В Санкт Петербург махнаха паметник на Стив Джобс

Паметникът на основателя на "Епъл", Стив Джобс, в Санкт Петербург бе премахнат, след като неговият наследник начело на компанията Тим Кук обяви, че е гей.

Обратно в новината

Коментари - В Санкт Петербург махнаха паметник на Стив Джобс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перезвоните мне пожалуйста по номеру 8(950)000-06-64 Антон.

Перезвоните мне пожалуйста по номеру 8 (965) 079-47-38 Антон.

На негово място ще издигнат паметник на Сталин, на там вървят нещата.

Да забранят и слушането на Чайковски, защото след като е бил гей музиката му може да разврати подрастващите в Русия.

Путин е психично болен. Не ми побира умът как е възможно и по силата на какви подбуди е демонтиран паметникът. Тежко и на братска Русия с такъв държавен глава.

Да бе, правилно разбираш. Само че, до сега няма известни "такива" някакви роднини на Путин. Хората си защитават сексуалния ред в страната.

Напоследък слагам доста "-" на Русия, но този път и слагам "+".

Не разбирам защо е имало паметник на този в Русия!?! Някой да обясни смисъла! Освен за ПР, друга смислена причина не ми хрумва в момента.

За огромно съжаление светът все повече истерясва и се променя на зле. Но то си го пише и в книга "Откровение" за края на дните...Под прикритието на "толерантност" и "евроатлантически ценности" все повече обществото бива нагазвано от извращения като хомосексуализъм, педофилия и т.н. "модерни" явления, които де факто си датират още от библейски времена - справка Стария Завет. В днешни дни понятията "чест, морал, съвест, състрадание, дом, семейство, Родина, вяра, Бог" са просто празни и кухи фрази, изчерпани от съдържание, чужди и непонятни за подрастващите поколения...В този ред на мисли адмирирам руското законодателство и руснаците, че са се запънали като "магаре на мост" и дават лют отпор, борейки се за духовното и душевно оцеляване и запазване на собствените си деца!

А омразата, насилието, ксенофобията днес е модерно да се наричат патриотизъм. Айде моля ти се!

Браво!

в Русия вече ще се наричат не айфони, а гейфони

Това е абсолютно вярно . само дето проблема не е в телефона а във колхозника който го държи.

Може ли някой да каже защо България търпи паметника на Руския хомесексуалист Альоша в Пловдив?

А сцената с групов секс наречена паметник на "Съветската армия" ? Кой дивак слага паметници на чужди терористи в собствената си страна ?

Защото комуноидите и ду--то си дават за Братския Съветски Съюз. Те затова!

Направо да забранят дейността на компанията, защото тя се представлява от един гей. Тия са абсолютни спиртосани ненормалници и не виждам защо изобщо трябва да бъдат коментирани!

няма проблем сина ми да има партньор тъпи селяни чу..щи още овце и не минали на хора

"Партньор"?! Содомията не знам дали е богоугодна /има или няма Бог не се наемам да кажа,пък и не ме вълнуват боговете,а хората/,но е противоестествена- противна на Живота. Ако ти доведе "партньор" вкъщи трябва да го лекуваш,не да се правиш,че всичко е ок. Хомосексуализмът е болест-това го пише в медицинските книги дори в САЩ. Поинтересувай се,защото с криворазбраната толерантност ти си в ролята на овцата.

Първанчооо,те няма да са партньори,а двама ПЕДЕРАСТИ.

Альооо , русофилиити ли са? Вашите патрони много прости били, бре? Че и невъзпитани! Освен, че са диви американофили, сега в съответствие с линията на партията свалят паметника на Стив Джобс сякаш самият той е гей! Пък и защо не заличите от всички учебници творбите на Рафаело, Салвадор Дали, музиката на Елтън Джон и Куиин? Баси руските нещастници! Верно, и на мен не ми стана приятно за Роб Халфорд, но продължавам да си слушам Джудас Прийст, защото творбата придобива самостоятелно значение. Творбата се отделя като дете и заживява свой собствен живот. Подобно малоумие издава упадъка на руската култура.

Един завършен идиот по-долу се произнася, че Русия е по-назад от Белгия, Италия и пр.Евровасали ?? Цървул, Русия е ядрена свръхдържава, което мори американците.Само тя може да ги унищожи... На летище Шереметиево преди 8 години Путин, като Петър 1 достави нуколко ирландски бара ведно със сервитьорките, чиниите, вилиците и плотовете и бирата.Цели заводи ведно с чистачките купува изолираната Русия... Русия има превес в Космоса, подводните лодки и пр. България е единствената държава в историята на човешката цивилизация гласувала Закон за ликвидационни съвети/ИК/.Резултатът е 64% импорт за 25 г. преход и велика демокрация. Това означава фалирала държава и това, че ние нтямаме думата по никакъв въпрос.

"Русия е ядрена свръхдържава, което мори американците.Само тя може да ги унищожи..." - типично комунистическо изявление /не казвам "мислене", защото това действие е органически несъвместимо с комуноидите/ От сифилистика Ленин, през кръволока Сталин, та чак до бледото им копие Путин "вождовете" на тази паплач смятат, че който може да унищожи всички останали - той е най-велик! О, свещена простота!!!

Това, което е позволено на Меркурий не е позволено на Бика.Но Руската мечка не е бик и прави каквото си поискае.

дано украйна не стане никога цялата руска. нашия немой се прибра у тях. там не признават, серегей, еврогей сичко в г ъ з а

Вече си мисля, че украинците трябва да се отделят от всички руснаци и даже да им оставят тяхната земя. Само и само да се махнат и да имат шанс да подобрят живота си. Русия се управлява по скапан начин поне от 40 години. Там няма шанс за общо развитие, а на отделни индивиди, което означава, че масата от хора е потисната в национален мащаб.

Ами те това трябваше да направят, след като се отделиха от СССР - да си върнат всички подарени земи, които са получили за да са в страната на съветите. Но освен Крим, Новорусия /вкл. и Одески райони, за която било забанено да се говори/, също и Галиция на Полша.

САЩ, зап Европа и Япония изобретяват Китай произвежда Останалия свят употребява - яд ги е че е чуждо и нямат собствено производство, ама какво няма да си изхврълиш компютъра, телефона или лекарствата... Руснаците - свалят паметници и са АНТИ всичко, щото не могат по-горните точки да изпълнят Българите - форумни разбирачи!

Дано синът ти един ден да ти докара Зет в къщата. Да ди целува ръка, след като е целувал .... и да ти вика "Тате". :)))

Ама паметникът не е на Тим Кук, а на Ств Джобс. Иди им го кажи на руснаците :D

Ето това е!Винаги едно и също.Не обичам педалистите не,защото са такива,а защото с цената на всичко го афишират!Горд бил!С какво,диаметъра отзад ли?

Все пак, нека не пропускаме и другия мотив - според Сноудън продуктите на Apple предават данни за своите потребители на американските спецслужби.

да изтрият от историята си и лиеонид брежнев, който се целуваше с език с бая ви тошо и хонекер

Вярно се целуваха в устите тея пущиняци!

За толкова нефт ти и други неща щеше да правиш!!!

Какво всъщност е направил Стив Джобс за хората? Каквото и да е то, всичко му е платено много добре. Този паметник ми прилича на типичното и у нас чуждопоклонничество- не съм чул да има такъв в Щатите.

По тази логика не трябва да има и руски паметници тук, както и български извън административните граници на България. Т.е. паметник на Стив Джобс трябва да има самов Сирия, защото е 100% сириец. Интересни са тези разнирания за чуждо и наше в съвременния свят.

50%. Незаконен син е на някакъв сириец, а майка му е американка.

Нещо като контрасанкция и да не загрозява пейзажа.

Много добре са направили-ТИЯ ТЪПАЦИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ПАМЕТНИК НА ТАКЪВ ГЕНИЙ В АЛКОХОЛИЗИРАНАТА И ПУЛЕРИЗИРАНА ДОЛНОПРОБНА ДЪРЖАВИЦА-КАКВАТО СА ТЕ!!!

Аха а да имаме паметници на руските ненормалници

Аз не мисля, че и самият Стив Джобс ако имаше избор, би желал да има негов паметник в Русия... Човекът е изградил бизнес и е показал на какво е способен, целият свят купува продуктите на Епъл, независимо дали някакви си пияни и тъпи руснаци го одобряват или не. Пък и от друга страна, аз напр. не бих отишла в Москва за да видят паметника на Ст.Джобс :)))

Ти пък си доста тъп пиян български селяндурин. И да си трезвен, все тая.

Вие какво, мислите че се обиждам на малоумни простотии? Ще ви разочаровам - отдавна не обръщам внимание на такива :))) И ако имате нещо да съобщите, напишете го, ако само глупости ви хрумват, по-добре не пишете, излагате се :)))

Одобрявам руската политика по принцип, ама това е идиотизъм. Какво означава "пропаганда на хомосексуализма", това да не е статуя на двама мъже дето се целуват? Каква е връзката между това че наследника на Джобс е признал че е гей и между самата статуя на Джобс? Сега като е признал, да не би статуята от сега да облъчва всеки студент минал покрай нея и да го... превръща във гей? Аз си мисля че просто се търси причина да се премахнат американски паметници на руска територия, и което го одобрявам ако е така, ама без да дават подобни "причини", че звучат меко казано абсурдни.

Какво означава признал и горд съм?!

Махнаха една глупост и браво за което. Двуметров паметник на IPhone е само за боклука. Вашата "новина" също! За сайта ви да не говорим!

Пахаха, е нема такива тъпаци, просто :)

В Москва има огромен мавзолей на педерастията и сифилистията на вожда Ленин, това означава ,че на тази държава това е символа.

Pesh0

що не идеш да дръпнеш , един гей парад , на червения площад :)

Логика - ако не харесваш Мавзолея и Ленин значи си обратен ?!? :

Вече да имаш айфон ще се смята за гейско както се смята, че бмв та 3та серия у нас се карат от комплексирани селски дебили!

Пак недоразбрал мунчо, ама прави изводи.

КВА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ Е ЕЙПЪЛ , КОГАТО ВСИЧКИТЕ И ПРОДУКТИ СА НАПРАВЕНИ В КИТАЙ ОТ ФОКСКОН ?

А къде са ИЗМИСЛЕНИ? Не случайно се казва че Китай произвежда, а САЩ изобретяват!

Не може да бъде! Такава тъпотия!

Mоже, може, щом идва от Mасква може и по-големи тъпотии да чуеме.

Интересно, защо скривате коментара ми, с който ви показвам, че не са махнали паметника на Стив Джобс, а двуметров iPhone. И защо не прочетете докрай и съобщението на руския източник, в който доста критично се отнасят към действията на милицията. Май мнооого концентрация ви е нужна! А пропо, каква е връзката на снимката от Будапеща с новината от Русия? Питам, но отговор не чакам! ;)

Най-после да прочетА НЕЩО ДОБРО И ОБНАДЕЖДАВАЩО :D света трябва да се бори обезателно и безкомпромисно с налазващата педерастия!

Да ама сифилитика педал Ленин си има мавзолей .

Pesh0

Стив , беше гении ... които предвиждаше нещата , до степен на пророк. Дължим , почти всички добри идеи за съвременния компютър на него . Но и решението на Русия е интересно .... Ако не си оставил добри наследници , нищо не си направил :)

Само да попитам - Стив един гений ли е или няколко, че от поста ти Pesh0o не става много ясно? А, и ти запетайките за красота ли ги слагаш или имат някакво енигматично значение? Иначе не се съмнявам, че си някакъв компютърен гений:)

Апле са една от асоциалните фирми, защото са регистрирани в Ирландия и не плащат данъци.

джобс е откраднал всичките си новости.

Pesh0

от кого бе :) Първия персонален компютър е направил . Първата операционна система с прозорци . Първата 3д анимация .... Друго се разбираше преди 10 години под 3д . Ама Дисни се съгласи да му стане съдружник на неговата мижава компания , след като беше изгонен от епал . А като го върнаха в Епал , всички вече знаете какво стана с мобилните телефони, за 2 години .

От един сибирски селянин, като Едисон.

Почти всичко "измислено" от Джобс е крадено от Xerox (като например вездесъщата "операционна система с прозорци"). Останалото го е крал от Motorolla, IBM, Microsoft и много други. Единственото поле, където наистина е властвал е маркетинга. Имахме смартфони преди iPhone, имахме персонални компютри преди Mac, имахме таблети преди iPad.

Първите две твърдения са абсолютна глупост.

Няма по-ретроградна страна от Русия. И по-тъпи тролове, от руските подлоги в България

Махнали са го, защото е тъп и неприемлив паметник за една културна столица. Също и за да ги е яд дираджиите.

Русия е независима държава и сама си решава кое е гейско и кое не е. Не е като нас - обърнали сме се отвсякъде на запад и крачка не можем да направим сами.