Ченалова си направи отвод по делото ”Белведере”

Съдия Румяна Ченалова си е направила отвод от делото за фалита на "Белведере". Според дружеството не само тя, а целият градски съд е предубеден по казуса.

Обратно в новината

Коментари - Ченалова си направи отвод по делото ”Белведере” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нахални адвокати на фирма с милиони задължения !Е каква предубеденост може да има при наличие на доказателства за дългове!А и финансовите отчети за са публични,та каква предубеденост,това не е наказателно производство! Отчетите показват тежко финансово състояние,не предубеденост!Те са наясно че фирмата е аут,дори и тези адвокати може да са допринесли за това,та вкараха и посланика в капана,да вдига шум,да прехвърли топката на съда,за да умогат да направят далавери ,а после да обвинят съдии.Извършвали са сделки абсолютно незаконно в момент когато е назначен синдик и когато това се обяви,почнаха спекулациите! Ако наистина ги оставят да разиграват страната,едва ли това ще помогне на съдебната,в смисъл да оставят чуждите инвеститори да си правят каквото си искат!

Тази корумпирана жена участва въ съсипването на КТБ заедно с приятелчето и синдика и сега тръгнаха да съсипват Белведере само че се объркаха че фирмата е чужда и зад нея стои държавата от която е.Време е вече да се търсят отговорности от такива безотговорни хора които рушат имиджът на страната ни.

след като си е направила отвод е време за развод... ни дай, развод от системата.

Всички коментари са против нашата съдебна система. Ще ви покажа нещата и от друг ъгъл: значи консулът на една друга държава,защищаваш една фирма в която може и той да има интерес , казва на съда че тези съдии са корумпирани и иска друг съд който ще е по-послушан и продажен ,разтакава цялата ни продажна държава само и само на него да му е угодно и нещата да се решат в негова полза. Ние си правим изводите от това което ни представят на екрана, а дали е така никой незнае.

Всички съдии над 60г. вън от съдебната система. Те не знаят закона и са супер корумпирани.

само соросоиди трябва да останат,като министърчето,та да цъфнем от неграмотни!

градските съдии са безпомощни без ВЕЩИТЕ ЛИЦА!

много хубаво палто ни показват на снимката

чиналова - чичолината на съда на "демократичните промени!"

ГНУСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ТОГИ И УНИФОРМИ.СКЛАДЪТ СЪС СТОКА ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ МИ ГО ОКРАДЕ ЧОВЕК НА ПРОКУРАТУРАТА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ МУ САМОПРИЗНАНИЯ ЧЕ МЕ Е ОКРАЛ,ПРОКУРОРКАТА ВОДИ НАЙ-НАГЛО ДЕЛО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ.СЕГА ЩЕ ПУСКАМЕ ЖАЛБИ ТА ДАНО СА СЕ ПОРАЗРАБОТИЛИ МАЛКО НА ПО ГОРНИТЕ ЕТАЖИ.А ДАНО АМА НА ДАЛИ...

що ма муцка? що?! разпадна се далаверката?

ТИЯ СЪДИИ ИНАЧЕ МНОГО НЕДОСЕГАЕМИ И ВЕЛИКИ, НО КАТО ГИ ОСВЕТЯТ- ЖАЛКИ КАТО МИШКИ!

Навсякъде в държавата ни се е стигнало до там, престъпници да ни съдят. Не се виждат какво смръдливи лайта са, на съдии ми се правят

Чужденците трябва да си плащат за свършената работа. Но на булгаристанци им е хубаво да ги мачкат. Свикнали са...500год. са си казали думата.

Що така е направила тая ? Нали не беше виновна и всичко е по закон.....

На тази и липсва само една коса в ръцете за да олицетворява напълно това, което е. Много вулгарно и отблъскващо излъчване.

pompai

Направи си отвод защото се размириса името и ,но иначе се е паднало на нея и е трябвала до го реши както и са платили. Смешна държава ,ако въобще я има.

Дядо и баба написали писмо до Господ: - Много сме бедни и нямаме пари за отопление. Молим те, дай ни 1000 лева за въглища! Завързали писмото за балон и го пуснали. Видели полицаите балона и го свалили. Прочели писмото и решили да помогнат. Имали само 700 лева. Отишли при старите хора и им ги дали. На другия ден гледат нов балон. Свалили го и в писмото прочели: - Благодарим ти, Господи, но друг път не изпращай парите по полицаи, че донесоха само 700 лева.

СМ

Търся некорумпиран съдия ! Изисквания: да е от софийски съд. Минимум 5 години стаж. Има ли български съдия готов да застане на адвокатската скамейка ? Вероятно има. Вероятно не са и малко. Но тази не е сред тях. Всички висши съдии трябва да бъдат сменени.

градски съдия К.Филипова В решение по дело: "разликата между 15 до 20 е по малко от 25%" Коментара е Ваш!

Тая чума, да си тури един камък в гащите, и да рипне от некой мост! Янева, да я наблюдава, и слет нея, да пофтори упражнението . Да има там и репортери, с камари и микрофони, и съд-ебната охрана!

ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА, КАКТО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ! СЪДИЙТЕ ВЕЧЕ СЕ СМЯТАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ И ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ДА СЕ УВОЛНИ И ДА СЕ СЪДИ!

Дъртите чанти колкото и да ги лъскаш си остават дърти чанти!

Недосегаемите в България са си внушили, че са недосегаеми и в Европа. Сега ще започнат едни игри да я крият, а французите ще питат непрекъснато къде е.

ченалова ли е чакала в нашето правосъдие.....?

МолиМ не тЪ разбрах , какво искаш да кажеш

Това на снимката какво е? Чух, че зоологичската градина редовно пуска тигри. Да не би да пуска и крокодили?

Хубавелка е...много е забавно в коридорите на СГС,някои съдийки и прокорорки са,като на"червен килим"...то червени високи обувки,аксесоари....

Виждам, че е хубавелка. Както се казва в една известна песен: "От днеска ставам педераст". Щото ако това ми го предлагат от другия пол, нямам избор.

Янева да каже,защо има вещи лица подсъдими за подкуп,като в.л.Живко Палазов,а в.л.Светла Чакърова е жива легенда в СГС

А защо Ченалова не е привлечена под отговорност? Или съдиите са без отговорност?

Днес прави отвод, утре може да поправя водопровод.

A това не е ли в ущърб на собственика? Така нещата ще се забавят, а наглия синдик ще точи ли, точи...

Синдикът в затвора! Заедно с хатакистите.