Димитър Главчев е председател на 44-ия парламент

Народните представители избраха Димитър Главчев от ГЕРБ за председател на 44-ия парламент.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Главчев е председател на 44-ия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пачему така е стиснал зуби? Сякяш е седнал, на Чепа ми!

само бсп ще оправи държавата..

Бойковото, опашле, той си го крие в левия джеб на панталоните. Затова и Беновска често го питаше защо ръката си там вечно въртеше? Тя се ласира в ефира че междо Трите манда няма Програмно споразомение Но днес Бойко направи Признание: Не са мандаци или хобот на слонче! И каза, като мъш, предуп- реждение: Стойте далече от малкото ми опашле! Само така, ще може да се разбираме! От Босфора, Турския султан, Ер-боздоган поздрави с "Евала!", Доста, Лабут паша

Важното е комунисти и аверите им фесове да са на резервната скамейка.

Внук ми, който е в 10 кл., написа това стихотворение за България. Навряха ни демокрацията и разрушиха Нацията в чужбина младите слугуват в България пенсионерите студуват получават мизерни пенсии и гладуват на демокрацията мръсна водачите се оказаха на България палачите все неправилните политици избираме и в блатото на ЕС се намираме не искаме демокрация а на лъжливите политци кастрация

О ,боже,ако това ,дето е в парламента сега ни е елита,какво остава за нас,дето сме по-надолу.

Падението на един народ. Тотален упадък и деградация. Поне невежеството е масово, до степен на никой да не му пука.

Обединени Патриоти + Герб...вземаме първите букви и се получава точно ОПГ....сиреч Организирана Престъпна Група! Така всичко е по местата си, точно и ясно!

Остава да добавим и БСП и ще стане както трябва: Организирана Престъпна Група за Бързо Събиране на Парите...

Боже, освен селяндурско-мутренската физиономия от Банкя...ще гледаме и тази на Марешки

И от патриотичните мутри също ми се повръща. Някой да се разрови и да провери произхода на жените на големите патриоти, ама да не се окаже, че са ханъми някои от тях, пък те лаят срещу турско. Маски долу!

И на Ездачката също.

Тома Томов, познат още като агент Тодоров, известен също като доайена сред 11-те агенти на тоталитарните комунистически служби, които влязоха в 44-то Народно събрание, днес откри тържественото заседание. И забрави за химните на България и на ЕС, преминавайки направо към деловата част. Организаторите все пак ги пуснаха, въпреки него. Питам се този гаф поради възрастта му ли бе, или заради идеологията?

Главчев и Марешки - нивото катастрофално пада. И един дръгдилър за Министър Председател. Такъв ни е материала, както се изказа преди време въпросният дръгдилър и поради тази причина чалгизираното население си го избра. Да си успешен дръгдилър е признак за успех в съзнанието на средностатистическия български избирател!

Ти в ред ли си ?

кака Цецка ще ви липсва, нали?

Майката на нацията не се класирала хайвана. Първо Искрето Фидосова, ся Цецка, уморените кобили в екарисажа а?

Стар бардак със нови к...и!

"...те съзнателно са избрали точно тези народни представители..." Е точно тва изобщо не е вярно. Ама въобще. Ти нали уж си за тва бе, за мажоритарна система, само при нея твърдението ти може да е вярно.

тоя мажоритарен вот бе. Той видите ли бил привърженик, ама не щото така било по-правилно и справедливо, а щото избирателите /матряла по терминологията на ГРАБ/ били така искали. Аве Главчо ти си претседател на НС нямаш ли собствено мнение? И освен това стига сте ни нирали тия 2 милиона гласували на референдума. България не е само два милиона, а и от тия два милиона поне половината не разбраха кво гласуват. Ставате смешни вече ГРАБ-джиите. Уговорихте се с онова продажно леке, и ся искате да се бетонирате вие и БСП вовеки. Ама няма да се получи, ще се сгромолясате с гръм и трясък.

Вярно ли е написаното , или не е вярно ? Или да попитаме , Дарина Сарелска?

Този Главчев даже няма юридическо образование!

Тва ако не е ирония...Ама не е за смях, ние сме за смях дето си ги поставяме такива.

Опитите , да ми запушат устата с този пост , няма да мине .

Тоя роден 1963 а изглежда че е през 1933 !!! Да няма някаква грешка в годината ???

Днес най-силно беше словото на Тома Томов преди клетвата. Това е най-добрата реч в парламентарната зала след 1989. Всички могат да се учат - и холигиците, и журналистите, и всички останали експерти, специалисти и разнообразни -лози. Дано се възползват от неговата ерудиция и широк мащаб в конкретната парламентарна работа.

ЗАЩО ТРИЕТЕ ЦИТАТИ ?

Главчев, Марешки ... все "ерудити-мислители и народни трибуни"; но дали ще достигнат върховното ниво на майката на нацията, кака Цецка??

Порно.

Днес от речите най-ярко се изяви Цветанов, който най-сетне разбрал какви проблеми стоят пред България. Пак ще се борят срещу корупцията, пак ще правят електронно правителство, от референдума на Слави остана само мажоритарния избор, който е изгоден точно за тях, за народа пари пак няма, ще стягаме коланите, но важното е да сме стабилни /каквото и да значи това/. След още няколко мандата може да се научат и да управляват, ако остане кого.

От бостаня с тиквите - една по-големичка.

Главчо оглави , главчовци. Тикви и кратуни ,това са нашите маймуни.

ВИЕТНАМКАТА ОТ ПЕКИН И ТЯ ЩЕ Е НА ТРИБУНАТА,ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПИШЕМ НОВА ИСТОРИЯ И ГЕОГРАФИЯ НА СВЕТА!!!

Много ви по-здрави , от Дарина Сарелска

Главчовците си имат Главчо !

Начело на държавата сме само главчовци!

България в епохата на Борисов и Нинова отдавна е задминала по арогантност и цинизъм епохата на Живков

За да разведрим обстановката: При Борисов 3 едва ли ще се оправим, но при Борисов 4 вече, няма как да не се оправим!

ChatGPT

Абе той ще ни оправи... а*нално

Така изглежда, но ние сме си виновни.

Прави впечатление интересен факт - Цачева е изместена с преференции в града, от който дойде в София и не е избрана за депутат. В същото време герберите се канят с разни ходове да я "обезщетят" за загубата. Може ли един човек да се ползва с доверие, щом онези, които би трябвало най-добре да го познават, дават своята оценка, като го изхвърлят от листата? За Т. Живков беше характерно това, че щом някой му хареса лично, няма значение какъв е, веднага му се намира висок пост. Открийте приликите!

Абе Главчо, сега гледам ОФНЮЗ пресконференцията на Васил Иванов. Ама много Окана РАБОТАТА в ГЕРЪБ бе Главчо. Кво ша праиме? Какви снимки показа Човеко. А Главчо?

Бих допълнил все пак има една по оптимистична новина за българите които все пак са прогледнали и виждат ясно накъде отиват нещата и това че поне частично падат визите за Канада от 1 май.Мисля си че след като изгледат предаването на Васил Иванов да си направят някакъв извод и да се насочат към по оптимистичната новина която предстои след 1 май.

Досега някой да те е спирал? Който е искал - отишъл е. Ти докога ще квичиш на умряло? Аман от форумни тролове даващи акъл на БЪЛГАРИТЕ.

Тролове! Що за патриот би обявил за оптимистична новината, че и Канада се кани да отнема образовани, млади българи, както други вече го направиха. Няма да вземат мургавите сънародници, но на високо образованите веднага ще дадат гаржданство! След БРЕКЗИТ англичаните също си казват открито, че искат само млади и образовани европейци. На нас боклуците под формата на храни, на тях - полезни граждани. Оптимистично, няма що!

Колко пъти трябва да обяснявам че отдавна съм направил този избор и той е чужбина и изхождайки от този избор просто си изразявам лично мнение.Трол няма как да съм на Запад не дават заплата за тролене.

Новите депутати ще имат рекордни заплати

Резултатът е 11:1 ,нали?!Хайде,продължавайте...

Резултатът е най-бедната държава, след няколко години управление на 11-кратните победители. Кефите ли се слабоумни гербери? Сигурно, щото иначе ще хвърчите от постовете.

Като ги гледах сутринта новите депутати, сигурно Марешки ще им е от голема полза !? Поне ще ги урежда с по-евтини хапчета !

Ефект от гледане няма.Кучетата си лаят кервана си върви.Тоя от снимката по горе едва ли ще се трогне от това което щял да разкаже в телевизия БИТ журналиста Васил Иванов.27 години дрънкане бла бла полза за обикновенния човек никаква че и по лошо.За тоя от снимката е по важно каква тлъста заплата ще взима отново 4 години и как се е снимал днес на ФАМИЛНАТА снимка отпред пред Парламента. Клиентелистка държава клиентелистка журналистика нищо ново под слънцето.

гледахте на живо пресконференцията на слави и васил Иванов. ако и този път нещата останат без последствия , няма бъдеще тука.

Всяко чудо за 3 дни !

Нали,до скоро го плюехте,че бил "поръчков",а?Сега пък,лижете и мажете!...Защо така,бе другари?

В медиите цензура, в парламента , мутри и калинки, по къщите, мизерстващи чалгаджии.

само ти убав

този главчев бил на 54 години, а ми изгрежда на повече от 65

Изглежда на 33,нали?!

много е зле за годините си, но вижде че няма никакви устнички, което означава, че е и лош човек, хората с плътни устни са благородни.

Сърбия се нуждае от придобиването на 2 ЗРК С-300 и полкови команден пункт". Това заяви новоизбрания сръбски президент и доскорешен премиер Александър Вучич. "Обсъждах темата с прединета на Русия Владимир Путин и с президента на Беларус Александър Лукашенко" допълни той и добеви "Придобиването на тези системи ще бъде решение за сигурността на Сърбия за години напред". Сред въоръжението, което Сърбия ще получи от Русия са 6 изтребителя МиГ-29, танкове Т-72Б3, бронемашини, средства за ПВО, РЛС и вертолети. Техниката ще бъде предадена безвъзмездно през 2018 г. в рамките на проекта за модернизация на Въоръжените сили на Сърбия.

Цвета пекинската патица, дето смята, че Пекин е във Виетнам, ще ръководи НС?!

Сполучлив прякор. Ем патица, ем пекинска тъпня. Тая беше с нахалното мутренско държане, както впрочем е модерно в герп.