17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога този дебелосе.ковец ще го каните да се изказва по въпроси на политиката???Този литератор в кавички е готов да яде всякакви л.йна и да бълва гнусотии!!!!!!

ВМРО - ДПМНЕ няма да подкрепят това. Ще има патова ситуация и криза. Наистина може да се стигне до конфликт извън залата. Западът/САЩ тласка Македония към гражданска война, което е в интерес на албанците.

Другият изход е оставка на Заев и нови избори... Но после ще се повтори същото!

Всичко ще се реши в Парламента. Или примане на поправките или нови избори. ВМРО-ДПМН нямат печеливш ход.

Май ще се окаже че те не са стадо като Българите.

а какъв е печелившият ход на Заев? И той няма такъв!

Какво толкова е важна тази малка малка държавица която нарича себи си Македония а са българи.като влязат в ЕС ако стане бързо ще бъдат асимилирани

Старата на нещастните ,заблудени българи ,които ги е срам от майка си и баща си ,защото са българи ! Що за идиоти сме ,как един албанец,грък,сърбин или румънец не се срамува ,че е такъв ,а ние с гордост се претопяваме и губим идентичността си ,защо се срамуваме от дедите си като сме класи над другите ,май сме за психиатър ! На тези объркани хора и гръцкият министър им каза ,че са българи ,но не ,важното какво е казал Тито и компартията ,трагедия! Ако признаят пред гробовете на дедите си идентичността си ,всичко се решава лесно и безпроблемно ,но инатът е велико нещо !!!!!

Ако не са сръбски добитък щяха гордо и смело да заявят след падането на сърбо-комунизма ,че са българи!!!