Роми гониха ”паяк”, вдигнал каруцата им

Прибирането на каруца с паяк от едно от най-оживените софийски кръстовища - пред стадион “Васил Левски“, предизвика сензация.

Обратно в новината

Коментари - Роми гониха ”паяк”, вдигнал каруцата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общината, както и полицията ПЕРФЕКТНО, знаят какво правят тези каруци, а значи те знаят, че това е регулярна дейност. Те утилизират боклука - събират всичко, като може би най-опасното е, че ги влачат към циганските квартали - Факултета, Филиповци, Хр.Ботев, трупат ги на големи незаконни СМЕТИЩА. После сотрират боклука, палят ненужните неща, всички видове рециклируем пластик се топи до опразуване на компактна маса и се предава срещу пари, като този бизнес е организиран, някой им плаща, вероятно плаща на кмета/овете и така нас РЕГУЛЯРНО ни тровят с канцерогенни пушеци. Това става пред очите на всички - каруците влачат боклуците извлечени незаконно от кофите за смет, събират ги на незаконни сметища, там ги палят, после събраните полезни отпадъци се предават. Някой печели пари, нас ни тровят, циганите намират препитание, общината си затваря очите. КЪДЕ са заводите на бившия кмет на София и настоящ премиерБойко Борисов за утилизация на боклука?

А може ли да се язди кон в центъра на София?

При нас,селските пръчки и прътове няма каруци, има автомобили. И то какво стана сега, Софията стана едно голяямо село с каруци ,коне. Поне сложете и пътни знаци за животинска тяга. После не ни искали в Европата....

kgb777kgb

Разхождат се по Стамболийски , по Ботев, по Симеон / в централната част/ , по Каравелов - за наглата циганска смрад няма закони , само ние балъците ги спазваме , но ще дойде денят и всички мангали ще излетят от София и ще бъде светлина !!!!

БАТЕ, НА "ТАТАРЛИ" ПУСНИ ПАЯКО!

това е дървжвата на безумията. Представям си слендата картинка - двама дебелаци полицаи разкачат конския впряг; паяка вдига каруцата и потегля.циганите яхват коня и яздят след паяка в центъра на София.Сюжет от филма : "България - една съвременна държава от ЕС" няма такова безумие.

kgb777kgb

Ще гласувам САМО този кмет който разкара циганските каруци от София ! Извън околовръстното да правят по черните пътища каквото искат , в София не !!! Има ли такъв кмет ???- последните 23 години не !!!

Хайде ги ''интегрирайте'' циганите!

Брато, нещо не си познал. Ние ша ва интегрираме чрез чалганизация и циганизация. А ако не подлежите на интегриране - ша има интерниране !!!!!!!!!!!

Ей, доживяхме паяк да свърши нещо полезно за данъкоплатеца! Тц-тц-тц...!

+1

БРЦК

Абе що немат винетки тея каруци ? А ГО що немат? Ако каруца наруши правилата и предизвика ПТП кой плаща? Ааааааа? Из центъра на София е пълно с цигани и каруци...

Класика за 3-тия ни свят.

Брато, тури му една вЕнетка на гъзо, па после у Страсбург ;-)

Това на снимката са цигани , а не роми.

иииии-бре...."изтъквайки, че това не може да се случи, защото тези зони се намират в центъра на София, а там каруци не може да преминават." Те това е логика - не може да се случи, защото е забранено. И то когато говорим за бай-мангаУ...смешници

Пълни глупости!! Виждал съм каруца с цигани на Солунска! Между Хр.Ботев и Цар Асен! Натоварена със стара дограма, железа и всякакви боклуци... Синя зона - само за българите. За мангалите - гратис!

Центърът за градска мобилност да се самосезира ;-)

1chovek

Центъра за градска дебилност :)