Несебър, която Биволъ разкри в края на 2012 г. Едва ли е чудно, че именно този човек бе предложен от правителството на БСП и ДПС за Министър на новото Министерство на инвестиционното проектиране, което да сложи под една шапка всички инвестиции, заедно с устройството на територията на страната, т.е. "цялата далавера" в едно. Тихолов е и автор на ОУП на Царево, предвиждащ масово застрояване на защитеното крайбрежие, където попадат и тези земи. Друга част отива при кума на Йордан Цонев - Милчо Киряков. Киряков е "дясната ръка" на Цонев, негов бизнес съдружник и едновременно съдружник и с Калин Тихолов. Той е изкупувал и след това продавал земи в парка на жената на Йордан Цонев - Пролетина. В играта с имотите, която е изключително сложна, са включени и фирми, контролирани от Цонев, Киряков и Тихолов. През 2010 г. пресата гръмна, че прокуратурата разследва мащабна мошеническа схема с емлячните регистри и удостоверения за наследници. Става дума точно за казуси, които претърпяват неочакван и ощетяващ обрат за Община Царево, вещо бранена в съда от Евгений Мосинов. Заведено е дело срещу неизвестен извършител, по чл.308 от НК - за подправяне на официални документи, което на популярен език ще рече - фалшификат. Тук е мястото да се припомни, че ако се проследи професионалната биография на Тихолов и Мосинов, се вижда странна закономерност, как те следват общи периметри на действие по Черноморието, от община Несебър, бавно слизащи на юг към Резово, като след тях остават опустошени брегове, превърнати в бетонни клоаки за най-ниска класа туристи. Три години по-късно извършителят все още не е известен на Прокуратурата, макар че е кристално ясно кому е изгодно. Това е и въпрос със занижена трудност към Цацаров, чието ведомство е иззело всички документи за тази мащабна фалшификация. Правният "мозък" на далаверата - Евгений Мосинов, сега е доверен човек на Станишев в Бургас и лидер на партийната структура. Именно бургаската организация номинира Сергей Станишев за водач на листата за евродепутати. Същият този Станишев, който лицемерно се врече да брани Странджа с ресурсите на партията си. Как БСП ще брани Странджа от самата себе си стана ясно с назначението на зам.-министъра Бюрхан Абазов, чийто подпис стои под незаконни продажби на държавни гори и земи в Странджа. Ликвидаторът на природния парк бивш кмет Петко Арнаудов пък бе назначен за шеф на общинските гори в Царево. Да ги пази, както се справи с парка! Двамата герои, които успяха да закрият през лятото на 2007 г. ПП Странджа, заради криминалните действия по незаконно строителство, протектирано от тях, бяха не наказани, а еволюираха с благословията на Станишев. Не може да се отрече незаменимата им роля, че именно тия двама ликвидатори на Парк Странджа предизвикаха всъщност първите масови граждански протести на Орлов мост преди 7 г. - предтечите на сегашната обществена непоносимост към подобен олигархичен начин на управление на страната. След толкова време нещата се повтарят. Обречеността на омагьосания кръг в чиято гибелна орбита ни водят все едни и същи зловещи сенки от зоната на политическия здрач. Явно ролята на Мосинов като верен партиен кадър е оценена по достойнство, защото преди месеци той се издигна до висшия пост - шеф на БСП в Бургас. Грижата за Странджа на Станишев си личи и по принудителното уволнение на Директора на Парк Странджа Стефан Златаров, който го заслужи заради непреклонната си позиция през годините срещу властовите престъпления и своеволия срещу природата и законите на страната. Цинизмът на подобна политическа демагогия би могъл да бъде сравнен с абсурдния пример, ако си представим как зловещия д-р Менгеле би могъл да оглави здравеопазването на Израел след Втората война! ДА ВА ОБЕСЯТ НА НЯКОЙ ДЪРВО В СТРАНДЖА ВИ ПОЖЕЛАВАМ И ТАМ ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЪЛЦИ ДА ВИ ЯДАТ!!! СТАРИТЕ СХЕМИ НА ТРОЙНАТА ЛАМЯ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ!!!!

Един въпрос може ли ? Трябва ли всички да сме от ГРОБ и РеаниМАТРОСОВСКИЯ блок ???????

Аз съм за сваляне на това правителство, затова просто питам ??

ала бала, тези имоти бяха апетитни и много преди да ми натякваш твоите обяснения и преди е имало далавери с тях

Ако не беше тази Тиква да саботира това великолепно Правителство от Експерти на Орешарски,сега наистина щяхме да сме като Европейците,Виждате за кратко време,това правителство какво направи за хората,увеличи доходите на пенсионерите,намалиха таксата при лекар,и куп други стоки от първа необходимост както и лекарства,по времето на Мутрата всичко беше със 500% отгоре дори и лекарствата.Хората се усетиха и ще гласуват за БСП,и никога повече за тази Мутра която съсипа и унищожи Държавата.

е то на креди всеки може чудеса за един ден ;)...... И аз като изтегля кредит мога още веднага да си дигна дохода..... ама след 2 3 месеца усещам ква глупост съм направил....

кредити и разместване на пари имаше и при герб, само, че май отидоха неизвестно къде

трабваше да напишат чудовищен скандал и статийката щеше да е още по четаема....

"Още няколко областни организации на ДПС издигнаха Делян Пеевски за евродепутат"! Кой предложи ... , още дълго ще питаме! И за още много въпроси към управляващата тройна клоака

кой и защо е работа на дпс , ти можеш да гласуваш , с да и не , нали претендираме да сме демократи ...като не ти харесва недей гласува , виж колко е лесно

Бойко е великолепен политик! Изпълнява желанията даже и на противниците си. Нали червените джуджета не искат ГЕРБ в управлението? Е ето, ГЕРБ не участва. А управлявайте де, бездарни профанчета!

аа виии пък щото сте надарени !!! ROFL :)

никой не го иска в управлението, това не значи, че той не иска. Той иска и то много, ама не може-видяхме го

Промяната която искахте да постигните с февруарските протести.И постигнахте,разграбват държавата ни от вътре и я превземат.

Ми ааа де, на вашите малки соросоидни протести що никой не дойде ? И тези ще свалим, когато се осъзнаят хората че и тези грабят !!!

Ама кой ми цъкна минус бе, нали искаме да сваляме това правителство... Или трябва всички да сме от ГРОБ и РеаниМАТРОСОВСКИЯ блок аа ??? а???

Защо много хора си мислят, че материалното им положение зависи от това дали депутатите ходят на работа или не? Материалното им положение зависи от съотношението колко хора в България мислят социално и колко капитално.

У нашиу малък градок всите мислим социалистически , социално де!

Просто днеска депутатите ги е мързяло да дойдат на работа заради лошото време и са решили да си останат в къщи да си поспинкат, а тройна коалиция има, но тя от ГЕРБ-БСП-ДПС вижте как са се наговорили днес да не идват на работа и да няма заседание естествено за това са решили да обвинят "лошата" Атака нали е най-малката парламентарна група и сигурно кворума зависи от нея, ама че глупости говори Тиквата сигурно пак се е нашмъркал или е сменил дилъра!!!

бесепари/комунисти/ и депесари - вън от парламента!

А гербаджиите защо не бачкат? Ако са в предприятия навън до сега да са освободени дисциплинарно.

Думата предприятие и уволнен дисциплинарон са характерни за социалистическа организация на обществото. Червеното тролство ти личи, чак грее.

Ми те всички трябва да излязат тогава, вкл. и ГРОБ !!! Не е ли така, аз не виждам чисти от комунизъм там ?

На крив патриот, комунистите му пречат.

Я МИ КАЖЕТЕ - КВОРУМ КАК СЕ ПРАВИ ? Я ДА ВИДЯ СЕГА КОЙ ЧЕРВЕН ПИДАЛ Е НАЙ-МЪЖ ! ХАЙДЕ, ДРАСКАЙТЕ , НАЛИ ЗАТОВА ВИ И ПЛАЩА ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ. И ВАЗЕЛИНА ВИ Е БЕЗПЛАТЕН. КАКВО ТОЛКОВА СТЕ СЕ РАЗПИСКАЛИ. ЗА ШПАКЛИ ТАРИФИТЕ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО СА КЪДЕ-КЪДЕ ПО-СМЕШНИ

Те кога са пък искали да работят че сега ! Скоро ще си ходят и тия!

Как ще работят ? На това НС му се носи славата, че е публичен дом, след като Мая Манолова е зам. председател, а другият зам. председател се оказа измамник и крадец , става въпрос за Бисеров, за него вече не се говори, защото, ако Бисеров си отвори остата ще се окаже, че всички от БСП и ДПС са крали и лъгали !