Киро Киров: Главатарят на Наглите не е разкрит

Жертвата на похищение Киро Киров заяви, че главата на Наглите не е разкрит и парите от отвличания може да се използват и за тероризъм.

Обратно в новината

Коментари - Киро Киров: Главатарят на Наглите не е разкрит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно. Инстанцията е по - висша, партията или държавата. Като вземеш веднъж, а после започнеш да си правиш каквото искаш и забравиш, кой те е създал, така става.

А партийните каси са изтощени от президентски и предсрочни парламентарни избори. Ще трябват сума пари за купуване на гласове и на местните избори.

Другари комуняги,вИЕ създадохте НАГЛИТЕ при правителството на С.Станишев.При правителството наБ.Б. и Цв. Цветанов НАГЛИТЕ бяха разкрити.Сега при правителството на Б.Борисов КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕТАСТАЗИ НА НАГЛИТЕ пак са унищожени.Само така БОЙКО бой по червената мафия.

Другари комуняги,вИЕ създадохте НАГЛИТЕ при правителството на С.Станишев.При правителството наБ.Б. и Цв. Цветанов НАГЛИТЕ бяха разкрити.Сега при правителството на Б.Борисов КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕТАСТАЗИ НА НАГЛИТЕ пак са унищожени.Само така БОЙКО бой по червената мафия.

Търсете го в библиотекарския!

намирисва ми на интелегентен ЗАВАРШИЛ БИБЛИОТЕКАРСКИ ВИШЕ

И как да се саморазкрият властващите прибиращи парите????? След като свъки казва към кой вътрешен човек на наглите да се обърне прокуратурата как искате да бъде разкрит поръчителя???

И този "цвъки" е под контрол "отгоре" - не се става току-така главен прокурор...

И ДНЕС - след 16 год., 300 млн. американци все още не знаят истината за падналите кули и над 3000 загинали американци, а ние се "чудиме" кой организира наемници за отвличане дошли от дистанция 2000 км.?! Не е някой "дебелоглав" нали... ?! Нима не се знаят причините за източените 4 млрд. лв. от КТБ ?! Но си трайкат нали ?!

България е с 7,5 милиона жители, т.е. България има по-малко жители от един град като Лондон (8,7 милиона) примерно! България е много малка! Престъпните групи са сравнително малко! Аз при това положение съм много далеч от мисълта, че престъпниците не се познават помежду си, или пък че полицията не знае кои са престъпниците, или пък че политиците не знаят, кой е шефа на бандата и кой е политикът, който ги организира! Всичко се знае от МВР, служби, партии и политици!

Съдебната система си взеха бонусите, понеже са много добри и некорумпирани. На здраве че им ги платихме! Опс ... май нямаме много парички и ние да пируваме, понеже не всички са равни...

Киро, главатарите на Наглеците са двама - Суджука и Пъпешоглавия. Може да са прости, но пък са нагли до костите на мозъците си, панимаеш?

Защо разпродава разпадащи се магазини и складове ? Как беше избрал само нагли диструбуторчета (шофьорчета) ? Защо не си разплаща за извършените услуги ?

ЛОГИЧНО РАЗСЪЖДАВА КИРОВ.КАТО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК ЗА НЕРАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО ЗА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕИСКИ АКО НЕ СЕ ЛЪЖА ЗА ИМЕТО,ПРОФЕСОР РАДОНОВ,ПАСТИРА НАМЕРИЛ МОМИЧЕТАТА,НЕГОВОТО ОТВЛИЧАНЕ,ТОВА НА АДРИАН ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ГЛАВАТАРЯ НА БАНДИТИТЕ Е МНОГО ВИСОКОПОСТАВЕН И МНОГО ИЗВЕСТЕН БЪЛГАРИН.

Двама са, с инициали Б. Б. и Цв. Цв.

Не е открит главатаря на Наглите???Ами сигурно щото накъде по жицата има глашатай.Г_н Киров не се ядосвай,няма и да го открият.А ти се моли да не те пипнат пак

Като го пипнат, ще го хванат за дедовия. Я събере 50 000, я не.

Как може да се намериМЕ или още повече да се заловимМЕ ? Ние се знаеМЕ, какво повече искате ?

Мога да се обзаложа, че дори и да изберем най-умните и талантливи випустници на софийския университет, те няма да могат да организират успешна престъпна банда! Причината е, че тези банди не се организират от случайни хора, хванати от улицата! Организираната престъпност е покровителствана от политици със съответните контакти в международни престъпни структури и служби, а самите извършители са били част от структурите на МВР или службите! За справка: знаковите фигури на родната мафия са били част от МВР!

шефа на супернаглите е този които прибира откупите и ги пренася с дипломатическа поща до дубаи и катар и е дебел пишман тенесист които си е мислил че ще победи Борис Бекер,но мозъка на операциите е другаде

Главатарят търсете в парламента - там не са свикнали да работят, а да крадат и изнудват. Разбира се мафията има връзки в съда и в полицията. Няма да се учудя ако преките извършители са бивши полицаи - те не се занимават с битовата престъпност.

А, защо бивши?

Аз виждам ежедневно един нагъл главатар на едни "Нагли"от 9г.,насам. Могъщо медийно и социално присъствие.

Много ме учудват такива твърдения, че главният престъпник не е открит и че парите не са намерени и върнати на пострадалия. В историята на човечеството е имало такава институция, която винаги се е докопвала до истината. Църковна институция, притова. Успявала е да изкопчи признание от всички, дори от набедените за вещици. Сега май пазят престъпниците повече, отколкото пострадалите. Впрочем, Сталин също е успявал да постигне признание от всекиго... Вземете пример.

vasil

Ефективността на изтезанията е висока,но,все пак е под 100%.Не важи за "всекиго",както на мнозина ви се ще.

На мен лично и 99% разкриваемост ми стига.

Ама те не искат да го разкрият,ама със сигорност го знаят ,,КОЙ,, е.Пари придобити по лек начин за тях,логично е да продължи особено как се защитават мутрите,който си плащат за да са живи

Парите за тероризъм ? Само за това не бях се сетил, но човек се учи докато е жив. Ми то курвите у нас са терористки - хахахахахах

Намали дрогата, галфон соросоиден!

Ама наглите не са ли в Народното събрание и в правителството?

vasil

От цялото народонаселение в България не са нагли сигурно едно до 20%.Останалото- от циганин до министър и от цар до говедар...

Точно това си мислех и аз. Главатаря да го търсят в парламента и/или правителството.

Ама разбира се, че наглите имат ШЕФ, който не е разкрит! Не си мислете, че в България "сулю и пулю" може да организира престъпна банда, без "разрешение" на полиция и политици! Във всички организирани престъпни банди до сега винаги е имало полицаи или барети, а не учители, шофьори и стругари! Тези хора никога не могат да организират международен канал, да организират престъпна група, да съществуват, без да са покровителствани от политик или политици! Направете статистика и вижте, колко от знаковите престъпници на България са били част от структурите на МВР.

Казах ви аз да търсите боко банкянския старец, ама не слушате

Дали пък главатаря на Наглите не е дошъл от Масква? Киров говори за човек, който е дошъл от 2000км. Колко според вас е София-Масква? А от къде идват заказите и близалките за българските политици? Бойко демонстрира че е солидарен по линия на НАТО и ЕС, а дали вече не е неудобен за евроазиатските гаспадари? Виждаме, че дори джобното мустакато диктаторче Ердоган се заиграва с евро-азиатеца. А дали не е дошло времето на новите КГБ-проекти? Марешки се оказа не особено успешен проект, дали да се пусне в играта Славчо? Последният го канеха на софрите на Мултигруп да ядат и пият в разгара на мутренските години. Кой доведе в БГ мутренските години? По-скоро от къде дойдоха /от коя посока/ мутренските времена? А кой утрепа Луканов и Илия Павлов?

За илия павлов / нарочно изписвам с малки букви, друго не заслужават/ е спорно дали е умрял, никой не го е виждал мъртъв. При християнско погребение тленните останки са на показ освен ако трупа не е обезобразен, какъвто не е случая. И защо до ден днешен гробницата му се охранява? Но всичко ще излезе наяве , въпрос на време е.

За днес си изкара надника! Взимай си дозата и лягай соросоиден трол!

Наглите са сред нас ! Наглите щом усетят че МВР се управлява от некомпетентни хора , значи е слабо ,започват да работят ! Имат покровители във висшата изпълнителна власт ! Няма да се учудя ако след години узнаем че ББ , ЦвЦв са покровители на тези наглите и са получавали комисионни от тези бандитски действия ! Трябват пари за избори да купуват цигански гласове иначе кой ще гласува за Герб , така те доказват пред покровителите си ДД на САЩ че уж народа ги иска , а някакви измислени сили уж покровителствени от Кремъл ще да вземат властта и щели да изкарат Държавата от НАТО и от ЕС ! Такива фалшиви новини пускат Герб , тоест Хибридна война водят ЦРУ са способни на таки войни ,,поле на действия Латинска Америка - банановите Държави , такава е и България ! Орбан предупреждава за черните помисли на Сорос но никой не слуша , а нашите са заети с кражби и Афери за лично обогатяване !

Отвличанията на наглите започаха при Станишев.послледните бяха при Борисов и спряха. Сега -няма никакви данни известни на обществото позволяващи да се смята че това е същия мозък.кои са двете последни отвличания?дъщерята на брендо и сега адриян.и в двата случая платения откуп е определено доста по малък от възможностите на семейството- само мерцедеса на бащата на адриян струва над 200 000 лева и колата на синчето която е същата стават 400 000.откупа спокойно би могъл да бъде над 1 милион.значи основен мотив не са парите.а

Защо ли спряха при БХ-С ?

vasil

Логично е пазарлъкът да е за реална сума пари в брой,максимално бързо. Вероятно извършителите печелят и от други дейности. Може,но не е задължително,да има поръчители на по-високи нива,целящи разсипване на бизнеса на пострадалите.

Киров разкажи накратко как забогатя. Какво си работил преди 10 ноември 1989 г. , после как и с какви средства започна и разви бизнеса..... чааак тогава се жалвай и оплаквай. Наглите са взели от теб нещо което НИКОГА не е било твое. Даже са проявили великодушие към теб че са те оставили жив. Друго заслужаваш ти и такива като теб. А късмет де, дано си го получите и ти и копелдаците ви.

А какво е правил Марк Зъкърбърг (изобретател и собственик на фейсбук) преди 10 ноември 1989? Бил е 5 годишен и е ходил на детска градина! Но това не му пречи сега да е мултимилионер! Или и той е "крал" пари от народа? А какво са правили Лари Пейдж и Сергей Брин (изобретатели и собственици на гугъл) преди 10 ноември 1989? Били са 16 годишни ученици! Но това не им пречи днес да са мултимилионери. Не отричам и не защитавам Киров! Но това че преди 10 ноември 1989 може би не е правил нищо, не значи автоматично, че е престъпник!

Ми затова казах - нека накратко разкаже как, по какъв начин е изградил този бизнес? А сравненията Ви са неуместни, и Марк Зъкърбърг и Лари Пейдж и Сергей Брин са постигнали всичко с главите си със собствените си познания.

Кой го е грижа за такива като теб бе киров, някакви назначени като измислени бизнесмени и работодатели комунистически недоразумения. В България през последните 45 + 28 години няма нито един богат човек който да е забогатял от честен бизнес и да е бил коректен данъкоплатец към държавата. Малко ви е на такива като вас, бесилка само ще ви оправи.

Киров АД беше добре изградена империя по образец, особено преди да се намеси синчето и преди да напусне зетя на Киров. Продаваха най-популярните марки в света - Бош, метабо, хавера, родиус, бобкат, Коматсу, алфра, Хонда, Фрониус, атлас копко и много други, работеха с мини и рудници, строители, индустрия и т.н. Такъв бизнес не се бута лесно! Въпросът е кой имаше изгода да го бутне? Кой прихвана голяма част от бизнеса му?

Боли ги наглите за Киров. Гледат да прилапат парите за откупа и да се измъкнат сухи а после да набележат следващия. А в бизнеса вакум няма, освободената ниша веднага се заема от конкуренцията. А синчето е с огромен принос да се бутне бизнеса, така е когато не боравиш със собствени пари изкарани с труд, пот и усърдие. Постъпваш безотговорно, бързо дошли парите, бързо заминали. Това е.

епа как да не е отрит! дали всеки ден до дават по телеизоро! и работи за европата!

Цветанов се тупаше в гърдите,че е разбил"Наглите"/глупаво название-у нас наглите са повече от нормалните/ Тънем в догатки-това старите"Нагли"ли са или просто нова структура. Прочетох коментари по-долу за качеството на БГ бизнеса,повечето са основателни. Тони Скот режисира един игрален филм на тази тема,който перфектно онагледяваше механизма на едно отвличане с цел откуп.За да направи филма правдив,е живял 6 мес.в меката на отвличанията-Мексико сити.Къде се криеще разковничето?Първо,бяха забъркани куп корумпирани ченгета.Второ,отвличането беше замислено като фалшиво. Не мисля,че за една страна,голяма като една човешка длан и с оредяващо население,е безкрайно трудно Полицията да си свърши работата.Явно,има по-високи нива на обвързаност.Също е явно,че"щабовете"от полицейски мозъци в Банкя,не работят.Не е случайно,че над 100 хил.юнаци се трудят в частния охранителен сектор.Както и че повече от половината бизнесмени и дами,са с произход на парите от ДС.И никой нищо не знае за"Наглите","Мазните","Грозните"или както и там,да ги наричат!?

Тайните служби на БСП събират това, което бащите на сегашните бесепарчета, когато са били членове на БКП са раздавали под формата на помощи с куфарчета!! Получилите милиони преди 25-27 години не искат да ги връщат-затова им ги вземат насилствено!! Комуниста кръв дава-пара и власт НЕ ДАВА!! Сега БСП закъса яко, щото ГЕРБ им го сложи във всички отвори, та си събират ВЕРЕСИИТЕ с лихва!!НАД 250-300 млрд. лв са изчезнали след 10,11,1989-та година-откраднати от членове на БКП и руските служби! Затова България сега е на това дередже, а хората забравиха и отново даваха на червени швестери да ни "управляват" -Орешарски и ПееФски +ДоГан беше последния опит, и то доста солен-умишлено фалираха КТБ и откраднаха още 4 млрд.лв! А глупавия народ все още не си взема поука, даже още повечче русофили се навъдиха-за да ни смучат кръвта повече. Про3т народ, про3ти "управници"!

БКП се разпадна на БСП, СДС и групировки (вис сик, мултаци). Кой на кого го сложил, по папви отвори си е тяхна вътрешна работа. ГЕРБ се формира от същите горни 3 с метаморфози. Аз разлика не виждам между БСП и ГЕРБ в момента? кой на кого го сложил, кой не е комунист от всички изброени!?! А глупавия народ не си е взел поука, ами 3 пъти подред все герберува?! А като си вземе поука какво? кой ?!?! #КОЙ ?!

Главатарят на наглите дебили се знае отдавна . Не е обществено разкрит , щото заема висша длъжност в управлението на страната . Засега !

Каква изгода има Тиквата от него?

Борислав

Кой има мотив и потенциал да извърши отвличането? Появи се информация, че любовницата на ББ - Мая, е собственик на автокъща ММАуто, която е конкурент на бащата на Адриан. ББ прави щаб ужким да помогне, а всъщност така контролира и двете страни - и похитителите, на които е поръчител, и засегнатата страна. Това достатъчно ли е?

Ех , ако работих в разузнаването, тези похитители щях да ги разкатая наред с целите им семейства. Мръсни червеи.

Мисуиш уи? Щото така, както те гледам, че мисуиш, никога няма да работиш в разузнаването. А ако не дай боже работеше пак щеше да си същият празнодумец като сега.

Дойде времето Г-н Киров да си връшате куфарите.....ама вече сметнахте, че сте недосегаеми....та те за това сега и Вашата фирма фалира....Вие си знаете кой кой е....и си знаете не само Вие, а и всички останали като Вас....жалкото е че и тези не преките разбира се са на власт от доста дълго време.....:) и от тук нататък спасение няма.....всички сме агнета на този свят...

евреите знаят как да се скрият и никой даже не ги търси ,каквато и мизерия да са сътворили .а ,че използват парите основно за тероризъм стана ясно и на малките дечица .

Стига с това "отвличане" на Адриан. Не разбрахте ли, че Адриан изобщо не беше отвлечен. Цялата работа беше нагласена. И то прозрачно...

Абсолютно и аз съм на това мнение

Г-н Киров, досега, и с оглед на миналото ви, професионалните ви и лични контакти и възможности, вкл. на вашите хора (и на шефа ви на сигурността, например) вие не може да не знаете, че ИМЕНАТА НА ЛИДЕРИТЕ, МОЗЪКА И ОСНОВНИТЕ УЧАСТНИЦИ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГРУПА СА ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНИ! И то не само на ред лица от службите - български, както и западни, а и руските, разбира се. Още веднъж - България е малка държава, в която всички сме братовчеди, всичко се знае, всички се знаеме, след 30 години МАСОВО тотално подслушване и следене... Това какво ви говори? Всичко не подсказва, а направи крещи, че МАФИЯТА в България СИ ИМА ДЪРЖАВА! Ако вие наистина не знаете, да ви кажа аз, от другия край на света, а? Една мачка сламка - мозъкът и извършителите са ... ХОРА, които СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО НАПРАВЯТ, и като ресурсни възможности и подготовка, и най-вече КАТО ПРЕСТЪПЕН и невероятно арогантен РЕЦИДИВИСТИЧЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, цинични и безскрупулни и ДОКАЗАЛИ СИ, ЧЕ СА НАД ЗАКОНА в България! Е, колцина според вас са тези и такива в България? И още нещо - джипът, с който е отвлечено момчето не е бил просто с надпис "Полиция", ТОЙ Е БИЛ ПОЛИЦЕЙСКИ!

Не знам, все ми се струва, че тези отвличания не са за пари. А за връщане на дължими пари ...

Ти откри топлата вода.

Киров дължи пари на Райфайзен и на НАП според слуховете. Искаш да кажеш, че Райфайзен или НАП са организирали отвличането му?

Ако попрочете малко средноинтелигентен човек ще разбере че отвличанията на НАГЛИТЕ започват при правителството на другаря СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ. Наглите са разкрити при правителството на Б.Б. след като направиха основната си грешка ,като отвлякоха сина на съпартиеца на С.Станишев ПРАВЕШКИЯ КОМУНИСТ РУМЕН ГУНИНСКИ. НАГЛИТЕ СБЪРКАХА С "ТАЗИ ЖЕРТВА" На практика "жертвата" беше свързана на много високо ниво с ръководството на НАГЛИТЕ (БСП(ДС)) и МВР.

ivo10

Почти си уцелил. Ясно е, че патрона на наглеците е политик с влияние и тесни връзки с полицията.

ама ти си доста под нивото на средно интелигентен човек, не знам кой ти го написа поста. викай си там "Да живее Боко" и не занимавай хората с тъпотиите си.

А тиквата през това време си стои на бостана и тихичко дебелее!

некадурна и корумпирана полиция...

много е прав киров. а тука е пулно с селяндури...

И неграмотни като теб!

селяндур ????????

Прав, прав, колко да е прав. Пуснал е стръв за пльоскета, лови. То аслъ в татковината само пльоскета и кротушки останаха.

аидеее, крадеца на лагери им намаза ските

Киро Киров: Главатарят на Наглите не е разкрит Както се казва- знаем ги кои са, но нямаме доказателства.

а как ли ще ги хване, дори и при желание, родната некадърна милиция ?

ще е разкрит като най вероятно е политик.

г-н Киров, желая Ви здраве и дълголетие. Благодаря Ви за прекрасната вечер и за шанса, който ми предоставихте. Благодаря Ви и за Банско. Ако днес, по малко успявам, то това го дължа на Вас и наученото във Вашата фирма. Благодаря Ви !

Откраднал си значи някой трик как се краде, та да не те хванат. Аферим! Успех! И си заключвай добре вратата, че да не вземат и теб да те пращат по пощата на части.

Опитвате се да коментирате неща, който не сте изживели и по тази причина не разбирате. Вие " Дядото " по-щастлив ли се чувстване, когато принизявате или въздигате / не дай Бог / до Вашето ниво на интелект ? Не ми отговаряйте моля Ви. Въпроса е реторичен.

Дядото

Изживял съм дядовото, изживял съм много неща. Бил съм и на високото, бил съм и в най-ниското. Видял съм и от долО връО и от връО долО. Затова е трудничко да ме закачите на вашите въдички за честния бизнесмен, комуто единствено държавата пречи да си развърти бизнеса така, както може. Ще ти кажа само едно - не може да има свестни бизнесмени в калпава държава като нашата и не може да има святна държава с калпави бизнесмени като нашите. От години се занимавам с преводи. Такива далавери се въртят, глава да ти се завърти. И това е дето минава само през моите ръце, а агенциите за преводи само в София са към 200.

Изповед ..или плач?

Е па как че го раЗкрият, като он ни е министър председател.

Да, бе напрежение в обществото. През дядовчето ми е дали ще отвлекат теб, сина ти или балдъзата ти. Всички дето имате от милион нагоре, по старата система "10 години затвор за 10 откраднати хиляди", сте направо за набиване на кол. НЯМА дори условно честен начин да си мултимилионер в България. Другите държави да си берат техните грехове. Страхът ще ви е цената за накраденото. Е, и някой пръст, ухо, нос. Нали.

Както вече ти писах -всеки съди според манталитета си! Ами к,во ш,кажеш бабиното за тото милионерите, за Стоичков, Лечков, Кабаиванска и пр. пр. Не всички бабиното се занимават с преводи кат теб!

Похотлив, дрт прчо! Давали, Шампанско? Пофали ги по btV-то пред Койка, и Койчо!

На паричките, проучиха ли се, иширети и пр.

Надали и това е бил главата на Наглите, защото главният никога няма да ходи да разговаря с някой похитен. Той трябва да се търси на високо политическо ниво. А за тероризма е вярно, защото какъв по-голям тероризъм може да има, ако за 20 години стопиш един народ от 10 до под 5 милиона.

Славчо нека да си търси Партия! Аз започвам да набирам Членове и Заседатели за. ..Народния Съд ! !

Дядото

Едва ли има кой знае колко по-голям антикомунист от мен, но напоследък и аз започвам да се замислям за Народния съд. Не от добро са изтрепали половината депутати и някой и друг "добре облечен бизнесмен". И тогава им е дошло до гуша, ама е имало чалъм. А сега надали.

баба Тодорка, 83-годишната. И ще ги накараме на майната им Цецка, във Герберастията!

За какво му е на такъв човек с такова мислене да става политик? Да влиза в полезрението

ако вече е под 5 милиона,значи кобъргоцки нещо маж не е познал...

От 10 !!! ...до"под 5" !!!!!!!!! А не е ли от 100 милиона до под 1 милион? Я,пак помисли, посмятай... :))))))))))))))))))))