Pussy Riot маскира паметника на Съветската армия (снимки)

Една от участничките в протестната руска група Pussy Riot - Надежда Толоконникова, дойде в София и участва в акция по маскиране на паметника на Съветската армия

Обратно в новината

Коментари - Pussy Riot маскира паметника на Съветската армия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местните хора би трябвало да сме разтревожени от публичния дом, в който са превърнали прекрасната ни държава, пълнейки я с проститутки и наркомани.

Ако тази почне да се праска на обществено място в София веднага ме информирайте. Пристигам на мига.

Аз пък скоро бях във Виена. Там в центъра на града, седи огромен паметник паметник на Съветската армия заедно с парк и цял комплекс около него. Поддържан е в разкошно състояние. Край него играят деца, пълно е със хора. На никой от местните не му идва идея да осквернява този паметник. Ако курветина като тази се опита да направи нещо по паметника ще бъде линчувана на място и след това пратена за дълго в затвор !

Еврогейове от всички страни, съединявайте се.

Е то бесното пуси обича маскирани да ги вижда и по-големшки. Иска да го пипа и софийския маскиран.

Вън тази кучка от България!

Пак ли тези некадърни кранти?

истаната, че тази на снимката си е жива свиня, след като е дошла у нас да мърсува по паметниците?! Като е толкова ербап защо не си е остнала в Русия и там да си мърсува на воля?! Или пък е наследничка на някого от фашагите дето тази армия ги измете от света и за това сега си отмъщава като мърси паметника на тази армия?!

Потърси в интернет как тази смирена девойка си набутва цяло замразено пиле в шундрата и после ражда на шосето като мъртво бебе. Голяма деградация, сигурен съм че Тиквата одобрява тези морални ценности

този х.. в центъра на сифия, трябваше отдавна да се взриви, още по времето на валяка

И сега не е късно!

И какво ще правят еврогейовете без .уй, бе, шорошче? я по-арно седни на ..я и уживай!

Леки жени.

на тези,дето си изкарват пари с онази работа,как им се казва?

И сред руснаците има предатели ама не могат се мерят с нашите.... а таз откачена порно ''звезда'' биваше да си играе с плюшеното прасенце некъде с сибирските лагери....

Тези боклуци не бяха ли скоро в някакъв изправителен лагер в Сибир?

FuckTheEU

Тая коя беше, дето и се изредиха пред камера няколко човека в музея, или тая дето си навря замразено пиле в шутката?

Имам свалени от нета порноснимки на тая Толоконникова, които изглежда че сама ги е пуснала. Много "свястно момиче".

Тая май малко лежа. За такова нещо в Щатите /оскверняване на църква/ щеше поне 10 години да лежи. А пък в демократичната Саудитска Арабия съюзникът на най-демократичната държава САЩ щяха отдавна да са я пребили с камъни.

Тоя паметник да бутнем най-сетне!!! Или да дойде Путльо да си го демонтира и да си го носи у Кремлин. А Сайдера чат-пат да се разхожда дотам на държавни разноски и да си перка по един бързак. Барабар с Деско Чука. Баба Ташкова ще отразява събитието медийно...

Да, да го махнем и на негово място да сложим щатски бомбардировач. България трябва да знае героите от пренаписаната история.

Странно нашествие на прозападни кратуни. И в БТВ очевидно са минали як антируски инструктаж оня черния младия водещ в неделя ще кани Юшченко- бивш украински президент, за да се опита да обработва българите срещу Русия. Слави също се зае да усмива по безвкусен начин Путин. Сори, обаче имитацията е доста непрофесионална и тъпа и със сигурност отнася много псувни от страна на българския зрител. Плевнята беше много по- забавен и сполучлив образ и не виждам защо го оставиха-явно такъв е инструктажа. За сутрешния им блок няма смисъл даже да говоря. А пък днес в Нова ми се лендзи противната лелка Бетина Жотева.

Българите отдавна са "обработени" от руснаците, повече от 50 г. След такава "обработка" трябва да си пълно говедо да им се радваш.

500 години е свикнал смирено да седи в поза партер

Е тия ли ще ни бъдат еталон, та ни ги рекламират по НОВА?

Прави впечатление, че руската опозиция е изключително незензурна.Мога да им цитирам"терминологията", но с основание биха ми изтрили коментара.С основание и руснаците не ги обичат.И как да ги обичат, като искат да видят Путин обесен като Кадафи. Не е въпроса толкова за Путин, а за варварското отношение към човека. Те и болшевиките навремето са си убили царя и цялото му семейство. Такива са безбожните варвари. В Украйна също има подобни варвари. Там си имат местни пачаври, наречени "Фемен", от които Шарли ебдо се възхищаваха. Въобще безбожието изважда на показ най-тъмната страна у човека.

Хулиганката ексибионистка да се маха. Хулигани осквернители на паметници в София не ни трябват. Еврейка се гаври със съветската армия, дето ги е спасила от унищожение. Тя и себе си мрази. Хайде вън от София злобарко.

Дира все пак казва протестна група. А някои на запад казват музикална група. Ако им се чуят изпълненията ще ви стане ясно за какво става дума. Тотална липса на талант, бездарие, търсещо препитание в скандала. Абе да се маха оттук и да не се връща.

Видях пачаврите по Нова. Тази соросоидно слугинска медия ги представя в романтична светлина като борци за свобода. На тях това им е номера -да дразнят и после да изкарат, че хората са нетолерантни и изостанали от "ценностите" на "демократичния" свят. И нашите тъпи протестъри и те си измислят срещу какво да протестират, та да се правят на герои. А спомняте ли си прозападно настроените как ги защитаваха навремето? Тази, които не икат Путин да си дадат сметка, че по този начин още повече го стабилизират във властта.

Ако някой иска да разбере за какво долно, деградирало същество става дума, може да види нецензурираното видео Как спиздить курицу тук (след махане на интервалите в адреса): http: // www . liveleak . com / view?i=fef_1279895437

не беше ли надупена?

Преди бях на мнение ,че тоз паметник трябва да се демонтира , защото е символ на съветската окупация. Сега обаче съм убеден, че трябва да стои и за да може да се ползва като маскарад на росиията Няма по-добър начин за лазене по нервите на ушанките :)

Е щом и тия пачи почнаха да поучават значи сме много зле. Ама то какво добро е дошло от там от където идват. Дори и анти путинистите им са отврат

тая ... жена с леко поведение защо цапа държавата ни?!

как ли обясняват този начин на "протест" на децата си, тези които ронят крокодилски сълзи за тази перверзия, описана по-горе. Препоръчвам им за по-убедително, да използват същите атрибути по същия начин, който ги кефи. Успех!

Що не отидете да сложите син ка*ут на Статуята на свободата, а?

Тази ще посмее ли да гаври с някакъв еврейски паметник?

защо да не разкажете за другата акция на тези откачалки - как в супермаркета в Москва вкарваха в причинното място кокошка, предназначена за грил? Те май тогава бяха и със своите деца. Разкажете ,за да се знае за какъв тип хора става дума.

Тези защо не идат при братска и евроатлантически настроена алкайда? Да им попеят. Там са най-големите борци за свобода.

А може и в демократична СА да попеят в джамия. Интересно ми е медиите как ще ги отразят?

Дира, защо ви е срам да преведете Pussy Riot на български? Да знаем с кого си имаме работа.

на български не може - излиза ненормативна лексика, не за медии.

дано да нямаме никаква работа с тези. по-добре да се махнат за толеронтната Европа.

за познаването на българската действителност. Сещам се за една поговорка "Кога стана циганин, кога ти почерня гъза". По-голяма дивотия и предизвикателство към интелигентността на Българина, освен гербаджийските простотии не си спомням в близкото минало. хайде институциите, събудете се вкарайте го този Пеевски, където му е мястото или си намерете

Да я осъдят за дребно хулиганство. И да я екстрадират в Русия като си плати глобата.

Соросоидите обвиняват Волен в хулигавство, но я вижте тези несъстояли се "певици", тях същите тези соросоиди са ги поканили и им се кефят на простотиите им. Всъщност те са един дол дренки - вземат пари от разни НПО-та, за да свалят от власт когото е угодно на спонсорите им. Илиян Василев защо не пише за такива?