Споразумението ЕС-Канада мина в Европарламента

Европейският парламент одобри спорното търговско споразумение между ЕС и Канада (СЕТА, по инициалите на английски).

Обратно в новината

Коментари - Споразумението ЕС-Канада мина в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците ще напускат но решават бъдещето на държавите членки в ЕС. Ба'ати комедията.

аналогичен договор го има между САЩ и Канада. Канада сега е принудена да плаща страшни суми на американците, като неустойки, щтрафни санкции, съдебни издръжки и тд. Суми са сравними с нейният бюджет. И от къде ще ги вземе? Отговорът, от ЕС (и България в частност).

reotan

Мхм... и колко плаща Канада на Щатите ? Като си нямаш представа, за какво си чешеш езика?

За да печелят големите корпураций спокойно ,бавно убиват обикновенните хора,пък и тея ПАРЗИТИ дето ги привлекоха трябва да ги хранят.Дори и да ср откажем ще внасяме Гмо чрез големите вериги,прикарани сме отсвякаде,УБИЙЦИ

Цени на безоловен бензин в Канада - 0.85 евро на литър, а на дизела е около 0.78 евро за литър. Ще ми стане адски кеф ако Марешки влезе в парламента и започне да внася горива от Канада... и така е.е мамата на руската мафия!!

Сузи, винаги съм твърдял, че повечето от жените освен за чисто женски работи не ставате за нищо друго ! Що не отидеш да изпържиш едни яйца на мъжа си или един блоу джоб, по избор !

О да, канадският петрол е евтин, без пари. А като му добавиш транспорта до друг континент то и така ще струва по-малко от минерална вода. Вие балъците си мислите че пазарът за горива (и данъци) е толкова прост. То вярно че е прост но трябва и малко мозък а не само да вярваш сляпо в това какво един политик или бизнесмен (или полотик-бизнесмен) ти казва.

ще продам червената си лада, ще продам последната си риза за билет и виза.

имаха такава песен Де еКанада... ще продам аз старата си лада... По повод и на русофилите, и либерастите , дето ни облъчват тука, а са едни и същи боклуци, които ни прокудиха от родината ни!

за мен е добра новина - след като европа засмърдя на л..а имаме нова открита дестинация да бягаме и от либерасти, и от путинофили!

яве за Канада ще се избият на терминал 2, за москва никой не ще... иначе тука друга работа...

Шило

Така е, преди дни бях на Терминал 2. Голяма навалица, голямо нещо.

знам ти и тарифата в копейки. А защо не се качи за масква?

Шило

Британците пък, от къде на къде ще гласуват за бъдещето на ЕС? Нали са пътници? Ами да им "замразяват" правото на глас, нали не искат ЕС.

ЕС е изгоден само за Запада, който се намира на запад от 13-тия меридиан! За другите той е смърт, геноцид!

Що?

амииииииииииии например, защото то от 9 милиона станахме 7 и ще станем 5 след 15 години.... защото сега ни хранят с химия, отличат ни децата, правят порно филни с дъщерите и жените ни (като ги пръскат яко) и т.н....

Някой от тук изказалите се запознат ли е все пак със самото споразумение? Кой какво губи и печели? А целокупният български народ , конкретно?

Очевидно почти никой, но опорните точки от БСП са спуснати.

Запознати сме, там е работата. Номерът с "ама вие не сте запознати, това са опорни точки на БСП" само продължава да вдига процентите на БСП, давайте все в тоя дух.

Разкажи накратко, и ние да разберем

европа е мъртва това беше краят

бе ти погребален агент ли си... иска ти се...аве стига сте точили зъбибе, г-н путин - няма да ви огрее, санкции яко, Тръмп очаква да връщате крим и пр.. няма лабаво...

Организираната престъпна група ГЕРП с престъпната си подкрепа за СЕТА подписа смъртната си присъда и доказа за пореден път, че са най-обикновени предатели, агенти на държави, които съсипват България.

се разфуча.Гласувалите български евродепутати за търговско споразумение- СЕТА между ЕС и Канада бяха обвинени като национални предатели.Защо бе,другарке?На любимата ти Русия май пак ще им ритнат канчето.

ГЕРБ май забравиха че идват Избори скоро.

ГЕРБ лъжат че Станишев е гласувал за СЕТА за да замажат Предателството си че Всички те Десните са Предатели и са гласували ЗА СЕТА.

от една страна тва е добре- хващам самолета и - чао!

Англичаните най-големите тарикати. Туриха го на ЕС и беж да ги няма

Трудно ли ви е да го напишете?

Ако има национални предатели да гласуват за сета и ttip, трябва НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОБЕСЕНИ на площада!!!

Спирам с руската водка и минавам на канадско уиски.

така сте грантаджиите - къде е по- изгодно! аз пък съм на ракия!

А дали ще има канадски препарати за вана и за отпушване на канали

Аз обичам канадско телешко. Нека да е ГМО:)))

Съдържа веществото КВАРЦЕТИН - то забавя неконтролируемия ръст на раковите клетки. Това дава време и възможност на организма да се опита да се престрои и победи рака. За ГМО не знам, но белтъкът от животински произход много закислява тялото и помага на раковите клетки да се множат бързо. Така че - умната. И с гречката и с говеждото.

Истината е ,че Кнада конкурира русия в енергносители и пшеница! За това родните русофили българомразци се побъркаха от злоба!

Ид--т каква пшеница за БГ . Ти знаеш ли колко струва добива на петрола от пясъците на Албърта

Гледаш го - куче мърляво, проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, комунист ,а в душата в душата помияр

Европа се самоуби окончателно! Амин!

...Решаващи в полза на споразумението се оказаха гласовете на британските консерватори, въпреки че страната им реши да напуска ЕС. Значи отивайки си от Европа английските вековни рептилии грешка на инцест/кръвосмешение гласуваха вместо нас и ни забиха пироните в ковчега. Единственото спасение вече е да напуснем и ние и влезнем в братска Евразия. Еврогейският експеримент приключи с 2 милиона жертви за България, най-висок резултата по-голям от жертвите ни във всички войни от основаването на България на Дунав от хан Аспарух.

Добре са си Ингилизите.

На мен азиатците не са ми братя, другарю. Но ти си свободен да се изнесеш на там. България е ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА и мястото и е в европа.

Ти другари нямаш соросоидна проститутко. Имаш само клиенти!

Кога България се премести от Балкана да в Европа?

питай за братския евразийски съюз Беларус! Путин ги насилва да плащат по- скъп газ и от нас! Порошенко не се яви на срещата с Путинминалата седмица... Та така - съюза с Русия е скъп...

Напротив яви се! И в ефир каза: Господин Путин вкарай си олигарсите в пътя/визираше Газпром и Роснефт/.Това, което те искат няма как да се случи. Мислят само за пари. Ние смятаме, че възможността, която сме ви дали през нашата територия да нападнете Европа струва много повече!

Какви 2 милиона жертви бе идт червен,2 милиона напуснаха БГ заради такива като теб!И да знаеш- никой от тях не е в любимата ти Евразия!

В събота Националният съвет на БСП взе единодушно решение да се гласува 'против' Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев е гласувал "за" търговското споразумение между Европейския съюз и Канада, известно като CETA

Класика. Това са бг политици говорят едно,а вършат друго.

Сър Геят е стара соросоидка. Да не забравяме как неговият външен министър Вагинин замина в Украйна на първата седмица от банедровския соосоиден фашистки преврат да им окаже подкрепа. СВСС - соросоиди от всички страни съединявайте се!

Станишев е допуснал грешка при гласуването и Веднага е помолил гласътму да бъде поправен на Против СЕТА !!! Веднага е поправил грешката си . ГЕРБ и Десните са Подкрепили СЕТА ...Заедно ! ГМО партии За ГМО храни ..арещу Българите ! Евала.

По сведение на "ПИК" председателят на ПЕС Сергей Станишев е гласувал"ЗА".Статията е "Удар под кръста за Курнелия"Станишев подкрепи мигрантите,сега и СЕТА.

Цял живот е БОКЛУК тоя Сер Гей. Много гнусен и антипатичен човечец. Мишка, дори жена му не го иска. Тотално безличен, безхарактерен и без всякакви идеи гамен.

Оляха се с тази СЕТА, много шум за нищо. Добре че най-после поне го приеха!

ТЪКМО ДА ИМА КАКВО ДА ОТМЕНЯМЕ ПОСЛЕ,КОГАТО НАЙ-СЕТНЕ ВЛАСТТА ПОЧНАТ ДА УПРАЖНЯВАТ ЧИТАВИ ХОРА!!! НЯМА НИЩО ВЕЧНО!!!

И според теб, читавите са тия дето чакате на опашката за социални помощи? Комунистите вече веднъж връчиха управлението на страната на необразованите селяндури. 70 години по късно още не можем да поправим щетите.

Следва одобрението от националните парламенти ..... Ерго няма парламент - няма и ратификация . С един куршум- два заека ! В печаливша позиция сме :))) Спестяваме милиони от издръжката на 240 продажни кретена и показваме оная трипръстова конфигурация на зомбитата :))) И понеже мартенските избори едва ли ще са последните за годината , ще си правим пас ..... До предстоящия разпад на лихварската етническа групировка . Със здраве :)

Проблема е че ще почне да действа веднага още преди да е минало през парламентите

Нищо де, тролетарята празнува победа и ти ги секваш с факти... Какъв човек си??

Още ли сънуваш КРИМ. ДРИпльо

Майко да си помислиш, че Канада не е 35 милиона, а става въпрос за Индия с 1.5 милиарда население :)))))) Голям страх от държава с население колкото Полша! :)))))))))))))))))))))))))))))) Тая статия... какви са тия червени звезди и мегафони и размахвани ръце? Какави са тия протестъри дето се появяват отляво и отдясно с петолъчки?

От Канда през СЕТА ще минават и американски стоки. Просто американците ще създадът фирми в Канада и готово ТТПИ през СЕТА

И какъв е проблема? Купувай си руски продукти и остави тъпанарите да ползват некачествените западни стоки. Не знам колко е трудно да се проумее, но хората не избират по цена а гледат качеството (е освен ония тъмно сините и разни социални паразити). Стига сте разправяли легенди за качествата на разни боклуци които никой не иска да купи. Хубавата стока се купува независимо от страната на производство и цената.

reotan

Помисли и ти - американците отдавна са си създали фирми направо в Европа, така, че не им трябва да минават през Канада.

Десните партии загубиха два гласа от семейството ми Завинаги с това гласуване!!! Те гласуваха неограничени ГМО храни от Канада и САЩ да ТРОВЯТ нас и децата ни завинаги,ние пък никога повече няма да глсуваме за десна партия !

Нищо не са загубили десните... ти винаги си гласувал за БКП! Признай си, руский?

Аз съм десен 100%. Но знай, че заради страха у Бойко от Ер Доган и затова, че след устното нареждане на Б. Борисов бе върнат турски бизнесмен на Турция за по-малко от 6 часа без да се спази един български закон, за това че отказаха Южен Поток, за това че подписват СЕТА, за това че платихме 1,8 млрд неустойка, вместо да платим 5 млрд за централа, за това че няма ясно изразени национални интереси, за това че Овчаров, Дянков, Добрев, Цветанов, Пеевски, Прокопиев, Ченалова, А. Петров няма да получат дори притеснения от прокуратурата, няма да си пусна гласа за десни. Не съм решил още за кой, но десните подлоги са ме изгубили.

Ти пък ако знаеш левите откога са загубили моя глас, ум ще ти зайде!

Станишев гласувал "за" СЕТА, въпреки решението на партията

Станишев е кръгла нула. Той не е разбрал за какво гласува. Така са му казали Мама и Тате. Този изрод е губещ по рождение. Който дойде на власт го язди. Първо Доган и Местан го яздиха, после бойко го направи за смях пред цялата му рода от дипломати.

Супер! След вчерашното изявление на Тръмп - Русия да връща Крим, днес още ритници по путкинската зурла!!

Шизофренията на русо-путрерастите в действие. Защо шизофрения? В политическата наука има определения -страни като Норвегия, Швеция, Дания и Финландия се определят като социалистически. С малко уговорки Германия би могла да се причисли. Има обаче две страни, които отдавна са в развития социализъм и по-скоро могат да се определят в добрия смисъл на думата като комунистически- Франция и Канада. Та българските комунисти гласували против споразумение с Канада. Добре де, може да не е шизофрения, а дебилство.

Обонго не ти ли казал, че вече не е начело и да спреш да му духаш?

това е нов удар по мордата на московския диктатор

Трябва всички до един да застанем като стена срещу подобни споразумения....Да, да! Е, нищо че не знаем какво пише там, но има интифа, че трябва да сме против и ние сме. Важното е да сме против!!Иначе от Канада ще почнат да внасят пресен чесън и лук - генно модифицирани! Ядеш лук, а не съзнаваш, че това е идейно оръжие на капитализЪма. Так держатъ..

А защо трябва да внасяме от Канада? Не можем ли да произведем? Как си личите българоубийците?

Споко де, споразумението е между ЕС и Канада. Но скоро ЕС няма да има, така че всичко ще е наред! :P

бъркаш го с сссср

Англичаните нахендриха ЕС , с ГМО .

Забранената от Запада археология доказа, че нашественци от американския континент (днешните САЩ, Канада) са дебаркирали на западното крайбрежие на Азия и са кръстили това място Европа (източни земи). След което чрез войни , договори, геноцид, измами и т.н. започнали да превземат Азия. Така се появили Европата и най-вече Западната Европа, която е основната база на окупаторите от Америката в Азия! Сега ЕС се управлява от чиновници управлявани от Америката!...........

Ако, БСП заеме позиция да не ратифицира СЕТА, колкото и да мразя Станишев за турската свирка, която направи на Орлов мост, ми взимат гласа.

Отрепка... какво губиш от СЕТА, бе другарю? Наясно ли си? Аз пък ще гласувам за Борисов, защото искам да си купувам качествени стоки на резонни цени и евтини коли ... КомунизЪма си отиде и сега е пазар на конкуренцията, а НЕ на това, което ни предлага "братския" СССР!

Абе умнико.... Губиш НЕЗАВИСИМОСТ.... ГМО-то си го яжте вие .Ние не го искаме

Е, то се разбра. Народната партия и либералите са гласували "за". Техните "семейства"са прокарали СЕТА.Нали така се наричат тези родоотстъпници,на тях там са им семействата.

оттук нататък на ЕС предстои само да се съгласява

Това е едно важно нещо, което ще засегне и бъдещите поколения. Гласуват го някакви случайно избрани хора в Брюксел, но хората,които ги засяга това, не знаят подробностите.. Аз също зная само общи неща. Премахване на митнически бариери, значи възможност за по евтини стоки. При всички случаи света става едно голямо село. При това положение границите стават излишни. Пътувах от Щатите за България и сменях три пъти самолета. Само един път показах паспорта си. Никой не ме пита нищо, никой не проверява нищо. Приятно бях изненадан. Премахването на визите за Канада и за САЩ, ще оправи много способни хора. Щом в България те будалкат в провинцията със заплата от 500-600 лева, зад океана за същата работа може за получаваш 5,000-6,000 долара. Ще има да го духат тогава нашите бизнесмени. Така че, аз завършвам типично по български - ха дано да е на хайрлия.

Баце, България ше изчезне така и нема да има къде да се върнеш, ако решиш. Щото: Ексон мобайл може да срине целия бюджет на България само със следната врътка: Планира така, например, да внесе в България горива и да ги продава за 4 лева за литър. Естествено, не се продават. Обаче, черз съдъ осъжда българското правителство и то плаща целото количество по 4 лева за литър. Кака шее стане? Техни юристи ше докажат, че нашто правителство им е правило спънки, ограничило им е ракламата в медиите и прочее и прочее. Първата година хищници, втората лешояди иииииииииииииии КРАЙ. КОЙ ЩИ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ТУК?

Отрепка.... защо лъжеш хората, бе!! Къде се е видяло държавата да плаща на вносител стока, която НЕ се продава?? Брой си копейките и си мечтай да живееш в Канада... пардон, в "братска" Русия!

Не им искаме безвизовите екскурзии, ами си искаме българския домат, боб, лютеница.Защото и лютеницата вече я правим с китайско доматено пюре.

Къде си видял български домат

Ходи сади домати, боб и чушки, селтако! Сегашната лютеница е по-хубава от купешката соц лютеница! Другата лютеница и домати, за които разправяш ги гледаха прабабите в селския си двор. Не идеха от ТКЗСто!

СЕТА е тест за това БСП ще иска ли да управлява или не . Ако се пребори за налагане на вето на тази неземна гадост ще има моята подкрепа.

Явно подкрепяш и визов режим с Канада?

sps_hrsf@abv.bg

ДА!

Ти колко пъти си пътувал до Канада? Заради безвизов режим с Канада си готов да се заробиш и да допуснеш ГМО в страната си!?!

Боли ме оная работа за Визите за Канада........... Боли ме оная работа и за ЕС още по-малко за НАТО. Боли ме само за България.

БСП не се пребори за вето (което апропо и на сън не може да наложи). Сега оттегляш ли си твойта безценна подкрепа към БСП? Ей, т'ва троловете все едно в едно д*пе са ви правили и избирали по антиинтелигентност.

Подписвайте и после си пуснете "Ода на глупостта"! А националният ни интерес, него кучета го яли! Не се чудете как ще гласува българския парламент, уважаеми съфорумци! Ще гласуват "ЗА", нали са им обещали падане на визите за Канада! Какво тук значи недоволството на един народ, ако мога да перефразирам поета, щом една шепа тъпанари ще могат да пътуват "свободно"!

СУПЕР КОРУПЦИЯТА ИДВА ОТ ЕВРОПА!!! и ФАЩ И подкупничеството тръгна от там. А нашите бедни активисти за зелено майките си продават още от 90 година. Рзаложението е всеобщо спасение няма. От Турция се освободихме, но сега за 25 години демокрация сме напът да изчезнем. Браво на сините, браво на Костов, на ГЕРБ и на РЕФОРМАТОРСКИТЕ "ДУШИЧКИ" които за едни избори немогат да се СЪЮЗЯТ та каво остава за България. Сволоч затрихте БЪЛГАРИЯ скъпата ни родина!!!! Да потърсим възмездие на тези които ни поръчаха тази демокрация и цоцаха от Отворено общество и България без граници. При Костов се продадоха българските заводи и се унищожи промишленост, енергетика Американските договори с Мариците, Концесията с ДЪНДИ, продажбата на БГА БАЛКАН, хубавото Наде МИХАЙЛОВА-НЕЙНСКИ подписа за спирането на изправните блокове на АЕЦ И Т.......

"след което ще влезе изцяло в сила с отделни изключения, преди всичко по отношение на Белгия." Какви изключения? Не може с изключения! Или всичко е еднакво за всички или няма да влезе в сила. Как така с изключения и то баш от сърцето на евроатлантизма. Столицата там, решенията се взимат там, пък протекционизъм пак там! А, не така. Като ще е вътре да е вътре на всички.Не само на някой.

МИ ТЯ, ВАЛОНИА, ГИ НАПРАВИ ЛУДИ, НИЙ СИ ТРАЙКАМЕ....ЗА ТЕХ МЕДЪ, ЗА НАС ЖИЛОТО.

каквото означава първта шикана успешно преминала . но втората шикана се нарича отделни парламенти , в случай на Белгия , кралство , компетенция на регионален парламент , Валония . предсоят интересни пречки и спънки