Сблъсъци на екоактивисти с полицията в Париж

Остри сблъсъци избухнаха в Париж между полицията и стотици демонстранти, настояващи за мерки срещу климатичните промени. Задържани са 208 души.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци на екоактивисти с полицията в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конференция по използването на климата за политически цели и налагане на нови данъци.

Е сложновато... ...ама Има Потенциал - точноПреди откриването Франсоа се срещна тет-а-тет с най-Младия Лидер на Водеща Държава (Да ! - Джъстин.) ---- Ще Има Много от заседанията 1:1 . В реално време и на запис.

п.с. - кои Са в делегацията-Ни на СОР21 и Имаме ли Нонстоп комуникации да ги брифираме Текущо ?

В такова време да подскачат по площадите си е чиста провокация и няма нищо по- хубаво да бъдат разхвърляни без предупреждение.

Например производството на нов автомобил, който да се сменя и изхвърля все по-често, замърсява много повече, отколкото ако се направи по- здрав и се ползва много по- дълго време. Ама не, ще ни сложат нови данъци и пак на бедните, за стари коли, еко такси и идиотщини. И то ще ни ги слагат най- големите замърсители и унищожители! Пълна демагогия!

Тоя номер с Екологията е за да ни разиграват. Цялата идиотска система в света, която се базира на все по- голямо потреблени е и все по- честа смяна на всички боклуци, които ползваме е насочена към унищожение на средата. И това тези там нямат никакво намерение да спират. Вместо това ще натиснат нас, да не можем да се отопляваме, ще ни отнемат шанса за оцеляване, ще ни слагат данък комин. Пълна и гнусна демагогия и простотия. Целия смисъл е празни приказки, вреда, геноцид на по- бедните и пиене и ядене на затъпелите чиновници!

HAARP всъщност е гигантски смъртоносен лъч, който се основава на разработките на Никола Тесла. HAARP е машина за контрол върху климата и тя работи върху принципа за взаимната зависимост между процесите на Земята, който казва, че при определени условия пеперуда, размахваща криле в Тибет, би могла да предизвика ураган в Бразилия. След като това е общовалиден принцип, какво би могло да се получи, ако човек излъчи един гигават електромагнитна радиация в горните слоеве на атмосферата? HAARP също така е машина за предизвикване на земетресения, отново базираща се върху открития на Тесла. HAARP е машина за предизвикване на смъртоносни дупки в земната атмосфера, чрез които може да се контролират екологичните процеси на Земята. HAARP в крайна сметка е геофизично оръжие, което вещае глобална катастрофа.

Баце, в България има много специалисти по ХААРП. Сори. Не се котираш. Търси си друга специалност.

И ти ли си тоя специалист? В нета е описано всичко за хардуер няма да ти пускам за да ми се лигавиш. Аз просто показвам един от най-опасните замърсители на земята с непредсказуеми последствия. Скромните специалисти не се хвалят като теб. А тези които се хвалят ги виждаме по телевизията.

Оланд, нали трябваше да пееш, пиеш и ходиш по стадионите. Що така бе смотано шарли. Ама много се страхувате "елитните чиновници". Имам една идея: Вкупом идете на стадиона, за там процедурата е разработена. Светът без вас ще стане по-добро място за живеене. Много престъпно осмърдяхте всичко. Каква екология, какви пет лева?

Поредната френска простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нас ни мачка Бойко 2 , а там се надига, ИД 2 !

затворете запада и ни освободете от него... тои е основният замъръсител... направи планетата сметище.. а хората - ходещи гмо-та... затворете го... освободете ни от него...

И ние сме скептични като парижаните. Според информацията около 40000 човека ще са ангажирани с тази конференция по климата, чак до 11 декември. Само пресметнете колко ще струва това. Пълно безумие, занимават се с глупости, защото ако става въпрос за истински проблеми, веднага ще лъсне лъжата и лицемерието!

Абсолютно прави са французите, които смятат че тази среща е фасада!

Повече нема да палите печките бе дзевдзеци , заради вас се загрева атмосферата, като ви е студено ще правите деца да се греете.

Колко удобно,демонстрациите забранени!Утре писането забранено,вдругиден мисленето!

Абе, нямате ли си по-належащи проблеми в Париж?!

Поредната говорилня без реални последици! Париж е приятна дестинация за конгресен туризъм. "Грижата" за околната среда направи много врастимащи неприлично богати.

Извинявам се за правописната грешка - да се чете "властимащи"!

АМИ СЕГА, ЩЕ ЗАПОВЯДАМЕ НА СЛЪНЦЕТО ДА НЕ ГРЕЕ ТОЛКОВА СИЛНО!!! ....КРЕТЕНИ! ЛИБЕРАСТИЯТА ВОДИ ДО ТОТАЛНО ОСКОТЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! ХУБАВО Е ДА ИМ СЕ ТЕГЛИ ПО ЕДИН ЯК БОЙ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!