121 дебютанти влизат в новия парламент, Ташева тъгува отвън

Централната избирателна комисия обяви депутатите в новото 44-то Народно събрание и дори станаха ясни местата им в пленарната зала.

Обратно в новината

Коментари - 121 дебютанти влизат в новия парламент, Ташева тъгува отвън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може без Ташева? Много съм учудена. Тя беше от полезните депутати. Не съм привърженик на Атака, но в парламента по-добре тя, вършеше повече работа отколкото Волен Сидеров.

А нормалното е да са само 120 и привилегиите им да се отменят. Толкова лукс на фона на мизерията в държавата не води до добро.

новият селски батальон под формата на дупетати пак се мести в софия. даже ведомствени апартаменти и хотели ще им осигуряват. а недоразумения като сидеров и бившите агенти самоназоваващи се "патриоти", изобщо не трябваше да бъдат допуснати, след като нарушиха конституцията и блокираха държавната граница.

Напоследък забелязвам, че доста мюсюлмани се представят под бълг. имена във форумите тук. Госпожи и господа ние не сме толкова глупави, че да не можем да ви разпознаем! Освен това нали при Живков точно заради смяната на имената някои от вас емигрираха, защо сега се представяте с такива имена? А що се отнася до "селския" произход, че те всичките депутати и кандидат депутати на ДПС и ДОСТ са такива!

Ташакова си отива от парламента - голяма драма... Въй въй - аферим...

Жалко,много жалко и тъжно,щом в парламента е Десислава Атанасова,а изключително ерудиран човек като Ташева е от вън.

Цецка значи не тъгува ???

Жалко за Ташева. Работата в парламента е говорене. А тя го може и прави добре. За разлика от болшинството депутати.

а за друг брадва...

на български се пише сваТба

Ташева таман да наблегне на фитнеса, а и ще има повече време да громи капитализъма и да славослови путкин и раша по скот

по алфа, ама то особена разлика няма

"дебютанти" ми напомнят за героя в "Приказка за стълбата". И те ще свършат като него, мога да се обзаложа!

Имам въпрос. За какво ще допринесе полза Нона Йотова в парламента. Постиженията на дамата в областта, в която е професионалист са миниатюрни. Не ми се мисли какви са възможностите и да преценява разглежданите в НС проблеми и закони и да взема компетентни решения. Май е влязла в листата по програмата "От социални помощи към заетост" Дано другите да са по-читави.

А с какво допринесоха Цв. Цв., Искра Фидосенко и др. баш-герберасти?

според празните тикви на герберастките фенове може и да са спасили България даже!

По твоята логика не трябва да влезнат хората от герб, защото за народа нищо не са допринесли, а само за себе си. Еееех, мъка

Снощи не съм спал от мъка. Такава разкошна, красива и умна жена, да няма място за нея в публичния дом. И довечера няма да спя. И вдругиден пак, докато не влезе.

Магдаленче извинявай, сбърках те с Цецка,за нея тъгувам.

121 нови лапачи на 9000 лева заплата, безплатни нови коли и безплатен бензин. Хрантутници на държавна хранилка.

Магдалена Ташева няма какво да тъгува. Загубена е една битка, борбата продължава. Дошло е време истинските патриоти да се обединят под ново знаме. С предателските си действия Волен Сидеров е вече бита карта, защото ако електората на ВМРО и НФСБ е преглътнал и приел политическите салтоморталета на лидерите си, то повечето привърженици на "Атака" не са и вече няма да простят. Така че ерудирани, верни и отдали се на каузата си хора като Магдалена Ташева място винаги ще са нужни и място за тях винаги ще се намери. Горе главата г-жо Ташева!

Ташева, доста е тъпо да пишеш от друго име за себе си :)

едни и същи прости и бездарни уроди лапат народна пара бадева!!!

Споко, и новите ще минат един опреснителен курс по предмета Лява Ръка - Десен джоб и всичко ще си дойде на мястото.

Цецка пак ще си положи телесата на дупетатската банка, 100% Тиквата ще си вземе Московски за министър за да угоди на Партията!

Да се изисква досие за всеки от спец службите. от FBI i Interpol. всеки да подпише декларация че не е организиран престъпник ,участвал или участник в орг ограбване на БЪлгария и народа,че нее чужд шпионин,платен лобист или подставено лица.

Един подготвен професионалист винаги ще намери мястото, на което да бъде полезен и извън Парламента. За г-жа Магдалена Ташева искрено съжалявам. Един от най-смелите и работливи депутати вече няма да се бори с несправедливостите от парламентарната трибуна, но непременно ще намери друг начин да го прави. Желая й здраве и сили, за да продължи все така безкомпромисно да действа в името на България!

121 нови к*рви в бардака. Нали всички това искат.

121 влизат,а останалите 119 ту ще ги има(за първият ден и след това за последният само),ту няма защото не е задължително за тях да присъстват както управляващите партии. Перфектната професия плащат ти,а ти си клатиш краката където си искаш защото си В Опозиция и не е твоя работа да се месиш в управлението на нацията,въпреки че си на позиция в НС.

магдалена ташева: един РАЗКОШЕН период от живота свърши!! те за туй държавата ни е на това дередже, хал, положение, и състояние! защото индивиди като ташева си осигуряват разкош чрез парламента ни!!

Ами затова всякакви некадърници, издигнати по места се натискат да влязат там!

Запознах се с г-жа Ташева, след като я потърсих за помощ при една крещяща несправедливост. Уверявам те, че е човек, готов на всичко, за да помогне. И съвсем не беше от онези, които работят само за себе си. Разкошно е да преживееш период, в който да свършиш полезна работа за обществото - тя отвори очите на много хора и това е достатъчно, за да има основание да го напише.

сигурно си впечатлен от мерака и за налагане на стандарт на презервативите?

АМИ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА ОТ ГЕРБ В 44 Н.С. ЛИ Е???

Е как без тази дуловска цепеница? Тя е предана на мутрагеньо колкото павлова и бъчварова. Ще стане комисар в ЕС,ако не е в Парламента!!! Депататите да си отделят стая за революционни песнопения - скоро ще им потрябва...

Е как без нея,нали тя е тежката артилерия на ГЕРБ

Нови 121 гладни мошеника. Да са ни честити ...

Това не е добра новина ,задава се глутница от изгладнели млади боклуци която ще започне тутакси да краде и лобира защото ще са наясно ,че хоризонта на този парламент ще е твърде малък ,я изкара година я не ,и тези новите лапачи няма да имат много време.

Ячев да фърля оставка и да се оспоки Ташева.

Промяна има и в стаите, ползвани от парламентарните групи. ГЕРБ запазват своята, но вземат и тази, в която преди бяха реформаторите. ОП да внимават и да сложат по яка ключалка.

ГЛАВАНАКА ЩЕ УДРЯ ЗВЪНЕЦА...СЛЕД ТОВА -КАМБАНЕН ЗВЪН...

Може да са дебютанти, но са нахъсани да крадат като батковците-стари пушки. Бързо ще усвоят нужните мурафети.

Тежко и горко ни щом си избрхме да ни представляват хора, които тепърва ще ходят на курс "Технология на законодателния процес". Вероятно това са хора, които нито веднъж няма да се изкажат от трибуната, нито ще внесат законопроект. Ще бъдат едни натискачи на бутони, за което може да бъде обучен всеки с основно образование.

Както казват и в Европа, няма значение кой ще ни управлява! Всички са служители на мафията и фирмите са като ветропоказатели,който е на власт се отчисляват към него иначе им пращат цялата държавна машина на главата и ги затварят! Това е простата истина и ако продължаваме да ги търпим никога няма да сме нормална държава!

нови, неохранени, алчни - ще ни съдерат съдраните задници

"Същите ла.на, от различни задници"

А другите 120? - нямат мърдане старите им задници от там.

119

Сега беше моментът да се изритат старите муцуни, и парламента да бъде само от 120 депутати - новобранци. Но никой не иска да намалява броя на депутатите ...

Защо пък никой - колко хора подкрепиха референдума? А кой свали този въпрос от допитването?