Българската армия показа най-мащабния парад от години

Денят на Храбростта и празник на Българската армия бе отбелязан в София с най-мащабния парад за последните 7 г. - участваха всички видове въоръжени сили.

Обратно в новината

Коментари - Българската армия показа най-мащабния парад от години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продажни родоотстъпници и национални предатели, гледайте! Гледайте днес Парада на победата и вижте каква армия и какъв съюзник беше до нас и рамо до рамо с нас ни гарантираше териториалната цялост, суверенитета и националната независимост на народа и държавата ни! Сравнете това което имаме и сте събрали от цялата ни сегашна армия за да покажете някаква пародия на парад и си дайте сметка какво сте направили с предателството и родоотстъпничеството си и си направете сметка какво заслужавате да получите!!!

Гергьовден е поредната лъжа измислена да отклони вниманието на хората от Бог Исус Хистос към някакви човеци! Никога човек не може да победи змията! Змията я победи единствено и само Исус Христос и който живее в него има тази попеда който не е загубен! Няма Георги няма Жорко няма никой!!!!

Гергьовден няма нищо общо с Християнството! И въпросния Георги никого не е побеждавал! Това си е най-обикновенно езичество и идолопоклонство!!!

Какъв парад ли щеше да бъде без техниката, която обаче е руска? Нали сме бедния изтърсак в НАТО,но пък сме с големите претенции и с голямото его.

Четейки коментарите, за пореден път се убеждавам, че русофилията е неизлечимо раково образувание. Жалко, наистина жалко!

Русофобията е чуждото тяло и туморно образование тук у нас, ГЛУПАКО ! Русите са наши братя по кръв, език и религия. Да си българин и срещу Русия - това е едно огромно предателство и блюдолизничество!

Ха ха! Репликата Ви недвусмислено потвърждава казаното от мен. А и да наричате ГЛУПАК човек, имащ различно мнение от вашето е признак на примитивизъм.

Защо се напъваме, като няма каква да покажем? Сравнявайки го с предстоящия парад на Русия, за който показаха генералната репетиция днес........жалка работа!!!

пък мурзилките се напъват като няма какво да покажат, къде са им Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, МИТ, Йейл, УКЛА, Сорбоната, Мерседеса, Тойотата, Ф-22то в 196 бройки, телевизорите им къде са, смартфоните, Интелите, ЕНвидиата, Джеимс Уеб спейс телескопа, Хъбл, Кюриосити къде им е, къде са им Цукерберг, Кук, Гейтс, Джобс, Спилбърг, честните милиардери, ДеНиро, Пачино, Звездните Войни, Калифорнията и НюЙорка, Аполото, откривателите на интернет, компютъра, операционната система и тн и тн и тн. Къде се пъчат само с ръждясалите си щайги, спреха ли войната в Сирия? Какво стана, война си има, бежанци си има, изпепелиха ли Турция, айде докога ще чакаме да взривят Йелоустоун, да изстрелят там сармата, армата и да направят гнусната западна гнила "култура" в радиоактивно стъкло и чернобил, мухахаххахаххахахаахахахахахахахаха

А твойте къде са бре, велики призводителю на бойни каруци? Преди да дрщиш "умните си мисли" се запитай -кво произвеждаш ти, и тогава прави сравнения!!!

а селски събор.

Дирляци, вЕрвате ли си?

ОТ ТЕЛЕВИЗИОННОТО ПРЕДАВАНЕ.НЕЗНАЕХА КАКВО И ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТ.Сигурно много хора са работили и старали но във крайна сматка ТЕЛЕВИЗИЯТА СРИНА ВСИЧКО.АЗ НЕСЪМ СПЕЦИАЛИСТ НО сигурно ще се намерят компитентни хора които да потърсят отговорност за тази некадърност.

От кога военните са освободени от ангажимента да козируват? Звучи химна, някакви идиоти по време на химна бият топовни салюти, а военните, които на бяха пред трибуната, с ръце в джобовете се правят, че не чуват нищо.

от 1476 коментара относно кончита плевнелиева 1476 са отрицателни и за мен това народния импийчмент(отстраняване) същото се случва в бразилия импийчмент на комунистката-терористка от Габрово дилма русев

Както каза един журналист :"С руско оръжие плашим Русия"...

Слушах поздравлението на Плевнелиев към военните. По-добре да ги беше поздравила някоя истинска жена!

-баси парада, с оръжие от камената ера, самолетите също, 3-4 употреба....

Сигурно са мобилизирали запаса. Иначе нямаше да им стигне налични състав за парада.

Парада си беше много хубав. Не знам какво плюят някои хора тук и дават за пример парада в Москва на девети май,като и руснаците показват същите танкове самоходни губици система С-300 руснаците имат и по-новата версия С-400 съвсем логично.Като се има в предвид размера на Русия и България е съвсем логично руснаците да изкарат 100 единици бойни машини а ние 35 както и броя на маршируващите войници да е много по-голям там. Балистични ракети от среден и далечен обхват нямаме и никога няма да имаме а авиацията със слаби темпове започва да се възражда.

Остави количествто ами погледни качеството. И като се абстрахираме от техниката - криви редици, маршировката като изключим гвардейците на бошинството е гола вода, Половината личен състав не може да козирува както трябва, главнокомандващият вървеше с някаква странна походка нещо средно между маршова стъпка и разходка, като се опитваше да вкарва допълнителни елементи от строеви действия...

Военна полиция беше най-лъскавата част от армията, най-многолюдната, и с най-новата техника. По-важно е да се пазим от вътрешния враг :) Интересно дали на всички пак им бяха извадили затворите на автоматите :)

Ако наистина си майор трябва да ти е много, ама много тъжно заради това, което наричат грандиозен парад!!! Не говоря за въоръжението- това имаме, това показваме !!!Само че блоковете бяха всичко друго, но не и военни подразделения, подготвени за военен парад !!! Повече ми приличаха на роти, тръгнали към столовата в команда "свободно" !!! Вината е във всички политици след 1989 г. и затова такъв е командния състав,такъв е редовия състав, такива са въоръжението и бойната техника !!! А за "върховния главнокомандващ" вината си е наша, на народа !!!!

Абе и преди 1989г.не бяха в по добър формат блоковете маршируващи...да не кажа направо трагични. Имам няколко видеокасети със записи от манифестации и клетви от НШЗО в Плевен и ВНВУ във В.Търново и като гледам бая смях има и там.

ГОЛЯМА РАБОТА, ГОЛЯМА ХВАЛБА И ПОКАЗНОСТ, РАЗБИРА СЕ ВСИЧКО ТОВА Е ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРИНА, ЗА ДА СИ ПОДСИГУРИ ПРЕИЗБИРАНЕТО МУ... Е, НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ДОСТАТЪЧНО ИЗЛОЖИ БЪЛГАРИЯ... СРАМУВАМЕ СЕ ОТ ТЕБ НАСТОЯЩ ПРЕЗИДЕНТЕ!

Истината си я знаем, народ, който не може да храни своя армия, храни чужди - американски бази безплатно в България. Унижен, беден българският народ спонсорира американски тецове, ако има газ и той ще ни струва колкото ТЕЦ-овете. Къде отива българското злато? и т.н. Тъжно и страшно..... Продължавайте да се джафкате като кучета русо-фили-фоби. От един българофил, един нито оптимист, нито песимист, просто реалист....

Това, което май никой не забелязва: " Бъдете живи, здрави и смирени!"- е написал Премиерът в профила си във Фейсбук. Пожелание към Българската армия. Все едно го пожелава на миряните-християни по време на Пасха. Честито.

Имаме армия която се побира в едно военно поделение.Въоръжена със старо изхвърлено оръжие от Русия и Америка.

деградация сме напълно в тон. На 9 май очакваме от лондон да ни кажат че ВСВ е спечелна от Бин Обама, пардон Осама!

Който плюе по армията ни е руско-турски пеераст!

който защитаваПлювню е пИдал!

не ми изглеждаш чист българин ,гаранция че си помак или циганин,най малкото си рязан

Наистина мащабна работа и голям размах, след като в този парад участвува Цялата Българска армия по списъчен състав и Всичката бойна техника.

комплексарите които плюват , при една война първи ще се скрият като мишки

Не бе пич, ще ходя да се бия за Боко и за Паси.

ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА ВСЕ ПО - МАЩАБНА ИЗЛАГАЦИЯ С Т. НАР. ПАРАД. КОЙ ЩЕ Е ПОРЕДНИЯТ ПАЛЯЧО ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, КОЙТО ЩЕ ПРИЕМА ДОГОДИНА "ПАРАДА" С ИЗВИНЕНИЕ. ЩО НИ ПРАВЯТ НА ШАРАНИ. ДА ЖИВЕЕ 9 МАЙ И ИСТИНСКИЯ ПАРАД В МОСКВА. ТАМ Е ИСТИНАТА!

Когато бяхме варвари проклети, и Тангра бе единственният Бог. Блестяха силно нашите доспехи, Държава бяхме ний, велик народ! Европа сън не я ловеше Светът тогаз не можеше да спи.. Кроиха всички планове зловещи, България бе трън във техните очи. Тогава ние борехме се славно, историята помни нашите войни. А мечът ни сечеше враговете, разрастваха се нашите земи. Приехме сетне вярата покорна, ний робско племе станахме и днес. Главици преклонили, неусетно ще сложиме отново турски фес...

И тогава и сега езичество, неграмотност и дивотия! И за това и резултата ни е келяв! Ако искаме реална промяна ни трябва обръщане от езичеството, религията и окултизма и приемане на единствения жив Бог Исус Христос!

НароденСъд 2

Е то Христос ни направи тази рая, която сме и до ден днешен! Като не можеш да подчиниш някой с бой, накарай го да вярва в нещо. В илюзия! Нека да я следва, да бъде смирен и добър, и да вярва, че ще бъде възнаграден от някъде си за това! Ако можеш да направиш лъвовете в Африка набожни, много скоро и тях някой ще ги поведе като овце, с тоягата на паша...

Гей парад със стара руска техника, мазни генерали и клоун главнокомандващ. Така става след 45+26 години близане на източни и западни гъзове.

Видяхме какво представлява българската армия и държава.

След 5 години ще имаме супер модерно оборудвана армия. Ще я изградим с парите, които ще спестим, след разработката на собствено газово находище и диверсификацията на руските газови доставки. Ще спестяваме по 2 млрд. евро годишно, които сега отиват в ръцете на путьо и олигархията му, а те с част от тия пари захранват националните предатели, петата колона, русифиристичната сган в България. Само не трябва да позволяваме тези отрепки да свалят правителството. Защото тогава наистина ще останем без армия. Неговите, на путьо слугите в България, за 20 години наистина почти риквидираха армията ни. На путьо не му е изгодна една силна българска армия в НАТО!

На Ердоган също. Масовото ликвидиране на оръжия беше под турски натиск по натовска линия. Мислиш, че сега ще ти позволят да купиш свестни оръжия в прилично количество ли? Единственият вариант за защита от Турция е съюз с Русия

Ще спестиш кайсии. Договорът е сключен с уговорката, че ако се открие нещо, след приспадане на разходите, ние ще получим 2,5% от добива. Договворът вече излезе на яве и можеш да го намериш в нета.

Догодина нова ескадрила Грипени... Парите са осигурени и конфискувани от шайката на доган и слугата му пеевски..

"Догодина нова ескадрила Грипени." Догодина само макетите, а след 2035 година ша видим! С две думи,човека взе парите и каза ще видим!

Браво момчета. Нека да треперят руснаци, комунисти, патриоти и цялата останала сган. Армията - гарант за евроатлантическата ориентация на България

Муахахаха

сензурла. Балаган лимитед - здесь дует. mp3

талавизора. ясно?

децата си легнаха ти сенсорке как си? што така тебе та оставиха с мене..

кат герои от под прикритие.. крадат..а ко крадат и те ни знаят.. поне ние с тебе да знаихме..

за нашия аскер не писаха. аз па вицове не помня. падал сам си на главата. пишете некой .. благодаря. ко като ша го забравя.

дайте ми 100 циганки и след 2 години 30 от тех срещу зо посрани командоси. при сащи бюджет. у краен случай 70 ша са родили.. но останалите ша откъснат топките на командосите. и ша ми ги изпаржат. просто неква китайска случка ..некога си.. плюс драматургия. но.. у секи майтап винаги има и истина неква. без бурка!!!!!!!!!!!!

Ракетните комплекси "Точка" са модел вече излезъл от въоръжение в руската армия, вертолетите са МИ - руски, самоходните оръдейни комплекси също, танковете да не говорим, а за самолетите няма какво да говорим - и те руски. Е, къде е краварската военна помощ за нашата армия?! Вярно е! В България има краварска бронетехника и друго въоръжение само че то си е тяхно, но в краварските бази у нас!

бързо слагайте памперсите .

нито па бесепари. сите са черпаджи. а женки им руси. мен малко ми жал е за човека кой ги храни и тарчи и носи в торби и вино и ракия водка и шампансо.. с години и по никое време. самао развалят свесни хора.

и управлението изискват образованост и време и усилия за тази цел. с години цел. жал ми е как използват хора съ труд семейство с бизнес съ работници - другари им..като парцали. искали са повече - тва им е пътя. до немане . от тва де некога мечтали са. до немане на живота им можи па да не имали са избор по добър... знам ли. ............. ние сме армията и секой ден пазиме си държава. заедно със наши войници офицери и генерали. ся некой аресал розова бричка за неква с брички..или па бъркал са у фирма нечия с покупки..кога войничета гладували.. ние сме армията и тя кат нас е. и парцалива и мачена да не е горда! знам колко е часа и тва не е популизъм. камбана и доверие е.

Да си върнем държавата и армията на НАРОДА! Само НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ! Не на ОРБ (Олигархична Република България)

Това от Фюрера ли го научихте .

мятат се кат риби на сухо

Имаш нещо против държавата да се върне на народа ли?! Или е по-добре казваш олигархията да ти пийва соса, а?!

Каквато държавата , такава и армията .

Който плюе армията ни е руско -турски минетчия! България за Българите!

Че то има ли какво да плюем ?

и плюнката...

В този така наречен " парад" , нямаше никаква тържественост ! Войниците приличаха на мърлячи с тия запретнати ръкави , организацията беше под всякаква критика а върхът на падението беше БНТ ! Не знам чия умна глава измисли всичко това , но резилът беше пълен ! Да не пък говорим за певачите на химна ...

малоумни атакисти , пребройте се !

подаряват на армията си кожите от курбаните а българите кожите си на руснаците.

ми сменихте канала на талавизора. можи ли нещо порно и платено?

да го пускам аз.

Но резултат нема. Нямаше го марша дето кара децата да занемеят а, възрастните да настръхнат от възторг и гордост от родната армия. Немаше , нема и да има. Сринаха , армия народ и Родина. Срамно и болно е от този "най-мащабен" парад.....

Русоробите да си бият камшика и заминават в кочината на путкин, докато не е станало късно... България за нас, Българите!

руснаците са зле по морски съдове у Черно море. спешно ша прават ощи 50. платени от скъпа газ купена от нас и нищо у бюджета от преработка и продажба на въглеводороди. на нас не полага се ни ремонт ни производство дори на туристически яхти. на какъвто и да е двигател камо ли на некъв автомобил. оти сме рая. руска.

Спи спокойно изродче краварогъзолизещо! Сега твоите кравари ще ти дават евтина газ колкото искаш!

Жена ми след най мащабния парад каза - ЖАЛКА РАБОТА - ! Какво мога да добавя ?

бабата.. ко да добавиш..? пробай с пръст.

Ама за кое точно каза бабата?

интерес към баби? кат ни знаиш най болшой парад.. с чекана армата.. ........... мачи са сензорката да изкара некой лев. когато и трябва само любов. нещо сигур има обаркване по смените и по празниците. .....

кожата на смока ли?

Единственото, което разбирам от днешния парад е,че все пак все още имаме някаква армия...С малко ракети, с още по-малко самолети...с малко и застаряващи войници, почти без флота...но имаме все пак нещо за 2-3 дни отбрана! Е, даже Априлското въстание е продължило повече, но ... това са реалностите.

кви 3 дни.. до 2- 6 часа на яхтата в Гърция.. с КТБто заедно. ако ме харесват фермерите им. ний да гледаме и чуваме нас си.. и другаде тъй е.. поне да вариме ракия малко сушени мезета и плодове и да имаме и по некой циганин .

Днес България е част от най-могъщият икономически съюз и част от най-могъщия военен съюз. Всеки който си прави сметките да ни прегази за 2-3 дни е тъпак. Били сме, като маче у дирек и руски и турци и гърци и най- много сърби..

преди е било..

Срам и резил. Отбраните за случая войници от мижавата ни войска не умаят да маршируват. Запретнали ръкави като пехливани, макар и "пофесионални" изглеждат жалко и смешно като за официален случай. Парадна униформа нямат ли? Който иска да види що е истонски войник на парад нека гледа в понадалник парада на руснаците за 9 май Няколко смачкани войничета и подобни на тях офицери ги поздравява един "президент" мърляч-лигльо и слагач, за когото думата "господин" е непозната. "Зравейте офицери". Отговарът трябваше да бъде "Зравей призеднте". Не парад, а пълна излагация и разочарование. Кога ще ги стинем...руснаците?

Ей, гърч путински Няма да плюеш нашата БЪЛГАРСКА АРМИЯ, отрепко! Предател поклонник на чуждата и вражеска Россия и още повражеския Путя

и руснаците мизерстват кат нас и не само Путин решава за нас. как може да свети секаде.. некой до него ни реди и точи..и дава му близалки. и у турця тъй е.. и се едни прават близалки скъпи. от животи ни. къв е смисала да побеждаваме държава приела ни азбука или държава пазеща ни от африка и азия? къф?

запретнати ръкави са афрозодиак за женки.. един от парви 10. ни щеш ли да ги коментираме тет а тет..има ощи.

Два са парадите в България. Единия има театрален характер а другия показва новите ни евро-атлантически ценности.

нашата армия има доверието на народа си. кат не вервате догодина една седмица преди Герговден отворете сметка за дарения към армията ни. и на парада контейнери с приемчици за дарения.. па ша видим тогаз кой кум и кой сват! но не ти стиска май. да признаеш. че Армията ни е Наша! не ваша за пушечно месо! и за давене с язовири. и гръцката беше повече и по технологична от нашата по Тошово! ние не воювахме срещу руснаци но те ни ползваха като щит срещу немци. имайте срама и поклонение поне днес. малък май ви е курбана от животите ни. е па нема са наядете и се ще сте гладни. ша обиждат тука!

Какъвто "главнокомандващият" такава и армията.