Няма да вдигат цената за паркиране в София

Столичната община ще предложи зоните за краткотрайно паркиране в София да станат две - "Синя" и "Зелена", но цената за престой на час и в двете да е 1 лев, се посочва в съобщение на пресцентъра на общината.

Обратно в новината

Коментари - Няма да вдигат цената за паркиране в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се премахне рекетът с "паяците". Това си е живо изнудване. Който не си е платил престоя или е извършил нарушение - да му се слага скоба или фиш с глоба. От къв на къв някакъв паяк ще ни вдига колата, та после с такси да ходим на майната си и да плащаме хем глобата, хем за престоя на автомобила. Един вид бонус.

Если человек идиот, то надольго! И сега паркирането е 2 часа в синята зона. "Контролирано паркиране" в София никога няма да има, докато се управлява от хора, дето не знаят по кой закон са им правомощията! Нерде кметове като инж. Иван Иванов, Петър Междуречеки, нерде литератори и журналистки! Те могат да контролират превзетите от коли тротоари пред общините ...

може и "жълта" във факултета пак 1 лев но там събираемостта щее нали се сещате...ма Дано Загубано що не си седя у Самоков мари ????

до Ал-сматам и съм убедена,че не точно Фандъкова е забравила,че идват избори ,а е някой друг

пак ли като и районирането на София и т.н. - тука има ,тука няма !

Ал

Фандъкова май за момент си беше помислила, че ще векува на този пост. Беше забравила женицата, че избори идат...

Нали си имате едно на ум, че всичко това е до изборите. След това данъци, синя зона, на нищо няма да простят ...

това платено паркиране трябва да се махне щото приходите много а печалбата почти 0 .Това е нещо изкривена икономика. Все едно има още един данък на колата за паркиращите в центъра.Паяците да ги махнат.Или ако ги има да дигат само колите който са на платното и наистина пречат на движетнието -по кръстовища , на средата на улицата или на спирки.

Да не се увеличава и времетраенето на синята зона!

Дано да изберат Фандъкова от Хасково за кмет на София, за да стане рая на бездомните кучета пълен, и да ви направи центъра недостъпен за паркиране.

Даскалицата се опитва да намали недоволството за да спечели нов мандат а след това... ?????След влизането на ББ в общината бе въведено платеното паркиране,но къде потъват приходите не се разбра,но се досещам.

След това, когато простаците я изберат пак, ще им съдере гъзовете хем от двойни данъци, хем от двойна цена за паркиране! Тоя филм го гледахме - боко тиквата спря повишаването на билетчетата, избраха сливата за смет, и после веднага билетите скочиха. Абе ние българите сме почти като японците - те знаят че има радиация и пак работят, а ние знаем, че боковицата ще ни натакова, ама пак ще си я изберем. Симо, ти наистина ли не знаеш къде отиват парите от паркиране? Отиват в ЧАСТНАТА фирма "Паркинги и гаражи", общината има някакви дялове там и получава мижави пари, а големите пари отиват в двамата ортаци на боко тиквата, единия го забравих кой е, а другия е известния честен и почтен човек Румен ПАШАТА.

Кво става бе? Няма го Герджикоов и на даскалицата няма кой да и опере пешкира. Все пак избори идват.

АЗ ЖИВЕЯ В ЦЕНТЪРА. НЕ РАЗБРАХ И АЗ ЛИ щЕ ПЛАщАМ ЗА ПАРКИРАНЕ ЗА ТОВА ,ЧЕ ЖИВЕЯ В ЦЕНТЪРА. МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СИ ПРОДАВАМЕ ЖИЛИщАТА И ДА ГИ КУПУВАТ ЦВЕТАНОВЦИ?

Ще плащаш като поп, и да уредиш една стая за бездомно куче иначе в Обеля.

Аз си търся в центъра и ме устройва - дай оферта, ако искаш

kgb777kgb

Не знам кой ще ги купува , но ще плаща такива са правилата на пазарната икономика ! Не става данъците в Младост 4 , Люлин " на околовръстното " Дрежба 777 , Обеля 555 и подобни да плащат като в центъра !!! Така е по целия свят имотите в центъра са много скъпи и ИЗДРЪЖКАТА на имото е много скъпа , но по света в центъра работят и белите хора живеят извън града !!! П.П. Да ти кажа само че съм РОДЕН и ИЗРАСЪЛ срещу Шератон да мислиш , че съм дошъл от село !!! Само някой дошъл от село може да иска да живее в центъра !!!

ФАНДЪКОВА-ВЪН ОТ ОБЩИНАТА.

Ал

Цените ще ги променят ВЕДНАГА след изборите. Тъй, че мислете кого ще си избираме!

Много скоро ще ви погнем с камъни и дърве,мафиотчета гадни!

Защо не се строят паркинги в центъра на софия? За олесняване на паркирането. Къде отиват всички тези събрани пари?

Ето това е добра новина! Поздравления за общината!